fbpx
skip to Main Content

Referenties. We zijn er trots op! Schrijf een referentie

Soms – het gebeurt gelukkig niet vaak – krijgen we een negatieve referentie. Dan is iets niet gegaan zoals het moest. Zo’n referentie wordt vaak afgesloten door de opmerking: dit plaatsen jullie toch niet, ik zie alleen maar positieve referenties. Welnu, wij plaatsen die negatieve referenties zeker. Wie zoekt zal ze vinden. Wij zijn er niet trots op, maar we leren er van. En voor alle duidelijkheid: we krijgen op twee manieren referenties. Mensen schrijven spontaan een verhaal, soms met foto’s erbij. Dit gebeurt vaak via de site. Daarnaast vragen wij iedere klant enkele weken na oplevering om feedback. Dit gebeurt door een gerenommeerd onafhankelijk bedrijf op dit gebied Forum Business Research. Door die feedback kunnen we soms nog wat probleempjes oplossen. We kunnen ervan leren. De klant bepaalt zelf of de reactie op onze site geplaatst mag worden of niet. Soms missen we daardoor een negatieve ervaring op de site, maar ook negens en tienen kunnen soms niet worden niet geplaatst omdat de klant dat liever niet wil.

0
Referenties in november
0
Referenties in december
0
Referenties in januari
0
Referenties in februari

Een 10 voor Alex

Alex Krigee geeft prima voorlichting met vakkennis. Er wordt netjes gewerkt en dat allemaal voor een eerlijke prijs.

Mooie oplossingen voor het renoveren

Collin Stomps levert een professionele en vakkundige service. Mooie oplossingen voor het renoveren van een bestaande keuken. Een 9 voor Collin.

Weer helemaal als nieuw

Een 10 voor Michel Eugster. Mijn oude keuken is weer helemaal als nieuw.

Deze oplossing is ideaal

Frank van Oers krijgt een 9. Voor iedereen die niet direct een nieuwe keuken wil, maar wat aanpassingen in een bestaande keuken, is deze oplossing ideaal.

Het scheelt enorm in de kosten

Heel veel materialen zijn prima weer te gebruiken. Het scheelt enorm in de kosten omdat je geen gehele nieuwe keuken hoeft te kopen en na de renovatie heb je echt een gehele nieuwe keuken. Een 9 voor Martin Volken.

Perfect in alle opzichten

Een 9 voor Henk Bouwers. Wij zijn zeer tevreden! Perfect in alle opzichten: ideeën over vernieuwing, offerte, planning, uitvoering en afwerking. En bovendien uiterst vriendelijke en professionele medewerkers. Kan niet beter!

Een 9 voor Martin

Martin Goedemans is vriendelijk en precies in zijn werk.

Over smaak kunnen adviseren

Gertjan Hennuïn krijgt een 9. Vakmensen die ook over smaak kunnen adviseren.

De keuken ziet er weer uit als nieuw

Ik ben heel blij met mijn renovatie. De keuken ziet er echt als nieuw uit. De service van Robin Banen was geweldig. Hij is zeer nauwkeurig en gaat door tot alles is zoals hij vindt dat het zou moeten zijn. Hij heeft zeer goed werk afgeleverd. Een 10 voor Robin.

Een 9 voor Sjon

Sjon Slütter heeft de keuken naar onze wensen, prima vernieuwd.

Een 9 voor Ton

Na 1 dag onze keuken gerenoveerd. De grepen lieten even op zich wachten, maar dit is ook na tevredenheid opgelost. Zie de foto’s voor het mooie resultaat.
Bedankt Ton Schoonebeek en zoon.

Rien werkt accuraat

Rien van den IJssel werkt accuraat, goed bereikbaar en maakt duidelijke afspraken. Een 9 voor Rien.

Een 10 voor Patrick

Onze 13 jaar oude keuken kan weer heel wat jaren mee dankzij de kundige opknapbeurt door Patrick van den Eeckhout.

Prima werk geleverd

De keukenvernieuwers hebben 4 jaar geleden al onze keuken vernieuwd tot grote tevredenheid. Nu was er slechts 1 keukendeurtje in onze 2e woning door vocht krom getrokken en heeft u een nieuw deurtje geplaatst tot tevredenheid. Prima werk geleverd door John Hermans.

Leveren keurig werk

Allard Doorn krijgt een 9. Aardige mensen. Leveren keurig werk!

Een 10 voor Miguel

In goed overleg met Miguel Bouwman hebben we een mooie renovatie gehad. We zijn erg blij met het resultaat. Miguel is een fantastische vakman.

