skip to Main Content

Marcel levert net werk zoals afgesproken. Marcel van de Snepscheut krijgt een 9.

Marcel, vooral zo doorgaan!

Wat hebben we weer een prachtige keuken! Een aanrader voor iedereen die geen nieuwe keuken behoeft maar wel een een renovatie nodig heeft. Voortreffelijk werk verricht door Marcel van de Snepscheut. Puur vakmanschap, professionele instelling, prima afwerking en service.

Marcel van de Snepscheut krijgt een 9. Goede vakmensen, prettige samenwerking en ze luisteren goed naar mijn wensen.

Ze hebben kwaliteit geleverd, zijn zeer deskundig en prettig in omgang. Een 10 voor Marcel van de Snepscheut.

Een 10 voor Marcel van de Snepscheut. Goede uitleg over de aanpassingen die nodig waren.

Prima vakwerk. Het ziet er prachtig uit.
En prettige mensen.
Wij geven een dikke 10 aan Marcel van de Snepscheut.
Bijgevoegd: twee foto’s tijdens renovatie en er na.

De keuken is netjes gereviseerd door Marcel van de Snepscheut. Het is een prachtige oplossing als de kastjes op zich nog goed zijn maar de frontjes niet meer. Het ziet er weer heel netjes uit. Marcel heeft uitstekend werk afgeleverd, en ik ben meer dan tevreden over hoe hij zijn werk uitvoert; hij is een fijn, open, persoon. Hij werkt heel secuur en serieus, en is degelijk. Een 9 voor Marcel van de Snepscheut.

Snellere verwerking van de bestelling zodat het sneller gerealiseerd kan worden. Daarom een 7 voor Marcel van de Snepscheut.

Dezelfde dag nog een afspraak gekregen voor kapotte keukenlade. Nette prijs en goede vervolgafspraken. Installatie netjes gedaan (was best lastig te doen). Een 9 voor Marcel van de Snepscheut.

Een 10 voor Marcel van de Snepscheut. Een zeer aantrekkelijk alternatief voor gehele keuken renovatie. Gezien onze ervaring haal je bovendien met “De Keukenvernieuwers” puur vakmanschap in huis qua ideeën en afwerking.

Wat ons betreft: een aanrader!
Marcel van de Snepscheut denkt prima mee, plezierige communicatie, duidelijke afspraken, nette werker, mooi eindresultaat! Kortom: Top!

Marcel van de Snepscheut doet wat hij belooft en levert vakwerk. Bovendien is het ook nog eens een aimabele vent. Een 10.

Ga zo door!

Back To Top