Ga naar hoofdinhoud

KEUKENFRONTJES VERVANGEN

UW VERTROUWDE KEUKEN WEER ALS NIEUW

REDENEN OM KEUKENFRONTJES TE VERVANGEN

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen besluiten om keukenfrontjes te gaan vervangen:

  • Als de keukenfrontjes scheef gaan hangen of niet meer goed sluiten.
  • Als de folie van de keukenfrontjes gaat scheuren.
  • Als u de kleuren of de stijl niet meer mooi vindt.

 

DE KEUKENFRONTJES HANGEN SCHEEF

Als de keukenfrontjes scheef gaan hangen of niet meer goed sluiten, is het tijd om daar werk van te maken. Het staat slordig en je wilt niet het risico lopen dat er een scharnier breekt, waardoor het frontje ook nog eens zou kunnen vallen.

 

DE KEUKENFRONTJES HANGEN SCHEEF

Wat heel vaak voorkomt, is dat de folie van de keukenfrontjes of keukenkastjes loslaat of gaat scheuren. Dat gebeurt meestal bij keukens die een jaar of tien oud zijn. De lijm en de materialen die toen werden gebruikt waren eigenlijk niet echt van goede kwaliteit. Het is helaas nauwelijks mogelijk om dat op te lossen. Wij kunnen de kapotte keukenfrontjes wel vervangen. Dat is in vrijwel alle gevallen de beste en voordeligste oplossing.

 

KEUKENFRONTJES: HET GEZICHT VAN UW KEUKEN

Veel mensen willen de keukenfrontjes vervangen omdat de stijl van de keuken niet meer bevalt. Dat komt bijvoorbeeld vaak voor als mensen een huis kopen: de ‘oude’ eigenaren hadden een totaal andere smaak, maar de keuken is in principe nog prima. Zonde om hem te slopen….. Vervangen is dan een uitkomst. En wij doen dat voordelig en snel!

Welke kleur kiest u? Gaat u voor landelijk, modern, klassiek of tijdloos?
Wilt u een keuken met mooi vormgegeven grepen of een moderne strakke, greeploze keuken? In dat geval is het goed te weten dat ook een traditionele keuken normaal gesproken redelijk eenvoudig om te bouwen is naar zo’n greeploze, strakke keuken> Wij gebruiken daarvoor onze speciaal voor de keukenrenovatie ontwikkelde greeploze keukenfrontjes. Alles is mogelijk – uw eigen smaak is maatgevend. U zegt hoe u het hebben wilt! We werken samen met een Nederlandse fabriek, de lijnen zijn daardoor kort. Bij ons is maatwerk mogelijk.

Keukenfrontjes vervangen

KEUKENFRONTJES: HET GEZICHT VAN UW KEUKEN

Ter inspiratie vindt u hieronder diverse mogelijkheden om uw keukenfrontjes te vervangen – u kunt kiezen uit vele stijlen. Daarbij kunt u natuurlijk bijpassende grepen uitkiezen.
En als u het allemaal greeploos wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

MEER WETEN?

Naast keukenfrontjes kunnen wij nog veel meer in uw keuken vervangen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op één van onderstaande foto’s om verder te kijken.

Back To Top