fbpx
skip to Main Content

Deskundige medewerkers, snelle service en een goede prijs. Henk Bouwers krijgt een 10. 

Henk Bouwers krijgt een 10. Goed overleg over de juiste apparatuur. Ook toen bepaalde apparatuur later bezorgd en geïnstalleerd kon worden werd dat duidelijk verklaard.

Leveren vakwerk, duidelijke afspraken. Inmiddels ook al aanbevolen bij onze dochter… Henk Bouwers krijgt een 10. 

Henk Bouwers krijgt een 9 omreden dat zij zeer correct werken, afspraken nakomen en meedenken. 

Het is super mooi geworden. Mooie fronten en ook goed geplaatst en afgewerkt. Kortom, ben erg tevreden. Henk Bouwers krijgt een 10. 

Zeer content met deze vernieuwers, met het contact, met de levering met de uiteindelijke renovatie. Met het team wat de werkzaamheden kwam uitvoeren, echte toppers. Henk Bouwers krijgt een 10. 

 Henk Bouwers krijgt een 9. Goed advies, zeer tevreden over resultaat en nette werkers.

Goede afspraken die goed worden uitgevoerd door Henk Bouwers. Hij krijgt een 9. 

Henk Bouwers krijgt een 10. Onze keuken is weer als nieuw, mooie mat zwarte kastjes zonder je hele keuken hoeven te vervangen.

Henk Bouwers is prettig in de omgang dit geldt overigens voor al zijn medewerkers. Hij heeft goede ideeën en er wordt keurig en vakkundig gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken een metamorfose, alle lof voor dit bedrijf. Een 10 voor Henk. 

Vlotte reacties en goede service door Henk Bouwers

Tijdens het gesprek met Henk Bouwers kwam hij met ideeën en tips over de keuken. Hij nam echt de tijd voor ons. Gisteren en vandaag zijn de monteurs aan de slag gegaan met de keuken. Super strak afgewerkt, super monteurs vakmensen die weten wat ze doen. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken.

Back To Top