skip to Main Content

De heer Jurgen Roos heeft heel goed werk verricht. Wij zijn heel tevreden met de nieuwe deurtjes.

Jurgen Roos is professioneel, klantgericht en meedenkend!

Jurgen Roos gets a 10. The installer did a great and punctual job.

Jurgen Roos krijgt een 10 vanwege echt vakmanschap.

Jurgen Roos Omdat werkelijk alles goed verliep. We kregen meer dan waar we op voorhand op rekenden. Er werd in het begin goed geluisterd naar wat wij wilden en daarbovenop spontaan en creatief meegedacht met wat er nog meer mogelijk is en wat niet. Jurgen Roos , de monteur, is niet alleen een vlotte vakman, maar ook een heel betrouwbaar en prettig iemand om lekker zijn gang in jouw keuken te laten gaan. We zijn reuze blij met het hele proces en vooral het resultaat: het is mooi en goed geworden. Een 10 voor Jurgen.

Omdat Jurgen Roos met de klant meedenkt om zodoende tot een mooie oplossing te komen. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is prima, de keuken ziet er weer als nieuw uit. Jurgen krijgt een 9.

Jurgen Roos werkt goed en snel.

Prima communicatie met Jurgen Roos, mooie producten en secuur werk. Mooi eindresultaat. Een 9 voor Jurgen.

Jurgen Roos krijgt een 10. Neemt de tijd i.v.m. wensen van de klant, geeft goed advies (ook opties en mogelijkheden) denkt mee. Werkt zeer netjes en secuur (laat ‘t niet los wanneer hij er zelf geen vrede mee heeft). Werkt door en neemt geen pauze’s. Bij het vervangen van de achterwand geeft keuze’s van stopcontact plaatjes, zodat je een mooi bijpassende en compleet geheel hebt. Ruimt na afloop van de werkdag alles netjes op! ZEER TEVREDEN!

De heer Jurgen Roos levert betrouwbaar en goed werk.

Jurgen Roos is deskundig, inventief en vriendelijk.

Uitstekend alternatief zonder direct een geheel nieuwe keuken hoeven aan te schaffen. Genoeg keuze in nieuwe frontjes en of andere zaken. Duidelijke communicatie, offerte en afspraken. Betalingswijze prettig en duidelijk geregeld in aanbetaling, betaling bij plaatsing/monteren en laatste betaling na afhandelen en tevredenheid. Top zouden meer bedrijven zo moeten doen. Jurgen Roos is zeer bekwaam en oplossend en communiceert erg prettig. Werkt aan een stuk door en ruimt alles ook weer op. Verstaat zijn vak uitstekend en is prettig in de omgang.

Back To Top