fbpx
skip to Main Content

Peter Heesen is niet alleen een hele rustige en voorkomende man, maar hij heeft ook heel secuur gewerkt en een prima resultaat afgeleverd bij het plaatsen van een nieuw werkblad, nieuwe spoelbak en kraan en nieuwe ijskast.

Voor Renovatie
Na Renovatie

Materiaal heel goed, en vakkundig gemonteerd door Peter Heesen.

Een 9 voor Peter Heesen.

Peter Heesen krijgt een 10. Advies voor aanschaf apparatuur, afspraken maken/nakomen en uitvoering werkzaamheden prima.

Peter Heesen krijgt een Peter. Wij zouden de Keukenvernieuwers aanbevelen, op de eerste plaats omdat we heel tevreden zijn over het eindresultaat en bovendien hoe alles gegaan is en hoe de spullen gebracht zijn alles super correct! Wij hadden Peter Heesen en zijn erg tevreden over hoe hij werkte en alles heeft afgehandeld. Wij zouden het zo weer doen d.w.z. voor herhaling vatbaar!

Peter Heesen krijgt een 10 voor de goede service, afspraken nakomen, meedenken aan oplossingen (aanpassingen welke voor de bewoners een voordeel opleveren). Dus niet het werk snel afraffelen. Tijdens het bezoek aan huis door Peter Heesen kregen we duidelijk advies welke mogelijkheden er zijn ect… Ook had Peter voor ons een afspraak geregeld bij Arte Keukenbladen in Helmond, hier ook een duidelijke uitleg over keukenbladen in combinatie met welke kleuren het beste erbij passen. Echt een aanraden voor toekomstige klanten. Ook belangrijk voor ons, je hebt met 1 persoon te maken, oude keuken verwijderen, loodgieterswerk, nieuwe keuken plaatsen en afwerking. Heb je met meerdere instanties te maken, en er gaat wat fout dan wordt het bijna altijd afgegeven op een ander. p.s. Inmiddels de Keukenvernieuwers/contact gegevens al door gegeven aan de overburen. (Monteur had inmiddels al contact gezocht).

Peter Heesen heeft alles volgens planning gemaakt en ziet er goed uit.

Peter Heesen krijgt een 9 omdat ik tevreden ben met het resultaat.

Peter Heesen is een betrouwbare en goede vakman die niet schroomt om ook nog iets extra te doen. Hij luisterde goed, dacht mee en drong niets op. Afspraken werden nagekomen. Uit alles bleek dat hij goed werk wilde afleveren en dat deed hij! Wat betreft zijn inzet en het eindresultaat alom tevredenheid. We kunnen Peter aanbevelen en zouden zo nodig zeker weer een beroep op hem doen. Peter krijgt een 10.

Peter Heesen levert goed werk, kwaliteit en prijs. Klantvriendelijk en vertrouwen.

Peter Heesen levert heel goed werk.

Wij zijn erg tevreden, Peter Heesen is betrouwbaar en een vakman.

Back To Top