hello

Vakman pur sang

Henk Hoekstra levert vakwerk. Wij zijn heel blij met het resultaat. Communicatie met Henk verliep uitstekend. Henk is zeer precies en heeft oog voor detail. Hij gaat net zo lang door totdat alles precies naar zijn zin is en functioneert. Hij denkt mee en komt met slimme oplossingen voor eventuele problemen. Kortom een vakman pur sang. Henk Hoekstra krijgt een 10.

Heldere afspraak gemaakt

Mijn carroussel was stuk en ondanks verwoede pogingen lukte het mij niet het te repareren. De leverancier had ‘m niet meer op voorraad, dus met Henk Hoekstra in zee gegaan. Heldere afspraak gemaakt, keurig aan gehouden, deskundig en ben zo bij als een kind dat hij hem prima heeft gerepareerd. Kortom: Henk Hoekstra is uw man voor een keuken(probleem)! Henk Hoekstra krijgt een 10.

Prachtig vernieuwde keuken

Henk Hoekstra krijgt een 10. We hebben een prachtige vernieuwde keuken! Een duurzame en budget-vriendelijke oplossing. Henk Hoekstra heeft vakwerk geleverd, we zijn echt heel tevreden.

Doelgericht gewerkt door Henk

Efficiënt, doelgericht gewerkt, redelijke prijs en goed contact. Henk Hoekstra krijgt een 10.

Fijne mensen en goed werk

Goed werk en fijne mensen. Henk Hoekstra krijgt een 9.

Henk denkt mee

Een 9 voor Henk Hoekstra. Fijne man die meedenkt.

Simpel alles frontjes vervangen door Henk

Een 9 voor Henk Hoekstra. Mogelijkheid om alleen frontjes te vervangen

Zeer tevreden

Henk heeft na een eerste renovatie van de werkbladen nu ook de rest van de keuken onder handen genomen. Top. Prima werk samen met zijn gezellige vrouw. Zeer tevreden. Henk Hoekstra krijgt een 10.

Precies volgens afspraak

Nieuwe koelkast ingebouwd, zeer tevreden, netjes op tijd en precies volgens afspraak. Henk Hoekstra krijgt een 9.

In alle opzichten tevreden

De werkzaamheden werden op de afgesproken dag vakkundig en professioneel volgens de offerte snel verricht. In alle opzichten zijn wij tevreden. Henk Hoekstra krijgt een 9.