skip to Main Content

Marcel van de Snepscheut krijgt een 10. Klantgerichte inspanning om zo snel mogelijk te helpen. Vriendelijk, deskundig en kwaliteitsproducten.

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut. Vanaf het begin prima contact met Marcel gehad. Duidelijke offerte en prima werk afgeleverd in de bestaande keuken, achterwanden en lades gemonteerd. Ook nog even wat extra werk gedaan, top.

Kortom een aanrader

Wij zijn zeer blij met onze gerenoveerde keuken.
Marcel van de Snepscheut is een zeer goed vakman en was in 1 dag klaar met het vervangen van
de deurtjes en laden.
Een negen en alle lof voor deze vakman.

Ik ben zeer tevreden over het advies en de uitvoering. Hij luisterde goed naar mijn wensen. Een 9 voor Marcel van de Snepscheut.

Vooraf goed advies gekregen en uiteindelijk vakwerk afgeleverd. We zijn erg blij met het resultaat. Marcel van de Snepscheut: bedankt.

Marcel is vriendelijk, goede communicatie en uitleg en hij is zeer kundig. Daarom een 9 voor Marcel van de Snepscheut.

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut. Hij is vriendelijk, netjes, uiteraard professioneel en denkt goed met je mee.

Prima service en materialen. Marcel is een aardige man en heeft heel goed werk geleverd. We zijn super blij met deze metamorfose van onze keuken! Het is alsof we een nieuwe keuken hebben gekregen. Daarom krijgt Marcel van de Snepscheut een 10.

Marcel was correct, luisterde goed naar onze wensen en het concept is vriendelijk geprijsd. Kortom; een goede ervaring. Marcel van de Snepscheut krijgt een 9.

Een 10 voor Marcel van de Snepscheut omdat alles perfect is geregeld en Marcel een spontane aardige man is, die ook nog eens goed advies kan geven en goed werk aflevert!

Het is een fantastisch initiatief om je keuken precies zo te laten aanpassen (omtoveren) zoals je zelf wilt, zonder een nieuwe keuken te hoeven kopen. Een 10 voor Marcel van de Snepscheut.

Wij zijn zeer tevreden over het contact met en het geleverde werk door Marcel van de Snepscheut. Mede door zijn ideeën heeft onze keuken een ware metamorfose ondergaan waar we iedere dag van genieten. Marcel heeft ruim de tijd genomen om met ons de mogelijkheden te onderzoeken en ook na het tekenen van de offerte zijn er nog veranderingen door gevoerd om aan al onze wensen te kunnen voldoen. De levering en plaatsing zijn goed verlopen en er was ruimte om toch nog wat meer aanpassingen te doen. Marcel toonde zich een ware vakman. Het was gezellig om Marcel en zijn collega over de vloer te hebben en we zijn onder de indruk van de rust waarmee ze werken en hun zorgvuldigheid.

Op de foto’s is te zien dat we er voor hebben gekozen om het blad te vervangen en de kastdeurtjes. Ook is er een andere afzuigkap geplaatst. Tijdens het renoveren bleek het, met enige aanpassingen door Marcel, mogelijk om de kast bij het bar-deel om te draaien zodat de deuren nu aan de andere kant zitten, wat praktischer is in gebruik. Hoewel we best een dure keuken hadden, voelt de keuken van Keukenvernieuwers beter in kwaliteit en is er degelijker werk geleverd.

We kunnen Marcel van harte aanbevelen!

Back To Top