skip to Main Content

Een 10 voor Henk Bouwers. Goed advies, interessante ideeën, neemt ruim de tijd voor de klant, geduldig en vriendelijke benadering. Het is een verademing om rustig over een keuken te kunnen praten zonder dat er een circus wordt opgetuigd om je voor een speciale prijs over te halen.

Een 10 voor Henk Bouwers omdat ik er heel goede ervaringen mee heb. Tijdig leveren is ook echt een pluspunt

Dit was de derde keer dat Henk Bouwers en dit keer bijgestaan door zoon Teun, bij ons een karwei kwam uitvoeren.
Dit werk (plaatsing van een inductie kookplaat) kon niet dan met heel veel moeite gedaan worden volgens een opmeter van een grote winkelketen. Henk en Teun maten opnieuw op en hadden meerdere kookplaten die in de bestaande uitsparing pastten. Paar dagen later kwam Teun die heel nauwkeurig de plaat installeerde.

Mijn advies: zoek niet verder en bel een keukenvernieuwer.

Om te beginnen een helder advies, compleet met praktische tips om onnodige kosten te voorkomen. Uiteindelijk een vakkundige en keurig verzorgde vervanging van het front en installatie van de apparatuur. Toen de beoogde vaatwasser niet bleek te passen is zonder meer gezorgd voor een meer dan uitstekend alternatief. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ik kan Henk Bouwers zonder terughoudendheid aanbevelen om van een bestaande keuken weer een geheel nieuwe te maken.

Onze ervaring met Henk Bouwers betreft het installeren van een inductiekookplaat, inclusief het monteren en aansluiten van een 2-fasen unit.
Over het totaal zijn wij bijzonder tevreden. Tijdens het eerste contact werden we goed geïnformeerd en konden we meteen beschikken over een heldere offerte. De installatie werd vlot, goed en schoon uitgevoerd door de monteurs die ons tevens goede instructies gaven.
Kort en goed: We kunnen zonder bedenkingen Henk Bouwers en zijn medewerkers van harte aanbevelen!

Over Henk Bouwers: Alles keurig volgens afspraak, netjes en vlot werk afgeleverd. Ook de klusjes die ik later nog noemde zijn netjes meegenomen.

Vakkundig, duidelijk en snel. Daarom krijgt Henk Bouwers een 10!

Twee klepkast deurtjes laten vervangen door Henk Bouwers van DE KEUKENVERNIEUWERS en ik ben daar zeer tevreden over want bij deze mensen is afspraak ook echt afspraak.
Kom daar tegenwoordig nog maar eens om!!

BEDANKT!!!

Een 10 voor Henk Bouwers. Schone en vlotte werkers met veel deskundigheid. Onze keuken is weer als nieuw en een plezier om in en mee te werken.

Een 9 voor Henk Bouwers. Goede prijs/kwaliteit verhouding en weinig troep en ongemakken.

Een 10 voor Henk Bouwers. Goede en complete service door maatwerk. Vriendelijk- en vakdeskundigheid bij de monteurs en luisterend oor naar de klant.

Een 9 voor Henk Bouwers omdat er goede, concrete adviezen worden gegeven, er snel en vakkundig gewerkt wordt, de contacten altijd klantvriendelijk zijn en wij door langere ervaring weten dat de Keukenvernieuwers heel betrouwbaar is.

Back To Top