skip to Main Content

Rien van den IJssel krijgt een 9. Afspraken worden nagekomen, vakkundig en net werk wordt afgeleverd. En er wordt goed advies gegeven.

Rien van den IJssel krijgt een 9. Goede service en kwaliteit.

Rien van den IJssel krijgt een 10. Rien is zeer professioneel en erg behulpzaam. Van te voren werden we door Rien gebeld voor de afspraak en of alles klopte. Rien heeft overal een oplossing voor en werkt erg netjes. De keuken ziet er weer top uit met onze grote dank aan Rien.

Je kunt precies aangeven wat je veranderd wilt hebben. Ze komen gewoon thuis om e.e.a. te bespreken en om in te meten. Ze proberen je niet andere zaken op de dringen. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Ten eerste is het duurzaam om bestaande materialen te gaan hergebruiken. Goed en betrouwbaar. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Rien van den IJssel was stipt op tijd, vriendelijk en goed voorbereid. Tevens laat hij alles heel netjes achter. We zijn erg tevreden met het eindresultaat! Een 9 voor Rien.

Rien van den IJssel is duidelijk en doet wat hij zegt. Komt zijn afspraken na. Denkt goed mee in het vinden van je beste oplossing.

Een zeer vriendelijke man rustig en kennis van zaken. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Rien van den IJssel is een keurig nette man, werkt enorm hard, komt zijn afspraken na en werkt erg netjes. Hij krijgt een 9.

Rien van den IJssel is een echte vakman, werkt heel netjes, is heel punctueel en is een uitstekende adviseur. En het resultaat mag er zijn: een stralend nieuwe keuken. Een 10 voor Rien.

Back To Top