hello

Zeer prettige afhandeling

Zeer nette afwerking en ook een zeer prettige afhandeling. Lambèr van den Broek krijgt een 9. 

Super netjes gewerkt door Lamber

Lambèr van den Broek krijgt een 10. Goede kostenraming, open prijs stelling en daarnaast wordt er super netjes gewerkt en kwaliteit geleverd.

Een 10 voor Lambèr

Lambèr van den Broek krijgt een 10 omdat ik zeer tevreden ben over de adequate manier van werken van Lambèr en zijn vrouw. 

Erg prettig in de communicatie

De Keukenvernieuwers waren het enige bedrijf dat snel reageerde op mijn vraag voor een kleine aanpassing in onze keuken. Andere bedrijven wilden daar niet eens voor komen. Lambèr van den Broek is vakkundig. Hij heeft de aanpassing naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Verder is hij in zijn communicatie ook erg prettig. Je krijgt de avond voordat hij komt een telefonische herinnering van de afspraak. Hij is altijd stipt op tijd. Hij geeft goede uitleg en adviezen. Kortom: heel tevreden! Lambèr van den Broek krijgt een 10. 

Prima werk geleverd

Lambèr van den Broek krijgt een 9 omdat er prima werk geleverd is en het prettige mensen waren om in huis te hebben… was allemaal oké. 

Accuraat

Keurig, accuraat en meedenkend gewerkt. Lambèr van den Broek krijgt een 10. 

Vakbekwame efficiënte montage

Deskundig advies, heldere offerte, vakbekwame efficiënte montage, betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit-verhouding. Lambèr van den Broek krijgt een 10.