skip to Main Content

9 voor Julio Saltos. Alles volgens afspraak, puik materiaal. Niet echt goedkoop.

Julio Saltos is bij ons geweest! Heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Hierop heeft hij gehandeld en een zeer mooie keuken afgeleverd. Zeer nauwkeurig en denkt in oplossingen. Een 10 voor Julio.

Julio Saltos heeft bij ons de keuken gerenoveerd en zijn blij met het resultaat. Julio dacht goed met ons mee, zocht naar goede oplossingen en werkte netjes. Bovendien is Julio een beschaafde aardige, vriendelijke en correcte man. Wij zijn tevreden! Een 9 voor Julio Saltos.

Julio Saltos krijgt een 9.  Ze leveren goed werk, houden zich goed aan afspraken, en zijn heel vriendelijk en betrouwbaar.

Julio Saltos is een vriendelijke en kundige vakman met open vizier en nette uitvoering van werk en hij is transparant in de tarieven. Hij krijgt van ons een 10!

Prima service van Julio Saltos.

Julio Saltos is een zeer beschaafde en vriendelijke man. Hij heeft uitstekend werk geleverd, wij hebben hem inmiddels al aanbevolen bij kennissen. Hij krijgt van ons een 9.

Goed advies, duidelijke afspraken, exact nakomen van de gemaakte afspraken en natuurlijk een prachtig resultaat! Een 9 voor Julio Saltos.

Julio is professioneel, meedenkend, behulpzaam, rustig en duidelijk. Tevens iemand die manieren (omgangsvormen) respecteert. Ik heb geen verbeterpunten. Een 10 voor Julio Saltos.

Een topper!

Een 9 voor Julio Saltos. Hij maakte goede afspraken voor de levering en plaatsing.

Julio Saltos heeft bij ons de keuken gerenoveerd en wij zijn blij met het resultaat. Met behoud van wat nog goed is krijgt je keuken een nieuw gezicht. Julio dacht met ons mee, zocht naar goede oplossingen en werkte netjes. Bovendien is Julio een aardige, vriendelijke en correcte man. Wij zijn tevreden! Een 9 voor Julio Saltos.

Julio Saltos heeft bij ons de keuken vernieuwd en naar volle tevredenheid. We zijn erg tevreden over zijn werk.

JS Manders Voor

JS Manders Na

Back To Top