fbpx
skip to Main Content

Julio Saltos krijgt een 9 voor zijn deskundigheid.

Julio Saltos zijn advies was professioneel en duidelijk. Uitvoering was ook perfect. Een 9 voor Julio.

Julio Saltos die de keuken heeft geplaatst, alleen maar lof, echt een vakman en ook nog zeer vriendelijk en klantgericht. Een 9 voor Julio.

Julio Saltos is vriendelijk, behulpzaam en correct.

Maatwerk! Julio Saltos denkt goed mee wat de beste oplossing is voor je keukenprobleem en geeft goed advies. Julio werkt netjes, is een echte vakman, heel vriendelijk en kundig en heel belangrijk; hij komt al zijn afspraken na. Ik ben heel erg tevreden met de veranderingen van mijn keuken. Mooi en praktisch. Een 9 voor Julio.

Julio Saltos krijgt een 8 voor zijn werk.

Prettig contact met Keukenvernieuwer Julio Saltos. Hij is vriendelijk en enthousiast, denkt goed met je mee en komt alle afspraken netjes na. De nieuwe keukenapparatuur werd op tijd geleverd en ook de installatie verliep prima. Na afloop heeft Julio nog contact met ons opgenomen om te vragen of alles naar wens was. Attent! Een 10 voor Julio.

 

Julio Saltos heeft alles goed besrpoken. Netjes alles geleverd en volgens afspraak. NIet de goedkoopste maar wel kwaliteit.

Julio Saltos krijgt een 10 omdat hij zeer precies, goed werkt, vriendelijk en zeer duidelijk in zijn uitleg is. Ook is hij heel behulpzaam

Julio Saltos heeft ons goed advies gegeven en heeft ervoor gezorgd dat de keuken een nieuwe uitstraling heeft. Ook is hij ontzettend vriendelijk. Een 10 voor Julio.

We hebben goede ervaringen met Julio Saltos. Hij denkt goed met je mee.

9 voor Julio Saltos. Alles volgens afspraak, puik materiaal. Niet echt goedkoop.

Back To Top