hello

Nette communicatie

Fred Olislagers krijgt een 10. Wordt heel netjes verbouwd, nette communicatie, wordt altijd teruggebeld als dat nodig is. Afspraken prima nagekomen

Fred is een vakman

Fred Olislagers krijgt een 10. Zeer tevreden met het resultaat. Fred Olislagers is een vakman.

Keuken is echt perfect

Fred Olislagers krijgt een 10. De manier van werken en de kwaliteit van afleveren van de keuken is echt perfect, wat een vakman.

Efficiënt uitgevoerd

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de behandeling gedurende het hele traject. Onze keuken was bepaald niet eenvoudig op diverse plekken. Fred Olislagers heeft het echt zeer correct, plezierig en efficiënt uitgevoerd. Het resultaat is dan ook prima. Nazorg wordt ook goed opgepakt. Fred Olislagers krijgt een 9.

Kennis van zaken

Fred Olislagers krijgt een 9. Hij heeft kennis van zaken en werkt netjes.

Een 9 voor Fred

Fred Olislagers krijgt een 9. In grote lijnen zijn wij erg tevreden. Aandacht voor betere leveringsvoorbereiding.

Komt zijn afspraken stipt na

De Keukenbranche is op zich weinig transparant en klantvriendelijk. Fred was in deze het tegendeel: eerlijk en komt zijn afspraken in tijd en levering stipt na. Fred Olislagers krijgt een 9.

Fantastisch werk geleverd

Ik trof bij mijn renovatie via de keukenvernieuwers een zeer vriendelijke en ter zake bekwame persoon die voor mij fantastisch werk heeft geleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden en heel blij dat ik betrekkelijk snel ben geholpen. Fred Olislagers krijgt een 10.

Zorgvuldig en snel gedaan

Fred Olislagers heeft zich voor 100% aan de afspraak gehouden, hij was een zeer prettige man en heeft het buitengewoon zorgvuldig en ook nog snel gedaan. Al het materiaal op tijd geleverd en netjes de oude deurtjes weer afgevoerd. Ik maak goede reclame voor hem.

Zeer deskundig geïnstalleerd

Fred Olislagers krijgt een 9. Goede service en heldere afspraken. Keukenkastjes zijn zeer deskundig geinstalleerd.