skip to Main Content

Soms – het gebeurt gelukkig niet vaak – krijgen we een negatieve referentie. Dan is iets niet gegaan zoals het moest. Zo’n referentie wordt vaak afgesloten door de opmerking: dit plaatsen jullie toch niet, ik zie alleen maar positieve referenties. Welnu, wij plaatsen die negatieve referenties zeker. Wie zoekt zal ze vinden. Wij zijn er niet trots op, maar we leren er van. En voor alle duidelijkheid: we krijgen op twee manieren referenties. Mensen schrijven spontaan een verhaal, soms met foto’s erbij. Dit gebeurt vaak via de site. Daarnaast vragen wij iedere klant enkele weken na oplevering om feedback. Dit gebeurt door een gerenommeerd onafhankelijk bedrijf op dit gebied Forum Business Research. Door die feedback kunnen we soms nog wat probleempjes oplossen. We kunnen ervan leren. De klant bepaalt zelf of de reactie op onze site geplaatst mag worden of niet. Soms missen we daardoor een negatieve ervaring op de site, maar ook negens en tienen kunnen soms niet worden niet geplaatst omdat de klant dat liever niet wil.

0
Referenties in mei
0
Referenties in juni
0
Referenties in juli
0
Referenties in augustus

Kwaliteitsproducten

Marcel van de Snepscheut krijgt een 10. Klantgerichte inspanning om zo snel mogelijk te helpen. Vriendelijk, deskundig en kwaliteitsproducten.

Keurig werk

Martin Volken heeft keurig werk geleverd. Hij krijgt van ons een 10.

Een 9 voor Jurgen

Jurgen Roos is correct, op tijd en levert vakwerk.

Duurzaam om de keuken te vernieuwen

Geweldig resultaat alles is mogelijk, duurzaam om de keuken te vernieuwen i.p.v. helemaal vervangen. Maar ook dat is mogelijk. Bij ons keuken voorkant vernieuwd, nieuwe aansluitingen voor elektra en extra kastjes geplaatst. We zijn er erg blij mee, Benno Sprangers denkt met je mee in alle mogelijkheden die er zijn en adviseert. En in twee dagen geplaatst ondanks verschillende uitdagingen die we tegenkwamen. Geweldig gedaan, aanrader! Een 10 van ons.

Een aanrader

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut. Vanaf het begin prima contact met Marcel gehad. Duidelijke offerte en prima werk afgeleverd in de bestaande keuken, achterwanden en lades gemonteerd. Ook nog even wat extra werk gedaan, top.

Kortom een aanrader

Prima werk waar we erg blij mee zijn

Een 10 voor Peter Heesen! Zullen hem zeker weer vragen, indien nodig. Hartelijk dank!

Helemaal blij

Henk Hoekstra denkt in oplossingen! Het ging in mijn keuken om een kleine aanpassing ivm nieuwe oven die groter is dan vorige. Lade eronder is prachtig vernieuwd, frontje op maat gemaakt. Helemaal blij! (Net geen 100% tevredenheid omdat degene die mijn eerste telefoontje aannam aangaf dat de Keukenvernieuwer eigenlijk niet alleen voor 1 la wilde komen, maar gelukkig is het allemaal toch gelukt!) Toch een 9 voor Henk.

Meedenken met de klant

Ondanks de Covid-19 perikelen: heldere communicatie te allen tijde, meedenken met de klant, na het werk wordt alles netjes achtergelaten. Een 10 voor Johan Vos.

Peter is zeer vakkundig

Op basis van alle zeer positieve referenties op deze site, hebben wij ook gekozen voor Peter de Jong. En daar hebben we geen spijt van! Ook van ons krijgt hij een 10. Peter is zeer vakkundig, werkt secuur en gestructureerd. Wij hebben onze keukendeurtjes vervangen, laten stellen en daarna zijn de randen gelakt. Verder is er een nieuwe afzuigkap én koelkast geplaatst. De keuken ziet er uit als nieuw en kan weer jaren mee.

