skip to Main Content

Rob van ‘t Hof krijgt 9. Goede service, goede afspraken die worden nagekomen en het is heel netjes afgewerkt.

Rob van ‘t Hof krijgt een 9 omdat het goed is bevallen.

Goede afspraken die nagekomen worden, meedenken in keuzes. Daarom krijgt Rob van ‘t Hof een 10.

Een 10 voor Rob van ‘t Hof omdat alles perfect en volgens afspraak is afgewerkt.

In twee dagen een keuken die er uitziet als nieuw, dat is toch geweldig! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Daarbij is het ook een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken! Wij kunnen het iedereen aanraden! Rob van’t Hof kunnen wij ook iedereen aanraden. Hij staat je bij met goede adviezen en heeft zijn werk goed en nauwkeurig afgeleverd. Rob van ‘t Hof krijgt een 10.

Ga zo door! Bij ons is alles perfect gelopen!

Rob heeft zeer goed werk geleverd, had na ons nog een klus, stond beetje op tijd bij ons. Ging het allemaal vlekkeloos en toch nog netjes afgemaakt, zonder stress. Super goeie man, zou hem zo weer voor een klus vragen. Een 10 voor Rob van ‘t Hof.

Zou hem zo weer vragen

Een 9 voor Rob van ‘t Hof. Ze hebben goed werk geleverd!

Goede ervaring. Hij werkt correct en komt zijn afspraken na. Een 9 voor Rob van ‘t Hof.

Rob van ‘t Hof krijgt van mij een 10 omdat hij rustige en goede uitleg heeft gegeven en hij openstond voor mijn wensen. Er is vakwerk afgeleverd!

Zoals Rob bij mij heeft gewerkt is geweldig; eerst heel rustig overleggen hoe hij te werk wilde gaan, en daarom na een goede voorbereiding is het werk uitstekend gedaan! Een 10 voor Rob van ‘t Hof.

Een 10 voor Rob van ‘t Hof. Goede afspraken, goed advies en goede oplossingen!

Ga zo door; goede service is zeer belangrijk!

Duidelijke informatie tijdens het eerste gesprek. Goede informatie omtrent de te leveren materialen en diensten. De afspraken omtrent levering zijn goed nagekomen. Kortom; een zeer prettige samenwerking. Een 10 voor Rob van ‘t Hof.

Back To Top