skip to Main Content

Referenties

We krijgen vrijwel dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel eens wat mis, maar problemen worden altijd opgelost tot volle tevredenheid van de klant. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf!

Prettiger dan verouderde keuken.

Wij zijn heel tevreden over Helmut Muhr. Keukenrenovatie is veel prettiger dan te blijven zitten met een verouderde keuken of te kiezen voor een geheel nieuwe.

Persona3 02

Het proces loopt op rolletjes!

Guus van Antwerpen denkt goed mee. De vrijheid van keuze blijft bij de opdrachtgever en geen enkele druk bij wel/niet opdrachtverstrekking.

Persona3 02

Vakmanschap ten top.

Wij zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat. Onze keuken heeft een totale metamorfose ondergaan. Vanaf de offerte tot aan het eindresultaat is alles tot in de puntjes uitgevoerd. Marc van Rossum heeft het karwei binnen de afgesproken tijd geklaard. Vakmanschap ten top. Voor referenties kan men contact met ons opnemen.

Persona3 02

Het ziet er stukken beter uit.

Het is al even geleden dat Henk en Piet Hoekstra hier de keuken vernieuwd hebben. Ik kan daarom zeggen dat ze goed werk geleverd hebben 😀. Na ruim twee jaar zit alles nog nagenoeg zoals het is afgeleverd en opgeleverd! Onze keuken is aangevuld met bovenkastjes, de fronten zijn vervangen door een betere kwaliteit fronten en er is op initiatief van de heren zelf wat meer eenheid in gebracht door naar details te kijken. Het ziet er stukken beter uit.
Bovenal: de carouselkast is gerepareerd. Het is een kwetsbaar ding maar het zit nog steeds. Piets eer te na dat niet in orde te krijgen 😉.
Er is netjes gewerkt, en ze kwamen de gemaakte afspraken precies na.

Persona3 02

Ik ga ze aanbevelen bij medebewoners!

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de opdracht is uitgevoerd en ik ben al druk bezig om deze mensen aan te bevelen bij medebewoners - dit door middel van kaartjes die ik aan Henk Bouwers heb gevraagd. Ik hoop dat hij hierdoor werk krijgt in ons appartementencomplex. Zeer plezierige, hard werkende mensen!

Persona3 02

Ik ben super tevreden

Als bestuurslid van De Lutherhof heb ik Benno Sprangers ingeschakeld om op de hof de personeelskeuken helemaal te vernieuwen. Dat heeft hij tot in de puntjes verzorgd, met veel aandacht voor de details en voor de gebruiksmogelijkheden. Ook heeft hij andere vaklieden die nodig waren (stucadoor, elektricien, schilder) perfect geregisseerd. Alles is precies volgens planning gegaan. Benno heeft ook al in het verleden bij mij thuis mijn keuken vernieuwd en ook daar was ik super tevreden over.

Persona3 02

Netjes gewerkt

Meteen een goed gevoel en duidelijk advies over de vervanging van keukendeurtjes. Goede samenwerking en Piet en Henk Hoekstra zijn nette vakmensen.

Persona3 02

Erg tevreden

De keuken is erg mooi geworden, Het is inderdaad net een nieuwe keuken. Alles was in een dag geplaatst door Piet en Henk Hoekstra, zoals afgesproken en ook wat kleine lekkages aan de afvoer, die onverwacht aan het licht kwamen, werden meegenomen. We zijn erg tevreden.

Persona3 02

Je kunt ze vertrouwen

Bernhard Verhage heeft netjes en vakkundig gewerkt. Je kunt er op vertrouwen, goed advies.

Persona3 02

Prima service

Snelle service, doortastend, gezellig. Prima service van Allard Doorn.

Persona3 02

Heel goed werk geleverd

Ik geef Johan Vos een 10 omdat ze heel goed werk geleverd hebben in een heel relaxte sfeer, meedenkend over oplossingen.

Persona3 02

Erg positieve ervaring

Wij hebben onze ervaring met De Keukenvernieuwers als erg positief ervaren. Vakwerk, afspraken worden nagekomen, pragmatisch meedenken over (on)mogelijkheden. Henk Sprangers nam de tijd bij het inventariseren en inmeten. Installatie ging "op rolletjes". Enige wat niet helemaal lekker liep was de timing van de bezorging (en het feit dat ik alsnog snel een liftje moest huren).

 

Persona3 02

Goed advies en vakkundig uitgevoerd

Na goed advies door Marcel Ulemanl de keuken laten renoveren. De uitvoering verliep prima en het eindresultaat is naar volle tevredenheid.

