fbpx
skip to Main Content

Robin Banen krijgt een 10. Vanwege het meedenken voor een oplossing bij een probleem. Vriendelijke en professionele benadering. Nette werkwijze en maximaal resultaat voor een acceptabele prijs.

Robin Banen heeft gedegen kennis van de mogelijkheden en accurate manier van plannen.

Robin Banen is vriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Hij krijgt een 10.

Omdat de keuken door gebruik van een rolstoel voor een deel verlaagd moest worden, contact gezocht met De Keukenvernieuwers. Robin Banen heeft de bestaande keuken voor een deel ingekort. Met nieuwe aanrechtbladen en wat nieuwe apparatuur is het eindresultaat prachtig geworden. Een 10 voor Robin.

Robin Banen heeft ons perfect geholpen.

Erg mooi geworden. Een 10 voor Robin Banen.

Een 10 voor Robin Banen. Maatwerk; keurige afwerking; goed meedenken en alle rommel en oude apperatuur wordt meegenomen.

Ik ben heel blij met mijn renovatie. De keuken ziet er echt als nieuw uit. De service van Robin Banen was geweldig. Hij is zeer nauwkeurig en gaat door tot alles is zoals hij vindt dat het zou moeten zijn. Hij heeft zeer goed werk afgeleverd. Een 10 voor Robin.

Robin Banen is prettig in contact en snelle afwikkeling van de vraag.

Omdat er vakwerk geleverd wordt, door een vriendelijke monteur. Robin Banen krijgt een 9.

Een 9 voor Robin Banen. Goede verhouding tussen kwaliteit en de juiste prijs.

Robin Banen is een zeer vriendelijk en behulpzaam persoon met veel ervaring. Hij voert de wensen niet alleen op een zeer goede manier uit, maar denkt nog zowel in het voorproces en tijdens het proces met je mee. Tevens vond ik het heel fijn dat Robin altijd goed bereikbaar is en zelfs in zijn drukke schema snel tijd vrij kan maken om de laatste puntjes op de i te zetten. Een 10 voor Robin.

Back To Top