skip to Main Content

Referenties

We krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel wat mis, maar problemen worden vrijwel altijd tot tevredenheid van de klant opgelost. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf en we laten minder positieve opmerkingen niet expres weg! In 2018 ontvingen we bijna 800 positieve tot zeer positieve reacties op ons werk. En ook dit jaar weten de klanten ons weer te waarderen. We zijn er trots op! En als u ons niet gelooft: u mag echt langskomen om ze allemaal te controleren…

Verantwoording.

Soms – het gebeurt gelukkig niet vaak – krijgen we een negatieve referentie. Dan is iets niet gegaan zoals het moest. Zo’n referentie wordt vaak afgesloten door de opmerking: dit plaatsen jullie toch niet, ik zie alleen maar positieve referenties. Welnu, wij plaatsen die negatieve referenties zeker. Wie zoekt zal ze vinden. Wij zijn er niet trots op, maar we leren er van. En voor alle duidelijkheid: we krijgen op twee manieren referenties. Mensen schrijven spontaan een verhaal, soms met foto’s erbij. Dit gebeurt vaak via de site. Daarnaast vragen wij iedere klant enkele weken na oplevering om feedback. Dit gebeurt door een gerenommeerd onafhankelijk bedrijf op dit gebied Forum Business Research. Door die feedback kunnen we soms nog wat probleempjes oplossen. We kunnen ervan leren. De klant bepaalt zelf of de reactie op onze site geplaatst mag worden of niet. Soms missen we daardoor een negatieve ervaring op de site, maar ook negens en tienen kunnen soms niet worden niet geplaatst omdat de klant dat liever niet wil.

0
Referenties in augustus
0
Referenties in september
0
Referenties in oktober
0
Referenties in november

Een dikke 10 voor keukenvernieuwer Rob van ‘t Hof.

Een dikke 10 voor keukenvernieuwer Rob van 't Hof. Inmiddels heb ik 2 ervaringen met Rob en ben zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van afwerking. Rob heb ik leren kennen als een vakman die meedenkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Bij Rob geldt afspraak is afspraak en geen verrassingen achteraf en dat alles ook nog tegen zeer redelijke prijzen!

Goede ervaring.

Een 9 voor Rien van den IJssel. Ik heb er een goede ervaring mee. Rien is zeer deskundig.

Veel mogelijkheden als je nog niet de hele keuken wilt vernieuwen.

Een 10 voor Rien van den IJssel. Goede service en veel mogelijkheden als je nog niet de hele keuken wilt vernieuwen.

Een vakman die goed met je meedenkt. Project geslaagd!

Steven de Bondt is een vakman die goed met je meedenkt. Na de eerste kennismaking waar alle tijd was de juiste keuzes te maken, is de keuken binnen de afgesproken tijd omgetoverd tot nieuw. Project geslaagd!

Een 10 voor Steven de Bondt.

Een 10 voor Steven de Bondt . Hij is vakkundig, werkt netjes en geeft goede adviezen. Onze keuken ziet er weer top uit👍.

Nou, onze “oude” keuken is weer als nieuw.

Nou, onze "oude" keuken is weer als nieuw. Peter Heesen nam contact met ons op, huisbezoek en is heel helder over prijzen, werkwijze en aflevering. Kijkt wat je wilt, denkt mee wat wel en niet kan of wat nog goed is. Hij heeft goed werk afgeleverd, werkt netjes ruimt alles mooi op. Wij zijn heel blij met het af geleverd werk. Top. Kortom een aanrader.

Keukenvernieuwers: een echte aanrader.

Onze keuken is naar volle tevredenheid geplaatst door Henk Bouwers.
Er is vakwerk geleverd, er is netjes en schoon gewerkt.
Onze keuken heeft een tweede leven gekregen.
Nog onze dank aan de medewerkers die dit werk hebben geleverd.
Keukenvernieuwers: een echte aanrader.
Wij zijn er erg blij mee.

De keukenvernieuwer werkt ontzettend precies en secuur.

Afspraken worden super goed nagekomen, er wordt goed meegedacht in mogelijkheden en de keukenvernieuwer werkt ontzettend precies en secuur. Een 10 voor Michel Eugster.

Zeer tevreden over de werkzaamheden.

Een 10 voor Fred Olislagers. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden.

Zeer prettig….

Ton Schoonebeek krijgt een 9 van ons. Vakkundig en oplossingsgericht denken, voorgesprek als zeer prettig ervaren.

Zeer net voorgesprek en keurige plaatsing!

Een 10 voor Fred Olislagers. Zeer net voorgesprek en keurige plaatsing.

Meedenkend en niet opdringerig.

Henk Bouwers krijgt een 10 van ons. Meedenkend en niet opdringerig. Vakmensen die weten waarover ze praten. Goede ideeën.

