skip to Main Content

Ton Schoonebeek krijgt een 10. Een super renovatie uitgevoerd door Ton Schoonebeek! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar keuken wil renoveren. Een vakman die echt ook in oplossingen denkt en ook meedenkt. Wij zijn dan ook echt dik tevreden.

Communicatie is soms wat traag. Maar verder geen klachten hoor. Ton Schoonebeek krijgt een 8.

Zeer tevreden met het resultaat. Ton is een echte vakman. Ton Schoonebeek krijgt een 9.

Ton heeft vakwerk geleverd, punt! Sympathieke kerel met verstand van zaken en stopt niet tot alles perfect is afgewerkt. Een aanrader voor iedereen die de keuken een opknapbeurt wilt geven of vernieuwen. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Alles liep soepeltjes. Gekregen wat we wilde en alles ziet er tip top uit. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Betrouwbaar, zeer behulpzaam, denken mee en komen afspraken na. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Vriendelijk geholpen en het werk is keurig netjes gedaan. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Ton heeft voor mij een nieuwe keuken geplaatst. Dat heeft hij zeer vakkundig gedaan. De gemaakte afspraken zijn helemaal nagekomen. De keuken is perfect geplaatst. Ik kan hem van harte aanbevelen. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Duidelijk in offerte, goede verhouding prijs/kwaliteit. Prettig persoon in de omgang, hij heeft goed werk geleverd en is open en eerlijk. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Ton Schoonebeek krijgt een 10. Gewoon prima service en advies waar je wat aan hebt.

Ton Schoonebeek heeft geduld en geeft goed advies.

Ton Schoonebeek krijgt een 10. Keukenrenovatie voor een fractie van de prijs voor een nieuwe keuken. De keukenvernieuwers zijn vakkundig, snel en heel prettig in de omgang. Een nieuwe keuken binnen een dag. En alle (oude) rommel keurig opgeruimd. Ik vind het top!

Back To Top