skip to Main Content

Marco van der Zee krijgt een 9. Er wordt snel gereageerd op een verzoek, er worden goede prijsafspraken gemaakt en er wordt netjes gewerkt.

Marco van der Zee heeft mijn keuken voorzien van nieuwe frontjes afgelopen november 2020. Marco is een keurige beleefd persoon die zijn vak kent. Keurig gedaan en tot volle tevredenheid. Een 10 voor Marco.

Marco van der Zee krijgt een 10. Perfect resultaat voor een zacht prijsje!

Wij zijn zeer kundig door Marco van der Zee geholpen. Hij nam ons serieus en luisterde goed naar ons. Marco krijgt een 9 van ons.

Mijn keuken is mooi geworden en ben daar heel blij mee. Marco van der Zee, levert zijn werk zeer netjes af. Marco een vriendelijk, beleefde en keurige man. Hij verdient van mij een 10. Top gedaan.

Een 9 voor Marco van der Zee. Goed werk geleverd en hij is efficiënt te werk gegaan.

Prima advies! Marco van der zee heeft gedaan wat is afgesproken en is een vakman. Daarom krijgt hij een 9.

De persoonlijke begeleiding en het ongelooflijke geduld is een heel prettige ervaring. Je wordt niet onder druk gezet en alles ging in goed overleg. Kortom FANTASTISCH MARCO VAN DER ZEE JE KRIJGT EEN 10. De bezorgers trouwens ook. Zeer secuur en voorzichtig en vriendelijk!

Ga door op dezelfde voet!!

Marco van der Zee krijgt een 9. Afspraken zijn vlot en keurig nagekomen, en ik ben heel blij met het eindresultaat! Wij kopen zo veel mogelijk via kleine, plaatselijke ondernemers, dus ook onze nieuwe kookplaat.

Een 10 voor Marco van der Zee voor zijn goede service.

Marco van der Zee krijgt een 9 omdat er goed werk is afgeleverd!

Een 10 voor Marco van der Zee voor zijn snelle reactie, goede en duidelijke prijsafspraken en zeer vakkundige plaatsing! Tevens goede service na plaatsing.

Back To Top