fbpx
skip to Main Content

Steven de Bondt krijgt een 9. Met aanzienlijk weinig kosten toch een bijna nieuwe keuken. Service is prima en administratief weg op orde.

Steven de Bondt krijgt een 9. Wij hebben de oude kast van onze koelkast laten vervangen door Steven De Bondt. Alles is goed gegaan en wij zijn heel tevreden.

Steven de Bondt is vriendelijk, behulpzaam, flexibel, lost problemen op en komt met ideeën/suggesties. Een 8 voor Steven.

Steven de Bondt krijgt een 10. Goede kwaliteit en geleverd wat is beloofd. Prijs technisch interessant.

Wij zijn heel tevreden over onze keukenrenovatie door Steven de Bondt. De keuken ziet er als nieuw uit. Steven was zeer bereidt om extra wensen uit te voeren. Hij deinst niet terug voor moeilijke situaties en is een doorzetter. Wij hebben heel prettig met hem gewerkt.

Vandaag is Steven de Bondt bij ons geweest om onze keuken op te knappen. Dit heeft hij zeer succesvol gedaan. Van hoogglans zwart naar supermooi lichtgrijs betonlook. Wat een verbetering. Steven en zijn medewerker hebben heel goed werk afgeleverd. Het hele proces is goed verlopen en de communicatie was ook prima. Steven de Bondt krijgt van ons een 10 voor zijn vakwerk.

Ik heb eerlijk gezegd geen punten waar het verbeterd moet worden voor Steven de Bondt.

Steven de Bondt is klantvriendelijk, meedenkend, realistische prijzen en offerte. Een 10 voor Steven.

Steven de Bondt krijgt een 9. Heel tevreden over het resultaat. Jammer dat de periode tussen bestellen en uitvoering nogal lang was (+/- 3 maanden). Geeft ook wel aan hoe gewild deze service is.

Alweer een paar maanden geleden heeft Steven de Bondt onze gehele keuken vernieuwd. De keuken was inmiddels bijna 30 jaar oud. In overleg met hem hebben we het aanrechtblad behouden maar zijn wel alle frontjes en het merendeel van de apparatuur vervangen. Een en ander is keurig volgens afspraak opgeleverd, inclusief loodgieters- en stucwerk. Ook de aanpassingen die wij tijdens het werk nog bedachten zijn in goed overleg netjes uitgevoerd. Omdat de kleurstelling geheel is aangepast ziet de keuken er als nieuw uit. Wij zijn erg tevreden en raden Steven graag aan bij anderen. Een 9 voor Steven.

Onze ervaringen met Steven de Bondt zijn positief.

Steven de Bondt krijgt een 9. Correcte procedure vooraf. Duidelijke offerte. Goede service

Back To Top