skip to Main Content

Een 10 voor Martin Goedemans. Goede heldere communicatie, werkt netjes en is zeer kundig, komt met goede oplossingen.

Een 10 voor Martin Goedemans. We hebben prettig contact met hen gehad, ze hebben goed meegedacht over diverse mogelijkheden en een goed advies gegeven over de beste optie qua prijs/kwaliteit. Het werk is vervolgens ook heel goed uitgevoerd. Zeer tevreden.

Keuken door vervanging van deurtjes en handvaten volledig nieuwe look en dat binnen 2 dagen! Martin Goedemans krijgt een 10.

We hebben in alle opzichten een zeer goede ervaring opgedaan met Martin. Hij was klantvriendelijk, zeer communicatief, dacht heel goed mee en liet ons daarbij profiteren van zijn ruime ervaring. Verder was hij zeer deskundig in de uitvoering van het werk en creatief in het vinden van oplossingen toen dat nodig was. Een heel vette en dikke pluim. Martin Goedemans krijgt een 10.

Uitleg, opmeten en installeren door 1 persoon. Alles geregeld volgens afspraak. Zeer tevreden en mooi vakwerk geleverd door Martin Goedemans. Hij krijgt een 10.

De heer Martin Goedemans heeft goed advies gegeven en mijn keuken is weer als nieuw. Ik ben er heel blij mee! Hij krijgt een 10.

In mijn regio heb ik kennis gemaakt met Martin Goedemans. Een man die duidelijk is wat wel of niet kan en daarna doet wat hij heeft beloofd. Kortom een absolute vakman en zeer creatief .

Martin Goedemans krijgt een 10

Martin Goedemans heeft een goed advies gegeven over welke onderdelen wel/niet vervangen hoefde te worden. Hij komt zijn afspraken na en levert goede kwaliteit. Wij gaan hem zeker aanraden bij anderen. Martin krijgt een 9.

Goede manier om keuken snel en betaalbaar te vernieuwen, zonder veel breek- en sloopwerk. Een 9 voor Martin Goedemans.

Een 9 voor Martin Goedemans. Prima werk en vriendelijk contact.

Mijn oordeel betreft Martin Goedemans  en ik ben onder de indruk van zijn vakmanschap en manier van werken. Martin denkt mee, heeft oog voor detail en werkt uiterst netjes. De hoge kwaliteit van de geleverde keuken en overige materialen maakt mijn positieve oordeel compleet.

Back To Top