skip to Main Content

Een 9 omdat Peter de Jong heel goed werk heeft geleverd.

Peter de Jong krijgt een 10. Goede ervaring met de monteur. Komt perfect zijn afspraken na. Ga zo door.

Peter de Jong heeft geweldig mooi werk geleverd en is niet gauw tevreden als iets niet helemaal past. Hij gaat door totdat hij wel tevreden is. Wij zijn zeer tevreden over hem. We kunnen hem echt aanbevelen bij een ieder die de keuken wil renoveren. Een 10 voor Peter.

Peter de Jong heeft keurig werk geleverd. Top.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Peter de Jong krijgt een 9.

Goede ervaringen met Peter de Jong. Een 9 voor Peter.

Keukenvernieuwer Peter de Jong heeft prima werk geleverd. Peter is een fijn persoon, komt zijn afspraken na en is een goede vakman. Mocht het te sprake komen, dan raad ik Peter zeker aan als keukenmonteur in mijn netwerk! Peter de Jong krijgt een 9.

Goed en betrouwbaar. Peter de Jong denkt mee in het proces.

Peter de Jong heeft prima werk geleverd. Ondanks enkele praktische tegenslagen is alles puik voor elkaar gekomen. Van ons krijgt hij zeker een 9!!

Peter de Jong heeft vooraf heel goed advies gegeven op basis van onze behoeften en heeft slimme oplossingen aangedragen. Hij communiceert prettig, werkt netjes en komt zijn afspraken na. En boven alles levert hij prachtig werk, onze keuken is werkelijk enorm opgeknapt! En Peter is ook nog een keer terug gekomen om wat extra wensen voor ons te realiseren. Kortom, een dikke pluim voor Peter!

Neem meer mensen als Peter aan 😉

Een 8 voor Peter de Jong. De data van de plaatsing de keuken niet wijzigen.

Peter de Jong is zeer vakkundig, zeer vriendelijk en heeft ons goed geadviseerd. We zijn blij met de nieuwe apparatuur in onze keuken. Als extra service heeft Peter de koelkast nog opgelapt. We zijn echt super tevreden, en zouden hem zeker nog een keer inhuren en ook aanbevelen. Een 10 van ons.

Back To Top