fbpx
skip to Main Content

Duidelijk in offerte, goede verhouding prijs/kwaliteit. Prettig persoon in de omgang, hij heeft goed werk geleverd en is open en eerlijk. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Ton Schoonebeek krijgt een 10. Gewoon prima service en advies waar je wat aan hebt.

Ton Schoonebeek heeft geduld en geeft goed advies.

Ton Schoonebeek krijgt een 10. Keukenrenovatie voor een fractie van de prijs voor een nieuwe keuken. De keukenvernieuwers zijn vakkundig, snel en heel prettig in de omgang. Een nieuwe keuken binnen een dag. En alle (oude) rommel keurig opgeruimd. Ik vind het top!

Ton Schoonebeek krijgt een 9. Plus; Goede prijs en zo te zien goede kwaliteit en snel en goed afgewerkt. Min ; Lange levertijd

Vanaf de eerste afspraak tot de laatste dag super service. Alles is mogelijk en wordt duidelijk door gesproken. Ton Schoonebeek is een vakman werkt perfect samen met zijn zoon. Ton komt zijn afspraken na, niets is teveel en werkt keurig netjes. Wat heel fijn is hij is dwingt je nergens toe. Onze keuken is echt als nieuw, Super blij mee. Ton krijgt een 10.

Alles was duidelijk uitgelegd tijdens de eerste bezoek. Werk is gedaan op tijd en heel netjes. Wij willen Ton Schoonebeek bedanken voor professionele en vriendelijke manier van werken.

Het idee alleen dat te vervangen wat nodig is spreekt aan. Heel goed werk geleverd, goed overleg en communicatie. Ton en zoon prettige mensen om een paar dagen over de vloer te hebben, nauwkeurig gewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd. Ton Schoonebeek krijgt een 9.

Wij zouden Ton Schoonebeek zeker aanbevelen omdat hij een groot vakman is, hard werkt, zijn afspraken perfect nakomt en bovendien heel sympathiek is. Er worden mooie sterke materialen gebruikt. De prijzen die gehanteerd worden liggen mijn inziens 30 tot 50% lager dan elders. Kortom…….Wij zijn zeer tevreden klanten! Een 10 voor Ton.

I.v.m. een toch wat gedateerde keuken en twijfel over een nieuwe, hebben we een afspraak met  Ton Schoonebeek gemaakt om te kijken naar de mogelijkheden. Die waren er meer dan genoeg en Ton gaf ons het vertrouwen dat hij onze keuken een modernere uitstraling kon geven. Ton en zijn zoon Chesney hebben aan onze verwachtingen voldaan en voor ongeveer een 5e deel van de prijs van een nieuwe keuken hebben we nu een zo goed als nieuwe keuken. Ton en Chesney, bedankt voor het vernieuwen van onze keuken en het mooie resultaat! Ze krijgen een 9.

 Ton Schoonebeek krijgt een 9. De keukenrenovatie hebben wij positief ervaren. Er werd heel netjes gewerkt, alles werd na afloop opgeruimd, de service is erg goed en het werk is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Het contact met de Keukenvernieuwer Ton Schoonebeek. was prettig en ontspannen. Deze installateur weet waar hij het over heeft en geeft prima adviezen. Het was een genoegen om met hem zaken te doen. En over het resultaat ben ik uitermate tevreden. Een 10 voor Ton.

Back To Top