fbpx
skip to Main Content

Martin Goedemans heeft goed werk geleverd! Erg betrouwbaar.

Martin Goedemans krijgt een 8. Prettige samenwerking en nette afhandeling van alle afgesproken zaken. Ik zou het zo weer doen! We zijn heel blij met het eindresultaat!

Geen hak en breekwerk. Met veel mogelijkheden. Goed advies. Geen gezeur met eigen inbreng. Martin Goedemans werkt snel en netjes. Ik, wij, zijn er erg blij mee. Een 10 voor Martin.

Martin Goedemans is vriendelijk en precies in zijn werk.

Er zat een lekkage bij de gootsteen. Na melding heeft Martin Goedemans zeer snel geschakeld. Een nieuwe gootsteen is door hem keurig gemonteerd. Zo kan (op een prettige wijze) service dus zijn! Complimenten!

Martin Goedemans is een zeer professionele vakman, luisterde goed naar onze wensen en vulde aan. Hij heeft dit zeer goed in de praktijk gebracht. Erg blij met onze nieuwe ‘oude’ keuken! Een 10 voor Martin.

Een 9 voor Martin Goedemans. Het is perfect als je niet je hele keuken wil vervangen maar toch een modernere look wilt laten geven.

Een 10 voor Martin Goedemans. Prima advies, service en installatie. Martin gaf direct bij het opnemen van wat wij wilden laten doen, uiterst nuttige suggesties en advies. Bestelling ging snel. Verwijderen oude deuren en installatie nieuwe snel en prima. Onze keuken is er echt veel op vooruit gegaan!

Martin Goedemans krijgt een 10. De service is echt super! Vooral het exact op tijd komen en afspraken nakomen is erg fijn en lijkt bijna uniek tegenwoordig. Een aanrader!

Martin Goedemans krijgt een 10! Hij heeft geweldig werk geleverd, Ik ben heel blij!

Martin Goedemans heeft keurig gewerkt, binnen de afspraken.

 

Back To Top