fbpx
skip to Main Content

Een 9 voor Patrick van den Eeckhout. Omdat het een goede en duurzame manier is om je huis op te knappen. En alles gaat in goed overleg.

Expertise/design sense heel goed, inzicht in situatie. Kennis van inhoud/materie. Zeer efficiënte werkwijze en vriendelijk overleg. Een 10 voor Patrick van den Eeckhout.

Heel goed en mooi werk verricht en ook in prima tijdsbestek door Patrick van den Eeckhout.

Onze 13 jaar oude keuken kan weer heel wat jaren mee dankzij de kundige opknapbeurt door Patrick van den Eeckhout.

Een 9 voor Patrick van den Eeckhout. We zijn heel erg blij met het resultaat. Keuken is weer helemaal strak.

Patrick van den Eeckhout krijgt een 9. Heeft ons probleem prima opgelost.

Patrick van den Eeckhout krijgt een 9. Een eenvoudige manier om de keuken te vernieuwen zonder een verbouwing.

Wij hebben erg goede ervaring mee met het verrichte werk van Patrick van den Eeckhout en zijn zoon.

Ik had een probleem met keukendeurtjes bij de koelvriescombinatie. Dit heeft Patrick van den Eeckhout heel netjes en efficiënt verholpen zonder onnodig op hoge kosten gejaagd te worden. Eerder goede ervaringen opgedaan met zijn voorganger in deze regio en nu met Patrick van den Eeckhout. Hij krijgt een 10.

Patrick van den Eeckhout krijgt een 10. Snel, goed contact en prima service! Een compleet plaatje en het ontzorgt je helemaal.

Patrick van den Eeckhout is een vriendelijke man. Die veel ervaring heeft. Komt vooraf op gesprek neemt voorbeelden mee en boekjes van de merken waarmee wordt samen gewerkt. Netjes een offerte en daarna ook goede communicatie. Ook snel datum voor de renovatie. Dag van de renovatie op tijd aanwezig en einde van de middag zag het er prachtig uit. Alsof we een hele nieuwe keuken hadden. Ik zou Patrick zeker aanbevelen. Hij krijgt van ons een 10.

Back To Top