skip to Main Content

Patrick van den Eeckhout krijgt een 10. Snel, goed contact en prima service! Een compleet plaatje en het ontzorgt je helemaal.

Patrick van den Eeckhout is een vriendelijke man. Die veel ervaring heeft. Komt vooraf op gesprek neemt voorbeelden mee en boekjes van de merken waarmee wordt samen gewerkt. Netjes een offerte en daarna ook goede communicatie. Ook snel datum voor de renovatie. Dag van de renovatie op tijd aanwezig en einde van de middag zag het er prachtig uit. Alsof we een hele nieuwe keuken hadden. Ik zou Patrick zeker aanbevelen. Hij krijgt van ons een 10.

Patrick van den Eeckhout krijgt een 10 voor zijn correcte en goede behandeling. Hij is zeer deskundig, snel en efficiënt.

Een 10 voor Patrick van den Eeckhout. Uitstekend advies bij het opnemen en inmeten van de keuken. Prettige en heldere communicatie over het vernieuwen van de keuken. Goede afspraken en prima service. Puur vakmanschap!!

Er werd snel contact met mij opgenomen om een afspraak te maken. Het eindresultaat is fantastisch, perfect gemonteerd en schoon achter gelaten. Patrick is ontzettend aardig en klantgericht en gaat een stapje verder voor je en komt zijn afspraken na! Daarom een 9 voor Patrick van den Eeckhout.

De service en het meedenken van Patrick van den Eeckhout was top! In dit geval moest er het e.e.a. gerepareerd/verbeterd worden aan de keuken van mijn dochter, die een zeer kleine beurs heeft. Patrick heeft in alle opzichten meegedacht en het heel goed uitgevoerd. Klein aandachtspuntje waar De Keukenvernieuwers over na kunnen denken is de prijsstelling t.a.v. de apparatuur. Patrick van den Eeckhout krijgt een 9.

Patrick van den Eeckhout krijgt een 9. Ik heb een hele goede ervaring met Patrick. Hij was vriendelijk, behulpzaam en transparant. De klus is heel netjes geklaard en ik ben erg blij met het eindresultaat!

Back To Top