skip to Main Content

Een 10 voor Michel Eugster. Afspraak werd snel gemaakt en was mogelijk in de avonduren. Ondanks de feestdagen eind december 2019 waren we begin januari 2020 al snel aan de beurt. Er werden goede afspraken gemaakt, die ook accuraat werden nagekomen. Er is prima werk geleverd. De keuken kan er weer jaren tegen. We raden iedereen aan om na een aantal jaren een onderhoudsbeurt aan de keuken te laten uitvoeren.

Het aanbevelen wordt is ons geval voornamelijk beïnvloed door Michel Eugster en minder door de Keukenvernieuwers. Alhoewel het gedoe met betrekking tot het ontbrekende onderdeel volledig aan de transportafdeling te wijten was en door het simpelweg natellen van de geleverde pakketten voorkomen kunnen worden. Een 6.

Afspraken worden super goed nagekomen, er wordt goed meegedacht in mogelijkheden en de keukenvernieuwer werkt ontzettend precies en secuur. Een 10 voor Michel Eugster.

Goede service, kwaliteit en kunde. Een 10 voor Michel Eugster.

Snel, goed en betrouwbaar afgewerkt door Michel Eugster.

De service en de kwaliteit is prima. Afspraken worden tot op de letter nagekomen door Michel Eugster. Alles is ook op de afgesproken tijd geleverd en ingebouwd. Dit naar volle tevredenheid.

De service en de kwaliteit is prima. Afspraken worden tot op de letter nagekomen. Alles is ook op de afgesproken tijd geleverd en ingebouwd. Dit naar volle tevredenheid. Michel Eugster heeft zeker een 10 verdiend!

Michel Eugster denkt goed mee en levert goed maatwerk. Michel verdient een 10!

Vakmanschap in combinatie met klantgerichtheid, daarom geef ik Michel Eugster een 10!

Wij geven Michel Eugster een 10. Hij kan elke verandering die aangebracht moet worden uitvoeren en werkt heel netjes. In ons vorige huis hebben De Keukenvernieuwers ook gewerkt. Het was dus de tweede keer en weer zeer deskundig.

Een negen voor Michel Eugster: Goede service. Afspraken die nagekomen worden. Bekwame monteur.

Een negen voor Michel Eugster: Mijn ervaring met de keukenvernieuwers is zeer positief. Komen afspraken na, leveren kwaliteit, denken mee/adviseren en werken alles tot in de puntjes af. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Back To Top