skip to Main Content

Een 9 voor Martin Goedemans. Het is perfect als je niet je hele keuken wil vervangen maar toch een modernere look wilt laten geven.

Een 10 voor Martin Goedemans. Prima advies, service en installatie. Martin gaf direct bij het opnemen van wat wij wilden laten doen, uiterst nuttige suggesties en advies. Bestelling ging snel. Verwijderen oude deuren en installatie nieuwe snel en prima. Onze keuken is er echt veel op vooruit gegaan!

Martin Goedemans krijgt een 10. De service is echt super! Vooral het exact op tijd komen en afspraken nakomen is erg fijn en lijkt bijna uniek tegenwoordig. Een aanrader!

Martin Goedemans krijgt een 10! Hij heeft geweldig werk geleverd, Ik ben heel blij!

Martin Goedemans heeft keurig gewerkt, binnen de afspraken.

 

Martin Goedemans doet wat hij beloofd, is zeer deskundig, werkt snel en nauwkeurig, Topresultaat, een echte aanrader! Martin krijgt een 9.

 

Martin Goedemans krijgt een 10. Martin heeft ons op een zeer prettige en professionele manier geholpen bij het vernieuwen van onze keuken. Hij voorzag ons van eerlijk advies en heeft alles netjes afgemaakt. En het was nog gezellig ook!

Martin Goedemans krijgt een 9. Hij komt zijn afspraken na en geeft goede adviezen. Onze keuken is met ouderwets vakmanschap omgetoverd tot een super mooie keuken! Perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Er wordt netjes gewerkt en we kregen goed advies. Een 9 voor Martin Goedemans.

Door het hoofdkantoor was een deur en het fornuis niet op tijd geleverd. Vandaar dat we paar weken met halve keuken zaten. Gelukkig door Martin goed opgelost, zodat we keuken wel konden gebruiken. Een 8 voor Martin Goedemans.

We kregen nette en correcte informatie. Leuk dat hij een foto van voor en na de renovatie maakt. Een 10 voor Martin Goedemans.

Een 10 voor Martin Goedemans. Martin levert vakwerk af. Dit is de tweede keer dat hij in een huis van mij een keuken plaatst.

Back To Top