fbpx
skip to Main Content

Marco van der Zee is een geweldige vakman. Heel precies. Werkt ontzettend netjes, ruimt alles keurig op. Ben ontzettend tevreden en super blij met het resultaat. Een 10 voor Marco.

Goed werk, betaalbaar, duurzamer dan een nieuwe keuken. Marco van der Zee krijgt een 9.

Marco van der Zee krijgt een 10. Zeer beleefd persoon. Werkt keurig netjes en snel.

Marco van der Zee krijgt een 9. Goed advies gekregen, snelle levering en snel en vakkundig uitgevoerd.

Een 10 voor Marco van der Zee. Goed advies snel en mooi geleverd en geplaatst, vriendelijk en professioneel.

Marco van der Zee heeft precies gewerkt zoals afgesproken. Alles netjes afgewerkt en overtollige rommel afgevoerd. Zeer tevreden.

Marco van der Zee heeft alles naar wens gedaan.

Marco van der Zee krijgt een 10. Een professioneel bedrijf met keurige vakmensen. Wij zijn zeer tevreden met de montage en afhandeling van alles om onze keukenrenovatie heen.

Marco van der Zee is zeer vakkundig en netjes. Redelijke prijzen.

Na een mailtje werd er een afspraak gemaakt en duidelijk gekeken wat er mogelijk was en meegedacht.Tijdens hetzelfde bezoek werd er een overzichtelijke offerte gemaakt. Een dag voor de plaatsing werd alle materiaal geleverd. Marco van der Zee kwam de volgende dag al op tijd en heeft al het werk binnen 1 dag gedaan tot volle tevredenheid. Alles is ook weer netjes aangeveegd en opgeruimd en afgevoerd. Onze keuken kan er weer tegen! Wij zijn heel erg tevreden en kunnen het iedereen aanraden. Een 10 voor Marco.

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop de afspraken worden nagekomen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en ook geadviseerd wanneer nodig. De keuken is door Marco van der Zee vakkundig geplaatst. Ik ben er super blij mee.

Marco van der Zee krijgt een 10. Daar uw medewerker prima werk heeft gemaakt. We zijn erg tevreden.

Back To Top