skip to Main Content

Marcel van de Snepscheut werkt keurig, levert goed werk en is betaalbaar. Marcel is vriendelijk en meedenkend. Hij krijgt een 10.

Perfecte werkafspraken en goede kwaliteit. Marcel van de Snepscheut krijgt een 10.

Goede advisering over materialen en oplossingen. Rustige aanpak en geen opdringerige voorstellen. Goede voorbereiding waaronder goede opmetingen, waarvoor Marcel van de Snepscheut nog eens extra voor terug is gekomen. Tijdige en vlotte uitvoering volgens afspraak. Zorgvuldige en nette afwerking waaronder het kitten. De kosten vonden we alleszins redelijk en nog de moeite waard voor onze 40 jaar oude keuken.

Marcel van de Snepscheut deed zijn werk uitstekend! Hij wist voor alles een oplossing te vinden.

Marcel van de Snepscheut Ik ben niet van de referenties en cijfers geven maar er is prima werk verricht. Alles wat afgesproken was is nagekomen. Aardige kerel die Marcel en een vakman. Zeker een aanrader. Kon het niet laten moest het ff kwijt.

Marcel van de Snepscheut krijgt een 10. Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken.

Marcel van de Snepscheut krijgt van mij een 10! Hij deed zijn werk prima en wist overal een oplossing voor te vinden.

De keuken is heel mooi opgeleverd! Marcel van de Snepscheut heeft heel goed en netjes werk verricht en raffelde het absoluut niet af. Hij denkt ook goed mee en zorgt ervoor dat eventuele problemen goed opgelost worden. Een 10 voor Marcel.

Marcel van de Snepscheut krijgt een 9. Omdat je op deze manier ook kan genieten van een nieuwe keuken, zonder al te veel werk!

Goede ervaringen met de geleverde keuken delen en met de deskundigheid van Marcel van de Snepscheut, zowel met aanbevelingen en uitvoering.

Marcel van de Snepscheut heeft super goed met ons meegedacht over de mogelijkheden om veranderingen in onze keuken te kunnen realiseren. Hij heeft dus op ons een goede indruk achtergelaten en heeft daadwerkelijk ook het bedachte super netjes uitgevoerd. Voor zover hij dat kon. Een 9 voor Marcel

Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Er wordt niet opdringerig een bepaald product aangesmeerd. Marcel van de Snepscheut krijgt een 10.

Back To Top