skip to Main Content

Ton Schoonebeek levert prima service. Vakmanschap. Een 10 voor Ton.

Ton Schoonebeek heeft prima ervaring en goed werk geleverd. Een 10 voor Ton.

Heel mooi afgewerkte nieuwe keuken gekregen. Een 10 voor Ton Schoonebeek.

Geweldige service en zeer deskundig werk door uiterst klantvriendelijke Ton Schoonebeek. Een 10 voor Ton.

Ton Schoonebeek en zijn zoon hebben prima werk geleverd. Bij eventuele aanpassingen was er overleg. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar het schitterende en geavanceerde gereedschap die zij installeerde. Gemerkt dat er met plezier gewerkt werd. Na de klus alles schoon achter gelaten. Reden genoeg dus voor aanbeveling. Groeten van Gerard en Rita Driehuis. Ton krijgt een 10 van ons.

Ik ben zeer tevreden. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Ton Schoonebeek heeft ons geadviseerd in augustus 2020 en later de keuken gezet (samen met zijn zoon Chesney). Zeer goed advies, goed meedenkend en nette prijsofferte. Tijdens de montage hebben we nog wijzigingen aangebracht en dingetjes uitgeprobeerd die vervolgens nog in de montage meegenomen zijn. Deze flexibiliteit was niet alleen fijn, maar heeft ook een mooiere gerenoveerde keuken opgeleverd dan we durfden hopen. Het is prachtig werk geworden door een goed vader-zoon team uitgevoerd, die keurig schoon werk leverden en perfect vakkundig gereedschap gebruikten.

Goed bedrijf, en zeer te vreden. Een 10 voor Ton Schoonebeek.

Er was een prettig contact vanaf het begin. Ton Schoonebeek heeft goed meegedacht. Hij komt zijn afspraken na, heeft netjes gewerkt, probleempje opgelost en hij zorgt dat het resultaat naar tevredenheid is van de klant. Wij zijn heel blij met onze vernieuwde keuken en de service van Ton. Dus dik tevreden en Ton krijgt een 9!

Om een open keuken van 40 jaar oud op te knappen, is vakbekwaamheid dan keihard nodig. Keukenvernieuwer Ton Schoonebeek pakte dit professioneel op. Meedenken, een heldere offerte, goede afspraken, soepele communicatie en alles op tijd. Onverwachte hobbeltjes prima opgelost. Ton deed de uitvoering van de klus samen met zijn zoon Chesney. Een dikke 9 voor dit zeer aan te raden koppel!

Ton Schoonebeek krijgt een 10! Gedegen werk, komt zijn afspraken na en werkt netjes. We kregen een mooi product.

De gewenste aanpassingen aan de keuken zijn volledig volgens onze en afspraken met Ton Schoonebeek uitgevoerd. Prima! Daarom een 9 voor Ton.

Back To Top