Ga naar hoofdinhoud

Soms – het gebeurt gelukkig niet vaak – krijgen we een negatieve referentie. Dan is iets niet gegaan zoals het moest. Zo’n referentie wordt vaak afgesloten door de opmerking: dit plaatsen jullie toch niet, ik zie alleen maar positieve referenties. Welnu, wij plaatsen die negatieve referenties zeker. Wie zoekt zal ze vinden. Wij zijn er niet trots op, maar we leren er van. En voor alle duidelijkheid: we krijgen op twee manieren referenties. Mensen schrijven spontaan een verhaal, soms met foto’s erbij. Dit gebeurt vaak via de site. Daarnaast vragen wij iedere klant enkele weken na oplevering om feedback. Dit gebeurt door een gerenommeerd onafhankelijk bedrijf op dit gebied Forum Business Research. Door die feedback kunnen we soms nog wat probleempjes oplossen. We kunnen ervan leren. De klant bepaalt zelf of de reactie op onze site geplaatst mag worden of niet. Soms missen we daardoor een negatieve ervaring op de site, maar ook negens en tienen kunnen soms niet worden niet geplaatst omdat de klant dat liever niet wil.

Aanrader voor iedereen

Ton Schoonebeek krijgt een 10. Een super renovatie uitgevoerd door Ton Schoonebeek! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar keuken wil renoveren. Een vakman die echt ook in oplossingen denkt en ook meedenkt. Wij zijn dan ook echt dik tevreden.

Ziet er weer tiptop uit

Freek heeft onze keuken weer helemaal als nieuw gemaakt en dat binnen twee dagen. Goed overleg voor en tijdens de werkzaamheden, alles netjes opgeruimd en oude materialen meegenomen. Onze keuken ziet er weer tiptop uit en kan er weer jaren tegenaan. Freek Overdevest krijgt een 10.

Professionele aanpak

Een 10 voor Koen van Domburg. Professionele aanpak en vriendelijk.

Top service

Top Service door Alex Krigee. Een 9 voor Alex Krigee.

Regelt alles proffesioneel

Marcel Uleman krijgt een 10. Regelt alles proffesioneel maar staat nu stil vanwege niet geleverde onderdelen en apparaten.

Tevreden over het werk van Tim

Tim Bastiaansen krijgt een 10. Wij zijn zeer tevreden over het werk en communicatie van Tim

Geen klachten

Communicatie is soms wat traag. Maar verder geen klachten hoor. Ton Schoonebeek krijgt een 8.

Helemaal blij mee

Jurgen Roos denkt met je mee en als je de keuze gemaakt hebt gaat hij aan de slag – de keuken werd heel netjes opgeleverd. Hij had zelfs mijn oude kitranden vervangen zonder dat ik erom had gevraagd en loszittende hengsels verplaatst. Helemaal blij mee. Een 9 voor Jurgen Roos.

Kwaliteit montage

Er hangt wel een prijskaartje aan, maar je krijgt wel kwaliteit. Dit geldt voor zowel de geleverde materialen als de montage. Peter Heesen krijgt een 10.

Handige oplossingen

Marcel Uleman krijgt een 10. Vanwege handige oplossingen.

Goede afspraken van te voren

Marco van der Zee krijgt een 9. Goede afspraken van te voren netjes en snel gewerkt.

Keurig gewerkt door koen

Een 9 voor Koen van Domburg. Keurig gewerkt met een mooi resultaat.

 

Voelt als een nieuwe keuken

Zeer plezierig contact, gedegen advies (geen “verkoop” praat), duidelijke offerte, goede voorbereiding, zorgvuldige/secure werkers, tijd om stalen even in huis te hebben, alles in 1 keer goed :) Heel blij met het mooie resultaat – voelt als een hele nieuwe keuken!! Miguel Bouwman krijgt een 10.

Martin is zeer kundig

Een 10 voor Martin Goedemans. Goede heldere communicatie, werkt netjes en is zeer kundig, komt met goede oplossingen.

