skip to Main Content

Recent mijn keuken aan laten pakken door Henk. Plan was om het werkblad en de achterwand te vernieuwen, maar gaande het gesprek met Henk besloten om alles te laten doen. Achterwand, werkblad, alle frontjes, verlichting, inductiekookplaat, combistoomoven, vaatwasser, en Quookerkraan. Kortom, een hele nieuwe keuken!
Henk straalde vertrouwen uit, dus m’n sleutel gegeven en Henk z’n gang laten gaan. Iedere avond als ik thuis kwam was alles netjes aan kant en gestofzuigd. Na vier dagen was m’n keuken weer als nieuw!
Ik kan Henk Sprangers van harte aanbevelen!!!

Henk Sprangers heeft keurig en netjes vakwerk geleverd en onze keuken up to date gemaakt.
Kan hem bij iedereen in de Betuwe aanbevelen!

Ga zo door Henk!

Henk Sprangers is een vriendelijke man, hij werkt met passie en vakmanschap aan zijn opdracht. We hebben van hem genoten.

 Henk Sprangers krijgt een 10. De kennis, uitgebreide uitleg en het meedenken over je budget is echt top!

Een 10 voor Henk Sprangers. Hij is alle afspraken ook goed nagekomen en werkt zeer netjes.

Een oude keuken is weer opgeknapt met een nieuw aanrechtblad en ingelegde kookplaat. Heel erg blij mee! Henk Sprangers krijgt een 10.

Keukenvernieuwer Henk Sprangers luistert naar jouw wensen en vult dat perfect in met zijn voorstel voor de keukenrenovatie. Een vakman pur sang, die alles perfect afwerkt. Ook tussentijds een waterontharder plaatsen was geen probleem ondanks dat dit vooraf niet besproken was. Bovendien is de prijs – kwaliteit verhouding gewoon goed. Kortom: met onze (vernieuwde) nieuwe keuken zijn wij meer dan tevreden.

Hij is duidelijk, klantgericht en denkt goed mee over oplossingen. Henk Sprangers krijgt daarom een 9.

Over het werk van Keukenvernieuwer Henk Sprangers: je keuken knapt er erg van op en voor dat geld krijg je veel keuken terug. Een negen voor Henk.

Bij ons is alles zowat goed gegaan maar we zouden graag de rubberen dopjes op de deur er bij krijgen. Die is hij vergeten erop te doen bij 3 deuren zodat ze nu hard dicht slaan tegen de kastjes. Als u ze kan opsturen alvast bedankt – dan krijgt u van mij een dikke 10.

Henk heeft de dopjes – uiteraard zoals hij zelf zegt – persoonlijk afgeleverd. Die negen is dus een DIKKE TIEN geworden!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Henk is een vakbekwame man. Hij neemt de tijd en heeft goede adviezen. Hij werkt zeer netjes en is betrouwbaar.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Geweldige service, zeer vriendelijk en perfecte plaatsing en afwerking. Henk is zeer deskundig.

Met verbazing hebben we eerst een partij spullen naar binnen zien komen, het een en ander zien afbreken en daarna kwam, na het aanrechtblad (in L vorm) deur voor deur en lade voor lade een hele nieuwe keuken tevoorschijn. De verbazing was er weer omdat er een nieuwe keuken stond: klasse. Aan de kwaliteit en het vakmanschap van de heer (Henk) Sprangers hoeft niemand te twijfelen. Een 10 voor Henk!

Back To Top