skip to Main Content

Vriendelijke servicegerichte behandeling door Remco Lok. Hij krijgt een 9.

Een 9 voor Remco Lok. Nette service. Prijs-kwaliteit prima.

Remco Lok krijgt een 9. Er wordt netjes gewerkt en volgens afspraak geen paarse krokodillen na afloop! Prima!

Remco Lok levert goed werk af.

Ga zo door.

Het is heel fijn dat Remco in de avonduren bij ons langs kon komen om het 1 en ander door te spreken. Het is namelijk prettig als je ergens over praat het gelijk kan laten zien/voelen/meten etc. Daarnaast is het aanbod qua materialen, kleuren en apparatuur zeer uitgebreid en hebben de Keukenvernieuwers goede samenwerkingen met leveranciers. De communicatie verloopt vlot en afspraken worden nagekomen. Daarom een 9 voor Remco Lok.

Er wordt goed werk geleverd en Remco is zeer deskundig. Een 9 voor Remco Lok.

Degelijke accurate aanpak door Remco Lok. Goede offerte, duidelijke toelichting en hij denkt goed mee. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en hij heeft een mooie ‘nieuwe’ keuken opgeleverd. Dus daarom krijgt Remco een 9.

Een keuken van 20 jaar oud, ziet er na de vernieuwing door Remco Lok geweldig uit. Na een gedegen advies en een goede offerte, is er ook nog eens vakwerk afgeleverd. Wij zijn heel blij met het resultaat en iedereen die de nieuwe keuken ziet beaamt dat volmondig.

Remco is een betrouwbare en vriendelijke vakman en werkt erg netjes. Remco Lok krijgt daarom een 9.

Remco Lok krijgt van mij een 9. Hij heeft goede voorlichting gegeven vooraf aan de renovatie. Er was voldoende keus beschikbaar en Remco is zeer deskundig.

Een 10 voor Remco Lok. Hij heeft zich aan de afspraken gehouden en keurig gewerkt. Kortom, goede service.

Het feit dat het aanrechtblad niet voldeed aan een ‘standaard’ afmeting vormde voor Keukenvernieuwer Remco Lok geen enkel probleem. Door zorgvuldig te meten en nog een keer een controlemeting, past het nieuwe blad perfect. Samen met Joey heeft Remco in 2 dagen tijd de keuken vernieuwd en een prachtig resultaat neergezet. En…. alle gemaakte rommel van zaagsel e.d. is na afloop ook keurig opgeruimd. Top gedaan mannen!

Back To Top