Denken met je mee

Goed geholpen, ze denken met je mee. André van der Leek krijgt een 10.

Super blij met Miguel

Het is duurzaam.Beperkte keuze in materiaal en apparaten . Scheelt veel tijd in uitzoeken. Hij komt thuis met de opties waardoor je direct kunt zien hoe de kleur aanrechtblad staat bij de kastjes en hoe het licht valt. Genoeg keuze. Je kent de man al, bespreekt alles en dezelfde meneer komt het inbouwen. De spullen worden sochtends geleverd en dezelfde ochtend gaat Michiel aan de slag. Michiel is een hele aardige deskundige man . Prettige samenwerking. Hij werkt rustig en gedegen. Jammergenoeg is de chip van de inductie nog onderweg vanuit China. Maar Miguel houdt ons op de hoogte en heeft gezorgd dat we op ons oude gasfornuis kunnen blijven koken. Nu hebben we een duurzame investering gedaan en toch een mooie als nieuw keuken. Super blij mee Miguel!! Miguel Bouwman krijgt een 10.

Zeer prettige afhandeling

Zeer nette afwerking en ook een zeer prettige afhandeling. Lambèr van den Broek krijgt een 9. 

Robin krijgt een 9

Robin Banen is zowel de verkoper/adviseur als degene die de keukenrenovatie doet. Dat is een goeie combinatie omdat hij precies weet wat mogelijk is. Daarnaast werkt hij heel precies en netjes.

Kwaliteit op een prettige wijze

Benno Sprangers krijgt een 10. De zeer goede service en kwaliteit op een heel prettige wijze.

Een pluim voor John

Zeer goed werk geleverd en alles mooi opgeruimd een pluim. John Hermans krijgt een 9.

De realisatie is top

Prima begeleiding en advisering vooraf maar ook de realisatie is top. Prima vakmanschap! Allard Doorn krijgt een 9.

Erg tevreden over Marcel

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut. De geboden service en geleverde kwaliteit was in een woord voortreffelijk. Daarnaast ging de onderling communicatie van een leien dakje. Erg tevreden.

Collin werkt netjes en precies

Toen Collin kwam om de offerte te maken dacht hij mee met onze wensen en kwam met diverse opties. Offerte kwam binnen de afgesproken tijd en de prijs was zeer redelijk. Het leek even vertraging op te lopen door leveringsproblemen van bepaalde materialen, maar hierover werden we op tijd geïnformeerd en daardoor voelde dit ook niet als een probleem. Uiteindelijk kon gelukkig toch alles volgens afspraak door gaan. Het contact met Collin was prettig, hij werkt netjes en precies. Binnen twee werkdagen hadden we een compleet andere keuken! Collin Stomps krijgt een 9.

Een 10 voor Frank

Van een bestaande keuken kan zo door wat aanpassingen een hele nieuwe keuken worden gerealiseerd. Frank van Oers krijgt een 10.

Heel netjes gewerkt

Een 10 voor Marcel van de Snepscheut. Hij heeft heel netjes gewerkt .En goede raad gegeven. En afspraken goed nagekomen.

Een 10 voor Peter

Vakwerk en goede service. Peter Heesen krijgt een 10.

Nette communicatie

Fred Olislagers krijgt een 10. Wordt heel netjes verbouwd, nette communicatie, wordt altijd teruggebeld als dat nodig is. Afspraken prima nagekomen

Gedegen werk afgeleverd

Betrouwbaar, gedegen werk afgeleverd. Erg netjes mbt opruimen! Peter Heesen krijgt een 10.

Beter hadden we het niet kunnen treffen

De ervaring met bjorn timmermans was heel goed !! Vanaf het eerste telefonisch contact, tot en met de laatste werkzaamheden bij het vernieuwen van de keuken !! Beter hadden we het niet kunnen treffen ! Bjorn Timmermans krijgt een 9.

