skip to Main Content

Steven heeft het hartstikke netjes en snel gedaan. Keuken lijkt weer nieuw! Een 9 voor Steven de Bondt.

Onze 20 jaar oude keuken weer helemaal als nieuw dankzij Steven de Bondt. Tijdens onze afspraak hele goede adviezen en tips gekregen. Veel keus. Dankzij zijn ervaring zijn we tot een héél mooi eindresultaat gekomen. Onze keuken lijkt als nieuw. Een dikke 10 voor Steven.

We zijn goed geholpen door Steven de Bondt, hij kwam met goed adviezen en was prettig in de communicatie. Daarom een 10 voor Steven de Bondt.

Over het werk van Steven de Bondt: De keuken is heel mooi geworden en binnen mijn budget waren er veel mogelijkheden. Alles is netjes en klaar voor jarenlang gebruik.

We hebben voor de keukenvernieuwers/Steven de Bondt gekozen omdat we geen hele nieuwe keuken wilde hebben en geen grote onrustige verbouwing die bij een geheel nieuwe keuken er vaak wel is.
Steven gaf ons tijdens het 1e intake gesprek het vertrouwen dat het vernieuwen van onze keuken helemaal goed zou komen. Communicatie verliep vlot via app. Steven was daadkrachtig met het vinden naar oplossingen. Als iets niet zo verliep al we hadden gehoopt, konden we dit goed bespreken en werd het goed opgelost.
Steven is vriendelijk, correct, servicegericht.
Het was gezellig om Steven over de vloer te hebben.
Onze oude vertrouwde keuken ziet er weer prima, mooi en nieuw uit.
We kunnen Steven van harte aanbevelen!

Waarom veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken? Wanneer de keuken nog redelijk voldoet kan de keukenvernieuwer hem weer in een zo goed als nieuwe moderne conditie brengen. Steven de Bondt heeft een uitvoerig advies gegeven en het daarna ook nog eens uitstekend uitgevoerd. Een 10 voor Steven de Bondt.

Chapeau voor Keukenvernieuwer Steven de Bondt. Wij hebben voor Steven en collega’s gekozen omdat hij het totaalplaatje met hak- en breekwerk, elektra en stucwerk kon leveren. En wij zijn super tevreden. Steven werkt netjes, ruimt alles op voordat hij weg gaat, denkt mee, is altijd bereikbaar en prettig in omgang. Onze keuken kan voorlopig weer jaren mee

Over Keukenvernieuwer Steven de Bondt:

Wij zijn meer dan tevreden. Wij hebben weer een prachtige keuken. De service is uitstekend, en het vakmanschap is geweldig. Steven ging niet weg zonder dat ieder kastje weer netjes op zijn plek en recht hing. Ook het aanrechtblad plaatsen vergde de nodige creativiteit, maar is uiteindelijk keurig geplaatst.

Kortom: klasse.

In 2 dagen is onze keuken omgetoverd tot een prachtig geheel dankzij Steven de Bondt. Nieuwe deurfrontjes, aanrechtblad geplaatst plus gasfornuis en gootsteen plus kraan. Vakmanschap!!
Steven werkt netjes en effectief.

Een 9 voor Steven de Bondt. Alles is goed besproken en afgeleverd. Het is alleen nog niet helemaal af; we wachten nog op een paar onderdelen. We zijn zeer netjes behandeld

Goed telefonisch contact gehad en hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Kortom; keurig werk afgeleverd. Steven de Bondt krijgt een 9.

De renovatie van onze keuken is de afgelopen weken door Steven de Bondt en zijn medewerkers prachtig en deskundig uitgevoerd.

Vooral prettig was voor ons de open opstelling van Steven tijdens het bedenken van wat en hoe, gaandeweg veranderden namelijk onze ideeën voortdurend. Ook toen de hoofdlijnen vastlagen was Steven in staat mee te blijven denken en oplossingen aan te dragen om onze wijzigingen te verwerken.

Het was en is een genoegen om met Steven zo’n project op te zetten en uit te voeren.

Back To Top