skip to Main Content

Rien van den IJssel heeft perfect werk geleverd. Hij werkt heel secuur en geconcentreerd. Tevens is hij heel beleefd in de omgang en houdt zich keurig aan de huidige corona regels. Rien krijgt een 10.

Rien van den IJssel heeft alles prima geregeld. Alles volgens afspraak en door Rien perfect afgewerkt. Een 9 voor Rien.

Rien van den IJssel levert goede service, vriendelijk personeel, mooi resultaat en goede prijs. Rien krijgt een 10.

Rien van den IJssel is nauwkeurig en heeft veel ervaring. Hij is beleefd en heeft grote klasse. Super goed.

Rien van den IJssel heeft vakwerk geleverd. Hij is altijd zeer punctueel en volgens afspraak geweest en het eindresultaat was gewoon erg goed. Zelfs RVS handgrepen heeft hij thuis mooi op maat gemaakt, zodanig dat je géén verschil kon zien met fabrieksmatige andere grepen. Een 10 voor Rien.

Een 10 voor Rien van den IJssel. Prettig contact, neemt de tijd om wensen te bespreken, komt zijn afspraken na, denk mee.

Voor de eerste keer hebben wij gebruik gemaakt van “De Keukenvernieuwers”. Omdat wij nog maar kort in Ede wonen en in het weekblad Ede Stad de advertentie zagen staan van Rien van den IJssel hebben we met hem contact opgenomen voor wat aanpassingen aan de keuken van een vriend van ons. Daar hebben we geen spijt van, Rien is een sympathieke vent en een uitstekende vakman. Wij zullen hem altijd aanbevelen bij mensen die iets aan hun keuken willen veranderen!! Een 10 voor Rien.

Rien van den IJssel is vriendelijk, meedenkend, en bekwaam. Niet gehaast in zijn werk. Een 10 voor zijn werk.

Omdat Rien van den IJssel zich perfect aan de afspraken gehouden heeft, en iedere belofte heeft waargemaakt. Toffe kerel. Een 10 voor Rien.

Rien van den IJssel is zeer klantgericht, denkt mee, is oplossingsgericht, secuur, netjes en prettig om mee samen te werken. Als resultaat een keuken, niet van nieuw te onderscheiden. We kunnen Rien aanbevelen.

Rien van den IJssel krijgt een 10. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Qua maatvoering was alles mogelijk.

Back To Top