fbpx
skip to Main Content

Wij hebben een goede relatie met Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Als docent op het technisch onderwijs ken ik Marcel. Helaas is als gevolg van levering problemen Marcel niet in staat de werkzaamheden te starten. Eind oktober 2020 hebben we via Marcel een inductie kookplaat besteld. Door de fabrikant Bosch is deze nog steeds niet geleverd. Uiteraard vinden Marcel en wij dat erg vervelend. Regelmatige contacten over dit probleem verlopen bijzonder prettig.

Een 10 voor Marcel Uleman. Een goede offerte en alles naar volle tevredenheid gemonteerd.

Om de klant vriendelijkheid van Marcel Uleman, het nakomen van afspraken en uiteindelijk een mooi resultaat!!

Marcel Uleman levert goed werk af, en weet goed waar hij mee bezig is.

Goede ervaring met Marcel Uleman. Een 9 voor Marcel.

Marcel Uleman komt afspraken netjes na, heeft kennis van zaken en is beleefd. Daarom een 10 voor Marcel.

Marcel Uleman had een snelle reactie op onze aanvraag, goed meedenken bij oplossingen, billijke offerte en het goed nakomen van de afspraken. Bovendien een prettige persoonlijkheid, waar wij wel een klik mee hadden. Een 9 voor Marcel.

Marcel Uleman werkt met verstand van zaken. Heel prettig.

Marcel Uleman heeft vakwerk afgeleverd! Een man die zijn vak verstaat!!

Marcel Uleman is een aardige man die ook nog goed en snel werk levert. Waar vind je dat nog voor een al wat oudere keuken. En dan ook nog voor een redelijke prijs. Volgende keer bel ik hem weer als er wat mis is met de keuken! Een 9 voor Marcel.

Marcel Uleman levert vakwerk. Goede bereikbaarheid en komt afspraken na.

Een 9 voor Marcel vanwege de offerte welke bij je thuis wordt gemaakt. Ook omdat Marcel Uleman zelf de offerte en uitvoering doet.

Back To Top