fbpx
skip to Main Content

Goede kwaliteit en netjes gemonteerd. Remco Lok krijgt een 9.

Remco Lok krijgt van ons een 8. Wel mag het logistieke proces beter op orde.

Via Remco Lok professionele informatie gekregen wat wel en niet kan mbt verbouwing van onze keuken. Remco heeft mbv deurpanelen/keukenblad laten zien hoe je keuken eruit komt te zien. Van koken op het gas naar elektrisch koken was geen enkel probleem. Hij is van alle markten thuis. Werkt netjes en secuur, is deskundig. Komt rustig over, man van weinig woorden, wat wij als zeer prettig ervaren. Meer dan tevreden over onze keukenman die zijn advies uitvoert naar werkelijkheid. Hij krijgt van ons een dikke 10.

Het contact met Remco is heel prettig. Vanaf het offreren tot en met de installatie. Daarbij ook het gegeven dat hij deskundig is en heel rustig en secuur werkt. Het resultaat is prachtig. Er moet nu nog een deurtje vervangen worden omdat dat niet was geleverd. Dat komt hij maandag a.s. doen. Als ook dat helemaal goed gaat, zijn wij heel tevreden klanten! Remco Lok krijgt een 10.

Remco Lok krijgt een 10. Goed werk en betrouwbaar.

Remco Lok heeft bij ons het aanrechtblad en achterkant vernieuwd. Hij heeft dat keurig en vakkundig gedaan. Wij zijn er zeer tevreden mee.

Remco Lok krijgt een 9. Netjes geholpen, wensen goed uit kunnen spreken en uiteindelijk een prachtig resultaat!

Remco Lok levert goede kwaliteit nette afwerking.

Een 9 voor Remco. Vriendelijk en vlot geholpen. Niet opdringerig. mijn keuze in apparatuur geadviseerd en vergemakkelijkt. Alles zit keurig op zijn plaats. Alle rommel was weg toen Remco Lok ook weg was. Mijn keuken ‘werkt’ weer.

Prima service van Remco Lok.

Remco Lok krijgt een 10.

Remco Lok levert goede service en materialen.

Back To Top