hello

Vakkundig werk door Rien

Rien van den IJssel krijgt een 9. Afspraken worden nagekomen, vakkundig en net werk wordt afgeleverd. En er wordt goed advies gegeven.

Goede service

Rien van den IJssel krijgt een 9. Goede service en kwaliteit.

Rien heeft overal een oplossing voor

Rien van den IJssel krijgt een 10. Rien is zeer professioneel en erg behulpzaam. Van te voren werden we door Rien gebeld voor de afspraak en of alles klopte. Rien heeft overal een oplossing voor en werkt erg netjes. De keuken ziet er weer top uit met onze grote dank aan Rien.

Ze komen bij je thuis om alles door te spreken

Je kunt precies aangeven wat je veranderd wilt hebben. Ze komen gewoon thuis om e.e.a. te bespreken en om in te meten. Ze proberen je niet andere zaken op de dringen. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Goed en betrouwbaar

Ten eerste is het duurzaam om bestaande materialen te gaan hergebruiken. Goed en betrouwbaar. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Vriendelijk en goed voorbereid

Rien van den IJssel was stipt op tijd, vriendelijk en goed voorbereid. Tevens laat hij alles heel netjes achter. We zijn erg tevreden met het eindresultaat! Een 9 voor Rien.

Een 10 voor Rien

Rien van den IJssel is duidelijk en doet wat hij zegt. Komt zijn afspraken na. Denkt goed mee in het vinden van je beste oplossing.

Kennis van zaken

Een zeer vriendelijke man rustig en kennis van zaken. Rien van den IJssel krijgt een 9.