fbpx
skip to Main Content

Soms – het gebeurt gelukkig niet vaak – krijgen we een negatieve referentie. Dan is iets niet gegaan zoals het moest. Zo’n referentie wordt vaak afgesloten door de opmerking: dit plaatsen jullie toch niet, ik zie alleen maar positieve referenties. Welnu, wij plaatsen die negatieve referenties zeker. Wie zoekt zal ze vinden. Wij zijn er niet trots op, maar we leren er van. En voor alle duidelijkheid: we krijgen op twee manieren referenties. Mensen schrijven spontaan een verhaal, soms met foto’s erbij. Dit gebeurt vaak via de site. Daarnaast vragen wij iedere klant enkele weken na oplevering om feedback. Dit gebeurt door een gerenommeerd onafhankelijk bedrijf op dit gebied Forum Business Research. Door die feedback kunnen we soms nog wat probleempjes oplossen. We kunnen ervan leren. De klant bepaalt zelf of de reactie op onze site geplaatst mag worden of niet. Soms missen we daardoor een negatieve ervaring op de site, maar ook negens en tienen kunnen soms niet worden niet geplaatst omdat de klant dat liever niet wil.

0
Referenties in juli
0
Referenties in augustus
0
Referenties in september
0
Referenties in oktober

Prima werk geleverd Copy

Lambèr van den Broek krijgt een 9 omdat er prima werk geleverd is en het prettige mensen waren om in huis te hebben… was allemaal oké. 

We bevelen Sjon van harte aan

Sjon is een aimabel en vriendelijke man die zijn vak goed verstaat. De vervanging van onze keukenkraan heeft hij goed en correct gedaan. Wij bevelen hem van harte aan. Sjon Slütter krijgt een 10.

Prima werk geleverd

Lambèr van den Broek krijgt een 9 omdat er prima werk geleverd is en het prettige mensen waren om in huis te hebben… was allemaal oké. 

Een 10 voor Steven

Werken heel netjes en zijn vriendelijk. Steven is een gezellige man. Steven de Bondt krijgt een 10.

Keuken in 2 dagen omgetoverd

Steven de Bondt krijgt een 9. De keuken wordt in 2 dagen omgetoverd naar een nieuwe keuken.

Een 9 voor Fred

Fred Olislagers krijgt een 9. In grote lijnen zijn wij erg tevreden. Aandacht voor betere leveringsvoorbereiding.

Peter werkt netjes

Peter Heesen krijgt een 10. Zeer kundig, meedenkend, netjes werken, afspraken nakomen, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goede service

André gaat door tot híj tevreden is. En dan ben je dat zelf zeker ook! André van der Leek krijgt een 10.

Uitermate tevreden

Ben uitermate tevreden over Patrick van den Eeckhout. Hij krijgt een 10.

Zeker een aanrader

Vriendelijke man prefect werk afgeleverd. Top zeker een aanrader. Henk Sprangers krijgt een 10.

Goed en snel

Freek werkt goed en snel en komt afspraken na. Freek Overdevest krijgt een 9.

Henk krijgt een 10

Vriendelijk behulpzaam. Leveren goed werk. Henk Bouwers krijgt een 10. 

Prachtig eindresultaat

Benno Sprangers en zijn collega Marco hebben ons totaal ontzorgd. Denken mee, hebben de juiste ervaring en zorgen voor een prachtig eindproduct. Hij krijgt een 10.

Alles verliep precies volgens afspraak

Henk Sprangers krijgt een 10. Het contact met Henk Sprangers verliep heel goed en hij heeft goed met ons mee gedacht en advies gegeven over de beste manier om onze keuken te renoveren. Alles precies volgens afspraak en het resultaat is precies wat wij voor ogen hadden. Perfect dus.

Betrouwbaar

John van Dijk krijgt een 10 vanwege de betrouwbaarheid. Als je hem iets vroeg dan wist je al van te voren dat het goed kwam.

Ga zo door!

Heldere afspraken

Henk Bouwers krijgt een 10. Duidelijke offerte, heldere afspraken en net werk geleverd.

Niets dan lof voor Erik

Erik de Kort heeft ons voorzien van uitstekend advies, komt altijd zijn afspraken na en levert, ook niet onbelangrijk, vakwerk. Tijdens de plaatsing van de nieuwe fronten heeft Erik zelfs enige bestaande problemen met de keuken verholpen. Ten slotte is Erik een fijne man om over de vloer te hebben. Kortom niets dan lof en we zouden hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Hij krijgt een 10.

