skip to Main Content

Remco is een betrouwbare en vriendelijke vakman en werkt erg netjes. Remco Lok krijgt daarom een 9.

Remco Lok krijgt van mij een 9. Hij heeft goede voorlichting gegeven vooraf aan de renovatie. Er was voldoende keus beschikbaar en Remco is zeer deskundig.

Een 10 voor Remco Lok. Hij heeft zich aan de afspraken gehouden en keurig gewerkt. Kortom, goede service.

Het feit dat het aanrechtblad niet voldeed aan een ‘standaard’ afmeting vormde voor Keukenvernieuwer Remco Lok geen enkel probleem. Door zorgvuldig te meten en nog een keer een controlemeting, past het nieuwe blad perfect. Samen met Joey heeft Remco in 2 dagen tijd de keuken vernieuwd en een prachtig resultaat neergezet. En…. alle gemaakte rommel van zaagsel e.d. is na afloop ook keurig opgeruimd. Top gedaan mannen!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok omdat hij een vakman is. Komt vrijblijvend langs voor uitleg en offerte en neemt daar ook de tijd voor. Werkt secuur en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Er is keurig gewerkt en de geleverde nieuwe deurtjes etc. zijn van een prima kwaliteit. Remco luisterde goed naar mijn wensen.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Wij zijn zeer tevreden over omgang, informatie, persoon en installatie. Remco is een vakman. Top!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Prima service en hij is betrouwbaar! Mooi resultaat.

Een zes voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Omdat alles niet geheel volgens afspraak is verlopen. I.p.v. in 1 dag op te leveren als overeengekomen heb ik nu al 2x moeten regelen dat ik thuis moest blijven en is het nog niet af dus komt er een derde aan. Al met al een hoop geregel en daardoor wat irritaties waardoor ik het allemaal een beetje vind tegenvallen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Mooie keuken en vriendelijke man!

Een negen voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Netjes gewerkt. Goed werk geleverd. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Een negen voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Afspraken worden goed nagekomen, werkzaamheden worden netjes uitgevoerd.

Back To Top