skip to Main Content

Goede afspraken en de keuken is naar volle tevredenheid gerenoveerd. Henk Hoekstra krijgt een 10.

 

Een 10 voor Henk Hoekstra. Er wordt goed werk afgeleverd en Henk was erg vriendelijk om mee samen te werken.

Henk Hoekstra doet zijn werk goed, werkt netjes en denkt met je mee.

Het team van Henk Hoekstra zijn vaklieden.

Wij zijn zeer tevreden over Henk Hoekstra en zijn team. De bestaande keuken in een dag gewijzigd naar een mooi eindresultaat. Vervangen zijn o.a. alle keukenfrontjes met handgrepen, het keukenblad incl. spoelbak en kraan, de koelkast en en afzuigkap. Een 9 voor Henk.

Henk Hoekstra is een vriendelijke en kundige ‘keukenman’. Voert niet klakkeloos uit wat wordt gevraagd, maar denkt mee en draagt alternatieven aan.

Henk Hoekstra krijgt een 9 voor zijn werk.

Er wordt zeer netjes gewerkt door Henk Hoekstra.

In mijn keuken moest de koel vries combinatie vervangen worden maar was in dezelfde afmeting niet meer leverbaar. Henk Hoekstra heeft het nieuwe apparaat keurig ingebouwd en aangepast. Ik ben er zeer tevreden mee. Een 9 voor Henk.

Een betaalbare keukenrenovatie door Henk Hoekstra.

Zeer vakkundig en bekwaam gedaan. Henk Hoekstra is een leuke en gezellige man.

Wij geven Henk Hoekstra echt een dikke 10. Hij heeft bij ons de keuken in een dag omgetoverd tot een strakke design keuken voor een fractie van de prijs voor een nieuwe keuken. Wat hem kenmerkt is vakmanschap en liefde voor het vak. Met beleid en zeer veel geduld en precisie heeft hij de nieuwe keuken vormgegeven en dat alles in 1 dag. Nooit meer verder zoeken als je je keuken wilt laten opknappen.

 

Back To Top