Een 10 voor Henk

Henk Bouwers krijgt een 10 omdat ze zeer goed werk afleveren en alles netjes opruimen. 

Keurig netjes gewerkt

Vriendelijk geholpen en het werk is keurig netjes gedaan. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Alles klopte

Goed werk geleverd. Alles klopte zo als afgesproken. Peter Heesen krijgt een 9.

Zorgvuldig gewerkt

Sjon Slütter krijgt een 10. Zorgvuldige manier van werken en persoonlijke benadering.

Henk komt zijn afspraken na

Perfecte afwerking. Kom afspraken na. Henk Bouwers krijgt een 9. 

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering, goed advies, betrouwbare en hele deskundige keukenaanpassing. Het is prachtig geworden. John van Dijk krijgt een 10.

Een 10 voor Marcel

Marcel Uleman krijgt een 10. Het verliep steeds heel correct.

Keurige uitvoering!

Heel blij met onze keuken renovatie! Dankzij de goede adviezen van Guus van Antwerpen, het precieze inmeet werk en de keurige uitvoering! Nog wat plankjes voor in de kastjes en een plint en dan is het perfect. Hij krijgt een 9.

Duidelijke uitleg

Leuk product en de Heer Steven de Bondt gaf duidelijk uitleg enz. Steven de Bondt werkte goed en ruimde alles op, super. Hij krijgt een 9.

Peter is vakkundig

Vakkundig en deskundige installateurs. Peter Heesen krijgt een 9.

We zullen de Keukenvernieuwers zeker aanbevelen

Wij zijn heel erg tevreden over de klus die bij ons gedaan is. Heel prettig en vakkundig werk. We zijn super enthousiast. En zullen ieder die er om vraagt of een klus heeft zeker de keukenvernieuwers aanbevelen. En tot slot vielen de kosten ons ontzettend mee. Collin Stomps krijgt een 10.

Een 9 voor Steven

Vriendelijke en prettige ervaring. Het resultaat volledig naar wens. Steven de Bondt krijgt een 9.

Zeer klantgericht

Levert kwaliteit en is zeer klantgericht. Henk denkt in oplossingen. Henk Sprangers krijgt een 9.

Komt zijn afspraken stipt na

De Keukenbranche is op zich weinig transparant en klantvriendelijk. Fred was in deze het tegendeel: eerlijk en komt zijn afspraken in tijd en levering stipt na. Fred Olislagers krijgt een 9.

Denken goed mee

Werken netjes, zijn meedenkend en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Collin Stomps krijgt een 9.

Accuraat

Keurig, accuraat en meedenkend gewerkt. Lambèr van den Broek krijgt een 10. 

Snelle service

Deskundige medewerkers, snelle service en een goede prijs. Henk Bouwers krijgt een 10. 

Goed overleg

Henk Bouwers krijgt een 10. Goed overleg over de juiste apparatuur. Ook toen bepaalde apparatuur later bezorgd en geïnstalleerd kon worden werd dat duidelijk verklaard.

Leveren vakwerk

Leveren vakwerk, duidelijke afspraken. Inmiddels ook al aanbevolen bij onze dochter… Henk Bouwers krijgt een 10. 

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en netjes gemonteerd. Remco Lok krijgt een 9.

Komen afspraken na

Frank van Oers krijgt een 9. Ze komen hun afspraken netjes na en de spullen mooi op tijd geleverd. En alles netjes afgewerkt bijna geen vuil en stof binnen.

Keurig werk

Henk Hoekstra krijgt een 9. Keurig werk.

Heldere uitleg

Peter Heesen krijgt een 10. Heldere uitleg, schappelijke prijs.

Duidelijke communicatie

Duidelijk en snelle reactie/communicatie. Werk wordt ook grondig gedaan en netjes afgeleverd. Henk Sprangers krijgt daarom een 10.

Een 10 voor Robin

Goede voorbereiding en goed advies gehad van Robin Banen. Hij krijgt een 10.

Flexibel

Miguel Bouwman krijgt een 9. Kundig, vriendelijk, flexibel, snel en redelijke prijs.

