fbpx
skip to Main Content

Tim Bastiaansen is betrouwbaar en geeft eerlijk advies.

Goed advies, snel reactie op een mail, goed contact en komt afspraken exact na. Heel belangrijk! Tim Bastiaansen krijgt een 10.

Prima service van Tim Bastiaansen.

Tim Bastiaansen krijgt een 10. Snelle reactie. Duidelijke offerte. Komt afspraken na. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Tevreden klant. Goede communicatie.

Tim Bastiaansen is een vakman. Heel netjes en denkt goed mee over wat mogelijk is binnen een genoemd budget. Dit heeft als resultaat dat voor een mooie prijs een prachtige vernieuwing van je keuken gemaakt kan worden. Wij zijn heel tevreden over de service van Tim!

De service en klantgerichtheid van Tim Bastiaansen is fantastisch. Hij denkt goed mee, werkt super netjes en vlot en is super vriendelijk. Het enige grote nadeel is dat hij het zó druk heeft, dat je echt heel lang moet wachten voordat je aan de beurt bent. Een 8 voor Tim.

Tim Bastiaansen krijgt een 9. Goede service, prettige medewerker.

Een betaalbare nette keuken met een goede service en planning door Tim Bastiaansen.

Een 10 voor Tim Bastiaansen. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe keuken. Voor een goede prijs ziet mijn keuken er als gloednieuw uit.

Omdat wij heel tevreden zijn en vooral over Tim Bastiaansen. Goede uitleg bij de eerste ontmoeting en heeft alles netjes afgewerkt en was altijd op tijd. Hij krijgt van ons een dikke 10.

Top idee, voor minder geld heb je je keuken helemaal nieuw of anders naar wens. Tim Bastiaansen is een topper. Denkt super goed mee en voert het super uit. Zet met liefde een extra stapje en is daarnaast ook gezellig om in je huis te hebben werken! Onze keuken (3 jaar oud) moest door een verbouwing aangepast en een andere kleur. Tim heeft prachtig werk afgeleverd en de keuken geweldig mooi veranderd en uitgebreid. Een 10 voor Tim. Kan het iedereen aanbevelen.

Tim Bastiaansen krijgt een 9 voor zijn werk.

Back To Top