skip to Main Content

Marco van der Zee krijgt een 9. Goede afspraken van te voren netjes en snel gewerkt.

! Marco van der Zee krijgt een 10. Vakkundig advies, goede uitvoering en garantie.

Fijne samenwerking,zeer nette en snelle plaatsing,in een dag een hele nieuwe keuken,top! Marco van der Zee krijgt een 10.

Werken netjes en goede service. Marco van der Zee krijgt een 10.

Correcte service en er wordt snel gewerkt. Marco van der Zee krijgt een 9.

Marco van der Zee krijgt een 10. De Keukenvernieuwers/Marco Vd Zee, komen hun afspraken na, er is heel netjes gewerkt, goed meegedacht met het maken van de keuzes. Met “kleine” aanpassingen een hele nieuwe look van de keuken.

Uitstekende oplossing als je niet de hele keuken wilt vervangen. Door de nieuwe frontjes, nieuwe tegels en nieuwe afzuigkap oogt de keuken weer als nieuw, en dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Erg blij mee! Marco van der Zee krijgt een 9.

Marco van der Zee krijgt een 10. Alles was keurig netjes geregeld en verzorgd.

Marco van der Zee is een vriendelijke hardwerkende man die onze keuken een prachtige make-over heeft gegeven. In de praktijk blijken de gekozen materialen goed te werken, we zijn er nog iedere dag blij mee. Binnen 2 dagen was de klus geklaard.

Marco van der Zee krijgt een 10. Doorgaan op deze manier en deze prima service blijven geven aan jullie klanten!

Marco van der Zee levert een goede service en goede kwaliteit.

Marco van der Zee is een geweldige vakman. Heel precies. Werkt ontzettend netjes, ruimt alles keurig op. Ben ontzettend tevreden en super blij met het resultaat. Een 10 voor Marco.

Back To Top