Fred is een vakman

Fred Olislagers krijgt een 10. Zeer tevreden met het resultaat. Fred Olislagers is een vakman.

Vakkundig en betrouwbaar

Betrouwbaar, vakkundig en goede prijs. Peter Heesen krijgt een 10.

Martin heeft goed advies gegeven

Een 10 voor Martin Goedemans. We hebben prettig contact met hen gehad, ze hebben goed meegedacht over diverse mogelijkheden en een goed advies gegeven over de beste optie qua prijs/kwaliteit. Het werk is vervolgens ook heel goed uitgevoerd. Zeer tevreden.

Alles word in keurige staat opgeleverd

Vaatwasser stuk na 20 jaar dienst, dus Henk Bouwers gebeld. Nieuwe uitgezocht en ondanks volle planning werd een plekje voor mij ingeruimd.
Helaas ging dat in eerste instantie niet door, omdat de vaatwasser er.nog niet was. Henk had vooraf al voor gewaarschuwd dat de levertijden momenteel de pan uit rijzen en dat bleek dus te kloppen. Werd dus langer wachten, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden door Henk. Eindelijk was ‘ie er dan en Henk vond gelukkig opnieuw een opening in de planning op korte termijn. Het verwijderen van de oude vaatwasser viel niet mee. Er moesten zelfs een paar planken uit mijn houten vloer worden gehaald. Maar uiteindelijk lukt het en alles werd in keurige staat opgeleverd.
Op zulke momenten ben ik heel blij dat ik dat niet zelf hoef te doen.
En ik kan de afwas weer aan de vaatwasser overlaten! Henk Bouwers krijgt een 9.

Rob is heel vriendelijk

Alles naar wens gegaan, veel tijd aan besteed en vriendelijk. Rob van ’t Hof krijgt een 10.

Prima service door Tim

Tim Bastiaansen krijgt een 10. Goede voorlichting en prima service.

Zeer goed werk

Een 10 voor Henk Sprangers. Door het leveren van zeer goed werk en ook heel netjes afgewerkt.

Mooi werk van Patrick

Vakkundig en mooi. Patrick van den Eeckhout krijgt een 10.

Een 9 voor Henk

Kwaliteit en goede uitvoering. Henk Bouwers krijgt een 9.

Ton is een echte vakman.

Zeer tevreden met het resultaat. Ton is een echte vakman. Ton Schoonebeek krijgt een 9.

Zeer aardig in de omgang

Sjon Slütter krijgt een 10. Top kwaliteit en zeer aardig in de omgang

Een 10 voor Henk

Wij zijn zeer tevreden. Henk Bouwers krijgt een 10.

Keurig gewerkt met mooi resultaat

Jullie zijn duidelijk, komen afspraken na en er wordt keurig gewerkt met een mooi resultaat!! Henk Bouwers krijgt een 9.

Top vakmannen

Benno Sprangers krijgt een 10. In 1 woord TOP vakmannen.

Keuken in een nieuw jasje

Omdat het gewoon prima is om de oude keuken in een nieuw jasje te zetten zonder meteen weer alles te slopen en een totale renovatie uit te voeren wat vaak onnodig is. Freek Overdevest krijgt een 10.

Freek komt afspraken na

Freek is zeer accuraat in zijn werk en komt afspraken na. Super. Freek Overdevest krijgt een 9.

Top team

Een 9 voor Henk Bouwers. Heel blij met mijn nieuwe koelkast. Snel geholpen, vakkundige en aardige mensen. Top team!

Sympathieke kerel met verstand van zaken

Ton heeft vakwerk geleverd, punt! Sympathieke kerel met verstand van zaken en stopt niet tot alles perfect is afgewerkt. Een aanrader voor iedereen die de keuken een opknapbeurt wilt geven of vernieuwen. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Binnen twee dagen een nieuwe look

Keuken door vervanging van deurtjes en handvaten volledig nieuwe look en dat binnen 2 dagen! Martin Goedemans krijgt een 10.

