fbpx
skip to Main Content

Henk Sprangers krijgt een 10. Ik ben dik tevreden over het hele proces, vanaf het eerste gesprek, tot de uiteindelijke afwerking. Er was een helder tijdspad en alle afspraken werden stipt nagekomen.

Snelle reactie, goede adviezen, prettig contact en goede service van Henk Sprangers

Ben zeer tevreden over de meneer die ons bezocht heeft, Henk Sprangers. Hij kwam zeer kundig en rustig over en nam de tijd. Het bleek niet eenvoudig om de apparatuur te plaatsen maar met wat geduld en vakwerk is het toch keurig geplaatst. Een 9 voor Henk.

Henk Sprangers krijgt een 9. De keuken lijkt wel nieuw. De indeling was nog goed maar de kastdeurtjes verkleurd, en ze hadden niet de kleur die ik mooi vind. Kastjes vervangen door laden en goede aanpassingen die ik zelf niet bedacht had.

Henk Sprangers heeft uitstekende vakmensen die zowel je keuken heel netjes opknappen maar ook de zaak keurig schoon achter laten. Een 9 voor Henk.

Henk Sprangers krijgt een 10. Er wordt goed geluisterd en denken met klant mee in oplossingen en niet in problemen wat ze wel veel doen bij andere keuken bedrijven. Verder wordt er erg netjes gewerkt en lossen problemen waar ze tegen aanlopen tijdens plaatsen snel en vakkundig op.

Henk Sprangers geeft goede voorlichting, duidelijke offerte en degelijk product.

Een 10 voor Henk Sprangers. Geen reden om dit niet te doen! Vakman en klantvriendelijk. Plan technische probeert hij er alles aan te doen, zodat het bij de klant wel uitkomt. Niet het verkopen om het te verkopen maar om de klant tevreden te houden van begin tot het eind.

Persoonlijke benadering thuis. Flexibel meedenken. Een 9 voor Henk Sprangers.

Henk Sprangers levert goed werk!

Henk Sprangers en zijn team zijn goed, vakkundig, professioneel en snel.

Henk Sprangers geeft goede voorlichting, levert vakkundig werk en komt na wat afgesproken is.

Back To Top