fbpx
skip to Main Content

Marcel Uleman is deskundig en betrouwbaar. Ook de minpuntjes heeft hij helemaal in orde gemaakt. Echt super.

Marcel Uleman werkt netjes, is pietje precies en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden.

Marcel Uleman krijgt een 5. Bij installatie op 3/4 mei bleek een deurtje niet helemaal perfect, dus een ander moest besteld worden. Op 04-06 vraagt u om onze ervaring met De Keukenvernieuwers en op 26-06 krijg ik hierover een herinnering. Nu op 26-07 is dat deurtje is er nog steeds niet. Enige communicatie hierover is er in het geheel niet. Op 16-06 heb ik hier navraag over gedaan en op 18-06 krijg ik de mededeling dat deze nog niet binnen is, ik krijg bericht zodra deze binnen is. Geen planning of enig inzicht wanneer, ik moet dus maar rustig afwachten. Het zou mooi zijn als net zo snel wordt geleverd als wordt gevraagd om de ervaring. Wellicht kunt u mij wat meer informatie geven over wanneer eea wordt afgemaakt. Kortom je wordt op geen enkele manier op de hoogte gehouden en dat is naar mijn mening een slecht zaak en toont een gebrek aan commutatieve vaardigheden.

Marcel Uleman werkt zeer nauwkeurig en is prettig in de omgang. Luistert goed naar de wensen van de klant en komt met oplossingen. Hij krijgt van ons een 9.

Marcel Uleman krijgt een 9. Aangezien ze keukens renoveren en gedeeltelijk vernieuwen, apparatuur vervangen etc. Dit is vrijwel nergens anders te regelen. Bij keukenzaken uitsluitend complete nieuwe keukens te koop.

De levering was niet compleet. Moeilijke communicatie met Marcel Uleman.

Goed contact gehad met monteur Marcel Uleman.

Prima geholpen door Marcel Uleman en snelle afhandeling.

Wij hebben een goede relatie met Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Als docent op het technisch onderwijs ken ik Marcel. Helaas is als gevolg van levering problemen Marcel niet in staat de werkzaamheden te starten. Eind oktober 2020 hebben we via Marcel een inductie kookplaat besteld. Door de fabrikant Bosch is deze nog steeds niet geleverd. Uiteraard vinden Marcel en wij dat erg vervelend. Regelmatige contacten over dit probleem verlopen bijzonder prettig.

Een 10 voor Marcel Uleman. Een goede offerte en alles naar volle tevredenheid gemonteerd.

Om de klant vriendelijkheid van Marcel Uleman, het nakomen van afspraken en uiteindelijk een mooi resultaat!!

Marcel Uleman levert goed werk af, en weet goed waar hij mee bezig is.

Back To Top