skip to Main Content

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut. De geboden service en geleverde kwaliteit was in een woord voortreffelijk. Daarnaast ging de onderling communicatie van een leien dakje. Erg tevreden.

Een 10 voor Marcel van de Snepscheut. Hij heeft heel netjes gewerkt .En goede raad gegeven. En afspraken goed nagekomen.

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut. Omdat het een betrouwbare organisatie is met heldere voorwaarden.

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut omdat wij zeer tevreden zijn over het vernieuwen en aanbrengen van keukenfrontjes. Goed en netjes uitgevoerd.

Een 10 voor Marcel van de Snepscheut. Alle mogelijkheden van vernieuwen wordt besproken en ook wat niet kan.

Een zeer verdiende 10 voor Marcel van de Snepscheut! Hij adviseerde prettig en werkt heel precies, rustig, gestructureerd en schoon. Alle vervangen onderdelen zien er top uit evenals de vervangen apparatuur. Ik zou Marcel zeker aanbevelen wanneer je een keukenrenovatie overweegt. Superblij met de nieuwe keuken!

Goede informatievoorziening vooraf, leveren van kwaliteit. Marcel van de Snepscheut krijgt een 10.

Het contact en uitleg was zeer goed, en een keukenrenovatie is zeker een prima alternatief. Marcel van de Snepscheut krijgt een 9.

Realistisch advies. Niet mooier maken dan het wordt. Een 9 voor Marcel van de Snepscheut.

Marcel van de Snepscheut krijgt een 10. Alles goed van te voren afgesproken en keuken geplaatst op afgesproken datum. Zeer tevreden met resultaat

Back To Top