Persona3 02

Blij met het advies

Helmut Muhr heeft goed en netjes gewerkt na een goed advies.

Persona3 02

Netjes en vlot

Keurig, netjes, rustig en vlot en volgens offerte is onze keuken gerenoveerd door Allard Doorn.

Persona3 02

Super fijne ervaring

Zeer tevreden: het is een heel rustige installatie geweest, vol begrip en luisteren. Bereid om alles te veranderen als ik daar om vroeg. Sjon Slütter was heel netjes, liet geen troep achter. Super fijne ervaring.

Persona3 02

Geweldig advies en uitvoering

Wij dachten alleen het keukenblad te hoeven vervangen maar alras kwam Frank van Oers met het idee om slechts enkele (beschadigde) kastdeurtjes ook te vervangen zodat alles nieuw lijkt. In 1 woord geweldig advies en uitvoering.

Persona3 02

Wat een goede service

Vier jaar geleden heeft Martin Goedemans onze keuken vernieuwd. Nu hadden wij een klein probleem met de vaatwasser. Een mail gestuurd en binnen 4 dagen was het probleem opgelost.
Wat een goede service, wij zijn zeer tevreden.

Dankjewel

Persona3 02

Helemaal top!

Je kunt Frank van Oers gewoon alleen zijn werk laten doen (en dus wij ook) en dat is heel prettig als je zelf een eigen bedrijf hebt. Ze maken heel goed en netjes werk en het belangrijkste is bij Frank dat hij heel goed meedenkt en lost het gewoon op. Helemaal top Frank, ga zo door!

Persona3 02

Precies op maat

Precisiewerk door Henk Bouwers. Alles was precies op maat.

Persona3 02

Allemaal op rolletjes

Toen Piet en Henk Hoekstra eenmaal kwamen installeren, liep het allemaal op rolletjes!!! Ze hebben de uitbreiding en vernieuwing goed laten aansluiten bij het reeds bestaande deel, mooi en goed functionerend werk geleverd. Voor iedereen aan te bevelen!

Persona3 02

Vakbekwaam

Netjes en correct contact tijdens de offerte, met een duidelijke uitleg. Vakbekwaam het werk uitgevoerd. Kortom, goed werk geleverd door Marcel van de Snepscheut bij de vervanging van mijn keukendeurtjes.

Persona3 02

Van harte aan te bevelen

Marcel van de Snepscheut van De Keukenvernieuwers opgebeld en kwam kijken bij ons. Keukenkastjes waren nog prima en dat vond Marcel ook. Hebben een aanrechtblad, spoelbak en hele mooie RVS kraan genomen (was ook nog in de reductie). Marcel heeft alles naar onze volle tevredenheid geinstalleerd en is ook een gezellige man en denkt echt met je mee wat je precies wilt.
Wij hebben weer een nieuwe keuken en zijn er heel blij mee. Marcel wij adviseren jouw van harte aan en je krijgt van ons een 10!

Persona3 02

Service en kwaliteit gegarandeerd!!!

De heren Piet en Henk Hoekstra hebben 3 weken geleden onze keuken mogen renoveren, en hebben hierbij uitstekend werk en kwaliteit geleverd. Voorafgaand aan de opdracht hebben wij persoonlijk en uitgebreid advies gehad van de heren, wat wij zelf heel belangrijk vinden. Service en kwaliteit gegarandeerd!!!

Persona3 02

Prima resultaat

Snel contact opgenomen met ons en langsgekomen voor informatie. Alle werkzaamheden volgens plan uitgevoerd door Piet en Henk Hoekstra en prima resultaat.

Persona3 02

Komen de gemaakte afspraken na

Duidelijke uitleg van Lambèr van den Broek. Afspraken komen ze na!

Persona3 02

Geweldig, deskundig, betrokken en creatief!

Zooooo heeee wat zijn wij tevreden met de geweldige, deskundige, betrokken en creatieve inzet van Piet en Henk Hoekstra!!! Zowel in de voorbereiding, het plaatsen maar ook in de 'aftersales' hebben zij ons superrrrrr en fantastisch geholpen bij het realiseren van onze droomkeuken. Gisteren mochten wij open huis hebben en iedereen vond ook de keuken zeer mooi!! Men was onder de indruk!!

We zijn zeer dankbaar voor de inzet van deze twee toppers!!!

