skip to Main Content

Een 7 voor Jurgen Roos. Er waren problemen met levering Bosch apparatuur. Tot drie keer toe levertijd verschoven. Is uiteindelijk door Jürgen Roos opgelost naar tevredenheid. Heeft m.i. veel moeite gedaan om dit op te lossen! Alles is prima en snel gemonteerd en oude apparatuur etc netjes opgeruimd.

Jurgen Roos krijgt een 10. Buitengewoon professionele aanpak, Jurgen was een zeer kundige ‘keuken vernieuwer’ en heel prettig in de omgang.

Jurgen Roos is correct, op tijd en levert vakwerk.

Jurgen Roos houdt zich prima aan zijn afspraken. Hij werkt nauwkeurig en komt met goede ideeën. Hij werkt hard en gaat pas weg als als hij zelf tevreden is. Wij bevelen hem absoluut aan! Een 9 voor Jurgen.

De keuken werd op zeer professionele wijze geplaatst. Daarnaast ging alles rustig in z’n werk; zonder veel lawaai werden de onderdelen naar binnen gehaald en de verpakkingen etc. naar buiten gebracht en afgevoerd. De keuken werd stofvrij opgeleverd. Een 9 voor Jurgen Roos.

Jurgen Roos heeft het prima gedaan. Rustig en weloverwogen, maar hard en gestaag doorgewerkt. Ben zeer tevreden. Jurgen krijgt een 9.

Een 10 voor Jurgen Roos. Hij is zeer betrouwbaar, prettige communicatie en een duidelijke offerte.

Jurgen Roos krijgt een 9 omdat hij prima werk heeft afgeleverd.

Een 9 voor Jurgen Roos. Hij is een nette werker en levert goede service.

We zijn zeer goed geholpen door de heer Roos. Hij is deskundig en hanteert een goede prijs/kwaliteit verhouding! De verouderde keuken ziet er weer heel netjes uit! Dank! Jurgen Roos krijgt een 10.

Jurgen Roos krijgt een dikke 10 omdat alles klopt. Afspraken worden nagekomen en het resultaat is een mooie keuken en een zeer tevreden klant! Dank je wel Jurgen!

Lekker zo doorgaan!

Een 10 voor Jurgen Roos. Klantvriendelijke opstelling, vakmanschap, ze denken mee en zijn zeer deskundig

Back To Top