skip to Main Content

Remco Lok levert goed werk af.

Ga zo door.

Het is heel fijn dat Remco in de avonduren bij ons langs kon komen om het 1 en ander door te spreken. Het is namelijk prettig als je ergens over praat het gelijk kan laten zien/voelen/meten etc. Daarnaast is het aanbod qua materialen, kleuren en apparatuur zeer uitgebreid en hebben de Keukenvernieuwers goede samenwerkingen met leveranciers. De communicatie verloopt vlot en afspraken worden nagekomen. Daarom een 9 voor Remco Lok.

Er wordt goed werk geleverd en Remco is zeer deskundig. Een 9 voor Remco Lok.

Degelijke accurate aanpak door Remco Lok. Goede offerte, duidelijke toelichting en hij denkt goed mee. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en hij heeft een mooie ‘nieuwe’ keuken opgeleverd. Dus daarom krijgt Remco een 9.

Een keuken van 20 jaar oud, ziet er na de vernieuwing door Remco Lok geweldig uit. Na een gedegen advies en een goede offerte, is er ook nog eens vakwerk afgeleverd. Wij zijn heel blij met het resultaat en iedereen die de nieuwe keuken ziet beaamt dat volmondig.

Remco is een betrouwbare en vriendelijke vakman en werkt erg netjes. Remco Lok krijgt daarom een 9.

Remco Lok krijgt van mij een 9. Hij heeft goede voorlichting gegeven vooraf aan de renovatie. Er was voldoende keus beschikbaar en Remco is zeer deskundig.

Een 10 voor Remco Lok. Hij heeft zich aan de afspraken gehouden en keurig gewerkt. Kortom, goede service.

Het feit dat het aanrechtblad niet voldeed aan een ‘standaard’ afmeting vormde voor Keukenvernieuwer Remco Lok geen enkel probleem. Door zorgvuldig te meten en nog een keer een controlemeting, past het nieuwe blad perfect. Samen met Joey heeft Remco in 2 dagen tijd de keuken vernieuwd en een prachtig resultaat neergezet. En…. alle gemaakte rommel van zaagsel e.d. is na afloop ook keurig opgeruimd. Top gedaan mannen!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok omdat hij een vakman is. Komt vrijblijvend langs voor uitleg en offerte en neemt daar ook de tijd voor. Werkt secuur en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Er is keurig gewerkt en de geleverde nieuwe deurtjes etc. zijn van een prima kwaliteit. Remco luisterde goed naar mijn wensen.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Wij zijn zeer tevreden over omgang, informatie, persoon en installatie. Remco is een vakman. Top!

Back To Top