skip to Main Content

Degelijke accurate aanpak door Remco Lok. Goede offerte, duidelijke toelichting en hij denkt goed mee. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en hij heeft een mooie ‘nieuwe’ keuken opgeleverd. Dus daarom krijgt Remco een 9.

Een keuken van 20 jaar oud, ziet er na de vernieuwing door Remco Lok geweldig uit. Na een gedegen advies en een goede offerte, is er ook nog eens vakwerk afgeleverd. Wij zijn heel blij met het resultaat en iedereen die de nieuwe keuken ziet beaamt dat volmondig.

Remco is een betrouwbare en vriendelijke vakman en werkt erg netjes. Remco Lok krijgt daarom een 9.

Remco Lok krijgt van mij een 9. Hij heeft goede voorlichting gegeven vooraf aan de renovatie. Er was voldoende keus beschikbaar en Remco is zeer deskundig.

Een 10 voor Remco Lok. Hij heeft zich aan de afspraken gehouden en keurig gewerkt. Kortom, goede service.

Het feit dat het aanrechtblad niet voldeed aan een ‘standaard’ afmeting vormde voor Keukenvernieuwer Remco Lok geen enkel probleem. Door zorgvuldig te meten en nog een keer een controlemeting, past het nieuwe blad perfect. Samen met Joey heeft Remco in 2 dagen tijd de keuken vernieuwd en een prachtig resultaat neergezet. En…. alle gemaakte rommel van zaagsel e.d. is na afloop ook keurig opgeruimd. Top gedaan mannen!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok omdat hij een vakman is. Komt vrijblijvend langs voor uitleg en offerte en neemt daar ook de tijd voor. Werkt secuur en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Er is keurig gewerkt en de geleverde nieuwe deurtjes etc. zijn van een prima kwaliteit. Remco luisterde goed naar mijn wensen.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Wij zijn zeer tevreden over omgang, informatie, persoon en installatie. Remco is een vakman. Top!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Prima service en hij is betrouwbaar! Mooi resultaat.

Een zes voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Omdat alles niet geheel volgens afspraak is verlopen. I.p.v. in 1 dag op te leveren als overeengekomen heb ik nu al 2x moeten regelen dat ik thuis moest blijven en is het nog niet af dus komt er een derde aan. Al met al een hoop geregel en daardoor wat irritaties waardoor ik het allemaal een beetje vind tegenvallen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Mooie keuken en vriendelijke man!

Back To Top