skip to Main Content

Goed en betrouwbaar. Peter de Jong denkt mee in het proces.

Peter de Jong heeft prima werk geleverd. Ondanks enkele praktische tegenslagen is alles puik voor elkaar gekomen. Van ons krijgt hij zeker een 9!!

Peter de Jong heeft vooraf heel goed advies gegeven op basis van onze behoeften en heeft slimme oplossingen aangedragen. Hij communiceert prettig, werkt netjes en komt zijn afspraken na. En boven alles levert hij prachtig werk, onze keuken is werkelijk enorm opgeknapt! En Peter is ook nog een keer terug gekomen om wat extra wensen voor ons te realiseren. Kortom, een dikke pluim voor Peter!

Neem meer mensen als Peter aan 😉

Een 8 voor Peter de Jong. De data van de plaatsing de keuken niet wijzigen.

Peter de Jong is zeer vakkundig, zeer vriendelijk en heeft ons goed geadviseerd. We zijn blij met de nieuwe apparatuur in onze keuken. Als extra service heeft Peter de koelkast nog opgelapt. We zijn echt super tevreden, en zouden hem zeker nog een keer inhuren en ook aanbevelen. Een 10 van ons.

Gisteren is bij ons een nieuwe keuken geplaatst en daar zijn we erg blij mee. De samenwerking met Peter de Jong verliep heel goed en we kunnen De Keukenvernieuwers bij iedereen aanraden! Een 9!

Op basis van alle zeer positieve referenties op deze site, hebben wij ook gekozen voor Peter de Jong. En daar hebben we geen spijt van! Ook van ons krijgt hij een 10. Peter is zeer vakkundig, werkt secuur en gestructureerd. Wij hebben onze keukendeurtjes vervangen, laten stellen en daarna zijn de randen gelakt. Verder is er een nieuwe afzuigkap én koelkast geplaatst. De keuken ziet er uit als nieuw en kan weer jaren mee.

We raden Peter van harte aan!

p.s. Peter houdt van een pittig bakje espresso! 😉

Peter de Jong krijgt een 9 van ons. Geleverde kwaliteit, inboedel producten alles werkt.

Peter de Jong werkt secuur. Ik ben dus zeer tevreden met de installateur. Zijn deskundigheid krijgt een 10.

Wij zijn erg tevreden! Peter werkt netjes en is secuur. Daarom een 9 voor Peter de Jong.

Het is net zo mooi maar goedkoper dan een geheel nieuwe keuken! Een 10 voor Peter de Jong.

Peter de Jong heeft de keuken keurig geplaatst en heeft zeer netjes gewerkt!

Back To Top