skip to Main Content

Bij het vernieuwen van mijn keuken was er geen dimmer meegeleverd voor de verlichting. Deze is gisteren geplaatst. Ik dacht dat ik gewoon een draaidimmer kreeg geplaatst onder een keukenkastje… Maar ik kreeg een super deluxe afstand bediening!! Wat een goede service en netjes geregeld van Steven! Topgozer en topbedrijf! Een 10 voor Steven de Bondt.

Een 9 voor Steven de Bondt. Hij heeft heel netjes gewerkt en goed meegedacht

Wat een gezellige en kundige vakman!
Heeft voor mij een prachtige keuken achtergelaten. Een plaatje!!!
Steven de Bondt werkt erg netjes en nauwkeurig. Ruimt alles op en neemt alles mee!
M’n huis kreeg zelfs een stofzuigbeurt!
Het was met Steven een gezellige dag!
Ik ben zo blij met mijn keuken!!

Prachtige gerenoveerde keuken, heel tevreden over Steven de Bondt.
Hele spontane en optimistische keukenvernieuwer.
Niets teveel en er is overal een oplossing voor als je denkt dat het niet gaat lukken, ook toen door de Corona sommige dingen niet bezorgd konden worden.
Wij kregen een prachtig aanbod voor een ander, duurder fornuis en wij kregen daar geen extra kosten door. Steven krijgt van ons een tien.

Wij hebben een goede ervaring gehad met Steven de Bondt.

Steven de Bondt heeft onze keuken perfect vernieuwd, we zijn er erg blij mee, hij krijgt een 10! Steven werkt zeer nauwkeurig en vakkundig en komt zijn afspraken voor 100% na. Hij is ook zeer plezierig in huis!

Wij hebben onze keuken bij Steven de Bondt laten vernieuwen en zijn zeer positief over zijn manier van werken! Hij heeft samen met ons meegedacht over welke combinatie van deurtjes en blad het best bij ons huis past en dit was tot onze volle tevredenheid! Wij zijn zeer content met onze nieuwe keuken en Steven heeft zeer goed werk geleverd. Hij krijgt van mij ons een negen.

Goede communicatie van Steven de Bondt. Ik geef hem een 9.

Steven de Bondt is een enthousiaste, meedenkende persoon, die verstand van zaken heeft en deskundig advies geeft en dus ook suggesties doet om de keuken die vernieuwd c.q. gerenoveerd moet worden naar de zin en wens van de klant aan te passen.
Hij is servicegericht in zijn manier van handelen en denkt in het belang van de klant. Onze waardering drukken wij uit in een cijfer en dat is een 9.

Een 9 voor Steven de Bondt omdat het zeer keurige vakmensen zijn met verstand van zaken en goede voorlichting.

Steven heeft het hartstikke netjes en snel gedaan. Keuken lijkt weer nieuw! Een 9 voor Steven de Bondt.

Onze 20 jaar oude keuken weer helemaal als nieuw dankzij Steven de Bondt. Tijdens onze afspraak hele goede adviezen en tips gekregen. Veel keus. Dankzij zijn ervaring zijn we tot een héél mooi eindresultaat gekomen. Onze keuken lijkt als nieuw. Een dikke 10 voor Steven.

Back To Top