fbpx
skip to Main Content

Een 10 voor Miguel Bouwman. Professioneel, netjes gewerkt en goeie kwaliteit.

Miguel Bouwman is heel kundig en doet alles met precisie en aandacht. Het is een fantastische keuken geworden!

Miguel Bouwman heeft geweldig werk geleverd.

Miguel Bouwman krijgt een 10. Ze komen afspraken na en leveren prima werk. Duidelijke afspraken en je weet waar je aan toe bent.

Miguel Bouwman is een prettige en sociale vakman. Rustig en kundig, werkt hard. Ook de prijs/kwaliteit van de producten, afspraken en het werk zijn prima. Problemen/vragen worden goed opgelost.

Miguel Bouwman heeft het heel netjes en vakkundig aangepakt. Met oog voor detail en kwaliteit.

Super vakkundige en aardige mensen. Miguel Bouwman heeft alles heel goed en mooi gemaakt.

Miguel Bouwman werkt heel secuur. Factuur is overzichtelijk, denkt mee tijdens werk, goed overleg en laat alles netjes achter bij vertrek. Mooi resultaat, goed afgewerkt

Miguel Bouwman heeft goed werk geleverd, aardige vent.

Mooi werk afgeleverd door Miguel Bouwman. Gelegenheid gegeven om nog wat extra werkzaamheden te vragen/bestellen. Gehouden aan afspraken, behoudens enkele force majeur verhinderingen. Meer verbeteringen aangebracht dan gevraagd extra noodzakelijke en niet besproken zaken in orde gemaakt.

Miguel Bouwman krijgt een 9 voor zijn werk. Er wordt actief meegedacht met de plannen en ideeën van de klant. Ben zelf voorstander van een circulaire economie. De uitvoering was boven verwachting.

In goed overleg met Miguel Bouwman hebben we een mooie renovatie gehad. We zijn erg blij met het resultaat. Miguel is een fantastische vakman.

Back To Top