fbpx
skip to Main Content

Steven de Bondt is klantvriendelijk, meedenkend, realistische prijzen en offerte. Een 10 voor Steven.

Steven de Bondt krijgt een 9. Heel tevreden over het resultaat. Jammer dat de periode tussen bestellen en uitvoering nogal lang was (+/- 3 maanden). Geeft ook wel aan hoe gewild deze service is.

Alweer een paar maanden geleden heeft Steven de Bondt onze gehele keuken vernieuwd. De keuken was inmiddels bijna 30 jaar oud. In overleg met hem hebben we het aanrechtblad behouden maar zijn wel alle frontjes en het merendeel van de apparatuur vervangen. Een en ander is keurig volgens afspraak opgeleverd, inclusief loodgieters- en stucwerk. Ook de aanpassingen die wij tijdens het werk nog bedachten zijn in goed overleg netjes uitgevoerd. Omdat de kleurstelling geheel is aangepast ziet de keuken er als nieuw uit. Wij zijn erg tevreden en raden Steven graag aan bij anderen. Een 9 voor Steven.

Onze ervaringen met Steven de Bondt zijn positief.

Steven de Bondt krijgt een 9. Correcte procedure vooraf. Duidelijke offerte. Goede service

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Steven de Bondt. Hij neemt alle tijd om ons alles goed uit te laten zoeken en informeert ook meteen of alles geleverd kan worden.
Er worden duidelijke afspraken gemaakt over levering en het plaatsen van de keuken. De materialen die worden gebruikt zijn goed. Voor renovatie van de keuken raad ik deze Keukenvernieuwer aan. Hij krijgt een 8.

Alles was goed geregeld: eerst het meedenken over wat mogelijk was in mijn keuken en wat de kosten zouden zijn, de planning verliep ook volgens afspraak, de communicatie was heel makkelijk via mail of whats-app, het werk werd netjes gedaan, het was geen puinhoop als Steven de Bondt geweest was. Tussendoor vroeg Steven regelmatig hoe ik het vond en of ik tevreden was. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi, mooier nog dan ik het me had voorgesteld. Bovendien was Steven onwijs vriendelijk en dat is ook belangrijk als iemand een aantal dagen in je huis rondloopt. Een 9 voor Steven.

Leuke manier om je oude keuken te vernieuwen. Nauwziend gewerkt op een aardige manier. Alleen de keuze voor de apparaturen vond ik gelimiteerd, ze werken alleen met sommige merken samen. Steven de Bondt krijgt een 9.

Steven de Bondt krijgt een 10 door de vakkundige en vriendelijke manier van werken.

Steven de Bondt krijgt een 10. Ik ben zeer gelukkig met mijn nieuwe keuken. Het geleverde werk is zeer professioneel uitgevoerd en er werd te allen tijde netjes gewerkt. Zal dan ook de Keukenvernieuwers aan iedereen aanbevelen. Ook nog een speciaal bedankje aan Ton Schoonebeek en Bart. Bedankt jongens.

Steven de Bondt heeft onze keuken prachtig gerenoveerd. Bij de eerste afspraak werd goed meegedacht en daarna verliep alles volgens het plan. Ook de extra wensen die wij later nog hadden werden soepel opgepakt en meegenomen. Alles verliep professioneel, het personeel is vakkundig en netjes en prettig in de omgang. Een klein probleempje werd de dag na montage meteen al opgelost. Steven krijgt een 9!

Het concept is goed en Steven de Bondt werkt zeer netjes. Hij krijgt een 8.

Back To Top