skip to Main Content

Referenties

We krijgen vrijwel dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel eens wat mis, maar problemen worden altijd opgelost tot volle tevredenheid van de klant. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf!

Een perfecte renovatie heeft Martin Goedemans uitgevoerd.

Een perfecte renovatie heeft Martin Goedemans uitgevoerd. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn buitengewoon tevreden en kunnen Martin daarom ook bij een ieder aanbevelen.

Persona3 02

Dit is een echte vakman, zeker aan te bevelen.

Wij hebben onze keuken laten renoveren door Rien van den IJssel, met volle tevredenheid. Je kunt goede afspraken maken met hem, geeft leuke en bruikbare adviezen, werkt erg netjes. Dit is een echte vakman, zeker aan te bevelen.

Persona3 02

Het proces van inmeten, bestellen, afleveren en plaatsen is vlekkeloos verlopen.

Nadat we besloten hadden om ons keukenblad te laten vervangen kwamen we via de Keukenvernieuwers uit bij Henk en Piet Hoekstra. Na onze keus te hebben gemaakt uit hun assortiment (keukenblad-kraan-spoelbak) is het hele proces van inmeten, bestellen, afleveren en plaatsen vlekkeloos verlopen, Wij zij dan ook erg blij met het resultaat. Alle lof voor de heren Hoekstra. Na een melding over een klein probleempje kwamen ze gelijk de volgende dag (zaterdag) langs om het op te lossen.

Persona3 02

We geven Martin Goedemans een 10.

We geven Martin Goedemans een 10 - hij heeft goed werk geleverd en komt zijn afspraken na.

Persona3 02

Helemaal blij!

Guus van Antwerpen is een zeer deskundige vakman. Het was een positieve ervaring, wij zijn helemaal blij. Zeer tevreden, een aanrader.

Persona3 02

Marcel Uleman is een op-en-top vakman.

Marcel Uleman is een op-en-top vakman. Hij heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. We geven hem een 10 en uitgaande van het vakmanschap van de heer Uleman zouden wij hem zeker bij vrienden en kennissen willen aanbevelen.

Persona3 02

Prima werk gedaan.

Prima werk gedaan. Een 10 voor Marco van der Zee. Alles ging volgens afspraak. Hij werkt heel netjes en is zeer deskundig.

Persona3 02

Vertrouwd en afspraak is afspraak.

Vertrouwd en afspraak is afspraak. We geven Henk Bouwers een 10. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden van renovatie en niet naar 'waar kan ik het meeste aan verdienen'. Henk Bouwers  luisterde goed naar mijn wensen.

Persona3 02

Alles weer mooi zonder al te veel gedoe.

We zijn opgelucht. Alles is weer mooi zonder al te veel gedoe. We geven Benno Sprangers een 10. Hij is zeer deskundig.

Persona3 02

 Heel erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van de Keukenvernieuwers.

Heel erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van de Keukenvernieuwers. Het proces van offerte tot aan de oplevering van de gerenoveerde keuken is door Peter Heesen uitstekend verzorgd. Het offertegesprek was echt vrijblijvend: niet opdringerig, maar adviserend en meedenkend. De renovatie verliep uitstekend. Peter Heesen is een vakman die uitstraalt dat hij zijn vak met plezier uitoefent. Bovendien is het een prettig persoon om 2 dagen in huis te hebben. De werkzaamheden werd zeer nauwkeurig uitgevoerd en de gemaakte "rommel" opgeruimd en meegenomen. Het aanrechtblad, de kraan en alle kastdeuren zijn vernieuwd. We zijn ontzettend blij met onze gerenoveerde keuken. Als wij een punt moeten toekennen aan Peter Heesen is dit een dikke 10.

Persona3 02

 Service staat hoog in het vaandel bij Henk en Piet Hoekstra

Service staat hoog in het vaandel bij Henk en Piet Hoekstra. Na het versturen van de mail, voor een afspraak te maken voor een vernieuwing van onze keuken, werd er zeer snel contact opgenomen met ons.
Afgelopen week is onze keuken vernieuwd. Zeer vakkundig is deze geplaatst en met de adviezen die waren gegeven mbt kleur, handgrepen en nieuwe kraan, is onze vernieuwde keuken een plaatje geworden!
Met onze vernieuwde keuken kunnen wij weer jaren vooruit.

Persona3 02

Ik probeer vaak klusjes zelf maar daar kun je niet tegen op….

