skip to Main Content

Henk Hoekstra is een toppertje.

Afspraken worden nagekomen en Henk Hoekstra denkt mee met de klant en komt ook met ideeën en oplossingen. Hij krijgt een 10.

Henk Hoekstra is kundig, meedenkend, oplossingsgericht, vriendelijk, correcte werkwijze en de nazorg is ook in orde. Een 10 voor Henk.

Ga zo door!

Henk Hoekstra is erg betrokken en serieus met zijn werk. Bij het eerste gesprek al een goed gevoel, waardoor wij de klus aan Henk hebben toevertrouwd.

Top service en dito nazorg.
Gisteren gebeld en Henk Hoekstra  heeft “even tussendoor” de handgreep van de vaatwasser vastgezet.
Dank voor de snelle service Henk, we zijn blij met je. Een 10!

Henk Hoekstra is zeer klantvriendelijk, betrouwbaar, vakkundig en hij heeft snel en netjes gewerkt. Een 10 voor Henk.

Henk Hoekstra denkt in oplossingen! Het ging in mijn keuken om een kleine aanpassing ivm nieuwe oven die groter is dan vorige. Lade eronder is prachtig vernieuwd, frontje op maat gemaakt. Helemaal blij! (Net geen 100% tevredenheid omdat degene die mijn eerste telefoontje aannam aangaf dat de Keukenvernieuwer eigenlijk niet alleen voor 1 la wilde komen, maar gelukkig is het allemaal toch gelukt!) Toch een 9 voor Henk.

Goede service, hoge kwaliteit en vakmanschap. Een 10 voor Henk Hoekstra.

Henk Hoekstra krijgt een 10 vanwege de ervaring in het gedeeltelijk opknappen van keukens.

Keiharde werkers en een topkeuken gekregen, hoewel nog niet alles er was. Een 10 voor Henk Hoekstra.

Een 10 voor Henk Hoekstra. Omdat ze van een bestaande keuken iets moois weten te maken. De basis van mijn keuken was nog prima. Scheelt hak en breekwerk, bespaart kosten, in één dag klaar en je keuken ziet er weer als nieuw uit. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Kleine aanpassingen of grote.

Omdat Henk Hoekstra goed was.

Back To Top