Zeer tevreden over de keuken

Zoals de keuken nu gerenoveerd is ben ik zeer tevreden over hoe de keuken is geworden. Mijn hartelijke dank voor Teun. Henk Bouwers krijgt een 9.

Vakman pur sang

Henk Hoekstra levert vakwerk. Wij zijn heel blij met het resultaat. Communicatie met Henk verliep uitstekend. Henk is zeer precies en heeft oog voor detail. Hij gaat net zo lang door totdat alles precies naar zijn zin is en functioneert. Hij denkt mee en komt met slimme oplossingen voor eventuele problemen. Kortom een vakman pur sang. Henk Hoekstra krijgt een 10.

Kundige werkmannen

Kundig, zeer prettige en kundige werkmannen! Werken zeer schoon, netjes en hebben service hoog in het vaandel staan. Nog niet eerder zo meegemaakt. Henk Bouwers krijgt een 9.

Heldere afspraak gemaakt

Mijn carroussel was stuk en ondanks verwoede pogingen lukte het mij niet het te repareren. De leverancier had ‘m niet meer op voorraad, dus met Henk Hoekstra in zee gegaan. Heldere afspraak gemaakt, keurig aan gehouden, deskundig en ben zo bij als een kind dat hij hem prima heeft gerepareerd. Kortom: Henk Hoekstra is uw man voor een keuken(probleem)! Henk Hoekstra krijgt een 10.

Na 3 jaar nog steeds tevreden

Benno Sprangers krijgt een 10. Wij hebben 3 jaar geleden onze keuken bijna volledig gerenoveerd. Bijna alle apparatuur vernieuwd, deels nieuwe kastjes, deels nieuwe deurtjes, deels maatwerk, nieuwe kraan en tegels. We zijn na 3 jaar nog steeds erg tevreden. Benno denkt met je mee, is rustig en komt met oplossingen. Hij werkt erg netjes en laat het ook schoon achter. Is super handig. Als we ooit weer onze keuken gaan vernieuwen willen we graag weer in zee met Benno!

Netjes gerenoveerd door Erik

Een 9 voor Erik de Kort. Onze keuken is netjes gerenoveerd door een vakman.

Heel precies en netjes

Zijn zeer tevreden over hoe de vernieuwing van de frontjes is gerealiseerd. Dhr.Heesen heeft keurig volgens de gemaakte afspraken het hele traject afgewerkt. We zijn zeer tevreden over zijn manier van werken: heel precies , netjes en had alle tijd om vragen te beantwoorden. Verder viel ons op dat hij de plaats waar hij werkte ( uitpakken, boren, schroeven enz ) steeds heel schoon hield. Peter Heesen krijgt een 10.

Hele mooie keuken afgeleverd

Een 10 voor Erik de Kort. Erik is een secure vakman. Denkt mee in oplossingen. Hij heeft een hele mooie keuken afgeleverd. Als hij klaar is, is je vertrek ook netjes opgeruimd. Erik de Kort krijgt van mij een tien.

Een 10 voor Robin

Robin Banen zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Prachtig vernieuwde keuken

Henk Hoekstra krijgt een 10. We hebben een prachtige vernieuwde keuken! Een duurzame en budget-vriendelijke oplossing. Henk Hoekstra heeft vakwerk geleverd, we zijn echt heel tevreden.

Goed zo

Remco Lok krijgt een 8. Goed zo.

Lof over het vakmanschap

Beter communiceren, omdat de koel/vriescombinatie pas in januari 2022 geleverd kan worden hebben wij de heer Uleman verzocht om daarop niet te wachten en de resterende werkzaamheden voor zover mogelijk alvast uit te voeren. Op 13 november deelde hij ons per mail mee dat hij in de planning zou kijken wanneer dat mogelijk is. Ondanks diverse herinneringen per mail hebben wij niets meer van de heer Uleman vernomen. In enige reviews hebben wij gelezen dat het moeilijk is om met hem te communiceren. Hij heeft daarvoor wel excuses aangeboden, maar het zou beter zijn als hij zich op dat gebied sterk zou verbeteren. Over zijn vakmanschap overigens niets dan lof. Marcel Uleman krijgt een 8.