Henk en Piet Hoekstra afgelopen vrijdag op bezoek gehad ivm een probleem met het liftsysteem van de magnetronkast. Liftsysteem was niet meer te repareren maar wij kregen het advies om er gewoon scharnieren in te zetten zodat de klep als deur te gebruiken was. Op de vraag wanneer dat dan gemaakt kon worden was het antwoord 'dan doen wij direct even'. De scharnieren van een onderkastje (onder de spoelbak), waarvan er één lam bleek te zijn, werden ook meteen even vervangen (door kwalitatief betere) en binnen een uurtje werd alles gedaan én vakkundig. Ik probeer vaak klusjes zelf maar daar kun je niet tegen op. Als ik weer een klusje heb, dan weet ik wel wie ik moet bellen. Top!

Persona3 02

Het team van Henk Bouwers heeft mij verrast.

Een kritische en perfectionistische consument ben ik, die ook nog eens graag afwijkt van de standaard norm. Het team van Henk Bouwers van De Keukenvernieuwers Assen heeft mij verrast. Naast de geleverde mooie materialen, zijn ook wijzigingen, tussentijdse aanvullingen en onverwacht defect geraakte apparatuur met meedenken en doen tot een mooi geheel samengesmeed. Mijn keuken heeft een compleet nieuw aanzien gekregen en precies zoals ik in mijn hoofd had. Een absolute aanrader voor iedereen die denkt aan renovatie van de keuken en daar ook nog eens zijn eigen draai aan wil geven. Ik wens Henk Bouwers en zijn medewerkers veel succes voor de toekomst.

Persona3 02

De keuken werd zelfs gestofzuigd….

Wij zijn zeer tevreden met de geplaatste keukenfronten, apparatuur en de contacten met Keukenvernieuwer Henk Bouwers. De plaatsing werd zeer nauwkeurig uitgevoerd en de gemaakte rommel opgeruimd en meegenomen, zelfs werd de keuken gestofzuigd en eventuele vlekken verwijderd. Ook het contact met de monteurs (Leo en Teun) was zeer prettig.

Persona3 02

We zijn verrast hoe mooi onze keuken is geworden.

We zijn verrast hoe mooi onze keuken is geworden. Allard Doorn levert prima werk en denkt met je mee. We zijn dan ook zeer tevreden.

Persona3 02

Mijn keuken ziet er weer als nieuw uit!

Met nieuwe frontjes en verlichting en een nieuw aanrechtblad en een nieuwe kraan ziet mijn keuken er als nieuw uit. Er werd heel netjes gewerkt door Keukenvernieuwer Henk Bouwers en alle afspraken werden keurig nagekomen. Ik ben heel erg tevreden.

Persona3 02

In anderhalve dag was alles geplaatst en aangesloten…

Na 30 jaar gebruik van de keuken was deze aan een renovatie toe: het aanrechtblad was aan vervanging toe, de kraan lekte en bovendien wilde ik graag meer kastruimte en indien mogelijk extra apparatuur in te bouwen in de bestaande- en nieuw te plaatsen kast. De eis was wel dat na de renovatie het totaal toch voor het oog een geheel bleef.
Via de website kwam ik in contact met Martin Goedemans, die mijn wensen begreep en advies gaf t.a.v de mogelijkheden en adviseerde bij het kiezen van materialen en apparatuur.

De hele renovatie is daarna tot volle tevredenheid uitgevoerd. In anderhalve dag was alles geplaatst en aangesloten en zag de keuken er weer als nieuw uit. Ik geniet er nog dagelijks van.

Persona3 02

We voelen ons op ons gemak bij de gerenoveerde keuken.

We voelen ons op ons gemak bij de gerenoveerde keuken. Het is ons goed bevallen. Theo Biesheuvel is zeer deskundig.

Persona3 02

En na afloop geen rommel meer in huis…

Wat een professional. Wat Marco van der Zee zegt doet hij ook en zijn werk ziet er heel goed uit. En na afloop geen rommel meer in huis van de oude keuken. Een zeer deskundige keukenvernieuwer maar ook bovenal een prettig persoon.
Bedankt Marco. We zijn heel erg blij met de "nieuwe" keuken.

Persona3 02

Efficiënt. Duidelijk. Vakwerk.

Over het werk van Guus van Antwerpen.
Hij werkt netjes. Efficiënt.. duidelijk.. vakwerk, goede prijs/kwaliteitsverhouding. We geven hem een 10.

Persona3 02

Wat een service!

