skip to Main Content

Referenties

We krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel eens wat mis, maar problemen worden vrijwel altijd tot volle tevredenheid van de klant opgelost. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf en we laten minder positieve opmerkingen niet expres weg! Vorig jaar ontvingen we meer dan 700 positieve tot zeer positieve referenties – we zijn er supertrots op! U mag ze komen controleren…

0
Referenties in augustus
0
Referenties in september
0
Referenties in oktober
0
Referenties in november

Goede ervaringen met Remco Lok.

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Remco Lok. Wij hebben met Remco goede ervaringen. Hij komt vrijwel altijd de afspraken na en hij werkt zeer precies. Wij zijn erg tevreden met de keuken die hij vernieuwd heeft.

Er is geen enkel minpunt te bedenken.

Wij zijn uitermate tevreden over de afhandeling van de renovatie van de keuken (vervangen van alle fronten).

Bij 1e bezoek goede adviezen gekregen inzake materiaal, kleur en handgrepen.

Offerte was de volgende dag al binnen en overeenkomstig de afspraken.

14 november hebben Piet en Henk Hoekstra de werkzaamheden uitgevoerd; zij werken snel. nauwkeurig en netjes.

Wij kunnen ze alleen maar een dikke 10 geven; er is geen enkel minpunt te bedenken.

Heel goed gedaan!

Een 9 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. Uitgevoerd werk werk heel goed gedaan. Jurgen is zeer deskundig.

Zo doorgaan!

Henk Sprangers is deskundig.

Een acht voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Hij is deskundig.

Gewoon zo doorgaan!

Ze zijn perfecte vaklui, doen hun werk perfect.

Wij geven Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra  een 10. Ze zijn perfecte vaklui, doen hun werk perfect. Werken heel nauwkeurig samen.

Via een prettig gesprek werden onze wensen omgezet in een nieuwe keuken.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. De werkwijze is prettig. Geen harde verkoop, maar via een prettig gesprek werden onze wensen omgezet in een nieuwe keuken.

Met zo iemand doe je graag zaken!

Allard Doorn levert kwaliteit, houdt zich aan afspraken en is open over eventuele missers. Met zo iemand doe je graag zaken. Hij knokt ook voor je bij de fabriek en kreeg gedaan dat een bestelling iets naar voren werd gehaald. Niets dan lof!! Hij denkt goed mee. Een negen voor Allard!

De vernieuwde keuken voldoet aan onze verwachtingen.

Miguel Bouwman heeft prima werk geleverd. Hij kwam zijn afspraken na en werkte netjes en schoon. De vernieuwde keuken voldoet aan onze verwachtingen. Er was een goede prijs/kwaliteitverhouding.

‘De vent maakt de tent’ (Miguel) levert gewoon goed werk…

Duurzaam en economisch. Een nieuwe keuken is duurder dan wanneer je een kwaliteitskeuken opknapt en het is ook veel belastender voor het milieu om een volledige keuken te vervangen. En 'de vent maakt de tent' Miguel Bouwman is een rustige en aardige man die gewoon goed werk levert.

Het eindresultaat is schitterend geworden.

Martin Goedemans heeft onze keuken zeer vakkundig en tot volle tevredenheid gerenoveerd.
Het eindresultaat is schitterend geworden.
Afspraken werden stipt nagekomen en foute levering werd keurig opgelost.
Martin is een gezellige en nauwgezette werker en eet graag een broodje mee.

Goede kwaliteit. Een 10 voor Benno.

Een 10 voor Benno Sprangers. Goede adviezen, hij werkt netjes en levert goede kwaliteit. Er was en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Een negen voor Johan Vos.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Hij is zeer deskundig. Hij levert goed en vakkundig werk.

Vriendelijke en adequate behandeling.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos: Kwalitatief goed werk geleverd en alles volgens afspraak. Vriendelijke en adequate behandeling. Johan Vos is zeer deskundig.

Stipte levering, vriendelijke monteur…

Ik geef een 9 aan Keukenvernieuwer Remco Lok. Stipte levering. Alles geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Vriendelijke monteur, hij staat open voor gesprek en vragen.

Perfect advies op maat.

Wij geven een 10 aan Bernhard Verhage. Deskundig; betrouwbaar; perfect advies op maat; houdt zich keurig aan de afspraken en belangrijk: denkt mee! Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Houden zo!

Goede adviezen en dienstverlening.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Hij komt zijn afspraken na. Goede adviezen en dienstverlening. Wij vinden hem zeer deskundig.

Wij zijn erg blij met Marcel van de Snepscheut!

