fbpx
skip to Main Content

Een zeer verdiende 10 voor Marcel van de Snepscheut! Hij adviseerde prettig en werkt heel precies, rustig, gestructureerd en schoon. Alle vervangen onderdelen zien er top uit evenals de vervangen apparatuur. Ik zou Marcel zeker aanbevelen wanneer je een keukenrenovatie overweegt. Superblij met de nieuwe keuken!

Goede informatievoorziening vooraf, leveren van kwaliteit. Marcel van de Snepscheut krijgt een 10.

Het contact en uitleg was zeer goed, en een keukenrenovatie is zeker een prima alternatief. Marcel van de Snepscheut krijgt een 9.

Realistisch advies. Niet mooier maken dan het wordt. Een 9 voor Marcel van de Snepscheut.

Marcel van de Snepscheut krijgt een 10. Alles goed van te voren afgesproken en keuken geplaatst op afgesproken datum. Zeer tevreden met resultaat

Marcel van de Snepscheut heeft alles heel mooi en netjes gemaakt volgens afspraak.

Marcel van de Snepscheut heeft alles volgens afspraak geregeld en netjes gewerkt.

Marcel van de Snepscheut levert goede service, denkt mee en is gewoon goed. Een 10 voor Marcel.

Bij onze eerste ontmoeting heeft Marcel van de Snepscheut ons zeer goed geadviseerd over wat er allemaal mogelijk was. Er werd een duidelijke offerte opgesteld zodat we wisten waar we aan toe waren. In een dag tijd heeft Marcel onze keuken weer helemaal ‘up to date’ gemaakt en heeft een zeer grote vakkennis en technische vaardigheid laten zien. Het ziet er allemaal schitterend uit met de nieuwe deurtjes en we zijn er bijzonder tevreden mee. Een 10 voor Marcel.

Diverse problemen: Onderdelen beschadigd, verkeerde maten geleverd, fout ingemeten en niet compleet geleverd. In de offerte alleen de totaal prijs en verkeerd/ niet voorgelicht over prijzen.’Op maat gemaakte’ wandplanken voor een achteraf belachelijk hoog bedrag welke niet was gemeld en waar achteraf van werd gezegd dat hij de maten inderdaad niet juist had vermeld en hij de exacte prijs niet had benoemd omdat dat alleen maar verwarrend is voor klanten? Over de maten van de planken werd gezegd dat deze standaard waren, waarom deze dan op maat gemaakt kregen wij geen antwoord op. En als ander excuus dat wij akkoord waren met de totaal prijs en als wij de prijs van de planken niet hadden gehoord achteraf wij nooit hadden geprotesteerd . Op de site voor 90 % 9ens en 10en voor jullie, ongeloofwaardig ook als ik het commentaar op de leveringen en werkwijze mag geloven van de installateur van de keuken Marcel vd Snepscheut. Kortom buitengewoon ontevreden over alles.

Back To Top