fbpx
skip to Main Content

Alles was duidelijk uitgelegd tijdens de eerste bezoek. Werk is gedaan op tijd en heel netjes. Wij willen Ton Schoonebeek bedanken voor professionele en vriendelijke manier van werken.

Het idee alleen dat te vervangen wat nodig is spreekt aan. Heel goed werk geleverd, goed overleg en communicatie. Ton en zoon prettige mensen om een paar dagen over de vloer te hebben, nauwkeurig gewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd. Ton Schoonebeek krijgt een 9.

Wij zouden Ton Schoonebeek zeker aanbevelen omdat hij een groot vakman is, hard werkt, zijn afspraken perfect nakomt en bovendien heel sympathiek is. Er worden mooie sterke materialen gebruikt. De prijzen die gehanteerd worden liggen mijn inziens 30 tot 50% lager dan elders. Kortom…….Wij zijn zeer tevreden klanten! Een 10 voor Ton.

I.v.m. een toch wat gedateerde keuken en twijfel over een nieuwe, hebben we een afspraak met  Ton Schoonebeek gemaakt om te kijken naar de mogelijkheden. Die waren er meer dan genoeg en Ton gaf ons het vertrouwen dat hij onze keuken een modernere uitstraling kon geven. Ton en zijn zoon Chesney hebben aan onze verwachtingen voldaan en voor ongeveer een 5e deel van de prijs van een nieuwe keuken hebben we nu een zo goed als nieuwe keuken. Ton en Chesney, bedankt voor het vernieuwen van onze keuken en het mooie resultaat! Ze krijgen een 9.

 Ton Schoonebeek krijgt een 9. De keukenrenovatie hebben wij positief ervaren. Er werd heel netjes gewerkt, alles werd na afloop opgeruimd, de service is erg goed en het werk is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Het contact met de Keukenvernieuwer Ton Schoonebeek. was prettig en ontspannen. Deze installateur weet waar hij het over heeft en geeft prima adviezen. Het was een genoegen om met hem zaken te doen. En over het resultaat ben ik uitermate tevreden. Een 10 voor Ton.

Bijzonder vriendelijk en buitengewoon werk door Ton Schoonebeek.

Snelle service, goed advies en goede prijsverhouding/kwaliteit. Een 10 voor Ton Schoonebeek.

Na 1 dag onze keuken gerenoveerd. De grepen lieten even op zich wachten, maar dit is ook na tevredenheid opgelost. Zie de foto’s voor het mooie resultaat.
Bedankt Ton Schoonebeek en zoon.

Een 9 voor Ton Schoonebeek omdat ze in 1 dag een mooie nieuwe keuken hebben opgeleverd. Vervanging van allemaal nieuwe fronten met grepen.

Ton Schoonebeek krijgt een 10. We zijn heel tevreden, goede service, netjes gewerkt en mooi eindresultaat.

Ton Schoonebeek levert prima service. Vakmanschap. Een 10 voor Ton.

Back To Top