skip to Main Content

Martin Goedemans heeft keurig gewerkt, binnen de afspraken.

 

Martin Goedemans doet wat hij beloofd, is zeer deskundig, werkt snel en nauwkeurig, Topresultaat, een echte aanrader! Martin krijgt een 9.

 

Martin Goedemans krijgt een 10. Martin heeft ons op een zeer prettige en professionele manier geholpen bij het vernieuwen van onze keuken. Hij voorzag ons van eerlijk advies en heeft alles netjes afgemaakt. En het was nog gezellig ook!

Martin Goedemans krijgt een 9. Hij komt zijn afspraken na en geeft goede adviezen. Onze keuken is met ouderwets vakmanschap omgetoverd tot een super mooie keuken! Perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Er wordt netjes gewerkt en we kregen goed advies. Een 9 voor Martin Goedemans.

Door het hoofdkantoor was een deur en het fornuis niet op tijd geleverd. Vandaar dat we paar weken met halve keuken zaten. Gelukkig door Martin goed opgelost, zodat we keuken wel konden gebruiken. Een 8 voor Martin Goedemans.

We kregen nette en correcte informatie. Leuk dat hij een foto van voor en na de renovatie maakt. Een 10 voor Martin Goedemans.

Een 10 voor Martin Goedemans. Martin levert vakwerk af. Dit is de tweede keer dat hij in een huis van mij een keuken plaatst.

Een 10 voor Martin Goedemans. Je laat alleen vernieuwen wat nodig is en het wordt snel en keurig uitgevoerd.

Wij geven Martin Goedemans zeker een 10 werkt super netjes.👌
Onze keuken is weer als nieuw met een paar aanpassingen. Gek op koffie met een koekje.☕

En wat hij ook heel goed kan is schoonmaken en stofzuigen.😉
Maar vooral het belangrijkste hij heeft er een zeer tevreden klant bij. Wil je geen nieuwe keuken laat het dan aanpassen door Martin. Succes verzekerd.

Een negen voor Martin Goedemans. Het contact verliep goed en het was makkelijk om een afspraak te maken. We bespraken wat er gedaan moest worden en Martin probeerde niet meer te verkopen dan nodig was en loste het probleempje van de lekkende koelkast ter plekke op. Zoals afgesproken kwam hij met alle spullen en plaatste en repareerde alles naar wens. Er was 1 la inzet niet geleverd, die heeft hij nabesteld en kwam hij brengen zodra die binnen was. Helemaal prima allemaal.

Een 10 voor Martin Goedemans. Prima vakman. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Back To Top