fbpx
skip to Main Content

Lambèr van den Broek krijgt een 10. Goede afwikkeling en vriendelijke mensen.

 Lambèr van den Broek is zo secuur en professioneel en nog eens zo vriendelijk. Een top man en goud eerlijk. Een heel bijzondere man.

Ik kan alleen spreken n.a.v. mijn ervaringen met Lambèr van den Broek. Lambèr denkt mee in oplossingen, is een vakman en verleend goede service. Buiten dat gewoon een mensen mens.

Lambèr van den Broek is goed in zijn vak en doet wat hij belooft. Een 10 voor Lambèr.

Lambèr van den Broek dacht aan alle kanten mee in de gewenste klussen en zocht naar betere alternatieven waar mogelijk, er is heel netjes gewerkt (bleef nog geen stofje achter), heldere afspraken kunnen maken (goede communicatie) en tot slot ook nog beleefd en vriendelijk. Beveel ik zeker aan in mijn omgeving! Top! Een 10 voor Lambèr.

Lambèr van den Broek is een geweldige vakman. Heel secuur en werkt super netjes. Denkt in oplossingen en heeft plezier in zijn werk en dat straalt hij uit! Een 10 voor Lambèr.

 

Lambèr van den Broek reageert snel, is realistisch in wat mogelijk en zinvol is, en geeft gedegen advies. Helder in communicatie.

Lambèr van den Broek krijgt een 9. Ruime keuze, goede prijs en goed werk verricht.

Lambèr van den Broek krijgt een 10. Dankzij de keukenvernieuwers is de keuken zonder ingrijpende verbouwing weer klaar voor minimaal een jaar of 10 dienst.

Lambèr van den Broek krijgt een 9. We hebben nu meerdere malen gebruik gemaakt van De Keukenvernieuwers zowel in onze vorige huis als nu in ons appartement alle keren na volledig tevredenheid, er wordt keurig gewerkt, volledig volgens afspraak en planning.

Lambèr van den Broek levert goed vakmanschap. Heel netjes gewerkt en aangename personen.

Een 9 voor Lambèr van den Broek voor de prima werkwijze, advies en prijs/kwaliteitsverhouding.

Back To Top