skip to Main Content

Peter de Jong heeft de keuken keurig geplaatst en heeft zeer netjes gewerkt!

Peter de Jong heeft prima werk geleverd en is plezierig in de omgang. Laat hem blijven wie hij is; een vakman! Een 8 voor Peter de Jong.

Een 9 voor Peter de Jong. Hij heeft zeer netjes gewerkt en was ook bereid kleine extra dingetjes te doen.

Peter de Jong heeft zijn werk aan onze keuken prima uitgevoerd.
En wat zou je als klant dan nog meer willen?

Peter de Jong heeft zeer goed resultaat geleverd en gaat netjes te werk, en luistert naar de wensen die je hebt.
Mijn keuken is naar tevredenheid geplaatst. Peter is een rustige en gezellige man. Een vakmannetje die netjes te werk gaat. Ik zou Peter de Jong zeer zeker aanbevelen aan anderen. Peter de Jong krijgt van mij dikke 10.

Peter de Jong krijgt van mij een 10. In verhouding goedkoper dan een nieuwe keuken en zeker zo goed.

Peter de Jong krijgt van ons een tien omdat het niet altijd nodig is de hele keuken te vernieuwen en dit is een goed alternatief. Peter werkt netjes.

Peter de Jong, de Keukenvernieuwer is een echte vakman. Uitstekende materiaalkennis, prima advies, prettig in de omgang, niet opdringerig, uitstekend contact met de klant, perfecte afwerking, ruimde de rommel op, voerde de rommel af. Prima offerte, duidelijk, overzichtelijk. Heeft een tevreden klant achtergelaten. Krijgt van mij een dikke verdiende TIEN.

Goede materialen, goede afwerking, netjes en schoon opgeleverd. Peter de Jong is zeer deskundig en krijgt een 9 van ons.

Goed advies en acceptabele offerte van Peter de Jong. En ook een snelle levering en uitvoering!

Wij geven Peter de Jong een 8 voor zijn werken en service. Na een week of 2 nam hij contact op of alles nog naar wens is.

Netje, vriendelijk en met kennis van zaken geholpen door Peter de Jong.

Back To Top