We raden Peter van harte aan!

p.s. Peter houdt van een pittig bakje espresso! 😉

Dit is een bedrijf dat wij zeker kunnen aanraden

Henk Bouwers krijgt een 10. Een professioneel team, vriendelijk, behulpzaam en hebben kennis van zaken. Na keukenrenovatie lijkt de keuken als nieuw en zijn we wéér erg blij met onze keuken. Vaklui, dat zijn het, ze weten van aanpakken en goede oplossingen te bedenken. En na de werkzaamheden is het niet nodig je huis te poetsen want er wordt super netjes gewerkt.

Een 10 voor Sjon

Sjon Slütter is vriendelijk en werkt netjes.

Hoge kwaliteit

Goede service, hoge kwaliteit en vakmanschap. Een 10 voor Henk Hoekstra.

Dikke pluim voor Collin

Wij zijn zeer te spreken over Collin Stomps. Komt zijn afspraken na, werkt netjes, denkt mee. Een vakman met hart voor zijn werk. Eerlijk en betrouwbaar. Onze keukenrenovatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. We wachten nog op een klein onderdeel (foutje van de fabriek). Dikke pluim voor Collin. Houd deze man in ere !

Een 9 voor Allard

Allard Doorn verzorgt een prima service, prijs en kwaliteit.

Fantastische uitvoering

Guus van Antwerpen krijgt een 10. Goed advies, mooi product en een fantastische uitvoering!

Een 9 voor Henk

Henk Bouwers heeft keurig gewerkt.

Geen breekwerk en troep

Peter Heesen heeft goed werk geleverd, op redelijk korte termijn keuken vernieuwd, geen breekwerk en troep. Peter krijgt een 9.

Betrouwbaar

Lambèr van den Broek is zeer vakkundig en betrouwbaar, hij krijgt een 10.

Goede service

Guus van Antwerpen krijgt een voor zijn goede service en vakmanschap.

Alleen maar lof voor Rien

Rien van den IJssel was mijn keukenvernieuwer hier in Zeist. Voor een mooie prijs, heeft hij niet alleen alle frontjes, lijsten, vensterbank plint en twee opberg plankjes vernieuwd, maar ook de keuken betegeld. Alles rete strak en met zorg afgewerkt. Rien was altijd vriendelijk en maakte geen valse beloftes. De keuken was eerder geleverd dan verwacht en in twee dagen tijd was mijn keuken alsof hij nieuw was! Alleen maar lof voor de keuken vernieuwers en in het speciaal Rien van IJssel. Hij krijgt een 10.

Henk krijgt een 9

Henk Bouwers is goed, vriendelijk en deskundig.

Ervaring in het vak

Henk Hoekstra krijgt een 10 vanwege de ervaring in het gedeeltelijk opknappen van keukens.

Levert goed werk en denkt mee

Frank van Oers krijgt een 10. Prima man die afspraken nakomt en goed werk levert en meedenkt. Behoud keukenkastjes die nog goed waren dus goedkoper uit dan hele nieuwe keuken plaatsen.

Zeer deskundige aanpak

Een 10 voor Peter Heesen voor zijn zeer deskundige aanpak. Gemaakte afspraken worden uitgevoerd.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goed contact gelegd; keurig werk geleverd na een duidelijk advies. Vriendelijk, daarom krijgt Erik de Kort een 10.

Alweer een nieuwe bestelling gedaan

Een 10 voor Peter Heesen. Ik heb zelf inmiddels weer een nieuwe bestelling geplaatst!

Goede adviezen

Ervaring met Rien van den IJssel, vakkundig en goede adviezen. Hij krijgt een 9.

Alex krijgt een 9

Alex Krigee heeft netjes werk afgeleverd.

Keiharde werkers

Keiharde werkers en een topkeuken gekregen, hoewel nog niet alles er was. Een 10 voor Henk Hoekstra.

Werken keurig

Lambèr van den Broek krijgt een 9. Werken keurig, komen afspraken na, en reageren snel als je een vraag stelt via mail.

Allard krijgt een 10

Allard Doorn doet precies wat afgesproken is.

Wat een goede service!

Bij het vernieuwen van mijn keuken was er geen dimmer meegeleverd voor de verlichting. Deze is gisteren geplaatst. Ik dacht dat ik gewoon een draaidimmer kreeg geplaatst onder een keukenkastje… Maar ik kreeg een super deluxe afstand bediening!! Wat een goede service en netjes geregeld van Steven! Topgozer en topbedrijf! Een 10 voor Steven de Bondt.

