skip to Main Content

Steven de Bondt krijgt een 10 door de vakkundige en vriendelijke manier van werken.

Steven de Bondt krijgt een 10. Ik ben zeer gelukkig met mijn nieuwe keuken. Het geleverde werk is zeer professioneel uitgevoerd en er werd te allen tijde netjes gewerkt. Zal dan ook de Keukenvernieuwers aan iedereen aanbevelen. Ook nog een speciaal bedankje aan Ton Schoonebeek en Bart. Bedankt jongens.

Steven de Bondt heeft onze keuken prachtig gerenoveerd. Bij de eerste afspraak werd goed meegedacht en daarna verliep alles volgens het plan. Ook de extra wensen die wij later nog hadden werden soepel opgepakt en meegenomen. Alles verliep professioneel, het personeel is vakkundig en netjes en prettig in de omgang. Een klein probleempje werd de dag na montage meteen al opgelost. Steven krijgt een 9!

Het concept is goed en Steven de Bondt werkt zeer netjes. Hij krijgt een 8.

We kregen snel contact met Steven de Bondt en steeds goed geholpen. Steven heeft zijn werk uitstekend gedaan. Hij had een foutje gemaakt maar heeft dat heel goed opgelost. Verder was hij vriendelijk en beleefd en levert hij kwaliteit. Hij krijgt een 10!

Met hulp en advies van Steven hebben wij nu een prachtig gerenoveerde keuken. De eerste afspraak verliep positief, er werd goed meegedacht. Daarna verliep alles volgens plan: de levering, de montage en de laatste puntjes op de i. Alles verliep professioneel, de prijs-prestatie verhouding is heel correct. Daarbij was het prettig samenwerken en werd alles keurig opgeruimd. Steven de Bondt krijgt een 10!

Steven de Bondt krijgt een 8. Het intake gesprek verliep zeer naar wens. De planning was even iets wegslikken. Maar er heerste een coronavirus. Er zat wel drie maanden tussen opdracht en het leveren. Enkele dingetjes werden later afgemaakt. Al met al was het resultaat prima. De keuken is als nieuw. We zijn echt tevreden met het resultaat tegen een schappelijke prijs. Vakwerk en prettig werken!

Een 10 voor Steven de Bondt. Goede service en denkt mee tijdens het maken van keuzes.

Bij het vernieuwen van mijn keuken was er geen dimmer meegeleverd voor de verlichting. Deze is gisteren geplaatst. Ik dacht dat ik gewoon een draaidimmer kreeg geplaatst onder een keukenkastje… Maar ik kreeg een super deluxe afstand bediening!! Wat een goede service en netjes geregeld van Steven! Topgozer en topbedrijf! Een 10 voor Steven de Bondt.

Een 9 voor Steven de Bondt. Hij heeft heel netjes gewerkt en goed meegedacht

Wat een gezellige en kundige vakman!
Heeft voor mij een prachtige keuken achtergelaten. Een plaatje!!!
Steven de Bondt werkt erg netjes en nauwkeurig. Ruimt alles op en neemt alles mee!
M’n huis kreeg zelfs een stofzuigbeurt!
Het was met Steven een gezellige dag!
Ik ben zo blij met mijn keuken!!

Prachtige gerenoveerde keuken, heel tevreden over Steven de Bondt.
Hele spontane en optimistische keukenvernieuwer.
Niets teveel en er is overal een oplossing voor als je denkt dat het niet gaat lukken, ook toen door de Corona sommige dingen niet bezorgd konden worden.
Wij kregen een prachtig aanbod voor een ander, duurder fornuis en wij kregen daar geen extra kosten door. Steven krijgt van ons een tien.

Back To Top