fbpx
skip to Main Content

Henk Hoekstra krijgt een 9. Keurig werk.

Henk Hoekstra krijgt een 9. Goede apparaten en keukenbouw en advies. Meezoeken naar oplossingen.

We hebben prima en prettige ervaringen gehad met Henk Hoekstra. Is volgens ons een vakman die ook meedenkt en met mogelijkheden en oplossingen komt. Houdt zich m.b.t. levering etc. strikt aan hetgeen is afgesproken. Een 10 voor Henk.

Henk Hoekstra krijgt een 10. Ze zijn heel klantvriendelijk en geven een goede service. Heb ze al eens gehad en dat verliep perfect.

Een 9 voor Henk Hoekstra. Prettige en soepele manier van werken. Vakkundig gedaan. Vriendelijk en vlot.

Wij hebben heel goede ervaringen met de Keukenvernieuwers. De eerste keer in, ik dacht, 2007 nadat de vlam in de pan was gekomen (Piet Hoekstra) en nu, na wat gebreken aan keukenlade en beschadiging deurtjes, geen zin in grote keukenverbouwing, weer contact opgenomen met de Keukenvernieuwers. (Henk Hoekstra) tot volle tevredenheid. Henk heeft keurig werk afgeleverd.

Henk Hoekstra krijgt een 9. Tweede positieve ervaring met de keukenvernieuwers. Vakmensen die begrijpen wat je wilt en het kunnen maken.

Omdat je iets nieuws kunt creëren met Henk Hoekstra.

Goede spullen en netjes gewerkt. Henk Hoekstra krijgt een 9

Henk Hoekstra krijgt een 10. Vriendelijke en rustige mensen, die snel en keurig netjes werken.

Henk Hoekstra en zijn team werken netjes en geheel volgens afspraak. Vriendelijke mensen.

Henk Hoekstra krijgt een 9. Gemaakte afspraak is zeer correct. Prijs redelijk, werkzaamheden worden heel netjes en vakkundig gedaan.

Back To Top