skip to Main Content

Rien van den IJssel was mijn keukenvernieuwer hier in Zeist. Voor een mooie prijs, heeft hij niet alleen alle frontjes, lijsten, vensterbank plint en twee opberg plankjes vernieuwd, maar ook de keuken betegeld. Alles rete strak en met zorg afgewerkt. Rien was altijd vriendelijk en maakte geen valse beloftes. De keuken was eerder geleverd dan verwacht en in twee dagen tijd was mijn keuken alsof hij nieuw was! Alleen maar lof voor de keuken vernieuwers en in het speciaal Rien van IJssel. Hij krijgt een 10.

Ervaring met Rien van den IJssel, vakkundig en goede adviezen. Hij krijgt een 9.

Een 10 voor Rien van den IJssel. De service was van hoog niveau. Prima vakwerk geleverd.

 

Rien van den IJssel werkt netjes en snel. Hij was een ervaren vakman. Een 10 voor Rien.

 

Allerlei aanpassingen, om bestaande keuken/bijkeuken mooi te maken en naar eigen wensen zijn mogelijk. Rien van den IJssel krijgt een 10.

Er is bij ons ons vakwerk geleverd. Nette afwerking. Goede adviezen. Een 10 voor Rien van den IJssel.

Goede service. Duidelijke afspraken die op tijd werden nagekomen. Door Keukenvernieuwer Rien van den IJssel werd zeer goed werk afgeleverd. Ter plekke werd nog een keukenlade op maat gemaakt. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Goed werk, duidelijke offerte en hij maakt waar wat hij heeft gezegd in de voorbespreking. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Rien van den IJssel krijgt een 10. Onze Keukenvernieuwer is vakkundig, kent de hedendaagse mogelijkheden en werkt snel, netjes en efficiënt.

Prima! Vriendelijke en snelle service. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Rien van den IJssel krijgt een 9 omdat er goed werk wordt geleverd.

Back To Top