fbpx
skip to Main Content

Koen van Domburg krijgt een 10. De keuken ziet er als nieuw uit en alles ziet er netjes en goed afgewerkt uit. Top.

Hele goede service en betrouwbare afspraken. Koen van Domburg krijgt een 10.

Koen van Domburg levert vakwerk, communiceert goed en denkt mee om tot een goede oplossing te komen. Daarom een 9 voor Koen.

Een 10 voor Koen van Domburg. Sevice, kwaliteit en betrouwbaar!

We zijn zeer tevreden met onze vernieuwde keuken. Koen van Domburg heeft nieuwe deurtjes geplaatst waardoor onze keuken weer een moderne uitstraling heeft. Het is best een ingewikkelde keuken opstelling maar Koen heeft alles perfect gedaan. Door zijn ervaring als meubel ontwerper zijn er enkele items veranderd waardoor het geheel nog mooier is geworden. Koen werkt snel en secuur. Een dikke 10 voor Koen van Domburg.

Koen van Domburg levert goede service en heeft netjes gewerkt. Koen krijgt een 10.

Koen van Domburg krijgt een 10. Alles is prima geregeld en zeer goed afgestemd op de wensen van de klant. Er wordt op een zeer positieve manier meegedacht.

Koen van Domburg krijgt een 9 voor nakomen van afspraken, vriendelijk en meedenkend. Hebben een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Koen van Domburg krijgt een 10. Zonder hak en breekwerk een nieuwe keuken. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Goede service en goed vakwerk.

Maakt duidelijke afspraken, alert reageren op vragen via de mail of Whatsapp, goede kwaliteit in materiaal en afwerking door Koen van Domburg, hele vriendelijke, snelle en goede service. Een 10 voor Koen.

Ik weet niet of ik alle “Keukenvernieuwers” zou kunnen aanbevelen. Maar onze eigen keuken vernieuwer Koen van Domburg zal ik zeker aanbevelen. Hij is een eerlijke man die je ook zaken zal afraden. Hij werkt heel secuur en komt zijn afspraken na. We zijn heel blij met hem en het uiteindelijke eindproduct wat hij ons heeft geleverd. Dus twee duimen omhoog voor Koen. Dank je wel Koen! Een 10 voor hem.

Back To Top