hello

Voelt als een nieuwe keuken

Zeer plezierig contact, gedegen advies (geen “verkoop” praat), duidelijke offerte, goede voorbereiding, zorgvuldige/secure werkers, tijd om stalen even in huis te hebben, alles in 1 keer goed 🙂 Heel blij met het mooie resultaat – voelt als een hele nieuwe keuken!! Miguel Bouwman krijgt een 10.

Super blij met Miguel

Het is duurzaam.Beperkte keuze in materiaal en apparaten . Scheelt veel tijd in uitzoeken. Hij komt thuis met de opties waardoor je direct kunt zien hoe de kleur aanrechtblad staat bij de kastjes en hoe het licht valt. Genoeg keuze. Je kent de man al, bespreekt alles en dezelfde meneer komt het inbouwen. De spullen worden sochtends geleverd en dezelfde ochtend gaat Michiel aan de slag. Michiel is een hele aardige deskundige man . Prettige samenwerking. Hij werkt rustig en gedegen. Jammergenoeg is de chip van de inductie nog onderweg vanuit China. Maar Miguel houdt ons op de hoogte en heeft gezorgd dat we op ons oude gasfornuis kunnen blijven koken. Nu hebben we een duurzame investering gedaan en toch een mooie als nieuw keuken. Super blij mee Miguel!! Miguel Bouwman krijgt een 10.

Zeer tevreden over Miguel

Zeer tevreden over aanpak en resultaat. Miguel Bouwman krijgt een 9.

Keurig advies

Keurig en duidelijk advies. Een fout met het opmeten van het keukenblad wordt keurig opgelost. Miguel Bouwman krijgt een 9.

Zoveel meer mogelijk dan we dachten!

Ontzettend blij met onze gerenoveerde keuken. Na een fijne intake van Miguel een goed en gericht plan opgesteld om onze keuken een nieuwe look te geven van een gelige houtprint naar mat zwart. Er bleek zoveel meer mogelijk dan dat we dachten! Naast nieuwe frontjes hebben we ook onze afzuigkap vervangen, een nieuwe koel-vriescombinatie laten inbouwen en spotjes laten plaatsen. Miguel is deskundig, rustig, fijn om contact mee te hebben en komt zijn afspraken na. We hadden er 100% vertrouwen in dat we blij zouden zijn met het eindresultaat en dat heeft hij helemaal waargemaakt! Miguel Bouwman krijgt een 10.

Betrouwbaar

Komt afspraken na. Werk ziet er keurig uit en hij is betrouwbaar. Miguel Bouwman krijgt een 9.

Mooi resultaat!!

“Gewoon” een hele goede, prettige ervaring, met een mooi resultaat!! Miguel Bouwman krijgt een 10.

Ga zo door!

Flexibel

Miguel Bouwman krijgt een 9. Kundig, vriendelijk, flexibel, snel en redelijke prijs.

Miguel levert perfect werk af

Onze ervaring betreft slechts met Miguel Bouwman, die wij voor de tweede maal inschakelden, en de man levert perfect werk af! Een 10 voor Miguel.

Erg tevreden over de kwaliteit

We zij erg tevreden over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden, ze zijn tijdig en volgens afspraak uitgevoerd. Een 10 voor Miguel Bouwman.