skip to Main Content

Michel Eugster krijgt een 10 voor de goede service en het vakmanschap. Hij heeft netjes gewerkt.

Michel Eugster heeft goed werk afgeleverd, hij denkt mee over wat je wilt en wat kan en daarnaast houdt hij goed rekening met je budget.

Ga zo door Michel!

Michel Eugster is een prima vakman met goede communicatie!

Ga zo door!

Een 10 voor Michel Eugster. Hij denkt mee, werkt zeer secuur en netjes en komt zijn afspraken na.

Mijn keuken (van 44 jaar oud!) is door Michel gerenoveerd: het werkblad, de oven, kookplaat en afzuigkap zijn vervangen, wand- en vloertegels gecoat en er is een carrousel aangebracht in de hoekkast. Ik ben zeer tevreden met het resultaat: door zijn meedenken, goede adviezen en zeer netjes uitgevoerd werk heeft mijn keuken een metamorfose ondergaan, zoals op bijgaande foto’s te zien is. Michel Eugster krijgt van mij een 10 voor het geleverde werk!

Een nieuwe keuken is in de regel genomen vrij prijzig. Wanneer men kiest voor een nieuwe keuken moeten vaak ook aanpassingen gedaan worden aan muren, vloeren, elektriciteit e.d. Als de opbouw, binnenkast kastjes nog goed zijn, dan is een vernieuwde keuken met nieuwe frontjes een peuleschil voor jullie! Service was top! Daarom een 10 voor Michel Eugster.

Alle lof voor de Keukenvernieuwer Michel Eugster. Onze 25 jarige keuken is op een zeer professionele, deskundige wijze gerenoveerd. Michel is erg vriendelijk, secuur en bijzonder vakkundig.
100% vakman! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken! Topwerk!

Een 10 voor Michel Eugster. Het concept van De Keukenvernieuwers sprak me aan: Geen enorme slooppartij in huis, gebruiken wat nog goed is en toch weer een keuken die er goed uitziet en jaren mee kan! Hij luisterde ook erg goed naar mijn wensen.

Michel Eugster krijgt een 10. Hij heeft goed en netjes gewerkt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een 10 voor Michel Eugster. Afspraak werd snel gemaakt en was mogelijk in de avonduren. Ondanks de feestdagen eind december 2019 waren we begin januari 2020 al snel aan de beurt. Er werden goede afspraken gemaakt, die ook accuraat werden nagekomen. Er is prima werk geleverd. De keuken kan er weer jaren tegen. We raden iedereen aan om na een aantal jaren een onderhoudsbeurt aan de keuken te laten uitvoeren.

Het aanbevelen wordt is ons geval voornamelijk beïnvloed door Michel Eugster en minder door de Keukenvernieuwers. Alhoewel het gedoe met betrekking tot het ontbrekende onderdeel volledig aan de transportafdeling te wijten was en door het simpelweg natellen van de geleverde pakketten voorkomen kunnen worden. Een 6.

Afspraken worden super goed nagekomen, er wordt goed meegedacht in mogelijkheden en de keukenvernieuwer werkt ontzettend precies en secuur. Een 10 voor Michel Eugster.

Back To Top