skip to Main Content

Lambèr van den Broek is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Netjes gewerkt en goed resultaat afgeleverd. Kortom erg tevreden. Een 10 voor Lambèr.

Lambèr van den Broek heeft een hele goede klus geklaard. Een 9 voor Lambèr.

Onze keuken is prachtig geworden. Lambèr van den Broek en Jacqueline zijn een fijn team, werken vakkundig en netjes en werken volgens afspraak. Echt top! Hij krijgt een 10.

Lambèr van den Broek krijgt een 10 omdat wij een goede ervaring hebben met hem. 

Professionele vaklui & zeer mooi resultaat. Lambèr van den Broek krijgt een 10.

Lambèr van den Broek krijgt een 9. Het zijn aardige en behulpzame mensen.

Lambèr van den Broek In alle opzichten is de dienstverlening uitstekend. Goede afspraken en perfecte montage. Kortom “chapeau” zouden de Fransen zeggen. Een 10 voor Lambèr.

Een vriendelijk, maar zeker ook zeer kundig stel: Lamber én Jacqueline! hebben echt goed werk, binnen de afgesproken tijd, afgeleverd. Lambèr van den Broek krijgt een 10.

Zij zijn vakkundig, aardig ze denken mee en ze werken netjes. Ze houden aan afspraken. Kortom we zijn er heel blij mee. Lambèr van den Broek krijgt een 9.

Ik vind de persoonlijke aanpak van Lambèr van den Broek prettig. Er zijn ook bedrijven die alleen via internet een offerte sturen. Daarnaast werkt Lambèr nauwkeurig en komt zijn afspraken na. Een 10 voor Lambèr.

Lambèr van den Broek krijgt een 9. Goed gemaakt en snel alleen hebben we 3 maanden moeten wachten ivm drukte

Lambèr van den Broek krijgt een 10. Ze hebben keurig werk geleverd en hebben nog een extra aanpassing gedaan.

Back To Top