skip to Main Content

Goede service, nette monteur en alles is mooi afgewerkt. Een 9 voor Peter Heesen.

Peter Heesen is zeer deskundig en heeft goed werk geleverd!!

Een 10 voor Peter Heesen. Er is keurig werk geleverd. Men hield zich aan de afspraken, dacht mee en er was een duidelijke planning. Ik wist precies waar ik aan toe was.

Wat er wordt afgesproken, wordt ook zo uitgevoerd. Het is heel goed uitgevoerd en het was ook vlug klaar. Schoon werk, vriendelijk en vakkundig. Bezorging volgens afspraak en op tijd. Netjes!!! Peter Heesen krijgt daarom een 9.

Peter Heesen krijgt een 9. Goede prijs, goede communicatie en goed werk geleverd!

Peter is een correcte en aimabele man en bovendien een vakman. Hij luisterde goed naar onze wensen. Peter Heesen krijgt een 10.

Wij hebben in januari onze keuken door Peter Heesen laten vernieuwen. Ik kan met zekerheid zeggen: Peter is geen verkoper, maar een vakman en die zochten wij. Prima werk geleverd, werk netjes en ruimt alles op, wij zij super tevreden.

Peter Heesen krijgt een 9. Hij is een nette en vriendelijke medewerker en werkt heel precies.

Ze komen hun afspraken na en werken secuur, vakkundig en netjes. Een 10 voor Peter Heesen.

Een 10 voor Peter Heesen. Prima organisatie! Goed werk afgeleverd en kosten bespaard!

Blijf zo doorgaan!!

We hebben hier een goede vakman gehad. Complimenten voor Peter. Wellicht nog wat meer naar de wensen van de klant vragen en hierop anticiperen. Maar eigenlijk zijn wij heel tevreden. Qua cijfer geef ik nooit een 10 en zelden een 9, dus daarom een acht voor Peter Heesen.

Peter Heesen krijgt een 10. Peter heeft zeer netjes en deskundig mijn keuken gerenoveerd!

Back To Top