skip to Main Content

Julio Saltos krijgt een 8 voor zijn werk.

Prettig contact met Keukenvernieuwer Julio Saltos. Hij is vriendelijk en enthousiast, denkt goed met je mee en komt alle afspraken netjes na. De nieuwe keukenapparatuur werd op tijd geleverd en ook de installatie verliep prima. Na afloop heeft Julio nog contact met ons opgenomen om te vragen of alles naar wens was. Attent! Een 10 voor Julio.

 

Julio Saltos heeft alles goed besrpoken. Netjes alles geleverd en volgens afspraak. NIet de goedkoopste maar wel kwaliteit.

Julio Saltos krijgt een 10 omdat hij zeer precies, goed werkt, vriendelijk en zeer duidelijk in zijn uitleg is. Ook is hij heel behulpzaam

Julio Saltos heeft ons goed advies gegeven en heeft ervoor gezorgd dat de keuken een nieuwe uitstraling heeft. Ook is hij ontzettend vriendelijk. Een 10 voor Julio.

We hebben goede ervaringen met Julio Saltos. Hij denkt goed met je mee.

9 voor Julio Saltos. Alles volgens afspraak, puik materiaal. Niet echt goedkoop.

Julio Saltos is bij ons geweest! Heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Hierop heeft hij gehandeld en een zeer mooie keuken afgeleverd. Zeer nauwkeurig en denkt in oplossingen. Een 10 voor Julio.

Julio Saltos heeft bij ons de keuken gerenoveerd en zijn blij met het resultaat. Julio dacht goed met ons mee, zocht naar goede oplossingen en werkte netjes. Bovendien is Julio een beschaafde aardige, vriendelijke en correcte man. Wij zijn tevreden! Een 9 voor Julio Saltos.

Julio Saltos krijgt een 9.  Ze leveren goed werk, houden zich goed aan afspraken, en zijn heel vriendelijk en betrouwbaar.

Julio Saltos is een vriendelijke en kundige vakman met open vizier en nette uitvoering van werk en hij is transparant in de tarieven. Hij krijgt van ons een 10!

Prima service van Julio Saltos.

Back To Top