skip to Main Content

Johan Vos levert vakwerk, prettige communicatie en betrouwbaar.

Mijn ervaring met Johan Vos is buitengewoon positief om onder meer. de volgende redenen: 1) Mevr. Vos heeft het werk op een zeer correcte manier voorbereid; 2) Zij zowel als dhr. Vos heeft de afspraken nauwgezet nagekomen. 3) Dhr. voerde het werk zorgvuldig en netjes uit. 4) de onderlinge verhouding was uitstekend. 5) Na voltooiing van het werk bracht hij de volgende dag nog wat restant materiaal aan, waarvan ik gezegd had daarvoor nog een bestemming te hebben. Kortom er is uitstekend werk geleverd en ik wens dhr. Vos dan ook alle goeds in zijn nieuwe regio..

Johan Vos heeft keurig werk afgeleverd en was zeer prettig in de omgang.

Goede service, uitstekende communicatie en prima uitvoering door Johan Vos. Hij krijgt een 9.

Johan krijgt een 9. Goede ervaring en alles netjes opgelost door Johan Vos.

Goede service, prima realisatie door Johan Vos. Een 9 voor Johan.

De behandeling van ons probleem is op nette manier opgelost door Johan Vos. Een 9 voor Johan.

Johan Vos krijgt een 9. Prima service, vriendelijk en alles heel netjes achter gelaten. Jammer dat Johan verhuist naar een andere regio. Hij is zeker aan te bevelen!

Wij hebben keukenvernieuwer Johan Vos al aan vrienden aangeraden. Vanwege de ruime keuze aan materialen/kleuren van de panelen en vanwege de geweldige manier van werken en meedenken van Johan Vos. Johan Vos is zeer deskundig, heeft heel netjes gewerkt, communiceerde duidelijk en evalueerde op verschillende momenten. Hij kwam afspraken na, dacht goed mee en heeft iedere dag dat hij hier werkte alles keurig achtergelaten. Hij krijgt een 10.

Ondanks de Covid-19 perikelen: heldere communicatie te allen tijde, meedenken met de klant, na het werk wordt alles netjes achtergelaten. Een 10 voor Johan Vos.

Johan Vos geeft goeie adviezen die de keuken nog mooier maken. Daarom krijgt hij een 10.

Johan heeft het goed gedaan en het is betaalbaar. Johan Vos krijgt een 9.

Back To Top