skip to Main Content

Wij zijn zeer tevreden over de afgesproken werkzaamheden, verricht door Henk Bouwers. De afspraken worden goed nagekomen. Dient er toch iets aangepast te worden dan wordt er goed overlegd.

Wat vooral opvalt is de netheid van werkzaamheden. Voordat ze weggaan wordt alles netjes opgeruimd en schoongemaakt voor de volgende dag.

Erg mooi en strak geplaatst door Henk Bouwers. Afval werd allemaal meegenomen. Heeeel erg blij mee en tevreden.

Voor

Voor

Na

Na

Henk Brouwers en zijn team hebben supermooi werk verricht. Al onze wensen zijn waargemaakt. We hebben nu een prachtige keuken. Henk kwam tijdens de offerteafspraak met goede suggesties en kon alle mogelijke materialen laten zien. Zijn team heeft vervolgens een aantal weken erna extreem netjes alles gemonteerd en de oude materialen afgevoerd. Mooi werk geleverd heren! We raden jullie zeker aan bij anderen. Henk Bouwers krijgt daarom een 10!

Henk Bouwers krijgt een 9. Alles is in goed overleg gedaan en er werd goed meegedacht.

Vlotte reactie, goede voorlichting en nette installatie van inductie kookplaat. Netjes gewerkt door Henk Bouwers.

Een 10 voor Henk Bouwers. De Keukenvernieuwers uit Assen zijn snel, zeer vakkundig, klantvriendelijk en service gericht.

Prettig en persoonlijk geholpen. Hij heeft kennis van zaken, zowel wat apparatuur betreft als aanleg ervan. Correcte en goede communicatie, komt afspraken 100% na en er wordt heel goed meegedacht!! Een 10 voor Henk Bouwers.

Ze denken met je mee, leveren perfect werk en houden zich aan de afspraken. Daarom een 10 voor Henk Bouwers.

Ga zo door!

In maart is onze keuken vernieuwd, op de manier zoals wij dat vooraf voor ogen hadden: alleen de kasten en dus met behoud van alle apparatuur en aanrechtblad.
In overleg met Henk Bouwers bleek er veel te kunnen. Henk respecteerde onze wensen, dacht met ons mee en kwam niet met allerlei extra’s voor meer geld. We kregen een eerlijke en reële prijs en ze hebben zich daar ook keurig aan gehouden. Afspraken werden nagekomen, er werd rustig en netjes gewerkt. Een foutje, met een per ongeluk verkeerd besteld kastje, werd toegegeven en snel hersteld.

Alles bij elkaar zijn we zeer tevreden hoe het hele proces is verlopen, van begin tot nazorg. Ik zou bij een volgende verandering in/aan onze keuken zonder twijfel weer kiezen voor Henk Bouwers.

Henk Bouwers krijgt een 10 voor de goede service, het goede werk en de deskundigheid. Zeer betrouwbaar!

Vernieuwing met vakmanschap doorgevoerd en alles is tijdig geleverd. Een 9 voor Henk Bouwers.

Van begin tot eind dik tevreden. Vanaf het eerste contact van de offerteopname waarin we een heldere uitleg kregen van Henk Bouwers over de mogelijkheden van renovatie, de deskundige montage en uiteindelijk de facturering, kunnen wij concluderen dat we erg tevreden kunnen terugkijken. We zijn dan ook zeer content met de renovatie van onze keuken waarbij onze wensen volledig zijn uitgevoerd en we elke dag genieten van het resultaat. Top!

Back To Top