hello

Beter hadden we het niet kunnen treffen

De ervaring met bjorn timmermans was heel goed !! Vanaf het eerste telefonisch contact, tot en met de laatste werkzaamheden bij het vernieuwen van de keuken !! Beter hadden we het niet kunnen treffen ! Bjorn Timmermans krijgt een 9.

Blind vertrouwen op Brjorn

Bjorn Timmermans verdient meer dan een 10!! Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de oplevering van de gerenoveerde keuken liep alles perfect !! Bjorn is gewoon iemand, waarop je blind kunt vertrouwen!

Zeker een aanrader

Bjorn is een vakman en daarnaast een heel prettige persoonlijkheid. Altijd vriendelijk en levert prima werk. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit verhouding ook prima. Bjorn Timmermans krijgt een 10.

Super geholpen

Bjorn Timmermans krijgt een 10. Super geholpen en erg klantvriendelijk.

Goed advies

Bjorn Timmermans krijgt een 10. Goed advies / prijs / werk.

Een 9 voor Bjorn

Bjorn Timmermans geeft goede informatie, harde werker en alles wordt kundig gemaakt.

Een 10 voor Bjorn

Bjorn Timmermans levert prima werk, netjes en flexibel in de mogelijkheden.

Erg klantgericht

Bjorn Timmermans heeft zeer goede service, is erg klantgericht en denkt erg goed mee.

Zeer tevreden met de renovatie

Bjorn Timmermans zoekt samen naar de beste oplossing. Hij maakt een heldere offerte en de apparaten en goederen worden netjes op tijd geleverd en Bjorn monteert alles zeer nauwkeurig en op de afgesproken tijd. Ook is er een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij renoveren komt men wel eens wat tegen wat niet voorzien is Bjorn lost dit in samenspraak met klant heel vlot en netjes op. Wij zijn zeer tevreden met onze renovatie en het spuitwerk is super. Bjorn krijgt van ons een wel verdiende 10.

Keurig werk

Keurig werk geleverd door Bjorn Timmermans, hij krijgt een 9.