fbpx
skip to Main Content

Marcel Uleman werkt zeer nauwkeurig en is prettig in de omgang. Luistert goed naar de wensen van de klant en komt met oplossingen. Hij krijgt van ons een 9.

Marcel Uleman krijgt een 9. Aangezien ze keukens renoveren en gedeeltelijk vernieuwen, apparatuur vervangen etc. Dit is vrijwel nergens anders te regelen. Bij keukenzaken uitsluitend complete nieuwe keukens te koop.

De levering was niet compleet. Moeilijke communicatie met Marcel Uleman.

Goed contact gehad met monteur Marcel Uleman.

Prima geholpen door Marcel Uleman en snelle afhandeling.

Wij hebben een goede relatie met Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Als docent op het technisch onderwijs ken ik Marcel. Helaas is als gevolg van levering problemen Marcel niet in staat de werkzaamheden te starten. Eind oktober 2020 hebben we via Marcel een inductie kookplaat besteld. Door de fabrikant Bosch is deze nog steeds niet geleverd. Uiteraard vinden Marcel en wij dat erg vervelend. Regelmatige contacten over dit probleem verlopen bijzonder prettig.

Een 10 voor Marcel Uleman. Een goede offerte en alles naar volle tevredenheid gemonteerd.

Om de klant vriendelijkheid van Marcel Uleman, het nakomen van afspraken en uiteindelijk een mooi resultaat!!

Marcel Uleman levert goed werk af, en weet goed waar hij mee bezig is.

Goede ervaring met Marcel Uleman. Een 9 voor Marcel.

Marcel Uleman komt afspraken netjes na, heeft kennis van zaken en is beleefd. Daarom een 10 voor Marcel.

Marcel Uleman had een snelle reactie op onze aanvraag, goed meedenken bij oplossingen, billijke offerte en het goed nakomen van de afspraken. Bovendien een prettige persoonlijkheid, waar wij wel een klik mee hadden. Een 9 voor Marcel.

Back To Top