skip to Main Content

Henk Bouwers krijgt een 9. Ze leveren goede kwaliteit en goed werk.

Henk Bouwers krijgt een 10. Hij geeft goed advies, is klantvriendelijk en professioneel. Heel tevreden met mijn nieuwe inbouwapparatuur!

Tot mijn volle tevredenheid is vandaag 15-01-2021 de renovatie van mijn keuken afgerond. Een speciale veer is verdiend door het zeer secuur werkend personeel die niet alleen de keuken renoveerde maar tussendoor ook het afval wegruimde en alles continu netjes hield. Hieraan kan men een vakman herkennen. Dus in het geheel kan ik alleen maar zeggen Henk Bouwers en medewerkers heel hartelijk bedankt voor de perfect afgewerkte keuken. Hij krijgt een 10!

Werkelijk in alle opzichten perfect. Het is in deze tijd uniek te noemen dat bedrijven doen wat ze beloven van begin tot eind. Henk Bouwers & co. heeft dat waar gemaakt. Complimenten! Een 10 voor Henk.

Henk Bouwers is geweldig. Werkt keurig netjes. 100% tevreden. Ik raad hem iedereen aan. 

Henk Bouwers is deskundig, prachtig werk geleverd en hij is vriendelijk.

Goed advies van Henk Bouwers, prima service. Henk krijgt een 9.

Henk Bouwers krijgt een 9. In onze keuken zijn een nieuw aanrechtblad, kookplaat en koelkast vervangen. Alles is ontzettend netjes en deskundig geplaatst door de mannen. Wij zijn ontzettend tevreden!

Henk Bouwers is vriendelijk, denkt mee en levert prima werk af.

Henk Bouwers krijgt een 10. Heldere communicatie, uitstekende service, netheid en perfecte installatie.

Henk Bouwers  maakt goede afspraken. 

Wij hebben op negen december een nieuwe keuken ontvangen. De keuken is keurig en zeer vakkundig geplaatst. Het personeel van Henk Bouwers nam er alle tijd voor. En na het einde van de werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd. Wij zijn blij met onze keuken.

Back To Top