skip to Main Content

Chapeau voor Keukenvernieuwer Steven de Bondt. Wij hebben voor Steven en collega’s gekozen omdat hij het totaalplaatje met hak- en breekwerk, elektra en stucwerk kon leveren. En wij zijn super tevreden. Steven werkt netjes, ruimt alles op voordat hij weg gaat, denkt mee, is altijd bereikbaar en prettig in omgang. Onze keuken kan voorlopig weer jaren mee

Over Keukenvernieuwer Steven de Bondt:

Wij zijn meer dan tevreden. Wij hebben weer een prachtige keuken. De service is uitstekend, en het vakmanschap is geweldig. Steven ging niet weg zonder dat ieder kastje weer netjes op zijn plek en recht hing. Ook het aanrechtblad plaatsen vergde de nodige creativiteit, maar is uiteindelijk keurig geplaatst.

Kortom: klasse.

In 2 dagen is onze keuken omgetoverd tot een prachtig geheel dankzij Steven de Bondt. Nieuwe deurfrontjes, aanrechtblad geplaatst plus gasfornuis en gootsteen plus kraan. Vakmanschap!!
Steven werkt netjes en effectief.

Een 9 voor Steven de Bondt. Alles is goed besproken en afgeleverd. Het is alleen nog niet helemaal af; we wachten nog op een paar onderdelen. We zijn zeer netjes behandeld

Goed telefonisch contact gehad en hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Kortom; keurig werk afgeleverd. Steven de Bondt krijgt een 9.

De renovatie van onze keuken is de afgelopen weken door Steven de Bondt en zijn medewerkers prachtig en deskundig uitgevoerd.

Vooral prettig was voor ons de open opstelling van Steven tijdens het bedenken van wat en hoe, gaandeweg veranderden namelijk onze ideeën voortdurend. Ook toen de hoofdlijnen vastlagen was Steven in staat mee te blijven denken en oplossingen aan te dragen om onze wijzigingen te verwerken.

Het was en is een genoegen om met Steven zo’n project op te zetten en uit te voeren.

Steven de Bondt is een vakman die goed met je meedenkt. Na de eerste kennismaking waar alle tijd was de juiste keuzes te maken, is de keuken binnen de afgesproken tijd omgetoverd tot nieuw. Project geslaagd!

Een 10 voor Steven de Bondt . Hij is vakkundig, werkt netjes en geeft goede adviezen. Onze keuken ziet er weer top uit👍.

Wij hadden 5 jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief een aangrenzend bargedeelte met kastjes eronder, welke de keuken van de woonkamer scheidt. Maar met 2 kinderen begon het allemaal best krap te worden in huis, dus de bar moest wijken.

Na een intakegesprek waar de mogelijkheden werden besproken, heeft Steven de Bondt de bar netjes verwijderd en het complete werkblad vervangen in precies dezelfde kleur en dikte. Daardoor past het geheel met de rest van de keuken. Ook heeft hij 1 keukenkast herplaatst. Alles in één ochtend. Super gedaan. Hij is zelfs nog een paar dagen later kosteloos terug te komen om een onderplint op maat te zagen die wij pas later hadden gekocht.

Steven de Bondt quickly understood what we wanted and has delivered exactly as per plan, including the installation of our new fridge and new hood extractor. Clean and organized service, and our old beige kitchen now looks stylish again! Thank you, Steven!

Back To Top