skip to Main Content

Henk Hoekstra denkt in oplossingen! Het ging in mijn keuken om een kleine aanpassing ivm nieuwe oven die groter is dan vorige. Lade eronder is prachtig vernieuwd, frontje op maat gemaakt. Helemaal blij! (Net geen 100% tevredenheid omdat degene die mijn eerste telefoontje aannam aangaf dat de Keukenvernieuwer eigenlijk niet alleen voor 1 la wilde komen, maar gelukkig is het allemaal toch gelukt!) Toch een 9 voor Henk.

Goede service, hoge kwaliteit en vakmanschap. Een 10 voor Henk Hoekstra.

Henk Hoekstra krijgt een 10 vanwege de ervaring in het gedeeltelijk opknappen van keukens.

Keiharde werkers en een topkeuken gekregen, hoewel nog niet alles er was. Een 10 voor Henk Hoekstra.

Een 10 voor Henk Hoekstra. Omdat ze van een bestaande keuken iets moois weten te maken. De basis van mijn keuken was nog prima. Scheelt hak en breekwerk, bespaart kosten, in één dag klaar en je keuken ziet er weer als nieuw uit. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Kleine aanpassingen of grote.

Omdat Henk Hoekstra goed was.

Henk Hoekstra geeft duidelijke mogelijkheden bij eerste kennismaking gegeven. Mooi en netjes gewerkt. Afspraken nagekomen. Hij krijgt een 10.

Henk Hoekstra is een vriendelijke man en nette werker. De keuzes met de boeken en kleuren is soms een beetje lastig. Hij heeft wel stalen bij zich van b.v. aanrechtblad. Henk krijgt een 10.

Henk Hoekstra krijgt een 10. Heel prettig samengewerkt van de eerste oriëntatie tot het laatste lintje. Mooi werk geleverd.

Henk Hoekstra krijgt een 9 omdat hij heel goed werk heeft verricht en het netjes heeft afgeleverd.

Leveren goed werk af. Ze doen wat ze beloven. Zeer professionele vakmensen, Henk Hoekstra krijgt een 10.

Keurig werk en netjes werk geleverd! Henk Hoekstra krijgt een 10.

Back To Top