fbpx
skip to Main Content

Binnen 2 dagen nadat onze oude kookplaat het had begeven had Henk een tijdelijke kookplaat geregeld. Super! De nieuwe kookplaat is onlangs vakkundig geplaatst en de keuken is netjes opgeruimd achter gelaten. Henk gaf ons goed advies over welke nieuwe kookplaat te kiezen. Onze keuken voelt als nieuw! Henk Bouwers krijgt een 9.

Henk Bouwers krijgt een 10. De Keukenvernieuwers waren zeer behulpzaam en dachten mee in het renoveren van de keuken. Daarnaast waren ze flexibel en begripvol bij wijzigingen in de planning en de verbouwing. Er werd efficiënt gewerkt en ook extra werk werd binnen de geplande tijd voltooid. Ze waren vriendelijk en service gericht. Iedere dag tijdens de verbouwing werd de keuken netjes achtergelaten.

Henk Bouwers krijgt een 9. De voorbereidende werkzaamheden zoals afdekken van het laminaat waren al oké. Alle gereedschap ed. werden op het afgedekte stuk gelegd , goede samenwerking tussen personeel. Werkten netjes en na afloop van de klus is alles netjes opgeruimd. Kortom een zeer tevreden klant.

Henk Bouwers maakt duidelijke afspraken. Offerte vooraf en geen onvoorziene kosten achteraf en vriendelijke medewerkers. Erg behulpzaam en meedenkend.

Een 10 voor Henk Bouwers. Fantastische goede service en vakmanschap.

Een 10 voor Henk Bouwers. Zeer correct. Alweer de 2e keer. Nu voor het leveren en plaatsen van een inbouw vaatwasser. Vorige keer keukenkasten laten vervangen nu dus een vaatwasser. Beide keren zeer netjes zorgvuldig geplaatst etc.

Koelkast deur vervangen, super mooi. Een 10 voor Henk Bouwers

Een 9 voor Henk Bouwers. Het zijn nette werkers.

Goede ervaringen, plezierig contact. Een 9 voor Henk Bouwers

Een 10 voor Henk Bouwers. Vakkundig en kwaliteit!

Er is goed werk geleverd door Henk Bouwers

 Henk Bouwers krijgt een 10. Snelle reactie, duidelijke afspraken en prima werk afgeleverd. Prijs kwaliteit en service is prima.

Back To Top