Ga naar hoofdinhoud

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • De veiligste manier van zelfstandig ondernemerschap
  • Werkwijze van topformule De Keukenvernieuwers
  • Het verdienmodel; 3 dagen klussen en 2 dagen verkopen
  • Financiële voordelen van landelijke naamsbekendheid
  • De winst van samenwerken t.o.v. solo ondernemen
  • De beste tijd om een eigen bedrijf op te starten
  • LIVE Vraag & Antwoord ronde

Zij gingen je voor!

 

Martin Volken

Zeer tevreden met de samenwerking en diensten van De Keukenvernieuwers. Ezra is een erg vakkundig persoon die weet waar hij over praat!

Zonder twijfel, dé plek om te beginnen als ondernemer.

John van Dijk

Het begon allemaal met een informatieve webinar dat ik volgde om meer te weten te komen over De Keukenvernieuwers. Deze werd dusdanig gepresenteerd dat ik zéér nieuwsgierig werd en vroeg derhalve een telefonisch gesprek met Ezra aan.
In het contact met Ezra kreeg ik het gevoel in vertrouwde handen te zijn voor wat betreft alle benodigde informatie, volledige begeleiding voor het starten van een eigen bedrijf op franchisebasis.
Ik kan een ieder die denkt aan ‘ondernemen’ aanraden om met Ezra contact op te nemen. Succes gegarandeerd!

Julio Saltos

Via een advertentie op Facebook heb ik mijzelf aangemeld voor een webinar omdat ik erg benieuwd was geworden. Door het enthousiasme waarmee Ezra de webinar presenteerde was ik nog meer overtuigd dat ik meer wilde voor mijn toekomst.

Tijdens onze afspraak in Geldermalsen heeft Ezra de puntjes op de i gezet. We waren beide overtuigd dat dit mijn volgende stap was en hij heeft mij geholpen om bij franchiseformule ‘De Keukenvernieuwers’ een mooie toekomst te starten.

Geen enkele vraag, telefoontje en/of mailtje was teveel. Ezra beantwoordt alles en heeft verstand van zaken. Hele fijne ervaring aan over gehouden. Ik raad het iedereen aan!

“Uitstekend bedrijf om mee samen te werken aan mijn toekomstplannen”

Victor Laurence
1
2

Meer winst

Als jij een beter inkomen, hogere omzet met uitstekende winstmarge wil, dan is dit webinar bedoeld voor jou! Je leert alles over succesvol ondernemerschap in franchiseverband bij een ijzersterke topformule en uiteraard wat dit zou gaan betekenen voor jóuw portemonnee!

Meer aanvragen

Als jij de ene maand omkomt in het werk en de andere maand nauwelijks rondkomt, moet jij zeker gaan kijken. In 60 minuten tijd leggen ik je uit hoe landelijke naamsbekendheid van een bewezen concept jou enorm gaat helpen aan een stabielere & lucratieve inkomstenstroom.

Specialisatie

Zzp’ers maken vaak de fout álles te willen uitvoeren. Als Keukenvernieuwer kun je een veel hoger tarief vragen omdat jij je specialiseert in één aspect; keukenrenovatie. Daarnaast verdien je ook nog fantastische marges op de producten en materialen die je bij jouw klanten plaatst.

Wie host dit webinar?

Ezra van Dam zal dit webinar LIVE hosten. Ezra heeft al veel (potentiële) Keukenvernieuwers voorgelicht over de voordelen van ‘franchise-ondernemerschap’. Daarnaast begeleidt Ezra elke Keukenvernieuwer persoonlijk bij de start van hun onderneming. 

“Door het kijken van dit webinar weet jij op een laagdrempelige manier of deze formule het begin is van een nieuwe fase in jouw/jullie leven en wellicht het startpunt van jouw ondernemersdroom: het runnen van een succesvol eigen bedrijf!” 

Back To Top