skip to Main Content

We kregen snel contact met Steven de Bondt en steeds goed geholpen. Steven heeft zijn werk uitstekend gedaan. Hij had een foutje gemaakt maar heeft dat heel goed opgelost. Verder was hij vriendelijk en beleefd en levert hij kwaliteit. Hij krijgt een 10!

Met hulp en advies van Steven hebben wij nu een prachtig gerenoveerde keuken. De eerste afspraak verliep positief, er werd goed meegedacht. Daarna verliep alles volgens plan: de levering, de montage en de laatste puntjes op de i. Alles verliep professioneel, de prijs-prestatie verhouding is heel correct. Daarbij was het prettig samenwerken en werd alles keurig opgeruimd. Steven de Bondt krijgt een 10!

Steven de Bondt krijgt een 8. Het intake gesprek verliep zeer naar wens. De planning was even iets wegslikken. Maar er heerste een coronavirus. Er zat wel drie maanden tussen opdracht en het leveren. Enkele dingetjes werden later afgemaakt. Al met al was het resultaat prima. De keuken is als nieuw. We zijn echt tevreden met het resultaat tegen een schappelijke prijs. Vakwerk en prettig werken!

Een 10 voor Steven de Bondt. Goede service en denkt mee tijdens het maken van keuzes.

Bij het vernieuwen van mijn keuken was er geen dimmer meegeleverd voor de verlichting. Deze is gisteren geplaatst. Ik dacht dat ik gewoon een draaidimmer kreeg geplaatst onder een keukenkastje… Maar ik kreeg een super deluxe afstand bediening!! Wat een goede service en netjes geregeld van Steven! Topgozer en topbedrijf! Een 10 voor Steven de Bondt.

Een 9 voor Steven de Bondt. Hij heeft heel netjes gewerkt en goed meegedacht

Wat een gezellige en kundige vakman!
Heeft voor mij een prachtige keuken achtergelaten. Een plaatje!!!
Steven de Bondt werkt erg netjes en nauwkeurig. Ruimt alles op en neemt alles mee!
M’n huis kreeg zelfs een stofzuigbeurt!
Het was met Steven een gezellige dag!
Ik ben zo blij met mijn keuken!!

Prachtige gerenoveerde keuken, heel tevreden over Steven de Bondt.
Hele spontane en optimistische keukenvernieuwer.
Niets teveel en er is overal een oplossing voor als je denkt dat het niet gaat lukken, ook toen door de Corona sommige dingen niet bezorgd konden worden.
Wij kregen een prachtig aanbod voor een ander, duurder fornuis en wij kregen daar geen extra kosten door. Steven krijgt van ons een tien.

Wij hebben een goede ervaring gehad met Steven de Bondt.

Steven de Bondt heeft onze keuken perfect vernieuwd, we zijn er erg blij mee, hij krijgt een 10! Steven werkt zeer nauwkeurig en vakkundig en komt zijn afspraken voor 100% na. Hij is ook zeer plezierig in huis!

Wij hebben onze keuken bij Steven de Bondt laten vernieuwen en zijn zeer positief over zijn manier van werken! Hij heeft samen met ons meegedacht over welke combinatie van deurtjes en blad het best bij ons huis past en dit was tot onze volle tevredenheid! Wij zijn zeer content met onze nieuwe keuken en Steven heeft zeer goed werk geleverd. Hij krijgt van mij ons een negen.

Goede communicatie van Steven de Bondt. Ik geef hem een 9.

Back To Top