fbpx
skip to Main Content

Miguel Bouwman werkt heel secuur. Factuur is overzichtelijk, denkt mee tijdens werk, goed overleg en laat alles netjes achter bij vertrek. Mooi resultaat, goed afgewerkt

Miguel Bouwman heeft goed werk geleverd, aardige vent.

Mooi werk afgeleverd door Miguel Bouwman. Gelegenheid gegeven om nog wat extra werkzaamheden te vragen/bestellen. Gehouden aan afspraken, behoudens enkele force majeur verhinderingen. Meer verbeteringen aangebracht dan gevraagd extra noodzakelijke en niet besproken zaken in orde gemaakt.

Miguel Bouwman krijgt een 9 voor zijn werk. Er wordt actief meegedacht met de plannen en ideeën van de klant. Ben zelf voorstander van een circulaire economie. De uitvoering was boven verwachting.

In goed overleg met Miguel Bouwman hebben we een mooie renovatie gehad. We zijn erg blij met het resultaat. Miguel is een fantastische vakman.

Miguel Bouwman was een prettige en hard werkende professional. Kwam afspraken na, heeft de klus goed geklaard en was ook nog easy in de omgang. Een 9 voor Miguel.

Miguel Bouwman krijgt een 10. Je kan op een kostenbesparende en snelle manier je keuken opknappen. En het is ook nog eens duurzaam.

Een 10 voor Miguel Bouwman. Mijn keuken is met een vrij eenvoudige aanpassing prachtig en strak geworden. Duidelijke prijs en communicatie. Goede uitvoering.

Goede kwaliteit van werkzaamheden. Goed nakomen van afspraken. (alhoewel er ook wat vertragingen waren) Prettig contact met Miguel Bouwman, hij krijgt een 9.

Over het algemeen is de indeling van de keuken eigenlijk best in orde of, in ieder geval vertrouwd. Maar een opknapbeurt is altijd goed. Op deze manier hou je wat goed is en verbeter je wat nodig is. Miguel Bouwman krijgt een 10.

Miguel Bouwman is een ontzettend vriendelijke man. Hij komt alle afspraken na en als iets niet goed gaat wordt het probleemloos opgelost. Hij krijgt van ons een 10.

Een 9 voor Miguel Bouwman voor zijn vakkundig en prettige omgang.

Back To Top