Opnieuw voor de Keukenvernieuwers gekozen

Steven de Bondt krijgt een 9. Ik had in het verleden ook al kennisgemaakt met de Keukenvernieuwers en was erg tevreden, dus maar weer de keuze gemaakt.

Ton heeft goed werk geleverd

Duidelijk in offerte, goede verhouding prijs/kwaliteit. Prettig persoon in de omgang, hij heeft goed werk geleverd en is open en eerlijk. Ton Schoonebeek krijgt een 10.

Superblij met de nieuwe keuken!

Een zeer verdiende 10 voor Marcel van de Snepscheut! Hij adviseerde prettig en werkt heel precies, rustig, gestructureerd en schoon. Alle vervangen onderdelen zien er top uit evenals de vervangen apparatuur. Ik zou Marcel zeker aanbevelen wanneer je een keukenrenovatie overweegt. Superblij met de nieuwe keuken!

Rien heeft overal een oplossing voor

Rien van den IJssel krijgt een 10. Rien is zeer professioneel en erg behulpzaam. Van te voren werden we door Rien gebeld voor de afspraak en of alles klopte. Rien heeft overal een oplossing voor en werkt erg netjes. De keuken ziet er weer top uit met onze grote dank aan Rien.

Ze komen bij je thuis om alles door te spreken

Je kunt precies aangeven wat je veranderd wilt hebben. Ze komen gewoon thuis om e.e.a. te bespreken en om in te meten. Ze proberen je niet andere zaken op de dringen. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Een 9 voor Henk

Henk Bouwers krijgt een 9 omreden dat zij zeer correct werken, afspraken nakomen en meedenken. 

Ik zou Freek bij iedereen aanbevelen

Ons eerste contact was meteen al heel fijn en met een duidelijke uitleg over hoe Freek dacht onze keuken vernieuwing aan te pakken. Ook eigen ideeën werden op een fijne manier in het hele ‘plan’ opgenomen. De ‘klik’ als basis van een goede samenwerking, maakt hij denk ik heel makkelijk met iedere nieuwe klant. Ik zou hem zo aanbevelen bij iedereen. Freek Overdevest krijgt een 8.

Ik zal Steven zeker aanraden

Wij zijn helemaal tevreden met het resultaat wat Steven de Bondt heeft gedaan. Heeft al zijn ervaring gebruikt en ons van goed advies voorzien. Ik zal Steven zeker aanraden als iemand er naar vraagt bij wie ik de keuken heb laten vernieuwen. Werkt heel netjes en schoon en zorgt er voor dat als het werk klaar is ook weer netjes en schoon wordt opgeleverd. Hij krijgt een 9.

Erg tevreden

Het is super mooi geworden. Mooie fronten en ook goed geplaatst en afgewerkt. Kortom, ben erg tevreden. Henk Bouwers krijgt een 10. 

Een 8 voor Remco

Remco Lok krijgt van ons een 8. Wel mag het logistieke proces beter op orde.

Echte toppers

Zeer content met deze vernieuwers, met het contact, met de levering met de uiteindelijke renovatie. Met het team wat de werkzaamheden kwam uitvoeren, echte toppers. Henk Bouwers krijgt een 10. 

Ga zo door!!

Ik ben zeer tevreden over de make-over van mijn keuken. Alles is weer up-to-date. Alle lof gaat naar de heer Steven de Bondt . Hij heeft deskundig werk geleverd, is klantvriendelijk, komt zijn beloftes na, geeft goed advies ( bv. wanneer hebt u voor het laatst uw gas-toevoerslang vernieuwd?) en laat na gedane arbeid alles schoon en netjes achter. Ik geef hem een 10 als waarderingscijfer en wens hem en De Keukenvernieuwers nog veel succes toe!

Zeer tevreden over het resultaat

 Henk Bouwers krijgt een 9. Goed advies, zeer tevreden over resultaat en nette werkers.

Kundig en snel!

De keuken is weer als nieuw. Alle deurtjes en wandplaten laten vervangen tegen een schappelijke prijs. Prima werk van Steven de Bondt. Kundig en snel! Hij krijgt een 9.

Mijn keuken is weer als nieuw

De heer Martin Goedemans heeft goed advies gegeven en mijn keuken is weer als nieuw. Ik ben er heel blij mee! Hij krijgt een 10.