Tim heeft uitstekend gewerkt

Tim Bastiaansen werkt nauwgezet en heeft zorg voor de klant. Wij zijn heel tevreden met onze vernieuwde keuken dankzij Tim! Hij krijgt daarom een negen.

Alles is goed verlopen

Henk Bouwers krijgt een 9. Vanaf het begin goed geïnformeerd. Henk is vakkundig, vriendelijk, werkt schoon en is vakbekwaam.

Perfect uitgevoerd

Omdat alles perfect is uitgevoerd en afspraken werden nagekomen. Martin Volken krijgt een 9.

De keuken ziet er als nieuw uit

De Keukenvernieuwers hebben mijn keuken gerenoveerd. Het zijn echte vakmensen en daarnaast ook leuk om over de vloer te hebben. De keuken ziet er keurig uit, als nieuw! Heel erg bedankt! Henk Bouwers krijgt een 9.

Martin krijgt een 9

Martin Goedemans heeft keurig gewerkt, binnen de afspraken.

 

Kwaliteit

Peter de Jong krijgt een 9 van ons. Geleverde kwaliteit, inboedel producten alles werkt.

Je keuken ziet er weer als nieuw uit

Een 10 voor Henk Hoekstra. Omdat ze van een bestaande keuken iets moois weten te maken. De basis van mijn keuken was nog prima. Scheelt hak en breekwerk, bespaart kosten, in één dag klaar en je keuken ziet er weer als nieuw uit. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Kleine aanpassingen of grote.

Prachtige (droom)keuken

De Keukenvernieuwers doen vakkundig werk en het resultaat is een prachtige (droom)keuken. Benno Sprangers krijgt daarom een 10.

Maatwerk

John van Dijk krijgt een 9 voor de snelheid, prijs en maatwerk.

Tot in de puntjes

Een 9 voor Henk Sprangers. Hij heeft goed werk geleverd, schoon, tot in de puntjes; alle afspraken worden nagekomen. Hij werkt door totdat hijzelf vindt, dat het werk klaar is. Maar, er staat nog wat in de wacht. Begin september wordt het afgemaakt.

Johan is kundig en vriendelijk

Johan Vos geeft goeie adviezen die de keuken nog mooier maken. Daarom krijgt hij een 10.

Een 10 voor Henk

Omdat Henk Hoekstra goed was.

Benno is een vakman

Benno Sprangers krijgt een 9. Ik ben zeer tevreden! Optisch gezien misschien weinig veranderd, maar de nieuwe verlichting onder de keukenkastjes, de nieuwe afzuigkap en vaatwasser zijn goed geïnstalleerd. Benno is zeker aan te bevelen, 100%!

Men was heel bekwaam en vriendelijk

Ben zeer tevreden met de nieuwe keuken. Er is/was veel mogelijk, het uitzoeken wat je precies wilt, zowel qua kleur, materiaal enz. was een hele puzzel, maar daar ben ik goed mee geholpen. De levering en het plaatsen van de keuken liep van een leien dakje. Men was heel bekwaam en vriendelijk. Er is zoveel mogelijk als je een nieuwe keuken wilt en je kunt bij zoveel bedrijven nieuwe keukens kopen. Ik ben zeer tevreden en zal ook voor deze regio Henk Bouwers aanbevelen. Een 10.

Perfect gerenoveerd

Perfect gerenoveerd en goed contact. Marco van der Zee krijgt van ons een 10

Ze leveren goed werk

Julio Saltos krijgt een 9.  Ze leveren goed werk, houden zich goed aan afspraken, en zijn heel vriendelijk en betrouwbaar.

Heel blij met mijn nieuwe spoelbak

Marcel Uleman heeft mijn oude spoelbak in de keuken vervangen. Deze is van keramiek. Het staat ontzettend mooi en ik ben er super blij mee! Heel erg netjes gedaan.

Goed overleg

John van Dijk krijgt een 8. Alles is in goed overleg en correct uitgevoerd zoals besproken.

Back To Top