Een aantal jaar geleden hebben Henk en Piet Hoekstra de laden in onze keuken vernieuwd en van een aantal keukenkastjes de scharnieren vervangen, waarover wij zeer tevreden waren. Pas geleden zagen wij dat een scharnier van de deur voor de inbouwvriezer kapot was. Omdat voor het vervangen de vriezer uit de inbouw gehaald moest worden, namen wij weer contact op om te kijken of hij ook dit voor ons kon doen. Al snel kon dit worden geregeld en binnen zeer korte tijd waren de scharnieren vervangen en de scharnieren van de koelkastdeur werden ook nog even beter vastgezet. Wat een service!!

Persona3 02

Ik ben blij met het werk van Rien!

Rien van den IJssel is behalve een vakman, zeer betrouwbaar en werkt heel netjes. Ik ben blij met zijn werk.

Persona3 02

Vertrouwenwekkend.

Keukenvernieuwer Peter Heesen heeft een prettige, vriendelijke, correcte houding. Vertrouwenwekkend! De uitvoering van het werk was perfect. Wij vinden hem zeer deskundig, hij krijgt van ons een 10.

Persona3 02

Joop is een super keukenvernieuwer!

Joop van Hoek is een super keukenvernieuwer! We zijn erg tevreden met de keuken. Een paar dagen werk en alles netjes afgeleverd. Helemaal top.

Persona3 02

Ons vertrouwen werd bepaald niet beschaamd.

Na een eerdere renovatie in ons oude huis, hebben Henk en Piet Hoekstra ons vertrouwen bij het plaatsen van een nieuwe keuken in ons nieuwe huis bepaald niet beschaamd. Geheel volgens de planning hebben zij een perfecte keuken geleverd en geplaatst. De oude keuken werd vakkundig gedemonteerd. Henk en Piet zijn plezierige mensen en zij werken zeer netjes en op tijd. Altijd goed gehumeurd en dol op een lekkere bak koffie. Eventuele problemen worden zeer vakkundig in het werk opgelost. Mochten we nog eens iets op dit gebied nodig hebben, dan zullen we zeker weer van hun diensten gebruik maken.
Hartelijk dank, Piet en Henk voor een schitterende keuken

Persona3 02

Wij zien Marco als een zeer betrouwbaar en deskundige man.

Marco van der Zee heeft ons uitstekend advies gegeven met het maken van de juiste keuze. Hij komt aan huis, had voorbeelden bij zich en gaf en helder advies van de mogelijkheden binnen ons budget. De onderdelen van de keuken heeft hij zelf opgemeten, besteld en geïnstalleerd. Totaal geen extra overhead en zeer efficiënt.

Na het installeren bleek er een kastje te klein en folie gescheurd. Deze kleine correcties werden netjes binnen 3 weken opgelost. Wat hij beloofde maakte hij waar!

Wij zien Marco als een zeer betrouwbaar en deskundige man. Hij heeft bij ons een hele mooie (betaalbare) keuken geïnstalleerd. Deze ervaren "keukenvernieuwer" zullen wij dan ook bij iedereen aanraden!

Persona3 02

Precies wat wij in gedachten hadden.

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Guus van Antwerpen.
De aflevering en werkzaamheden.
Alles ziet er keurig strak en perfect uit.
Precies wat wij in gedachten hadden.
Wij kunnen er weer jaren tegen met onze keuken.

Persona3 02

Allard was altijd stipt.

Alles was volgens plan en afspraak afgeleverd .
Het is me een waar genoegen om met hun zaken te doen.
Allard Doorn was altijd stip en hij werkt netjes.

Persona3 02

We krijgen veel complimenten!

Wij zijn super blij met onze "nieuwe" keuken! Piet en Henk hebben onze keuken in 1 ochtend vernieuwd. Aardige heren en ze werken keurig en professioneel.
Er zijn heel veel mogelijkheden aan kleuren, motief, handgrepen, apparatuur enzovoorts. Piet en Henk Hoekstra helpen goed en denken mee. Zelfs aan een nieuwe gasslang, deze hebben zij ook vervangen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en krijgen veel complimenten. Echt een aanrader!

Persona3 02

Alles verloopt op een correcte en stipte manier volgens afspraak.

Alles verloopt op een correcte en stipte manier volgens afspraak. Opdracht en levering van de afzuigkap, de datum en tijdstip van montage. Apparaat vakkundig geplaatst. Bleek dat de afvoer ook defect was. Direct een nieuwe afvoer aangebracht. Dat gaf nog een probleem in verband met aanwezig betonijzer in de vloer waar de buis door heen moest. Dit werd met het juiste materiaal vakkundig opgelost. Alles werkt nu perfect. Klasse Allard Doorn.

