fbpx
skip to Main Content

Jurgen Roos krijgt een 9. Een mooie manier om de keuken te upgraden zonder een hele nieuwe keuken te laten installeren.

Jurgen Roos heeft de klus is perfect gedaan, alleen nieuwe keukendeurtjes genomen, lijkt wel een splinter nieuwe keuken, voor hele goeie prijs. Een 10 voor Jurgen.

Jurgen Roos heeft ons van A tot Z geholpen met het uitdenken van een concept, het uitzoeken van de juiste materialen/apparaten en de verwerking op papier. De planning was waterdicht, de dag zelf verliep erg professioneel en had als resultaat een prachtig vernieuwde keuken die onze verwachtingen overtrof. Ik zou het iedereen van harte kunnen aanbevelen.

Een 10 voor Jurgen Roos. Als je niet je hele keuken hoeft te vervangen is dit een bijzonder goed alternatief. Goede prijs-kwaliteit verhouding. E.e.a. is heel goed afgewerkt.

Jurgen Roos krijgt een 9. Het is een perfecte oplossing om een degelijke bestaande keuken op te pimpen!!

Ik was op zoek naar een reparateur voor een afzuigkap maar eigenlijk ook naar iemand die een keuken kan renoveren. Website en uitleg is zoveel beter dan bij anderen dat ik nu al, dus voordat er geleverd is, durf te zeggen dat dit een goed bedrijf is. Na de levering en renovatie kom ik het nog een keer bevestigen. Maar kan bijna niet anders dan goed zijn, en ik kan het weten… Jurgen Roos krijgt een 8.

Ben zeer tevreden met het resultaat. Jurgen Roos werkt netjes.

Jurgen Roos krijgt een 9 voor zijn werk. Tevreden over het resultaat.

Een 10 voor Jurgen Roos. Zeer tevreden over de service en de kwaliteit.

Jurgen Roos krijgt een 10. Snelle reactie, goed geholpen tijdens de intake met de mogelijkheden, uiterst vriendelijk en bovenal een super resultaat.

De heer Jurgen Roos heeft heel goed werk verricht. Wij zijn heel tevreden met de nieuwe deurtjes.

Jurgen Roos is professioneel, klantgericht en meedenkend!

Back To Top