fbpx
skip to Main Content

Uitleg, opmeten en installeren door 1 persoon. Alles geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden en mooi vakwerk geleverd door Martin Goedemans. Hij krijgt een 10.

De heer Martin Goedemans heeft goed advies gegeven en mijn keuken is weer als nieuw. Ik ben er heel blij mee! Hij krijgt een 10.

In mijn regio heb ik kennis gemaakt met Martin Goedemans. Een man die duidelijk is wat wel of niet kan en daarna doet wat hij heeft beloofd. Kortom een absolute vakman en zeer creatief .

Martin Goedemans krijgt een 10

Martin Goedemans heeft een goed advies gegeven over welke onderdelen wel/niet vervangen hoefde te worden. Hij komt zijn afspraken na en levert goede kwaliteit. Wij gaan hem zeker aanraden bij anderen. Martin krijgt een 9.

Goede manier om keuken snel en betaalbaar te vernieuwen, zonder veel breek- en sloopwerk. Een 9 voor Martin Goedemans.

Een 9 voor Martin Goedemans. Prima werk en vriendelijk contact.

Mijn oordeel betreft Martin Goedemans  en ik ben onder de indruk van zijn vakmanschap en manier van werken. Martin denkt mee, heeft oog voor detail en werkt uiterst netjes. De hoge kwaliteit van de geleverde keuken en overige materialen maakt mijn positieve oordeel compleet.

De Keukenvernieuwers leveren maatwerk voor onze keuken, komen afspraken en leveren prima werk. Een 10 voor Martin Goedemans.

Mooie nieuwe deuren in onze bestaande keuken door Martin Goedemans.

Martin Goedemans geeft goede uitleg en goede service.

Martin Goedemans heeft goed werk geleverd! Erg betrouwbaar.

Back To Top