Persona3 02

Louter positief over Björn Timmermans…

Wij hebben over Björn Timmermans louter positieve zaken te melden. Vanaf het begin tot het eind is hij alle afspraken nagekomen. Perfecte communicatie, professioneel vakwerk, binnen het budget in tijd en geld het werk opgeleverd. Bovendien als persoon aardig, vriendelijk en netjes.

Persona3 02

Alles werd vakkundig ‘gesloopt’ en weer opgebouwd.

Na veel puzzelen nog steeds geen idee wat te doen met de oude gedateerde keuken. De keuken functioneerde opzich nog goed maar zag er helaas niet meer uit en miste luxe zoals een vaatwasser.

Na wat speurwerk ben ik bij de Keukenvernieuwer Henk Bouwers uitgekomen. Na 3 uur meten/tekenen/ideeën uitwisselen kwam er een prachtig concept uit. Binnen erg korte tijd werd keurig het tijdstip van levering doorgegeven en was er ook al een planning wanneer de keuken werd aangepast.

Toen het zover was was ik positief verrast.
Alles werd vakkundig 'gesloopt' en weer opgebouwd.
Denk daarbij aan nieuwe frontjes, grepen, verplaatsen van de afzuigkap/kookplaat (zat niet op een logische plek) en jaaa...weer een vaatwasser.
Helaas was er bij de levering wel iets beschadigd maar dit had ik zelf niet gezien en werd proactief aangeven en direct opnieuw besteld. Hiervoor is een nieuwe afspraak gemaakt zonder enige discussie en inmiddels is de hele keuken tot in detail afgewerkt.

Ik kan hier nog wel veel woorden aan vuil maken maar om een lang verhaal kort te maken....vakwerk en ik zou jullie bij iedereen aanraden.
De foto's spreken voor zich.

Mocht er in de toekomst weer iets aan de keuken gedaan moeten worden dan zal ik zonder enige twijfel weer contact met jullie opnemen.

Persona3 02

Chapeau!

Onze 20 jaar oude keuken was toe aan vernieuwing. Dankzij dhr. Jurgen Roos van De Keukenvernieuwers hebben we nu een prachtige woonkeuken. Uitgaande van onze wensen, gaf hij aan wat technisch mogelijk was, welke opties er waren en wat de kosten waren. De levering van de materialen verliep keurig volgens afspraak. Het plaatsen van de frontjes, laden, plinten en afwerking in ons oud en scheef huis was binnen een dag geklaard. Chapeau, 100% een aanbeveling als je de keuken een 'makeover' wilt geven!

Persona3 02

9 jaar oude keuken in 1 dag vernieuwd naar een prachtige “nieuwe” keuken

9 jaar oude keuken in 1 dag vernieuwd naar een prachtige "nieuwe" keuken. Zeer tevreden over de samenwerking met de broers Piet en Henk Hoekstra. Alles netjes afgewerkt en precies zoals we in gedachten hadden. Om half 9 in de ochtend kwamen de broers binnen en om half 4 in de middag was de keuken weer zo goed als nieuw. Dik tevreden! Aanrader!

Persona3 02

Super tevreden en heel erg blij.

Super tevreden en heel erg blij. Dat zijn wij over Henk Bouwers. Hij krijgt van ons een 10. Hij is heel vriendelijk, meedenkend en het is een vakman. Hij denkt goed mee.

Persona3 02

Joop heeft humor en hij werkt netjes en precies.

Joop van Hoek heeft humor en hij werkt netjes en precies. We geven hem een 10: goede service en hij komt zijn afspraken na. Ook hadden we een duidelijk offerte.

Persona3 02

Waar voor je geld!

Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik geef Rien van den IJssel een 10 want je krijgt waar voor je geld. Hij is zeer deskundig.

Persona3 02

Ze zitten vol met tips of hoe het ook kan.

Een jaar of 3 geleden vroegen wij Piet, na een ruimtebesparende verbouwing, een hogere koelkast te plaatsen. Er was weinig ruimte, maar het lukte hem minutieus erin te krijgen, samen met een bovenkastje. Nu waren wij toe aan een nieuw kookstel, werkblad en gootsteen met kraan.

Alles kwam precies op tijd aan en in een ochtend hebben Piet en Henk Hoekstra het hele spul geplaatst. Ze zitten vol met tips of hoe het ook kan; mogelijkheden waar wij helemaal niet aan gedacht zouden hebben; bijv. verschillende spatschermen. Wij zullen nog jarenlang plezier aan onze keuken hebben. Goed werk!

