skip to Main Content

Robin Banen is zowel de verkoper/adviseur als degene die de keukenrenovatie doet. Dat is een goeie combinatie omdat hij precies weet wat mogelijk is. Daarnaast werkt hij heel precies en netjes.

Robin Banen zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Robin Banen, de keuken specialist is goed ingelicht!

Robin Banen krijgt een 10. Goed werk geleverd.

Robin Banen krijgt een 10. Bij de kennismaking heeft Robin goed met ons meegedacht over wat wij nu eigenlijk voor ogen hadden. Goede adviezen zijn dan belangrijk. Prima vakman. Pietje species en dat in positieve zin. Robin was niet snel tevreden over zijn werk. Vriendelijk en behulpzaam. Het werk is prima afgeleverd.

Robin Banen krijgt een 9. Keurig werk geleverd en plezierige mensen. Kwamen afspraken na.

Goede voorbereiding en goed advies gehad van Robin Banen. Hij krijgt een 10.

Bijzonder tevreden over eerste aanzet. Het klikte meteen. Voorstellen van hem zeer doelmatig. Afspraken waargemaakt. Eindresultaat een plaatje. Al met al een dikke tien voor Robin Banen.

Robin Banen krijgt een 10. Vanwege het meedenken voor een oplossing bij een probleem. Vriendelijke en professionele benadering. Nette werkwijze en maximaal resultaat voor een acceptabele prijs.

Robin Banen heeft gedegen kennis van de mogelijkheden en accurate manier van plannen.

Robin Banen is vriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Hij krijgt een 10.

Omdat de keuken door gebruik van een rolstoel voor een deel verlaagd moest worden, contact gezocht met De Keukenvernieuwers. Robin Banen heeft de bestaande keuken voor een deel ingekort. Met nieuwe aanrechtbladen en wat nieuwe apparatuur is het eindresultaat prachtig geworden. Een 10 voor Robin.

Back To Top