skip to Main Content

Henk Hoekstra heeft onze keuken met zorg vernieuwd. We zijn er erg blij mee!

Een 10 voor Henk Hoekstra. Ik zou De Keukenvernieuwers aanbevelen vanwege de passende oplossing die gekozen is voor ons probleem. Het is goed en betaalbaar. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Kortom een prettige ervaring en Henk is prettig in de omgang.

De goede service aan huis; ten eerste al bij het uitzoeken. Doordat dit aan huis gebeurt kan er gelijk gekeken worden naar de mogelijkheden, er kan gemeten worden en je kan de kleuren bij je overige spullen uitzoeken. Het is gewoon echt heel handig! Een 10 voor Henk Hoekstra.

Beste Henk Hoekstra,

Dank voor het zo mooi veranderen van onze keuken! We zijn echt onder de indruk hoe je in een dag een totaal andere keuken kan neerzetten. Jullie hebben echt vakwerk afgeleverd . Alles tot in detail afgewerkt.
Heel veel dank. Super blij met dit mooie resultaat!

Ga dit echt doorgeven aan anderen!

Over Keukenvernieuwer Henk Hoekstra: Wij zijn erg blij met onze gerenoveerde keuken, Henk Hoekstra dacht vanaf het eerste contact met ons mee. Luisterde goed naar onze wensen en heeft de keuken mooi snel en vakkundig geplaatst zijn erg tevreden en raden iedereen aan om dit bedrijf in te schakelen voor hun keuken.

Een 10 voor Henk Hoekstra. Hij luisterde goed naar onze wensen. We hebben in het verleden al kennis gemaakt met de familie (Piet Hoekstra), het contact was toen eveneens uitstekend.

Gewoon doorgaan op dit kwaliteitsniveau!

Nog even een grote duim omhoog voor Henk Hoekstra wat betreft de nazorg! Ruim een half jaar na dato haperde de carousselkast, vernieuwd tijdens de keukenvernieuwing met de oorspronkelijke frontjes; een van de (oude) frontjes vond het nodig om het nieuwe hangwerk “los te laten”. Dit is snel en vakkundig door Henk gerepareerd. Petje af!

Hij is vriendelijk, heeft kennis van zaken en biedt een goede service. Een 10 voor Henk Hoekstra.

Een 9 voor Henk Hoekstra. Naast kwaliteit staan klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Henk Hoekstra krijgt een 10. Prima werk afgeleverd en alles liep volgens afspraak!

Henk Hoekstra krijgt een 9. Hij werkt accuraat en komt afspraken na.

Een 10 voor Henk Hoekstra. Henk is zeer vakkundig, oplossingsgericht en werkt netjes en efficiënt.

Back To Top