Persona3 02

Het is super snel gegaan.

Beste Piet en Henk Hoekstra

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Hij is erg mooi geworden.
Het is super snel gegaan.
's Morgens 8 uur begonnen en om half 5 was alles klaar.
Keurig gedaan en netjes gewerkt.
Bedankt daarvoor.

Persona3 02

Adequaat. Een 10 voor Wim!

Wij geven een 10 aan Wim Kranen. Hij is rustig en duidelijk. Hij geeft een goede, duidelijke uitleg. Adequaat.

Persona3 02

Johan Vos heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Johan Vos heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hij werkt secuur en er is sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Persona3 02

Een 10 voor Wim Kranen.

Ik geef een 10 aan Wim Kranen. Hij is een prettige, harde werker die meedenkt en doet wat hij belooft. Hij is zeer deskundig, ik ben helemaal tevreden.

Persona3 02

Er is goed overleg.

Er is goed overleg mogelijk bij wat er gedaan moet worden en zelf heb je toch de touwtjes in handen. Frank van Oers luisterde goed naar mijn wensen. Ik geef hem een 10.

Persona3 02

Marc’s helderheid gaf vertrouwen.

Tijdens een prettig gesprek over de mogelijkheden, tijdsbestek van de werkzaamheden en de prijs (inclusief aanschaf van keukenapparatuur die aan vervanging toe was), met beide handen het aanbod aangenomen. Marcs helderheid over bindende prestatie en afspraken gaven ons voldoende vertrouwen en tijdens de koffie ging hij meteen aan de slag met het opnemen van maten en het noteren van de gewenste apparatuur.
We hadden ons behoorlijk georiënteerd en verbaasden ons in positieve zin over de prijs.
Nu de (vernieuwde) keuken een week naar volle tevredenheid in bedrijf is, is een positieve recensie op zijn plaats.
Marc van Rossum is een harde werker met een no-nonsense instelling die doet wat hij zegt. Zelfs nog meer dan dat: hij brengt je op de hoogte van zaken die niet juist waren aangesloten, of die naar zijn zin niet 100% waren en nam dit wel even mee.
Zijn gedegen vakmanschap is gebleken en we zouden hem zo weer inzetten, echter de verwachting is dat dit voorlopig niet nodig zal zijn gezien het werk wat hij heeft achtergelaten!
Van harte aanbevolen!

Persona3 02

Wim werkt snel, nauwkeurig en geeft goede adviezen.

Wij zijn zeer tevreden over deze keukenvernieuwer. Wij hebben een eilandkap laten vervangen en nieuwe inbouwverlichting laten plaatsen. Daarnaast is ook alles opnieuw afgekit. Wim Kranen werkt snel, nauwkeurig en geeft goede adviezen.

Persona3 02

Happy en tevreden.

Wij zijn happy en tevreden, want Keukenvernieuwer Peter Heesen heeft goed werk geleverd.

Persona3 02

Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

In mijn keuken een nieuwe afzuigkap geplaatst en een nieuw gaskookplaat door Henk Bouwers. Ik ben zeer tevreden over het resultaat uitgevoerd door 2 zeer ervaren monteurs.

Persona3 02

Ze doen precies wat ze beloven.

We zijn zeer tevreden over Piet en Henk Hoekstra van de keukenvernieuwers. Alles werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Ook het offertegesprek verliep prettig. Geen verrassingen achteraf, maar ze doen precies wat ze beloven. We genieten nu van en hernieuwde keuze voor een redelijke prijs.

Persona3 02

Deze keukenvernieuwer heeft altijd een oplossing!

Lambèr van den Broek luistert echt naar de wensen van de klanten. En wat onmogelijk is of niet kan, daar heeft deze Keukenvernieuwer altijd een oplossing voor.

Persona3 02

Wij gaan zeker reclame voor je maken, Marcel!

Onze keuken is al 17 jaar. Nog in perfecte staat, alleen de deurtjes, het vinyl wat los liet, irriteerden ons al jaren. We kwamen op het spoor van De Keukenvernieuwers en kregen bezoek van Marcel van de Snepscheut. Hij luisterde heel goed naar onze wensen, droeg oplossingen aan. Zijn houding, manier van praten en uiteindelijk het werk zelf, zeer precies en netjes, een dikke 10 waard. Wij zijn erg tevreden en ontzettend blij dat hij ons geholpen heeft om onze keuken weer een mooie look te geven. Wij gaan zeker reclame voor je maken, Marcel! Heel erg bedankt.

Persona3 02
Back To Top