skip to Main Content

Lambèr van den Broek heeft vakwerk geleverd en de keuken is keurig schoon achtergelaten. Hij krijgt een 10.

De keukenvernieuwer Lambèr van den Broek werkt zeer nauwkeurig, is zeer vriendelijk, denk mee, ruimt alles op, waar zie je dat nog. Ik zou de volgende keer meteen weer met hem in zee te gaan. Hij krijgt een 9. 

Lambèr van den Broek is een vakman met heel veel ervaring. Hij werkt keurig en precies. Bovendien heel communicatief en meedenkend met onze wensen. We hebben veel waar voor ons geld gekregen, een echte upgrade! Een 10 voor Lamber.

Wij zijn zeer tevreden over Lambèr van den Broek. Onze keuken is prachtig geworden, goede vakman hij werkt heel netjes en zeer nauwkeurig!

Heel tevreden met het resultaat! Lambèr van den Broek en zijn vrouw zijn een super team en hebben onze keuken mooi opgeknapt! Werken zeer nauwkeurig en denken goed mee qua oplossingen.

Lambèr van den Broek heeft in 2018 onze keuken gerenoveerd met geweldig resultaat. 2 jaar later hadden we een probleempje met de deur van de koelkast die iets doorhing. Lambèr kwam na ons appje direct langs en heeft dit helemaal naar tevredenheid bijgesteld. Viel volgens hem onder de normale service, maar wij vinden dit echt topservice!!

Fijne communicatie en zeer klantgericht. Recht door zee, fijn! Een 10 voor Lambèr van den Broek.

Omdat het een zeer goed alternatief is voor een compleet nieuwe keuken. En vooral omdat Lambèr van den Broek een vakman is en een prettig persoon om in huis aan het werk te hebben. Hij krijgt een 9 voor zijn werk.

Lambèr van den Broek is zeer vakkundig en betrouwbaar, hij krijgt een 10.

Lambèr van den Broek krijgt een 9. Werken keurig, komen afspraken na, en reageren snel als je een vraag stelt via mail.

Lambèr van den Broek werkt heel nauwkeurig en netjes, heeft oog voor detail en symmetrie en staat hierin open voor overleg. Ook houdt hij zich aan de afspraken en is in mijn optiek rustig en betrouwbaar. Het resultaat is fantastisch, van een gewone keuken naar een stijlvolle keuken! Heel blij mee! Dank je wel Lambèr! Je krijgt een 10.

Lambèr van den Broek die mijn keuken heeft vernieuwd dacht met me mee om tot een fraai resultaat te komen. Hij is zeer deskundig in het plaatsen en monteren van de diverse onderdelen en niet onbelangrijk hij is heel vriendelijk. Lambèr krijgt een 10.

 

Back To Top