hello

Kwaliteit op een prettige wijze

Benno Sprangers krijgt een 10. De zeer goede service en kwaliteit op een heel prettige wijze.

Top vakmannen

Benno Sprangers krijgt een 10. In 1 woord TOP vakmannen.

Na 3 jaar nog steeds tevreden

Benno Sprangers krijgt een 10. Wij hebben 3 jaar geleden onze keuken bijna volledig gerenoveerd. Bijna alle apparatuur vernieuwd, deels nieuwe kastjes, deels nieuwe deurtjes, deels maatwerk, nieuwe kraan en tegels. We zijn na 3 jaar nog steeds erg tevreden. Benno denkt met je mee, is rustig en komt met oplossingen. Hij werkt erg netjes en laat het ook schoon achter. Is super handig. Als we ooit weer onze keuken gaan vernieuwen willen we graag weer in zee met Benno!

Tevreden klant uit hoofddorp

Na bijna 20 jaar ben je wel toe aan een andere keuken. Via internet bij de Keukenvernieuwers terecht gekomen. Na een eerste bezoek was het duidelijk, zo gaan we het doen. Het duurde door drukte een paar maanden, maar na een dag hard werken was het resultaat boven verwachting! Bravo mannen, over het eindresultaat zijn we dik tevreden en kunnen wij jullie van harte aanbevelen. Een tevreden klant uit Hoofddorp. Benno Sprangers krijgt een 9.

Mooi eindresultaat door Benno

Benno Sprangers krijgt een 10. Zeer netjes werken, mooi eindresultaat en vakmanschap. Echt zeer tevreden.

Zeer professioneel

Benno Sprangers krijgt een 10. Zeer professionele, flexibele en vriendelijke mensen. Producten keurig netjes geïnstalleerd, op de afgesproken dag. Zeer zeker geen garantie tot aan de hoek mentaliteit.

Een 9 voor Benno

De keuken is met een nieuw werkblad heel erg opgeknapt. Afspraken zijn goed nagekomen en de uitvoering van het werk is prima. Er moet nu nog een detail worden aangepast, en we hebben er alle vertrouwen in dat ook dit goed komt. Benno Sprangers krijgt een 9.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken! Benno denkt echt met je mee, vanaf het begin tot het eindresultaat heb je contact met Benno, snelle communicatie, duidelijk en open, flexibel! Alles is tot in de puntjes verzorgd, geen puinhoop in huis netjes afgedekt etc ! Echt een aanrader ook prijs-kwaliteitverhouding ?alles is ons goed bevallen top team! Benno Sprangers krijgt een 10.

Prettige omgang

Prettige omgang en werkwijze. Goede materialen en keurige aanleg. Benno Sprangers krijgt een 9.

Zeer tevreden

Benno Sprangers krijgt een 10. Hij is accuraat en ik ben zeer tevreden over snelheid en afhandeling.