Jurgen werkt netjes

Denken mee met je ideeën en wensen. Goede service en werkt netjes. Jurgen Roos krijgt een 10.

Behulpzaam

Goed werk, behulpzaam en vriendelijk. Freek Overdevest krijgt een 9.

Prima service

Ton Schoonebeek krijgt een 10. Gewoon prima service en advies waar je wat aan hebt.

Frank is an experienced monteur

Frank is an experienced monteur, punctual, and very committed and transparent about the work and process. I like the fact that Frank called me way beforehand to reschedule the appointment due to unavailability of the ordered appliances. His transparency enabled us to reschedule the service without major problems. Frank van Oers krijgt een 9.

Goed werk afgeleverd

Steven de Bondt krijgt een 10. De eerste indruk was gelijk goed en goed werk afgeleverd.

Ze doen het goed

Ze doen het goed zo. Marcel van de Snepscheut krijgt een 8.

Goed en betrouwbaar

Ten eerste is het duurzaam om bestaande materialen te gaan hergebruiken. Goed en betrouwbaar. Rien van den IJssel krijgt een 9.

Top service!

Top service door Steven de Bondt! Hij krijgt een 10.

Peter krijgt een 9

Is hele mooie mogelijkheid om naar die optie te kijken als de keuken verder nog goed in orde is. Peter Heesen krijgt een 9.

Een 10 voor Lambèr

Fantastisch duo erg vriendelijk en correct. Lambèr van den Broek krijgt een 10. 

Leveren kwaliteit

Goede informatievoorziening vooraf, leveren van kwaliteit. Marcel van de Snepscheut krijgt een 10.

I would recommend him without hesitation!

Jurgen did an absolutely fantastic job, from working with us on our initial design ideas, to perfectly measuring up the kitchen, to installing our new kitchen doors, which has totally transformed an old, tired kitchen. He works with the minimum of fuss, removes all of the old doors and other materials, and cleans up beautifully after himself. Definitely gets top marks and I would recommend him without hesitation! Overall, working with Jurgen and the Keukenvernieuwers has given us a great, high quality result, for an affordable price. Thank you! Jurgen Roos krijgt een 10.

Meer dan tevreden

Via Remco Lok professionele informatie gekregen wat wel en niet kan mbt verbouwing van onze keuken. Remco heeft mbv deurpanelen/keukenblad laten zien hoe je keuken eruit komt te zien. Van koken op het gas naar elektrisch koken was geen enkel probleem. Hij is van alle markten thuis. Werkt netjes en secuur, is deskundig. Komt rustig over, man van weinig woorden, wat wij als zeer prettig ervaren. Meer dan tevreden over onze keukenman die zijn advies uitvoert naar werkelijkheid. Hij krijgt van ons een dikke 10.

Stelt de klant voorop

André van der Leek krijgt een 10. Stelt de klant voorop en is zeer vakkundig. Verbetert de keuken ook daar waar het niet voorzien was. Denkt mee.

Goed advies

Henk Hoekstra krijgt een 9. Goede apparaten en keukenbouw en advies. Meezoeken naar oplossingen.

Een 10 voor Marcel

Duidelijke afspraken door Marcel van de Snepscheut.

Prima vakmanschap

Peter Heesen krijgt een 9. Prima vakmanschap.

Een 10 voor Rob

Rob van ‘t Hof levert correct af wat is overeengekomen.

Goede afspraken

Goede afspraken die goed worden uitgevoerd door Henk Bouwers. Hij krijgt een 9. 

Betrouwbaar

André van der Leek is een betrouwbaar persoon en staat voor zijn werk. Daarom krijgt hij een 9.

Onze keuken is weer als nieuw

Henk Bouwers krijgt een 10. Onze keuken is weer als nieuw, mooie mat zwarte kastjes zonder je hele keuken hoeven te vervangen.

Het resultaat is prachtig

Het contact met Remco is heel prettig. Vanaf het offreren tot en met de installatie. Daarbij ook het gegeven dat hij deskundig is en heel rustig en secuur werkt. Het resultaat is prachtig. Er moet nu nog een deurtje vervangen worden omdat dat niet was geleverd. Dat komt hij maandag a.s. doen. Als ook dat helemaal goed gaat, zijn wij heel tevreden klanten! Remco Lok krijgt een 10.

Back To Top