Doen wat ze beloven!

Henk Sprangers krijgt een 10. Doen wat ze beloven!

Super blij met onze frontjes

Tim Bastiaansen krijgt een 9. Super blij met onze nieuwe frontjes tim is een vakman werkt netjes iedereen aan te raden !

Tevreden over de tweede keukenrenovatie

Henk Bouwers krijgt een 9. Voor de tweede ronde keukenrenovatie de overige frontjes vervangen en we zijn weer zeer tevreden.

John en zijn zoon zijn prettige werkers

John van Dijk krijgt een 10. De keukenvernieuwer heeft mijn kijk op keukens vernieuwd. John van Dijk reageert snel en komt zijn afspraken na. Vandaag is de gerenoveerde keuken opgeleverd. Wij zijn tevreden. John en zijn zoon zijn prettige en vooral schone werkers. Alle oude spullen worden keurig afgevoerd. Mijn complimenten.

Een 10 voor André

Goede vakmanschap door André van der Leek, hiervoor krijgt hij een 10.

Super netjes gewerkt door Lamber

Lambèr van den Broek krijgt een 10. Goede kostenraming, open prijs stelling en daarnaast wordt er super netjes gewerkt en kwaliteit geleverd.

Een 10 voor Henk

Prima en niets op aan te merken. Henk Bouwers krijgt een 10.

Een 8 voor Henk

Ik ben blij met de gang van zaken. Henk Bouwers krijgt een 8.

Zou het iedereen aanraden

Super tevreden met het advies en het uiteindelijke resultaat. In 2 dagen een compleet andere keuken zonder veel gedoe. Secuur werk met prima resultaat. Zou het zeker iedereen aanraden. Julio Saltos krijgt een 9.

Keuken is prachtig geworden

Ik ben heel erg tevreden met Koen van Domburg van de Keukenvernieuwers. Mijn keuken is prachtig geworden. Een 10 voor Koen.

Werk en service zijn uitstekend

John Hermans krijgt een 9. Het werk en de service zijn uitstekend. Ze zijn nog niet klaar met de klus, maar tot nu toe ben ik erg tevreden.

Goede en accurate service

Sjon Slütter krijgt een 9. Goede en accurate service, prettige monteur (dhr. John Slutter)

Klantvriendelijk

Goede service, duidelijk en klantvriendelijk. Henk Bouwers krijgt een 9.

Mooi eindresultaat

Goede communicatie, mooi eindresultaat, ruimte voor aanpassing en overleg. Sjon Slütter krijgt een 9.

Collin bedankt

Collin Stomps krijgt een 10. Op maandagmorgen kwam een goedgemutste Collin binnen. Hij kwam het werkblad, kraan en achterwand vervangen van onze keuken. Na het sloopwerk dat met overleg gedaan werd, begon de opbouw. Na passen en meten werden het werkblad en achterwand geplaatst. Problemen werden door Collin vakkundig opgelost. Daarna werd de kraan geplaatst en werden de laatste handelingen verricht om het geheel vakkundig op te leveren. Collin, bedankt!

Een 10 voor Rien

Goed vakwerk door Rien van den IJssel.

Een 9 voor Jurgen

Een 9 voor Jurgen Roos omdat ik er goede ervaringen mee heb.

Goede service door Collin

Collin Stomps krijgt een 9. Goede service en betrouwbaar. Enige jammere is dat de vernieuwers zo druk zijn en je dus wel geduld moet hebben.

Keuken is echt perfect

Fred Olislagers krijgt een 10. De manier van werken en de kwaliteit van afleveren van de keuken is echt perfect, wat een vakman.

Meedenkend en betrouwbaar

Realistisch, meedenkend en betrouwbaar. Allard Doorn krijgt een 9.

Back To Top