Tevreden met het resultaat

Peter Heesen krijgt een 9 omdat ik tevreden ben met het resultaat.

Goede offerte

Een 10 voor Marcel Uleman. Een goede offerte en alles naar volle tevredenheid gemonteerd.

Nieuwe keuken is niet altijd nodig

Een hele nieuwe keuken is niet altijd nodig. Vervangen van apparaten is vaak voldoende. Henk Hoekstra krijgt een 9.

In een dag een nieuwe keuken

Een 9 voor Ton Schoonebeek omdat ze in 1 dag een mooie nieuwe keuken hebben opgeleverd. Vervanging van allemaal nieuwe fronten met grepen.

Een 10 voor Martin

Er zat een lekkage bij de gootsteen. Na melding heeft Martin Goedemans zeer snel geschakeld. Een nieuwe gootsteen is door hem keurig gemonteerd. Zo kan (op een prettige wijze) service dus zijn! Complimenten!

Een 9 voor Jurgen

Jurgen Roos krijgt een 9 voor zijn werk. Tevreden over het resultaat.

Een 10 voor Henk

Henk Sprangers geeft goede voorlichting, duidelijke offerte en degelijk product.

Secuur uitgevoerd

Michel Eugster krijgt 9. Goed werk en secuur uitgevoerd, geheel in overleg naar wensen die wij hadden voor de keuken.

Vlotte samenwerking

Geweldige vlotte samenwerking en een prachtig mooie keuken na de renovatie! Bedankt mannen. Het was prettig met jullie zaken te doen. Een 9 voor Henk Bouwers

Marco krijgt een 9

Wij zijn heel tevreden over de plaatsing van onze gerenoveerde keuken. Marco van der Zee is een professional die hard werkt en ons een prachtig resultaat heeft laten zien. Wij geven Marco een dikke voldoende en een aanrader om te doen. Prijs/kwaliteit is ook prima. Bedankt Marco.

We zijn zeer tevreden over het vakmanschap

Na informatie gezocht te hebben voor een nieuwe keuken, toch gekozen voor renovatie. Hiervoor hebben we Marcel van de Snepscheut benaderd, lekker in de buurt. Na een bezoek van Marcel bij ons thuis was het voor ons al klaar. We hebben nieuwe kast deurtjes besteld bij hem. Gezien de staat van de keuken zelf nog goed was, hebben wij ervoor gekozen van tevoren zelf de deurtjes weg te halen en om de kast randen even te schilderen. Marcel heeft echt met vakkennis de deurtjes geplaatst, op een goede nette manier. Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap en de informatie welke Marcel ons heeft gegeven. Geen broodje aap verhaal dus, op de foto kunt u de oude keuken zien en natuurlijk de gerenoveerde. Wij zijn er blij en tevreden mee.

Prima kwaliteit werk

Frank van Oers krijgt een 9. Prima kwaliteit werk, goede materialen, denkt mee v.w.b. de uitvoering, werkt snel en netjes.

Dikke 10 voor Tim

Omdat wij heel tevreden zijn en vooral over Tim Bastiaansen. Goede uitleg bij de eerste ontmoeting en heeft alles netjes afgewerkt en was altijd op tijd. Hij krijgt van ons een dikke 10.

Mooier nog dan ik me had voorgesteld

Alles was goed geregeld: eerst het meedenken over wat mogelijk was in mijn keuken en wat de kosten zouden zijn, de planning verliep ook volgens afspraak, de communicatie was heel makkelijk via mail of whats-app, het werk werd netjes gedaan, het was geen puinhoop als Steven de Bondt geweest was. Tussendoor vroeg Steven regelmatig hoe ik het vond en of ik tevreden was. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi, mooier nog dan ik het me had voorgesteld. Bovendien was Steven onwijs vriendelijk en dat is ook belangrijk als iemand een aantal dagen in je huis rondloopt. Een 9 voor Steven.

Martin krijgt een 8

Martin Volken krijgt een 8. Afspraken duidelijk maken en op schrift zetten. Ook zou ik de termijn betalingen eens herzien.

Een 9 voor Henk

Goede ervaring met Henk Hoekstra.

Aanrader

Miguel Bouwman was een prettige en hard werkende professional. Kwam afspraken na, heeft de klus goed geklaard en was ook nog easy in de omgang. Een 9 voor Miguel.

Een 10 voor André

Ik heb nieuwe keukenkastdeurtjes en die zijn heel mooi en makkelijk schoon te maken. Ik ben er nog elke dag blij mee. Complimenten voor André van der Leek, die de werkzaamheden deskundig heeft verricht. De communicatie verliep uitstekend, vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Ik raad hem dan ook van harte aan als u een vernieuwing van uw keuken overweegt.

