fbpx
skip to Main Content

Martin Goedemans heeft een goed advies gegeven over welke onderdelen wel/niet vervangen hoefde te worden. Hij komt zijn afspraken na en levert goede kwaliteit. Wij gaan hem zeker aanraden bij anderen. Martin krijgt een 9.

Goede manier om keuken snel en betaalbaar te vernieuwen, zonder veel breek- en sloopwerk. Een 9 voor Martin Goedemans.

Een 9 voor Martin Goedemans. Prima werk en vriendelijk contact.

Mijn oordeel betreft Martin Goedemans  en ik ben onder de indruk van zijn vakmanschap en manier van werken. Martin denkt mee, heeft oog voor detail en werkt uiterst netjes. De hoge kwaliteit van de geleverde keuken en overige materialen maakt mijn positieve oordeel compleet.

De Keukenvernieuwers leveren maatwerk voor onze keuken, komen afspraken en leveren prima werk. Een 10 voor Martin Goedemans.

Mooie nieuwe deuren in onze bestaande keuken door Martin Goedemans.

Martin Goedemans geeft goede uitleg en goede service.

Martin Goedemans heeft goed werk geleverd! Erg betrouwbaar.

Martin Goedemans krijgt een 8. Prettige samenwerking en nette afhandeling van alle afgesproken zaken. Ik zou het zo weer doen! We zijn heel blij met het eindresultaat!

Geen hak en breekwerk. Met veel mogelijkheden. Goed advies. Geen gezeur met eigen inbreng. Martin Goedemans werkt snel en netjes. Ik, wij, zijn er erg blij mee. Een 10 voor Martin.

Martin Goedemans is vriendelijk en precies in zijn werk.

Er zat een lekkage bij de gootsteen. Na melding heeft Martin Goedemans zeer snel geschakeld. Een nieuwe gootsteen is door hem keurig gemonteerd. Zo kan (op een prettige wijze) service dus zijn! Complimenten!

Back To Top