fbpx
skip to Main Content

De service en klantgerichtheid van Tim Bastiaansen is fantastisch. Hij denkt goed mee, werkt super netjes en vlot en is super vriendelijk. Het enige grote nadeel is dat hij het zó druk heeft, dat je echt heel lang moet wachten voordat je aan de beurt bent. Een 8 voor Tim.

Tim Bastiaansen krijgt een 9. Goede service, prettige medewerker.

Een betaalbare nette keuken met een goede service en planning door Tim Bastiaansen.

Een 10 voor Tim Bastiaansen. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe keuken. Voor een goede prijs ziet mijn keuken er als gloednieuw uit.

Omdat wij heel tevreden zijn en vooral over Tim Bastiaansen. Goede uitleg bij de eerste ontmoeting en heeft alles netjes afgewerkt en was altijd op tijd. Hij krijgt van ons een dikke 10.

Top idee, voor minder geld heb je je keuken helemaal nieuw of anders naar wens. Tim Bastiaansen is een topper. Denkt super goed mee en voert het super uit. Zet met liefde een extra stapje en is daarnaast ook gezellig om in je huis te hebben werken! Onze keuken (3 jaar oud) moest door een verbouwing aangepast en een andere kleur. Tim heeft prachtig werk afgeleverd en de keuken geweldig mooi veranderd en uitgebreid. Een 10 voor Tim. Kan het iedereen aanbevelen.

Tim Bastiaansen krijgt een 9 voor zijn werk.

Tim Bastiaansen is een vriendelijke man, zeer netjes en correct behandeld. Een 10 voor Tim.

Tim Bastiaansen goede afspraken en prima afwerking. Tim kwam zijn afspraken stipt na.

Een keukenlade hing scheef, sloot niet goed meer. Een mail gestuurd met de vraag voor reparatie. Tim Bastiaansen kwam, lade gerepareerd en weg met een glimlach. Kosten??? Service!!!! Dat is heel bijzonder tegenwoordig. Ik weet wel waar ik naar toe ga een volgende keer.

Dank je wel Tim 👍🌻🌺

Zeer tevreden over Tim Bastiaansen, keurig alles afgewerkt, plezierig om mee te werken. Een 9 voor 10.

Tim Bastiaansen krijgt een 9. Met simpele ingrepen toch een nieuwe keukenlook.

Back To Top