skip to Main Content

Henk Bouwers is vakkundig, netjes, vriendelijk, goede communicatie, en komt afspraken na. Hij krijgt een 10.

Goede service van Henk Bouwers

De combimagnetron was aan vervanging toe. Vanwege eerdere positieve ervaringen meteen Henk Bouwers gebeld. Prima advies gekregen voor een oven met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks drukke werkzaamheden toch vrij snel geleverd. Plaatsen leek moeilijker dan verwacht vanwege de diepte van de oven en de positie van de aanwezige leidingen. Hiervoor werd echter een creatieve en nette oplossing gevonden waar ik erg tevreden mee ben. Hartelijk dank Henk Bouwers  en Teun! Een 9. 

Henk Bouwers is zeer klantvriendelijk, deskundig en groot vakmanschap. Alles volgens plan en zelfs meer afgewerkt. Een 10 voor Henk.

Na met Henk Bouwers uitvoerig de gewenste verbouwing te hebben besproken, werd ter plaatse gedetailleerd de offerte besproken. Henk neemt daar alle noodzakelijke tijd voor. Zeer plezierig. Daar het zo duidelijk was voor ons, direct besloten te tekenen. Levering en montage werd direct ingepland.
Alles is exact volgens afspraak verlopen. Twee zeer deskundige medewerkers hebben alles in de afgesproken tijd verbouwd en zeer tot onze tevredenheid opgeleverd. We hebben nu een prachtige keuken met zeer professionele oplossingen.
Voor ons krijgt Henk met z’n medewerkers een dikke 10.

Henk Bouwers krijgt een 9. Ik ben heel blij met mijn gerenoveerde keuken. In een paar dagen alles weer mooi draaiend en rollend en het ziet er perfect uit. Ik zou iedereen willen adviseren die een keuken wil opknappen om met Henk Bouwers in zee te gaan. Voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken weer een heel mooi nieuw aanzicht. Wat vooral ook heel prettig is is dat alle rotzooi weer wordt meegenomen. Toen de keukenvernieuwers weg waren konden we de keuken direct gebruiken en hoefden we niet eerst de rotzooi op te ruimen. Goede service.

Henk Bouwers is niet gebonden aan merken, vakbekwaam, duidelijkheid vooraf, vriendelijk. Hij krijgt een 9 van ons.

Enige tijd terug heeft het team van Henk Bouwers onze keuken gerenoveerd, nadat we een nieuwe vloer hadden laten leggen. Plinten opnieuw plaatsen, vaatwasser weer op zijn plek, zijwand aanrecht corrigeren, muur bijwerken, etc. Er is meer gedaan dan volgens offerte werd aangegeven. Wij zijn zeer tevreden. Deze vakmensen raad ik iedereen aan. Alles en meer zelfs uitgevoerd volgens plan. Heel erg bedankt, Kas en Geert Hesse, een 9 voor hun werk.

Henk Bouwers gaf aan een hekel te hebben aan ontevreden klanten. Sliep hij slecht van, vertelde hij. Daarom moest er altijd vakwerk geleverd worden. Zijn dochter belde mij voor de afspraak. Zijn zoon helpt mee met de installatie.
Wanneer een gepassioneerd vakman zijn familie erbij betrekt, dan weet je dat hij de waarheid spreekt. Toch?

Nou… er is geen woord van gelogen. Na een goed advies, een eerlijke prijsafspraak en een heldere planning hebben we on-the-spot een opdracht getekend. Ook hierin voorzag Henk. Hij had een mobiele printer in z’n koffer!

Op de afgesproken dag zijn er, binnen een halve dag, een fornuis, koelkast, wasemkap en over vervangen. Deurtjes opnieuw gemonteerd en een achterwand geplaatst. En daarna alles weer netjes opgeruimd en alle oude apparatuur weer meegenomen.

Klasse gedaan!

Henk Bouwers krijgt een 10. Top bedrijf, vriendelijk en professioneel. Onze keuken is als nieuw!

Henk Bouwers Levert goed werk. Zijn voorzichtig. Nette mensen. Een 10 van ons.

Een prachtige renovatie van onze keuken. Helemaal gerealiseerd door super vakmensen van team Henk Bouwers. Ze werken zeer netjes, doen wat ze beloven én meer. Een aanrader als u uw keuken wil laten renoveren. Een 9!

Back To Top