hello

Een 9 voor Steven

Steven de Bondt levert goede servies en is zeer klant vriendelijk.

Een 9 voor Steven

Steven de Bondt is bekwaam en vriendelijk. Hij krijgt een 9.

Goede communicatie

Het is super leuk om voor een mooie prijs zo je keuken zien te veranderen en je kunt zo de dingen die je nog wel mooi aan je keuken vindt behouden. We waren zeer tevreden goede communicatie en netjes gewerkt. Steven de Bondt krijgt een 9.

Geweldig blij mee

Wij hebben onze ‘oude’ keuken laten renoveren door de Keukenvernieuwers. Het resultaat mag er zijn. We zijn er geweldig blij mee. Steven de Bondt heeft vakwerk geleverd. Top!! Alles is exact uitgevoerd naar wat wij besproken hadden en zijn dan ook erg tevreden. Steven is niet alleen zeer vakkundig maar ook prettig in de omgang en duidelijk in zijn uitleg. Bedankt Keukenvernieuwers! Steven de Bondt krijgt een 10.

Keuken oogt weer als nieuw

Perfecte afwerking; onze keuken oogt weer als nieuw. Steven de Bondt krijgt een 9.

Een 10 voor Steven

Werken heel netjes en zijn vriendelijk. Steven is een gezellige man. Steven de Bondt krijgt een 10.

Keuken in 2 dagen omgetoverd

Steven de Bondt krijgt een 9. De keuken wordt in 2 dagen omgetoverd naar een nieuwe keuken.

Steven is een harde werker

We hebben de frontjes laten vervangen door massief hout. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen, terwijl we er (door ervaring wijs geworden) rekening mee hielden dat het wel eens zou kunnen tegenvallen. Steven de Bondt was een harde werker met hart voor z’n vak. Als iets niet direct lukte dacht hij goed mee en stond meteen aan onze kant toen de fabriek van de houten frontjes een fout had gemaakt. Vervolgens is alles naar tevredenheid opgelost. Een aanrader, deze Steven! We zijn heel blij met t resultaat! Steven de Bondt krijgt een 9.

Duidelijke uitleg

Leuk product en de Heer Steven de Bondt gaf duidelijk uitleg enz. Steven de Bondt werkte goed en ruimde alles op, super. Hij krijgt een 9.

Een 9 voor Steven

Vriendelijke en prettige ervaring. Het resultaat volledig naar wens. Steven de Bondt krijgt een 9.