fbpx
skip to Main Content

Na een mailtje werd er een afspraak gemaakt en duidelijk gekeken wat er mogelijk was en meegedacht.Tijdens hetzelfde bezoek werd er een overzichtelijke offerte gemaakt. Een dag voor de plaatsing werd alle materiaal geleverd. Marco van der Zee kwam de volgende dag al op tijd en heeft al het werk binnen 1 dag gedaan tot volle tevredenheid. Alles is ook weer netjes aangeveegd en opgeruimd en afgevoerd. Onze keuken kan er weer tegen! Wij zijn heel erg tevreden en kunnen het iedereen aanraden. Een 10 voor Marco.

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop de afspraken worden nagekomen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en ook geadviseerd wanneer nodig. De keuken is door Marco van der Zee vakkundig geplaatst. Ik ben er super blij mee.

Marco van der Zee krijgt een 10. Daar uw medewerker prima werk heeft gemaakt. We zijn erg tevreden.

Marco van der Zee is vriendelijk en denkt mee met uitzoeken en mogelijkheden. Goede uitleg. Gelijk offerte en je kan alles rustig overdenken. Werkt netjes en correct. Alleen maar lof.

Wij zijn heel tevreden over de plaatsing van onze gerenoveerde keuken. Marco van der Zee is een professional die hard werkt en ons een prachtig resultaat heeft laten zien. Wij geven Marco een dikke voldoende en een aanrader om te doen. Prijs/kwaliteit is ook prima. Bedankt Marco.

Marco van der Zee heeft goed werk afgeleverd en is meedenkend.

Marco van der Zee heeft alles superkeurig gedaan van het eerste bezoek tot de laatste kleinigheidjes. We hebben weer een prachtige keuken! Een 10 voor Marco.

Marco van der Zee krijgt een 9. Er wordt snel gereageerd op een verzoek, er worden goede prijsafspraken gemaakt en er wordt netjes gewerkt.

Marco van der Zee heeft mijn keuken voorzien van nieuwe frontjes afgelopen november 2020. Marco is een keurige beleefd persoon die zijn vak kent. Keurig gedaan en tot volle tevredenheid. Een 10 voor Marco.

Marco van der Zee krijgt een 10. Perfect resultaat voor een zacht prijsje!

Wij zijn zeer kundig door Marco van der Zee geholpen. Hij nam ons serieus en luisterde goed naar ons. Marco krijgt een 9 van ons.

Mijn keuken is mooi geworden en ben daar heel blij mee. Marco van der Zee, levert zijn werk zeer netjes af. Marco een vriendelijk, beleefde en keurige man. Hij verdient van mij een 10. Top gedaan.

Back To Top