skip to Main Content

Henk Bouwers krijgt een 10. Een professioneel team, vriendelijk, behulpzaam en hebben kennis van zaken. Na keukenrenovatie lijkt de keuken als nieuw en zijn we wéér erg blij met onze keuken. Vaklui, dat zijn het, ze weten van aanpakken en goede oplossingen te bedenken. En na de werkzaamheden is het niet nodig je huis te poetsen want er wordt super netjes gewerkt.

Henk Bouwers heeft keurig gewerkt.

Henk Bouwers is goed, vriendelijk en deskundig.

Henk Bouwers krijgt een 9. Vanaf het begin goed geïnformeerd. Henk is vakkundig, vriendelijk, werkt schoon en is vakbekwaam.

De Keukenvernieuwers hebben mijn keuken gerenoveerd. Het zijn echte vakmensen en daarnaast ook leuk om over de vloer te hebben. De keuken ziet er keurig uit, als nieuw! Heel erg bedankt! Henk Bouwers krijgt een 9.

Ben zeer tevreden met de nieuwe keuken. Er is/was veel mogelijk, het uitzoeken wat je precies wilt, zowel qua kleur, materiaal enz. was een hele puzzel, maar daar ben ik goed mee geholpen. De levering en het plaatsen van de keuken liep van een leien dakje. Men was heel bekwaam en vriendelijk. Er is zoveel mogelijk als je een nieuwe keuken wilt en je kunt bij zoveel bedrijven nieuwe keukens kopen. Ik ben zeer tevreden en zal ook voor deze regio Henk Bouwers aanbevelen. Een 10.

Henk Bouwers levert kwaliteit, hij krijgt daarom van ons een 9.

Henk Bouwers neemt de tijd voor het gesprek en komt ook een tweede keer langs om alles nog eens duidelijk uit te leggen. De afspraken die gemaakt worden, zijn ook nagekomen! Een 10 voor Henk.

Mijn vrouw en ik reden op een rotonde bij Hoogezand, daar reed ook een bus van De Keukenvernieuwers. Nu waren we al een tijdje van plan om wat met de keuken bij ons te doen. We hebben het adres op geschreven en contact gezocht. De heer Henk Bouwers uit Assen heeft ons bezocht en samen hebben we besloten om alle kasten en laadjes van nieuwe frontjes te voorzien. Ook hebben we besloten de gaskookplaat te vervangen voor een inductiekookplaat. Verder hebben we de elektrische frituurpan en een wokbrander weggedaan en de hoek waar zij stonden omhoog gebracht zo dat die gelijk kwam met het aanrecht en nog wat kleine aanpassingen.

We waren heel blij dat de heer Bouwers met ons mee dacht en voor alles een oplossing vond. De uitvoering van het geheel was perfect en we zijn heel blij met de nieuwe uitstraling van onze keuken. We zijn blij met de heer Bouwers en zoon in zee te zijn gegaan. Een negen voor Henk.

Henk Bouwers krijgt een 10. Duidelijke afspraken, vakmanschap, er wordt mee gedacht, keurige afwerking en het afval wordt allemaal meegenomen. Hele goede service!!!

Over Henk Bouwers: Gisteren een nieuwe inductie kookplaat gekregen, zit er super strak in. De jongens hebben het er keurig in gezet.
Het ziet er weer strak uit, heren bedankt !!! Een negen.

Henk Bouwers krijgt een 9 voor zijn prettige persoonlijkheid, goede service en nakomen van afspraken. Geen extra kosten naderhand.

Back To Top