skip to Main Content

Jurgen Roos is correct, op tijd en levert vakwerk.

Jurgen Roos houdt zich prima aan zijn afspraken. Hij werkt nauwkeurig en komt met goede ideeën. Hij werkt hard en gaat pas weg als als hij zelf tevreden is. Wij bevelen hem absoluut aan! Een 9 voor Jurgen.

De keuken werd op zeer professionele wijze geplaatst. Daarnaast ging alles rustig in z’n werk; zonder veel lawaai werden de onderdelen naar binnen gehaald en de verpakkingen etc. naar buiten gebracht en afgevoerd. De keuken werd stofvrij opgeleverd. Een 9 voor Jurgen Roos.

Jurgen Roos heeft het prima gedaan. Rustig en weloverwogen, maar hard en gestaag doorgewerkt. Ben zeer tevreden. Jurgen krijgt een 9.

Een 10 voor Jurgen Roos. Hij is zeer betrouwbaar, prettige communicatie en een duidelijke offerte.

Jurgen Roos krijgt een 9 omdat hij prima werk heeft afgeleverd.

Een 9 voor Jurgen Roos. Hij is een nette werker en levert goede service.

We zijn zeer goed geholpen door de heer Roos. Hij is deskundig en hanteert een goede prijs/kwaliteit verhouding! De verouderde keuken ziet er weer heel netjes uit! Dank! Jurgen Roos krijgt een 10.

Jurgen Roos krijgt een dikke 10 omdat alles klopt. Afspraken worden nagekomen en het resultaat is een mooie keuken en een zeer tevreden klant! Dank je wel Jurgen!

Lekker zo doorgaan!

Een 10 voor Jurgen Roos. Klantvriendelijke opstelling, vakmanschap, ze denken mee en zijn zeer deskundig

Hij denkt mee, dringt zich niet op en afspraak is afspraak. Hij heeft vakkkennis, kent zijn eigen beperkingen en is plezierige omgang. Jurgen Roos krijgt een 9.

Goed advies en flexibiliteit in de invulling van de renovatie. Hij luisterde goed naar onze wensen. Een 9 voor Jurgen Roos.

Back To Top