hello

Alles word in keurige staat opgeleverd

Vaatwasser stuk na 20 jaar dienst, dus Henk Bouwers gebeld. Nieuwe uitgezocht en ondanks volle planning werd een plekje voor mij ingeruimd.
Helaas ging dat in eerste instantie niet door, omdat de vaatwasser er.nog niet was. Henk had vooraf al voor gewaarschuwd dat de levertijden momenteel de pan uit rijzen en dat bleek dus te kloppen. Werd dus langer wachten, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden door Henk. Eindelijk was ‘ie er dan en Henk vond gelukkig opnieuw een opening in de planning op korte termijn. Het verwijderen van de oude vaatwasser viel niet mee. Er moesten zelfs een paar planken uit mijn houten vloer worden gehaald. Maar uiteindelijk lukt het en alles werd in keurige staat opgeleverd.
Op zulke momenten ben ik heel blij dat ik dat niet zelf hoef te doen.
En ik kan de afwas weer aan de vaatwasser overlaten! Henk Bouwers krijgt een 9.

Een 9 voor Henk

Kwaliteit en goede uitvoering. Henk Bouwers krijgt een 9.

Een 10 voor Henk

Wij zijn zeer tevreden. Henk Bouwers krijgt een 10.

Keurig gewerkt met mooi resultaat

Jullie zijn duidelijk, komen afspraken na en er wordt keurig gewerkt met een mooi resultaat!! Henk Bouwers krijgt een 9.

Top team

Een 9 voor Henk Bouwers. Heel blij met mijn nieuwe koelkast. Snel geholpen, vakkundige en aardige mensen. Top team!

Zeer tevreden over de keuken

Zoals de keuken nu gerenoveerd is ben ik zeer tevreden over hoe de keuken is geworden. Mijn hartelijke dank voor Teun. Henk Bouwers krijgt een 9.

Kundige werkmannen

Kundig, zeer prettige en kundige werkmannen! Werken zeer schoon, netjes en hebben service hoog in het vaandel staan. Nog niet eerder zo meegemaakt. Henk Bouwers krijgt een 9.

Tevreden over de tweede keukenrenovatie

Henk Bouwers krijgt een 9. Voor de tweede ronde keukenrenovatie de overige frontjes vervangen en we zijn weer zeer tevreden.

Een 10 voor Henk

Prima en niets op aan te merken. Henk Bouwers krijgt een 10.

Een 8 voor Henk

Ik ben blij met de gang van zaken. Henk Bouwers krijgt een 8.