PS: Deze keukenvernieuwer is écht aan te raden... zeer betrokken en ze gaan alleen voor tevreden klanten!!

Groetjes,

Persona3 02

Goede ervaring

Wij hebben goede ervaringen met Guus van Antwerpen. Afspraken worden nagekomen. Stipt op tijd en keurig alles geplaatst en afgewerkt

Persona3 02

Vakmanschap

Goed concept. Niet nodeloos zaken die goed zijn vervangen, maar alleen datgene dat nodig is. Bijdrage aan de circulaire economie. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Vakmanschap van de heer Roland Abma. Prettige contacten met hem.

Persona3 02

Een 10 voor Remco!

Ik geef Remco Lok een 10 voor het goede vakmanschap en snelle beschikbaarheid. Vriendelijk en netjes, en meedenken voor oplossingen.

Persona3 02

Hulde voor Marcel en De Keukenvernieuwers

Wij geven een 10 omdat Marcel van de Snepscheut een vakman is en ook nog eens een heel prettig persoon is. Alles klopte, de bestelling en het fantastische werk wat afgeleverd is. Hulde voor De Keukenvernieuwers.

Persona3 02

Perfect binnen de tijd

Perfect werk binnen de afgesproken termijn, tegen redelijke prijzen. Bjorn Timmermans is zeer deskundig.

Persona3 02

Een 10 voor Henk!

Ik geef Henk Sprangers een 10 omdat hij van het begin tot eind goed werk heeft geleverd. Top!

Persona3 02

Kennis van zaken

Super service. Peter Heesen heeft kennis van zaken. Helemaal tevreden, top!

Persona3 02

Goed geluisterd

Goed geholpen door Remco Lok, mooie vernieuwde keuken.

Persona3 02

Kundig

Frank van Oers is zeer deskundig.

Persona3 02

Goed en prettig

Goede voorlichting, prettig in omgang en goede service. Daarom geven wij Marcel van de Snepscheut een 10!

Persona3 02

Een 10 voor Benno

Ik geef Benno Sprangers een 10 voor de volgende redenen. Goede service, denken met je mee, klantvriendelijk, nette afwerking. Totaalplaatje is goed.

Goed meegedacht

Helmut Muhr is aardig, vakbekwaam en netjes. Hij heeft goed meegedacht.

Persona3 02

Goed geregeld

Fijne service en goed geregeld. Afspraken worden nagekomen door Wim Kranen.

Persona3 02

Een 10 voor Johan!

Wij geven Johan Vos een 10 voor de rustige vakkundige dienstverlening.

Persona3 02

Zeer tevreden

Prima resultaat! Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snel gedaan .Kortom zeer tevreden over Martin Goedemans.

Persona3 02

Toppers

Heel blij met de geweldige werkwijze en het strakke schema van Henk Bouwers. Toppers! Ga vooral op dezelfde voet verder.

Persona3 02

Een 10 voor Peter!

Ik geef Peter Heesen een 10 voor de doordachte werkwijze en omdat hij een keuken kan vernieuwen zonder veelal te slopen.

Persona3 02

Goed werk!

Goed en eerlijk advies. Guus van Antwerpen komt zijn afspraken na en levert goed werk.

Persona3 02

Een aanrader

Wat een vakman is Remco Lok! Werkt rustig en goed en is beslist geen praatjesmaker. Beslist een aanrader!!

Persona3 02

Goed!

Goede kwaliteit en goede service. Miguel Bouwman is zeer deskundig.

Persona3 02

Heldere afspraken en keurig gemonteerd

Wij hebben alle fronten van onze keuken laten vernieuwen en er is tevens een nieuwe, moderne afzuigkap geplaatst. Keukenvernieuwer Marc van Rossum heeft dit bij ons naar alle tevredenheid uitgevoerd. Eerst op een avond een offerte gemaakt. Heldere afspraken over de plaatsing en keurig gemonteerd. Marc is een rustige en zeer precieze vakman en gelukkig geen praatjesmaker.
Als wij het weer zouden doen zouden we zonder aarzelen Marc van Rossum weer bellen.

Persona3 02

Tevreden met resultaat

Wij zijn tevreden over het resultaat. We hebben een klein puntje ontdekt op een bovenkastje (waarschijnlijk een hele kleine beschadiging). Peter Heesen maakt een duidelijke offerte.

Persona3 02

Harde en nette werkers

Ik geef een 10 omdat het harde en nette werkers zijn, Piet en Henk Hoekstra zijn echte vaklui.

Persona3 02
Back To Top