skip to Main Content

De persoonlijke begeleiding en het ongelooflijke geduld is een heel prettige ervaring. Je wordt niet onder druk gezet en alles ging in goed overleg. Kortom FANTASTISCH MARCO VAN DER ZEE JE KRIJGT EEN 10. De bezorgers trouwens ook. Zeer secuur en voorzichtig en vriendelijk!

Ga door op dezelfde voet!!

Marco van der Zee krijgt een 9. Afspraken zijn vlot en keurig nagekomen, en ik ben heel blij met het eindresultaat! Wij kopen zo veel mogelijk via kleine, plaatselijke ondernemers, dus ook onze nieuwe kookplaat.

Een 10 voor Marco van der Zee voor zijn goede service.

Marco van der Zee krijgt een 9 omdat er goed werk is afgeleverd!

Een 10 voor Marco van der Zee voor zijn snelle reactie, goede en duidelijke prijsafspraken en zeer vakkundige plaatsing! Tevens goede service na plaatsing.

In 1 keer goed. Gunstige Prijs. Marco van der Zee krijgt van ons een 7.

Perfect gerenoveerd en goed contact. Marco van der Zee krijgt van ons een 10

Marco van der Zee krijgt een 10 vanwege de zeer goede service en het nakomen van de afspraken.

Super service, snelle levering en perfecte montage. Alles is naar wens uitgevoerd! Daarom een 10 voor Marco van der Zee.

Marco van der Zee krijgt een 9; hij is professioneel, vriendelijk en had een duidelijke offerte. De prijs vonden we alleen iets aan de hoge kant.

Omdat het ten eerste voordeliger is dan een nieuwe keuken. Mogelijkheden te over qua kleur en design. Deurtjes, bladen, apparatuur; alles is te vervangen. En er is ook netjes gewerkt! Een 10 voor Marco van der Zee.

Back To Top