skip to Main Content

Een 10 voor keukenvernieuwer Rob van ‘t Hof. Goed werk geleverd binnen de afgesproken termijn. Makkelijk communiceren en korte lijnen.

Een dikke 10 voor keukenvernieuwer Rob van ‘t Hof. Inmiddels heb ik 2 ervaringen met Rob en ben zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van afwerking. Rob heb ik leren kennen als een vakman die meedenkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Bij Rob geldt afspraak is afspraak en geen verrassingen achteraf en dat alles ook nog tegen zeer redelijke prijzen!

Een 9 voor keukenvernieuwer Rob van ‘t Hof. Flexibele instelling van de monteur m.b.t. levering en plaatsing en betaling. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Rob van ‘t Hof is zeer precies. Hij denkt mee met waar de klant mee zit. Hij is zeer deskundig. Een 10 voor Rob.

Rob van ‘t Hof is zeer nauwgezet, vriendelijk en hij levert uitstekend werk af. Hij heeft begrip voor ouderen en is bereid het nog een keer op een andere manier uit te leggen. Hij is betrouwbaar! Goed zo!  Een 10 voor Rob.

Mijn vraag aan De Keukenvernieuwers was:

Kunt u een forse keukenbuffetkast ombouwen tot een handzame “side-table”?

Er werd goed meegedacht en met de visie en deskundigheid van Rob van ‘t Hof is het plan gerealiseerd. Het meubel kan nu meeverhuizen, het heeft de multifunctionaliteit behouden en zal in een andere keuken, bijkeuken of hobbykamer een tweede leven gaan leiden. Een mooi voorbeeld ook voor de duurzame werkwijze die De Keukenvernieuwers nastreven.

Ik ben er heel blij mee. Een negen voor Rob!

Hartelijke groet,

Wij kregen goede voorlichting van Rob van ‘t Hof, hij dacht met ons mee, en alles werd gedaan volgens afspraak en planning. Hij krijgt van ons een 9.

Back To Top