skip to Main Content

Julio Saltos krijgt een 9.  Ze leveren goed werk, houden zich goed aan afspraken, en zijn heel vriendelijk en betrouwbaar.

Julio Saltos is een vriendelijke en kundige vakman met open vizier en nette uitvoering van werk en hij is transparant in de tarieven. Hij krijgt van ons een 10!

Prima service van Julio Saltos.

Julio Saltos is een zeer beschaafde en vriendelijke man. Hij heeft uitstekend werk geleverd, wij hebben hem inmiddels al aanbevolen bij kennissen. Hij krijgt van ons een 9.

Goed advies, duidelijke afspraken, exact nakomen van de gemaakte afspraken en natuurlijk een prachtig resultaat! Een 9 voor Julio Saltos.

Julio is professioneel, meedenkend, behulpzaam, rustig en duidelijk. Tevens iemand die manieren (omgangsvormen) respecteert. Ik heb geen verbeterpunten. Een 10 voor Julio Saltos.

Een topper!

Een 9 voor Julio Saltos. Hij maakte goede afspraken voor de levering en plaatsing.

Julio Saltos heeft bij ons de keuken gerenoveerd en wij zijn blij met het resultaat. Met behoud van wat nog goed is krijgt je keuken een nieuw gezicht. Julio dacht met ons mee, zocht naar goede oplossingen en werkte netjes. Bovendien is Julio een aardige, vriendelijke en correcte man. Wij zijn tevreden! Een 9 voor Julio Saltos.

Julio Saltos heeft bij ons de keuken vernieuwd en naar volle tevredenheid. We zijn erg tevreden over zijn werk.

JS Manders Voor

JS Manders Na

Afgelopen dagen heeft Julio Saltos het werk van een zieke collega overgenomen. Wij zijn uitermate tevreden over zijn werk. 2 dagen flink doorwerken, oog voor detail, ontzettend vriendelijk en behulpzaam. En pas naar huis als alles tot op het kleinste detail gereed is. Kortom een dikke 10 wat ons betreft. We zijn erg tevreden met het resultaat en onze nieuwe keuken. Julio (en Wim !) bedankt voor alles!!

Julio Saltos heeft in mijn bedrijf, dierenkliniek Hoogveld in Den Bosch, op een zaterdag 65 nieuwe frontjes voor m’n lades geïnstalleerd.
Met een hoge precisie en hoge snelheid heeft hij hard doorgeploeterd en konden we ‘s middag tevreden kijken naar een kliniek met een veel modernere uitstraling.
Alles keurig opgeruimd, rommel meegenomen en een gezellige samenwerking.
Het is precies gegaan hoe ik het had gehoopt – dus ik ben tevreden.

Julio is een vakman. Hij heeft onze keuken PRIMA gerenoveerd binnen de geplande tijd. Een 10 met een pluim voor Julio Saltos.

Back To Top