Prima werk geleverd.

Prima werk geleverd door Rien van den IJssel. Ik geef hem een 10, hij is zeer deskundig.

Vakkundige oplossing voor onze keukenlade.

Vakkundige oplossing voor onze keukenlade (met bestekbak) door Nico Kamphuis. Alleen door een foute lade te sturen hebben wij ruim drie weken langer op de nieuwe moeten wachten. Een negen voor Nico, hij is zeer deskundig.

Een 8 voor Collin.

Collin Stomps krijgt van mij een acht. Het ging in de planning niet helemaal goed, maar dat kan gebeuren. Kastje was niet besteld/gemaakt en toen met spoed e.d. wel, later geplaatst.

Snel en goed.

Een 9 voor Guus van Antwerpen. Snel en goed.

Goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe keuken.

André van der Leek krijgt van mij een 9. Kosten zijn goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Vriendelijke keukenmonteur. Duidelijke offerte.

We bevelen Henk graag aan!!!

De Keukenvernieuwers, Henk Hoekstra, uit IJmuiden levert naast een goed resultaat net dat beetje meer waardoor je hem graag aanbeveelt. Henk komt afspraken na, levert tijdig en denkt mee in het vinden van de juiste en mooiste oplossingen. Echt een vakman!!! Een 10.

Keurig professioneel werk.

Een 10 voor Alex Krigee. Keurig professioneel werk. Goede communicatie.

Perfecte service. Duidelijke offerte.

Henk Bouwers denkt mee om het probleem op te lossen. Betaalbaar. Perfecte service. Duidelijke offerte. Een negen.

Attent meegedacht.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Bouwers.Vanaf het verkennen van de mogelijkheden tot de uitvoering is er steeds attent meegedacht met ons als klant. Afspraken zijn nagekomen en er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt.

Vakmanschap bij de montage!!!

Een 10 voor Ton de Bruin. Goede adviezen en vakmanschap bij de montage!!!

… bovendien goed gehumeurd.

Ton Schoonebeek krijgt een 9 van ons. Hij heeft gedegen werk afgeleverd en was bovendien goed gehumeurd.

Keuken is weer als nieuw!!!

Een 10 voor Johan Vos: het werk en de communicatie verliep perfect. Keuken is weer als nieuw!!!

Zo blijven doorgaan.

Zo doorgaan, geweldig!

Nico Kamphuis heeft kennis van zaken, hij werkt nauwkeurig en netjes.

Zo doorgaan. Geweldig!

Correcte afhandeling van de werkzaamheden.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Henk Hoekstra voor een correcte afhandeling van de werkzaamheden. Hij komt zijn afspraken na.

Prima vakman.

Een 10 voor Martin Goedemans. Prima vakman. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Deskundig personeel.

Een 9 voor Benno Sprangers. Goed advies, deskundig personeel, netjes achtergelaten.

Heel ter zake kundig.

Marcel Uleman krijgt een 10 van ons. Heel ter zake kundig en een vriendelijke man. Wij waren zeer tevreden.

Zo netjes en precies als afgesproken.

Een 10 voor Marco van der Zee. Zo netjes en precies als afgesproken.

Super gedaan door Steven de Bondt.

Wij hadden 5 jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief een aangrenzend bargedeelte met kastjes eronder, welke de keuken van de woonkamer scheidt. Maar met 2 kinderen begon het allemaal best krap te worden in huis, dus de bar moest wijken.

Na een intakegesprek waar de mogelijkheden werden besproken, heeft Steven de Bondt de bar netjes verwijderd en het complete werkblad vervangen in precies dezelfde kleur en dikte. Daardoor past het geheel met de rest van de keuken. Ook heeft hij 1 keukenkast herplaatst. Alles in één ochtend. Super gedaan. Hij is zelfs nog een paar dagen later kosteloos terug te komen om een onderplint op maat te zagen die wij pas later hadden gekocht.

We zijn er erg blij mee en het geleverde werk is van topkwaliteit.

Keuken gerenoveerd door Henk Hoekstra: alles led verlichting, nieuw aanrechtblad, spoelbak, afzuigkap, inductiekookplaat, oven.
Dit alles is in 1 dag geklaard. Keurig werk geleverd en alles schoon achtergelaten. We zijn er erg blij mee en het geleverde werk is van topkwaliteit. Ook de kleine onvoorziene problemen werden snel en goed opgelost.

Een serieus bedrijf….

Een 10 voor Benno Sprangers. Een serieus bedrijf, afspraken worden correct en precies nagekomen en met een zeer goed resultaat.

Zeer snelle en gedetailleerde offerte, en afspraak voor datum uitvoering.

