skip to Main Content

Levert mooi werk, werkt netjes en is rustige een aardige persoon. Wensen zijn goed bespreekbaar, materialen zijn goed, spuitwerk en schilderwerk alsmede (de)montage was netjes. We hebben nu voor weinig geld een mooie nieuwe keuken. Miguel Bouwman krijgt een 10!

Dit is al de 3e keer dat Miguel voor ons een keuken aanpast. En alwéér zijn we erg tevreden met het resultaat! Miguel Bouwman krijgt een 10!

Een 10 voor Miguel Bouwman. Perfecte renovatie van onze keuken. Zowel spuitwerk (fronten) als handschilderwerk (rompen) perfect. Rustige, aardige man die heel netjes werkt. Een vakman, we zijn blij met onze ‘nieuwe’ keuken.

Professioneel en eerlijk advies, keurig werk en goede communicatie! Miguel Bouwman krijgt een 10.

Miguel Bouwman krijgt een 9 omdat Miguel prima communiceert, vriendelijk en correct is en zich stipt aan zijn afspraken houdt. Hij neemt de tijd om kwaliteit te leveren. Ook wist hij creatieve oplossingen te bedenken voor onze wensen in een keuken/huis dat op geen enkele manier standaard is! Onze keuken is zichtbaar vernieuwd, maar met behoud van onze sfeer en het authentieke karakter.

Miguel Bouwman krijgt een 9. Hij denkt goed mee. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Miguel maakt goede afspraken en komt deze na. De uitvoering is prima; het wordt mooi opgeleverd en het eindresultaat is uitstekend. Miguel Bouwman krijgt een 10.

Miguel Bouwman krijgt een 9. Ze zijn deskundig, realistisch, meedenkend én betaalbaar.

Een 10 voor Miguel Bouwman. Hij is vakkundig en heeft zeer netjes gewerkt. De keukendeuren zijn goed van kleur en onbeschadigd.

Een 10 voor Miguel Bouwman. Prima vakwerk afgeleverd en goede communicatie! Hij is zeer deskundig.

Goede service, goede ideeën en hij werkt heel netjes. Ook de prijs/kwaliteit is top. Miguel Bouwman krijgt een 9.

Miguel Bouwman krijgt een 10. Prijs/prestatie was uitstekend. Michel Bouwman heeft vakwerk geleverd!

Back To Top