skip to Main Content

Een 9 voor Rob van ‘t Hof. Ze hebben goed werk geleverd!

Goede ervaring. Hij werkt correct en komt zijn afspraken na. Een 9 voor Rob van ‘t Hof.

Rob van ‘t Hof krijgt van mij een 10 omdat hij rustige en goede uitleg heeft gegeven en hij openstond voor mijn wensen. Er is vakwerk afgeleverd!

Zoals Rob bij mij heeft gewerkt is geweldig; eerst heel rustig overleggen hoe hij te werk wilde gaan, en daarom na een goede voorbereiding is het werk uitstekend gedaan! Een 10 voor Rob van ‘t Hof.

Een 10 voor Rob van ‘t Hof. Goede afspraken, goed advies en goede oplossingen!

Ga zo door; goede service is zeer belangrijk!

Duidelijke informatie tijdens het eerste gesprek. Goede informatie omtrent de te leveren materialen en diensten. De afspraken omtrent levering zijn goed nagekomen. Kortom; een zeer prettige samenwerking. Een 10 voor Rob van ‘t Hof.

Een 10 voor Rob van ‘t Hof. Snelle en correcte service, en Rob werkt erg netjes.

Goed advies en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Rob heeft heel net werk geleverd. Alles ging super goed! Rob van ‘t Hof krijgt een 10.

Een 10 voor Rob van ‘t Hof. Hij heeft goed werk geleverd en is zeer deskundig.

Gisteren heeft Rob van ‘t Hof onze keuken vernieuwd. Wij zijn vol lof, want we hebben nu een schitterend strak keukenblok.
Rob heeft ons met zijn rustige werkwijze vanaf het allereerste contact vertrouwen ingeboezemd. Alles werd keurig uitgelegd in begrijpelijke terminologie. Er bleek voor ons veel te kiezen.
Rob wees ons ook op wat problematische onderdelen. Gisteren is de keuken dus vernieuwd en de problematische onderdelen werden uiterst vakkundig opgelost.
Rob werkt rustig en keihard door. Aan letterlijk alles is gedacht. Niets dan lof.
Ik kan deze keukenvernieuwer van ganser harte aanbevelen.

Een 10 voor keukenvernieuwer Rob van ‘t Hof. Goed werk geleverd binnen de afgesproken termijn. Makkelijk communiceren en korte lijnen.

Een dikke 10 voor keukenvernieuwer Rob van ‘t Hof. Inmiddels heb ik 2 ervaringen met Rob en ben zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van afwerking. Rob heb ik leren kennen als een vakman die meedenkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Bij Rob geldt afspraak is afspraak en geen verrassingen achteraf en dat alles ook nog tegen zeer redelijke prijzen!

Back To Top