fbpx
skip to Main Content

Leuk product en de Heer Steven de Bondt gaf duidelijk uitleg enz. Steven de Bondt werkte goed en ruimde alles op, super. Hij krijgt een 9.

Vriendelijke en prettige ervaring. Het resultaat volledig naar wens. Steven de Bondt krijgt een 9.

Steven de Bondt krijgt een 9. Ik had in het verleden ook al kennisgemaakt met de Keukenvernieuwers en was erg tevreden, dus maar weer de keuze gemaakt.

Wij zijn helemaal tevreden met het resultaat wat Steven de Bondt heeft gedaan. Heeft al zijn ervaring gebruikt en ons van goed advies voorzien. Ik zal Steven zeker aanraden als iemand er naar vraagt bij wie ik de keuken heb laten vernieuwen. Werkt heel netjes en schoon en zorgt er voor dat als het werk klaar is ook weer netjes en schoon wordt opgeleverd. Hij krijgt een 9.

Ik ben zeer tevreden over de make-over van mijn keuken. Alles is weer up-to-date. Alle lof gaat naar de heer Steven de Bondt . Hij heeft deskundig werk geleverd, is klantvriendelijk, komt zijn beloftes na, geeft goed advies ( bv. wanneer hebt u voor het laatst uw gas-toevoerslang vernieuwd?) en laat na gedane arbeid alles schoon en netjes achter. Ik geef hem een 10 als waarderingscijfer en wens hem en De Keukenvernieuwers nog veel succes toe!

De keuken is weer als nieuw. Alle deurtjes en wandplaten laten vervangen tegen een schappelijke prijs. Prima werk van Steven de Bondt. Kundig en snel! Hij krijgt een 9.

Steven de Bondt krijgt een 10. De eerste indruk was gelijk goed en goed werk afgeleverd.

Top service door Steven de Bondt! Hij krijgt een 10.

Steven de Bondt heeft verstand van zaken.

Wat een nette man, hij heeft zijn werk keurig gedaan en onze keuken ziet er weer top uit. Wij geven Steven de Bondt een 10.

Heel tevreden klant over het plaatsen van nieuw keukenblad en fornuis. Keuken is weer van deze tijd! Correcte en vriendelijke werkwijze van Steven. Ben er blij mee. Steven de Bondt krijgt een 9.

Steven de Bondt krijgt een 9. Met aanzienlijk weinig kosten toch een bijna nieuwe keuken. Service is prima en administratief weg op orde.

Back To Top