skip to Main Content

Lambèr van den Broek is zeer vakkundig en betrouwbaar, hij krijgt een 10.

Lambèr van den Broek krijgt een 9. Werken keurig, komen afspraken na, en reageren snel als je een vraag stelt via mail.

Lambèr van den Broek werkt heel nauwkeurig en netjes, heeft oog voor detail en symmetrie en staat hierin open voor overleg. Ook houdt hij zich aan de afspraken en is in mijn optiek rustig en betrouwbaar. Het resultaat is fantastisch, van een gewone keuken naar een stijlvolle keuken! Heel blij mee! Dank je wel Lambèr! Je krijgt een 10.

Lambèr van den Broek die mijn keuken heeft vernieuwd dacht met me mee om tot een fraai resultaat te komen. Hij is zeer deskundig in het plaatsen en monteren van de diverse onderdelen en niet onbelangrijk hij is heel vriendelijk. Lambèr krijgt een 10.

 

Goed advies, duidelijke afspraken, betrouwbaar, nette afwerking. Lambèr van den Broek krijgt een 9.

 

Lambèr van den Broek krijgt een 10. Hij heeft kijk op de zaken, weet goede adviezen te geven en denkt mee. En dat hij daarnaast ook nog heel gezellig is, is ook een pluspunt! 🙂

Blijf nog heel veel jaren mensen blij maken.

We hebben met Lambèr van den Broek een zeer positieve ervaring. Hij is kundig en heeft goede ideeën voor oplossingen en is ook handig om het te realiseren. Ik weet uiteraard niet of andere ‘keukenvernieuwers even kundig zijn.

Lambèr van den Broek krijgt een 10, omdat het allemaal goed maatwerk is.

Een 10 voor Lambèr van den Broek. Kwaliteit/prijsverhouding is erg goed. Lambèr was zeer vriendelijk en vakkundig. Erg goede communicatie.

Een 10 voor Lambèr. Prettig contact. Deskundig in het bedenken van oplossingen. Heldere afspraken die worden nagekomen. Prettig zaken doen met Lambèr van den Broek.

Heel fijn geholpen bij het zoeken naar nieuwe spullen. Lambèr van den Broek krijgt een 10.

Back To Top