fbpx
skip to Main Content

Levert kwaliteit en is zeer klantgericht. Henk denkt in oplossingen. Henk Sprangers krijgt een 9.

Duidelijk en snelle reactie/communicatie. Werk wordt ook grondig gedaan en netjes afgeleverd. Henk Sprangers krijgt daarom een 10.

Henk Sprangers krijgt een 9. Geen hele nieuwe keuken nodig wat toch vaak in de papieren loopt. Prima oplossing. Goed contact en goed geleverd. Bij eventuele oneffenheden, adequaat opgelost.

Een 10 voor Henk Sprangers. De keukenvernieuwer die ons geholpen heeft komt keurig alle afspraken na en is zeer deskundig.

Een 10 voor Henk Sprangers. De uitgevoerde werkzaamheden zijn zeer goed gedaan; heel nauwkeurig gewerkt, de deurtjes zijn perfect afgehangen. Hang- en sluitwerk prima in orde. De ladeblokken rollen goed. Kortom: perfect.

Henk Sprangers heeft kennis van zaken en levert goed werk af.

Henk Sprangers is een goede vakman, zeer creatief, komt afspraken na en zeer goede matrialen gebruikt.

Henk Sprangers is een harde werker, denkt goed mee en werkt keurig netjes. Daarom een 9 voor Henk.

Henk Sprangers is voor ons een betrouwbare partner gebleken.

Een 10 voor Henk Sprangers. Mooie keuken, goed advies, goed gemaakt, doen naast het plaatsen van de keuken ook ander werk, dat nodig is om de keuken af te maken. (Tegelen, extra groep in meterkast, plafond aftimmeren etc.), dringen niks op.

Henk Sprangers krijgt een 10. We hebben nu drie maal zeer goede ervaringen met Henk Sprangers van De Keukenvernieuwers : in januari 2016, in 2018 en nu in 2021 opnieuw. Behalve Henk’s vakmanschap waarderen we zeer zeker ook zijn ‘out-of-the-box’ denken en handelen, om niet alleen technisch het beste resultaat te behalen, maar ook een fraaie uitvoering/vormgeving. Kortom: voor ons alle reden om hem resp. De Keukenvernieuwers aan te raden!

Henk Sprangers heeft prima werk geleverd. Is een aardige man en ruimt elke dag alles iedere keer op. Hij is alle afspraken precies nagekomen.

Back To Top