fbpx
skip to Main Content

Marcel van de Snepscheut geeft goede informatie/adviezen en service. Ook prima en snelle installatie. Een 10 voor Marcel.

Door zijn vakmanschap, zijn nauwkeurigheid en het gebruik van zeer professioneel gereedschap heeft Marcel prima werk afgeleverd. Daarbij neemt hij zowel voor montage als voorlichting ruim de tijd. Aanrader! Marcel van de Snepscheut krijgt een 9.

Na informatie gezocht te hebben voor een nieuwe keuken, toch gekozen voor renovatie. Hiervoor hebben we Marcel van de Snepscheut benaderd, lekker in de buurt. Na een bezoek van Marcel bij ons thuis was het voor ons al klaar. We hebben nieuwe kast deurtjes besteld bij hem. Gezien de staat van de keuken zelf nog goed was, hebben wij ervoor gekozen van tevoren zelf de deurtjes weg te halen en om de kast randen even te schilderen. Marcel heeft echt met vakkennis de deurtjes geplaatst, op een goede nette manier. Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap en de informatie welke Marcel ons heeft gegeven. Geen broodje aap verhaal dus, op de foto kunt u de oude keuken zien en natuurlijk de gerenoveerde. Wij zijn er blij en tevreden mee.

Na renovatie

Voor renovatie

Marcel heeft perfect werk geleverd, ook zijn collega de volgende middag tijdens het laatste werk. We zijn heel tevreden en blij met onze “nieuwe” keuken. Marcel van de Snepscheut krijgt een 10.

We zijn erg tevreden over de professionaliteit en deskundigheid. En over ook over de communicatie tijdens het verdere verloop van het uitvoeringstraject. Wel kan de communicatie tijdens het kennismakings- en haalbaarheidsgesprek op locatie (bij klant thuis) nog iets beter. Marcel van de Snepscheut krijgt een 8.

Marcel van de Snepscheut werkt keurig, levert goed werk en is betaalbaar. Marcel is vriendelijk en meedenkend. Hij krijgt een 10.

Perfecte werkafspraken en goede kwaliteit. Marcel van de Snepscheut krijgt een 10.

Goede advisering over materialen en oplossingen. Rustige aanpak en geen opdringerige voorstellen. Goede voorbereiding waaronder goede opmetingen, waarvoor Marcel van de Snepscheut nog eens extra voor terug is gekomen. Tijdige en vlotte uitvoering volgens afspraak. Zorgvuldige en nette afwerking waaronder het kitten. De kosten vonden we alleszins redelijk en nog de moeite waard voor onze 40 jaar oude keuken.

Marcel van de Snepscheut deed zijn werk uitstekend! Hij wist voor alles een oplossing te vinden.

Marcel van de Snepscheut Ik ben niet van de referenties en cijfers geven maar er is prima werk verricht. Alles wat afgesproken was is nagekomen. Aardige kerel die Marcel en een vakman. Zeker een aanrader. Kon het niet laten moest het ff kwijt.

Marcel van de Snepscheut krijgt een 10. Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken.

Back To Top