Ga naar hoofdinhoud

HANDGREPEN VERVANGEN

Met grepen of greeploos – that’s the question

Handgrepen keuken vervangen? Dat is bij De Keukenvernieuwers prima mogelijk. De tand des tijds slaat ook in de keuken onverbiddelijk toe: in de jaren zeventig van de vorige eeuw waren oranje en bruin dé kleuren – nu kiezen nog maar weinig mensen voor deze kleurcombinatie. Ook de handgrepen in de keuken hebben een ontwikkeling doorgemaakt. Wat eens modern was, is nu volledig uit. Maar het komt, net als in de mode, ook voor dat de allernieuwste trends weer teruggrijpen op het oude. Het beste is dus maar afgaan op uw eigen smaak.

HANDGREPEN KEUKEN VERVANGEN

Als de handgrepen in uw keuken toe zijn aan vervanging (ze zijn niet meer mooi, ze zijn beschadigd of laten los), dan bent u bij De Keukenvernieuwers aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten en maten grepen in ons assortiment – rond, vierkant, rechthoekig, hout, metaal, roestvrij staal – u kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen ze leveren. Dus handgrepen keuken vervangen was nog nooit zo gemakkelijk: wij vervangen de handgrepen van uw keukendeurtjes en keukenladen.

Gedateerde grepen vervangen is iets wat u misschien zelf kunt doen met een goede schroevendraaier, maar denk daar toch niet te licht over… Een fout is zo gemaakt en dan moet er een keukendeurtje vervangen worden – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben de juiste apparatuur en ervaring om deze klus voor u op te knappen.

 

GREEPLOOS

En als u uw keuken geheel greeploos wilt hebben, dan kunnen we dat natuurlijk ook voor u regelen. Zoals in alle gevallen van keukenrenovatie en keukenvernieuwing, wij staan klaar om met u door te nemen wat in uw situatie het beste is. Maak een afspraak met ons en wij regelen het.

 

“Bij ons zijn nieuwe keukendeurtjes geplaatst met nieuwe handgrepen. De keuken heeft een verjongingskuur gekregen.
Het ziet er prachtig uit en wij zijn ook erg tevreden.”

 

keukendeurtjes vervangen door De Keukenvernieuwers
Handgrepen keuken vervangen door De Keukenvernieuwers

MEER WETEN?

Naast handgrepen kunnen wij nog veel meer in uw keuken vervangen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op één van onderstaande foto’s om verder te kijken.

Back To Top