skip to Main Content

Een 9 voor Sjon Slütter. Ben zeer tevreden over het resultaat, er wordt netjes gewerkt en de afspraken worden na gekomen.

Na 30 jaar gekozen voor het renoveren van onze keuken. Spannend, wordt het zoals we het voor ogen hadden? Sjon Slütter heeft het meer dan waar gemaakt. Keuken is als nieuw, de basis is gebleven maar de uitstraling is nu van deze tijd. Dingen die niet vervangen hoefden te worden, konden blijven, goed advies en een prima vakman! Blij met onze nieuwe keuken!

Als de basis nog goed is waarom de hele keuken slopen. Mijn oude keuken in 2 en een halve dag prachtig vernieuwd. Wat apparatuur vervangen, nieuw werkblad en strakke wandafwerking. Heb meer werkruimte en een frisse nieuwe look in de keuken. Vanaf offerte aanvraag tot en met de oplevering, snel, helder en keurig werk. Ben erg blij met het resultaat. Sjon Slütter bedankt! Een 10 voor Sjon!

Sjon Slütter is vriendelijk en werkt netjes.

Sjon Slütter heeft netjes gewerkt.

Ik zou Sjon Slütter wel willen aanbevelen omdat hij een goed stuk werk heeft geleverd. Netjes en correct! Hij krijgt een 9 van mij.

Kies voor Sjon!

Een 10 voor Sjon Slütter. Goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service en hij komt afspraken stipt na.

Het kan niet beter!! Alles werd ook tijdig geleverd. Een 8 voor Sjon Slütter.

Een 9 voor Sjon Slütter voor de vakkundigheid en betrouwbaarheid!

Sjon Slütter krijgt een 9 voor zijn goede service. Hij komt zijn afspraken altijd na!

Een 1o voor Sjon Slütter. De keukenvernieuwers zullen we zeker aan bevelen om hun duidelijke communicatie, overzichtelijke offerte en vooral het vakmanschap.

Sjon werkt netjes en de kosten zijn vooraf duidelijk besproken. Geen verrassingen. Hij is een vakkundige professional. Sjon Slütter krijgt een 9.

Back To Top