Een 10 voor Marco

Marco van der Zee heeft goed werk afgeleverd en is meedenkend.

Gewerkt op een aardige manier

Leuke manier om je oude keuken te vernieuwen. Nauwziend gewerkt op een aardige manier. Alleen de keuze voor de apparaturen vond ik gelimiteerd, ze werken alleen met sommige merken samen. Steven de Bondt krijgt een 9.

Top bedrijf

Een 10 voor Henk Bouwers. Uitstekend en deskundig advies, Vakmanschap met een hoofdletter evenals de kwaliteit die er geleverd is. Top bedrijf.

Henk is zeer deskundig

Henk Bouwers krijgt een 9. Wij zijn erg tevreden.

John krijgt een 10

Er word prachtig werk geleverd door John Hermans.

Denken in oplossingen

Michel Eugster krijgt een 10 voor het denken in oplossingen.

Een 10 voor Benno

Benno Sprangers levert goede service en voor een redelijke prijs een keuken zo goed als nieuw.

Tevreden over de service

Een 10 voor Jurgen Roos. Zeer tevreden over de service en de kwaliteit.

Zeer goede ervaring

Rien van den IJssel krijgt een 9. Wij hebben zeer goede ervaringen gehad bij het renoveren van onze keuken.

Een 10 voor Guus

Guus van Antwerpen geeft goed advies en maakt goede duidelijke afspraken. Alles gaat in goed overleg.

Mooi en praktisch

Maatwerk! Julio Saltos denkt goed mee wat de beste oplossing is voor je keukenprobleem en geeft goed advies. Julio werkt netjes, is een echte vakman, heel vriendelijk en kundig en heel belangrijk; hij komt al zijn afspraken na. Ik ben heel erg tevreden met de veranderingen van mijn keuken. Mooi en praktisch. Een 9 voor Julio.

Alles naar wens voldaan

Een 8 voor Henk Bouwers. Alles is naar wens voldaan.

André krijgt een 10

André van der Leek is zeer kundig.

Mooi eindresultaat

Ton Schoonebeek krijgt een 10. We zijn heel tevreden, goede service, netjes gewerkt en mooi eindresultaat.

Rob krijgt een 10

Goede afspraken en goed advies. Kortom, goed werk geleverd door Rob van ‘t Hof.

Zeer netjes gewerkt

Omdat Henk Bouwers bij mij prima werk heeft afgeleverd waarbij zeer netjes gewerkt werd.

Denken enorm mee met mogelijkheden

Frank van Oers krijgt een 9. Goede service, vakwerk en denken enorm mee naar alle mogelijkheden.

Vernieuwen is vaak een betere optie

Een 10 voor Alex Krigee. Vernieuwen is vaak een betere optie dan nieuw kopen, scheelt iets meer geld. Ook de socialiteit van de vernieuwers is zeer goed en als je vragen hebt worden deze zo goed mogelijk beantwoord.

Goed en mooi werk

Omdat Lambèr van den Broek gewoon echt goed en mooi werk heeft afgeleverd en onze keuken er als nieuw uitziet. Een 9 voor Lambèr.

Overleg met een vakman

Een 9 voor Allard Doorn. Het is prettig om met een vakman te overleggen wat een praktische en goede oplossing is voor ontstane problemen in de keuken.

Rien krijgt een 10

Rien van den IJssel is zeer deskundig.

Frank krijgt een 10

Frank van Oers heeft alles zeer correct afgehandeld.

Erik heeft vakmanschap geleverd

‘Onze’ keukenvernieuwer Erik de Kort heeft geweldig werk geleverd. Niet alleen is hij prettig om over de vloer te hebben, vriendelijk, netjes en werkt hij extreem nauwkeurig, ook denkt hij mee en geeft deskundig advies. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en Erik heeft vakmanschap geleverd met het plaatsen. We zijn zeer tevreden over het resultaat en raden iedereen een keuken ‘make over’ aan van De Keukenvernieuwers. Een 10 voor Erik.

Opfrissende renovatie

Erik de Kort krijgt een 9. Omdat een renovatie minstens zo’n opfrissende ervaring kan zijn als een compleet nieuwe keuken.

