fbpx
skip to Main Content

Henk Sprangers heeft kennis van zaken en levert goed werk af.

Henk Sprangers is een goede vakman, zeer creatief, komt afspraken na en zeer goede matrialen gebruikt.

Henk Sprangers is een harde werker, denkt goed mee en werkt keurig netjes. Daarom een 9 voor Henk.

Henk Sprangers is voor ons een betrouwbare partner gebleken.

Een 10 voor Henk Sprangers. Mooie keuken, goed advies, goed gemaakt, doen naast het plaatsen van de keuken ook ander werk, dat nodig is om de keuken af te maken. (Tegelen, extra groep in meterkast, plafond aftimmeren etc.), dringen niks op.

Henk Sprangers krijgt een 10. We hebben nu drie maal zeer goede ervaringen met Henk Sprangers van De Keukenvernieuwers : in januari 2016, in 2018 en nu in 2021 opnieuw. Behalve Henk’s vakmanschap waarderen we zeer zeker ook zijn ‘out-of-the-box’ denken en handelen, om niet alleen technisch het beste resultaat te behalen, maar ook een fraaie uitvoering/vormgeving. Kortom: voor ons alle reden om hem resp. De Keukenvernieuwers aan te raden!

Henk Sprangers heeft prima werk geleverd. Is een aardige man en ruimt elke dag alles iedere keer op. Hij is alle afspraken precies nagekomen.

Prima advies en goed werk verricht door Henk Sprangers. Een 10 voor Henk.

Henk Sprangers krijgt een 10. Ik ben dik tevreden over het hele proces, vanaf het eerste gesprek, tot de uiteindelijke afwerking. Er was een helder tijdspad en alle afspraken werden stipt nagekomen.

Snelle reactie, goede adviezen, prettig contact en goede service van Henk Sprangers

Ben zeer tevreden over de meneer die ons bezocht heeft, Henk Sprangers. Hij kwam zeer kundig en rustig over en nam de tijd. Het bleek niet eenvoudig om de apparatuur te plaatsen maar met wat geduld en vakwerk is het toch keurig geplaatst. Een 9 voor Henk.

Henk Sprangers krijgt een 9. De keuken lijkt wel nieuw. De indeling was nog goed maar de kastdeurtjes verkleurd, en ze hadden niet de kleur die ik mooi vind. Kastjes vervangen door laden en goede aanpassingen die ik zelf niet bedacht had.

Back To Top