fbpx
skip to Main Content

Ik had de advertentie Lambèr van den Broek al enige tijd geleden uit een regionaal krantje geknipt. Later kwam ik er pas achter dat hij ook via De Keukenverniewers werkte. Wij hadden vanaf de eerste dag al volledig vertrouwen in Lamber. Het viel ons op hoe accuraat Lamber al bij het maken van de afspraken te werk ging. Ook tijdens de 3 dagen dat hij de keuken aan het renoveren was, een gezellige periode gehad. Wat ook leuk was dat hij dit samen met zijn vrouw deed. Het was ons duidelijk hoe precies Lamber te werk ging.

Lambèr van den Broek levert een goede service, goed product en professioneel vakmanschap.

Er is op een erg plezierige manier gewerkt. Na het maken van een afspraak waren we er snel uit. Goed advies, afspraken allemaal keurig nagekomen, netjes gewerkt, kortom een partij om erg plezierig zaken mee te doen! Top! Lambèr van den Broek krijgt een 10.

Geweldige service en vakmanschap van Lambèr van den Broek. Bovendien zeer aimabel team!

Omdat Lambèr van den Broek gewoon echt goed en mooi werk heeft afgeleverd en onze keuken er als nieuw uitziet. Een 9 voor Lambèr.

Het team van Lambèr van den Broek maakt zijn afspraken meer dan waar. Een 10 voor Lambèr.

Lambèr van den Broek is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Netjes gewerkt en goed resultaat afgeleverd. Kortom erg tevreden. Een 10 voor Lambèr.

Lambèr van den Broek heeft een hele goede klus geklaard. Een 9 voor Lambèr.

Onze keuken is prachtig geworden. Lambèr van den Broek en Jacqueline zijn een fijn team, werken vakkundig en netjes en werken volgens afspraak. Echt top! Hij krijgt een 10.

Lambèr van den Broek krijgt een 10 omdat wij een goede ervaring hebben met hem. 

Professionele vaklui & zeer mooi resultaat. Lambèr van den Broek krijgt een 10.

Back To Top