skip to Main Content

Peter Heesen levert heel goed werk.

Wij zijn erg tevreden, Peter Heesen is betrouwbaar en een vakman.

Goede ervaring met Peter Heesen die dit werk heeft gedaan. Kwam afspraken allemaal na, een vakman.

Peter Heesen krijgt een 10. Goed werk gemaakt. Net gewerkt. Kundig en vriendelijk monteur.

Peter Heesen werkt secuur. Zeer tevreden. Alles netjes afgewerkt. Hele prettige keurige man en professioneel. Zeer aan te bevelen. Een 10 voor Peter.

Peter Heesen is zeer correct.

Peter Heesen heeft keurig en netjes behandeld. Zeer prettige ervaring.

Vanaf de eerste afspraak tot einde werkzaamheden van de vernieuwde keuken hebben mijn man en ik als zeer positief ervaren met Peter Heesen. Zijn vakmanschap heeft ons zeer verbaasd en einde van de dag als een gedeelte van de werkzaamheden waren gedaan was het materiaal en aanrecht helemaal opgeruimd en klaar voor gebruik om eventueel weer te kunnen koken. De volgende dag toen de keuken werd opgeleverd stond er een vernieuwde keuken die aan onze wensen voldeed, echt zoals hij heeft beloofd bij het zorgvuldig uitzoeken van de materialen die voor de bestaande keuken nodig waren. Wij zijn dus heel tevreden dat wij onze bestaande keuken door de Keukenvernieuwers hebben laten renoveren en zeker het vakmanschap van Peter Heesen heeft eraan bijgedragen. Wij bevelen de Keukenvernieuwers zeker aan onze vrienden en familie aan. Een 10 voor Peter.

 

Peter Heesen heeft goed werk geleverd. Afspraak na gekomen.

Een 9 voor Peter. Heel schoon en netjes gewerkt. Peter Heesen heeft alles volgens plan uitgevoerd.

Peter Heesen heeft zeer netjes werk geleverd.

Peter Heesen is een prettige man. De afspraken die hij maakte kwam hij na. Hij werkte super netjes en de keuken ziet er weer als nieuw uit. De kwaliteit is goed!

Back To Top