skip to Main Content

Miguel Bouwman krijgt een 10. Je kan op een kostenbesparende en snelle manier je keuken opknappen. En het is ook nog eens duurzaam.

Een 10 voor Miguel Bouwman. Mijn keuken is met een vrij eenvoudige aanpassing prachtig en strak geworden. Duidelijke prijs en communicatie. Goede uitvoering.

Goede kwaliteit van werkzaamheden. Goed nakomen van afspraken. (alhoewel er ook wat vertragingen waren) Prettig contact met Miguel Bouwman, hij krijgt een 9.

Over het algemeen is de indeling van de keuken eigenlijk best in orde of, in ieder geval vertrouwd. Maar een opknapbeurt is altijd goed. Op deze manier hou je wat goed is en verbeter je wat nodig is. Miguel Bouwman krijgt een 10.

Miguel Bouwman is een ontzettend vriendelijke man. Hij komt alle afspraken na en als iets niet goed gaat wordt het probleemloos opgelost. Hij krijgt van ons een 10.

Een 9 voor Miguel Bouwman voor zijn vakkundig en prettige omgang.

Een 9 voor Miguel Bouwman. Miguel heeft vakkundig mijn keuken vernieuwd. Keurig!

Een 9 voor Miguel Bouwman, omdat hij prima werk heeft geleverd.

Miguel Bouwman verricht goed werk en komt afspraken na. Hij krijgt van ons een 9.

Heel vakkundig vakwerk afgeleverd!! Ik ben heel erg blij dat ik via internet in contact ben gekomen met De Keukenvernieuwers. De heer Miguel Bouwman heeft van mijn 43 jaar oude keuken weer een plaatje gemaakt. Een 1o!

Mijnheer Miguel Bouwman krijgt van mij een 10!
Hij heeft alle tijd voor mij genomen om tot een goede keuze van aanrechtblad en achterwand te komen! Er zijn nl. zoveel kleuren en uitvoeringen mogelijk. Mijn 43 jaar oude keuken ziet er nu zo mooi uit. Het lijkt wel of ik een nieuwe keuken heb aangeschaft.
Wat ben ik hier blij mee. Mijnheer Bouwman werkt zeer nauwkeurig. Is echt een vakman pur sang!

Levert mooi werk, werkt netjes en is rustige een aardige persoon. Wensen zijn goed bespreekbaar, materialen zijn goed, spuitwerk en schilderwerk alsmede (de)montage was netjes. We hebben nu voor weinig geld een mooie nieuwe keuken. Miguel Bouwman krijgt een 10!

Back To Top