Een 10 voor Benno Sprangers. Snel en efficient contact. Zeer snelle en gedetailleerde offerte, en afspraak voor datum uitvoering. Prima uitvoering. Zeer prettig contact met fa. Sprangers, in het voortraject en tijdens de werkzaamheden. Op alle onderdelen scoren ze hoog. Klasse!

Ik ben een gelukkig mens….

Beste mensen,

Ik ben helemaal blij met de adviezen, de uitvoering en de service rond de renovatie van mijn keuken cq vervanging van apparatuur door Keukenvernieuwer Henk Bouwers. Superhandig dat ze alle benodigde werkzaamheden zelf konden uitvoeren, waaronder ook aanpassen meterkast voor installatie inductie. Alles keurig afgewerkt en frontjes rechtgezet. Zelfs schoongemaakt en gezogen 😀
Zoals gezegd, ik en een gelukkig mens, óók met de verhouding prijs-kwaliteit.

Iets beter communiceren hoe dingen worden opgelost.

Een 8 voor Keukenvernieuwer Henk Hoekstra. Iets beter communiceren hoe dingen worden opgelost als de levering niet compleet is. Ik moest daar nu zelf achteraan na 5 weken.

Dit is een goed alternatief.

Peter de Jong krijgt van ons een tien omdat het niet altijd nodig is de hele keuken te vernieuwen en dit is een goed alternatief. Peter werkt netjes.

Je kunt voorkomen dat de goede onderdelen van de keuken worden gesloopt.

Een 10 voor Benno Sprangers. In de huidige tijd waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt kun je met een keukenrenovatie voorkomen dat de goede onderdelen van de keuken worden gesloopt. ‘Onze’ keukenvernieuwer Benno Sprangers was kundig, luisterde goed naar wat wij wilden en gaf nuttige suggesties daar waar nodig. We hebben uiteindelijk niks vervangen wat we niet van tevoren al hadden bedacht.

Helaas werd door omstandigheden de renovatie in 2-en gesplitst, maar daar had Benno zelf geen invloed op. Elke dag werd uiterst zorgvuldig opgeruimd en schoongemaakt en uiteindelijk hebben we maar 1 avond niet kunnen koken.

Goede service, vriendelijke benadering.

Henk Bouwers krijgt een 10 van ons. Goede service, vriendelijke benadering gecombineerd met vakmanschap. Zeer deskundig.

Complimenten!

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers.

Vriendelijke en persoonlijke benadering bij keuzeproces.
Vakmanschap en kwaliteit, met oog voor detail in de aflevering en afwerking.
Complimenten!

Ja, we hebben nu weer een mooie keuken!

Ja, we hebben nu weer een mooie keuken, dankzij De Keukenvernieuwers, en zeker Wim Kranen.
2 deurtjes waren niet goed, maar na 2 weken is alles in orde gemaakt.
Alles werd nog nagelopen: super.
Zeer tevreden over Wim.

Goede service van Collin.

De heer Collin Stomps heeft goede service verleend en is klantvriendelijk. Hij denkt goed mee. Ik geef hem een tien!

Niets aan te merken op maakwerk en plaatsing.

Een acht voor Guus van Antwerpen. We hebben niets aan te merken op maakwerk en plaatsing. De communicatie kon echter wel wat beter.

Doorgaan met de goede afspraken.

Een 8 voor Johan Vos: doorgaan met de goede afspraken.

Alleen maar positief…..

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers.
Door waterschade moest een deel van onze keuken vervangen worden.
Alleen maar positief:

  • goed meedenken in de opties om onderdelen te vervangen.
  • opstellen van offerte en aanverwante zaken verloopt soepel.
  • ervaren en betrouwbaar personeel die goede kwaliteit laten zien en achteraf alles opruimen!
  • de keuken staat er weer alsof er "niets" is gebeurd... 🙂

Iets kortere wachttijd.

Allard Doorn krijgt van ons een acht: Iets kortere wachttijd. Je moet nu wel 5 maanden wachten totdat er tijd is om te komen maken.

Een 10 voor Bjorn Timmermans.

Bjorn Timmermans van De Keukenvernieuwers krijgt van ons een 10. We werden goed geadviseerd. Hij werkt netjes.

Kwaliteit en kunde.

Goede service, kwaliteit en kunde. Een 10 voor Michel Eugster.

Voortreffelijk werk afgeleverd.

De heer Collin Stomps heeft voortreffelijk werk afgeleverd. We geven hem een zeven, hij is zeer deskundig.

Kwaliteit geleverd voor een redelijke prijs.

André van der Leek krijgt van mij een 10. Goede service. Hij komt zijn afspraken na. André heeft kwaliteit geleverd voor een redelijke prijs.

Back To Top