skip to Main Content

Vooraf goed advies gekregen en uiteindelijk vakwerk afgeleverd. We zijn erg blij met het resultaat. Marcel van de Snepscheut: bedankt.

Marcel is vriendelijk, goede communicatie en uitleg en hij is zeer kundig. Daarom een 9 voor Marcel van de Snepscheut.

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut. Hij is vriendelijk, netjes, uiteraard professioneel en denkt goed met je mee.

Prima service en materialen. Marcel is een aardige man en heeft heel goed werk geleverd. We zijn super blij met deze metamorfose van onze keuken! Het is alsof we een nieuwe keuken hebben gekregen. Daarom krijgt Marcel van de Snepscheut een 10.

Marcel was correct, luisterde goed naar onze wensen en het concept is vriendelijk geprijsd. Kortom; een goede ervaring. Marcel van de Snepscheut krijgt een 9.

Een 10 voor Marcel van de Snepscheut omdat alles perfect is geregeld en Marcel een spontane aardige man is, die ook nog eens goed advies kan geven en goed werk aflevert!

Het is een fantastisch initiatief om je keuken precies zo te laten aanpassen (omtoveren) zoals je zelf wilt, zonder een nieuwe keuken te hoeven kopen. Een 10 voor Marcel van de Snepscheut.

Wij zijn zeer tevreden over het contact met en het geleverde werk door Marcel van de Snepscheut. Mede door zijn ideeën heeft onze keuken een ware metamorfose ondergaan waar we iedere dag van genieten. Marcel heeft ruim de tijd genomen om met ons de mogelijkheden te onderzoeken en ook na het tekenen van de offerte zijn er nog veranderingen door gevoerd om aan al onze wensen te kunnen voldoen. De levering en plaatsing zijn goed verlopen en er was ruimte om toch nog wat meer aanpassingen te doen. Marcel toonde zich een ware vakman. Het was gezellig om Marcel en zijn collega over de vloer te hebben en we zijn onder de indruk van de rust waarmee ze werken en hun zorgvuldigheid.

Op de foto’s is te zien dat we er voor hebben gekozen om het blad te vervangen en de kastdeurtjes. Ook is er een andere afzuigkap geplaatst. Tijdens het renoveren bleek het, met enige aanpassingen door Marcel, mogelijk om de kast bij het bar-deel om te draaien zodat de deuren nu aan de andere kant zitten, wat praktischer is in gebruik. Hoewel we best een dure keuken hadden, voelt de keuken van Keukenvernieuwers beter in kwaliteit en is er degelijker werk geleverd.

We kunnen Marcel van harte aanbevelen!

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut. Wij zijn heel tevreden over het contact met Marcel van de Snepscheut en over het geleverde werk.

Klantvriendelijkheid van de installateurs, goede prijs- kwaliteit, vakmanschap en goede communicatie. Een 10 voor Marcel van de Snepscheut.

Via een advertentie in een regionaal weekblad hebben wij Marcel van de Snepscheut benaderd om te overleggen wat de mogelijkheden waren om de keuken te renoveren. Het ‘oude keukentje van 27’ jaar kon wel een noodzakelijke facelift gebruiken. Tevens voor ons een goed moment om van het gas over te stappen naar elektrisch koken.

Marcel, Gerard en Yordi (elektro) zijn prima vakmensen, klantvriendelijk en komen hun afspraken na. Planning, levering van de materialen en installatie zijn soepel verlopen. Ook opruimen heeft de aandacht en wordt prima uitgevoerd.

Als het bij de plaatsing van de onderdelen even niet loopt, wordt rustig en ter zake kundig onderling overlegd voor een oplossing, die er ook komt. De communicatie met ons is rustig, begrijpelijk en vakkundig. Heel prettig om te ervaren.

Het resultaat is een fraaie keuken die weer voor lange tijd meekan. Marcel is een prima vakman met kennis van zaken, hij denkt in oplossingen.

Marcel levert net werk zoals afgesproken. Marcel van de Snepscheut krijgt een 9.

Marcel, vooral zo doorgaan!

Back To Top