skip to Main Content

We kregen nette en correcte informatie. Leuk dat hij een foto van voor en na de renovatie maakt. Een 10 voor Martin Goedemans.

Een 10 voor Martin Goedemans. Martin levert vakwerk af. Dit is de tweede keer dat hij in een huis van mij een keuken plaatst.

Een 10 voor Martin Goedemans. Je laat alleen vernieuwen wat nodig is en het wordt snel en keurig uitgevoerd.

Wij geven Martin Goedemans zeker een 10 werkt super netjes.👌
Onze keuken is weer als nieuw met een paar aanpassingen. Gek op koffie met een koekje.☕

En wat hij ook heel goed kan is schoonmaken en stofzuigen.😉
Maar vooral het belangrijkste hij heeft er een zeer tevreden klant bij. Wil je geen nieuwe keuken laat het dan aanpassen door Martin. Succes verzekerd.

Een negen voor Martin Goedemans. Het contact verliep goed en het was makkelijk om een afspraak te maken. We bespraken wat er gedaan moest worden en Martin probeerde niet meer te verkopen dan nodig was en loste het probleempje van de lekkende koelkast ter plekke op. Zoals afgesproken kwam hij met alle spullen en plaatste en repareerde alles naar wens. Er was 1 la inzet niet geleverd, die heeft hij nabesteld en kwam hij brengen zodra die binnen was. Helemaal prima allemaal.

Een 10 voor Martin Goedemans. Prima vakman. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Een 10 voor Martin Goedemans. Hele prettige manier van werken. Goed overleg en prima service!!

Wegens langdurige lekkage kraan moest het keukenblad vervangen worden. Dit is zeer vakkundig gedaan door Martin Goedemans, na duidelijk afspraak die we gemaakt hadden.
Ik kan hem echt aanbevelen, hij komt zijn afspraken stipt na en is een zeer goede vakman.

Heel fijn dat je ook gewoon een positief adviesgesprek kunt hebben na een nare ervaring bij een keukenboer. Bij de keukenboer werd de nadruk gelegd op wat níet kon en Martin Goedemans vertelde wat wél mogelijk is met behoud van de eigenheid van de keuken. Top!

Er wordt goed en net werk geleverd voor een aanvaardbare prijs. Martin Goodmans verdient zeker een 9.

Medio mei hebben wij een afspraak gemaakt met Martin Goedemans om over de renovatie van onze keuken te praten. Wij hadden voordien twee keukenbedrijven bezocht die uitsluitend de hele keuken wilden vernieuwen, want dat zou zogenaamd goedkoper zijn. Onze (oude) keuken beviel echter prima, maar hij kon wel een modernere uitstraling gebruiken. Binnen twee uur hadden wij samen met Martin een volledig plan uitgewerkt, was alles opgemeten en was de prijs bepaald.

Eerste helft juli kwam Martin op de afgesproken dag en tijd en in de loop van de morgen werden alle materialen bezorgd.
Ruim twee dagen later was de klus geklaaard. Ik zit dit te schrijven aan onze vernieuwde bar en kijk vandaar met genoegen naar een weer frisse en moderne keuken. Absoluut vakwerk en nog beter dan wij ons hadden voorgesteld.
Met relatief beperkte aanpassingen is een uitstekend resultaat bereikt. Kortom: Martin heeft waargemaakt wat hij had beloofd.

Wij zijn uitermate tevreden met het geleverde werk. Er werd ons door Martin Goedemans voorspeld dat we met ons nieuwe aanrechtblad van de hel in de hemel zouden komen! Dat is helemaal uitgekomen. Het is heel mooi en vakkundig geplaatst en het ziet er prachtig uit.

Back To Top