Erik denkt vanuit het belang van de klant

Erik de Kort heeft voor ons de keuken een complete make-over gegeven. Van een onbestemde kleur wit naar prachtig mat carbon-zwart. Alle fronten zijn perfect opgemeten en vernieuwd. Ook hebben we een gloednieuw aanrechtblad in een hele fijne houttint. Erik heeft ook het vensterbakje onder het keukenraam in dezelfde kleur uitgevoerd. Dat geeft een heel rustig beeld. Daarnaast is de kraan vernieuwd, hebben we nieuwe led-spots en is er een oplossing voor een prettiger afvalsysteem. Ook hebben we enkele kleine deurtjes laten vervangen door grotere vlakken, waardoor de keuken nu stukken groter lijkt. Iets wat je niet direct verwacht met een zwarttint. Erik had snel door wat onze wensen waren. Hij adviseert, maar zet geen druk zoals je dat vaak bij andere keukenbedrijven tegenkomt. Hij is eerlijk en denkt vanuit het belang van de klant. Erik werkt nauwkeurig en is niet snel tevreden. Hij wil er zelf ook trots op zijn. Ook is het vermelden waard dat het niet onplezierig is om Erik een paar dagen over de vloer te hebben wanneer hij de renovatie komt uitvoeren. Naast vakkundigheid is er ook ruimte voor een praatje. We hebben lang nagedacht over wat we met de keuken wilden. Een nieuwe keuken vonden we teveel gedoe en teveel breekwerk. We zijn dan ook blij dat onze bestaande keuken nog goed was en dat een renovatie een prima optie was. Erik, dank voor de fijne renovatie!

Freek zoekt voor alle problemen een oplossing

Freek Overdevest heeft super werk geleverd, wij zijn heel erg tevreden en blij met onze keuken. Hij zoekt voor alle problemen een oplossing, werkt heel secuur en komt alle afspraken na.

Een 9 voor Remco

Remco Lok is betrouwbaar, deskundig en vriendelijk.

Alles netjes op tijd

De installatie is keurig uitgevoerd door Michel Eugster. Helder advies en netjes op tijd.

Alles netjes afgewerkt

Sjon Slütter heeft alles keurig met ons besproken en tot nu toe alles netjes afgewerkt.

Een 10 voor Allard

Allard Doorn is heel klantvriendelijk. Allard voert zijn werk goed uit.

Precies hoe ik het wilde

Benno Sprangers krijgt een 10. Goed intake gesprek gehad, en precies gedaan hoe ik het wilde.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, vakmensen en ze komen hun afspraken na. Henk Bouwers krijgt een 9. 

Ga zo door Freek

Freek Overdevest levert een geweldige service. Een 10 voor Freek.

Een 9 voor Erik

Omdat Erik de Kort het goed geregeld had en we blij zijn met het resultaat.

Een 9 voor John

John van Dijk werkt prettig en goed volgens afspraken. Werkt en installeert goed.

Vakmanschap voor niet standaard keukenmaten

André van der Leek krijgt een 10. Vakmanschap van het personeel voor niet standaard keukenmaten en oplossings gericht.

Erg blij met het resultaat

Een 9 voor Patrick van den Eeckhout. We zijn heel erg blij met het resultaat. Keuken is weer helemaal strak.

Geen reden om dit niet te doen!

Een 10 voor Henk Sprangers. Geen reden om dit niet te doen! Vakman en klantvriendelijk. Plan technische probeert hij er alles aan te doen, zodat het bij de klant wel uitkomt. Niet het verkopen om het te verkopen maar om de klant tevreden te houden van begin tot het eind.

Blij met onze “nieuwe” keuken

Marcel heeft perfect werk geleverd, ook zijn collega de volgende middag tijdens het laatste werk. We zijn heel tevreden en blij met onze “nieuwe” keuken. Marcel van de Snepscheut krijgt een 10.

Alles superkeurig gedaan

Marco van der Zee heeft alles superkeurig gedaan van het eerste bezoek tot de laatste kleinigheidjes. We hebben weer een prachtige keuken! Een 10 voor Marco.

Super resultaat

Jurgen Roos krijgt een 10. Snelle reactie, goed geholpen tijdens de intake met de mogelijkheden, uiterst vriendelijk en bovenal een super resultaat.

Een 9 voor Fred

Fred Olislagers geeft goed advies bij keuze. Snel werken (niet lullen maar poetsen) en schoon werk.

Dik tevreden

Henk Bouwers krijgt een 10. Gewoon dik tevreden over het werk en het meedenken.

Doet wat hij beloofd

Een prima ervaring met Rien van den IJssel, doet wat hij beloofd en werkt zeer, zeer netjes. Wij zijn meer dan tevreden. Hij krijgt een 10.

10 voor André

Zeer behulpzame vak mensen.  André van der Leek krijgt een 10.

Een 10 voor Frank

Frank van Oers levert goede service en is erg vriendelijk!!

Back To Top