Wij hadden een afzuigkap met externe motor in de garage. De afzuigkap lekte vet via de lampjes en was niet goed schoon te maken. Ook maakte de afzuigkap steeds meer lawaai. Van een plaatselijke keukenzaak kregen wij het bericht dat de monteur “het niet zag zitten” om de afzuigkap te vervangen!

Toen zag ik de advertentie van Marcel van de Snepscheut en heb ik hem gebeld. Hij heeft onze afzuigkap en de externe motor in de garage verwijderd, een nieuwe afzuigkap geïnstalleerd die perfect op de plek van de oude past en de afvoerbuis naar buiten toe verlengd. Daarna ook nog de plint onder de vaatwasser bijgeschaafd zodat die ook weer zonder problemen open en dicht kan. Wij zijn erg blij met Marcel van de Snepscheut: hij reageerde snel, dacht goed met ons mee, communiceerde goed en werkte netjes. Ik kan Marcel van de Snepscheut zeker aanraden. We geven hem een 10.

Heldere begroting , duidelijke afspraak en zorgvuldige afhandeling.

Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra krijgen van mij een 10. Heldere begroting , duidelijke afspraak en zorgvuldige afhandeling. Ombouw netjes aangeleverd en geplaatst.

Prettige orderbespreking en afhandeling.

Een negen voor Marcel van de Snepscheut. Een prettige orderbespreking en afhandeling. Marcel luisterde goed naar onze wensen.

Wij kunnen De Keukenvernieuwers zeker adviseren aan derden.

Wij zijn zeer tevreden over de heer Marcel van de Snepscheut. Hij heeft ons goed geadviseerd en alle drie apparaten vakkundig gemonteerd. Zijn advies vóór aanschaf én na montage was ook prima. Dhr. van de Snepscheut heeft de keuken netjes achtergelaten en alle rommel meegenomen. De Keukenvernieuwers was ons aangeraden door mijn zusje uit Haarlem. Zij was ook zeer tevreden met De Keukenvernieuwers. Dus kunnen wij De Keukenvernieuwers zeker adviseren aan derden. Een 9.

Hij werkt zeer netjes en precies.

Een negen geven wij aan Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Hij werkt zeer netjes en precies. Wij zijn zeer tevreden.

Een 10 omdat het goed bevallen is!

Een 10 voor Allard Doorn omdat het goed bevallen is. Keurig afgewerkt. TOP!

Opdracht volledig naar tevredenheid uitgevoerd.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. De opdracht is volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn daarom tevreden. Wim is zeer deskundig.

Wat goedkoper vernieuwen.

Een 8 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek. Wat goedkoper vernieuwen. De prijs/kwaliteitverhouding vond ik niet goed.

Zeer punctueel in de uitvoering van het werk.

Ik geef een 10 aan Keukenvernieuwer Remco Lok. Hij heeft goede kennis van zaken en is zeer punctueel in de uitvoering van het werk. Zeer deskundig.

Tevreden met de keuken.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Wij zijn tevreden met de keuken. Een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Communicatie is goed, ook via Whatsapp….

Er wordt geluisterd naar wat de klant wil en (bijna) alles is mogelijk. Ook de communicatie is goed, zowel via de mail als via Whatsapp. Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Jurgen Roos.

Onze vernieuwde keuken is prachtig geworden….

Keukenvernieuwer Henk Bouwers is een man met veel kennis van zijn vak. Een complete levering en een snelle en vakkundige montage door Leo en Teun. Harde werkers en onze vernieuwde keuken is prachtig geworden.

Goede, nette service.

Wij geven een 10 aan Bernhard Verhage. Goede en nette service. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Bernhard komt zijn afspraken na.

Tevreden over producten, service en afwerking.

Een 9 voor Allard Doorn. We zijn tevreden over producten, service en afwerking. Allard denkt goed mee.

Goed werk volgens afspraak geleverd.

Keukenvernieuwer Collin Stomps leverde goed werk volgens afspraak. Hij luisterde goed naar onze wensen. Een negen voor Collin.

… Ook een aardige man in de omgang….

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Alles werd keurig netjes afgeleverd en gemonteerd. Ook een aardige man in de omgang. Zeer deskundig.

Goed advies van Marcel Uleman.

We kregen een goed advies en goede service van Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Hij krijgt van ons een 9. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Prima vakwerk door Bjorn.

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een 10. Snelle hulp. Aantrekkelijke prijs en prima vakwerk door Bjorn. Hij moet wel nog op het moment van schrijven terug komen voor het afstellen van kastjes en nog na monteren van kastdeurtjes. Heb er alle vertrouwen in dat dit snel gaat gebeuren.

Presentatie en performance is goed….

Een acht voor Marcel van de Snepscheut. Jullie presentatie en performance is goed. Ik geef alleen nooit 10-en. 

Prima!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Bouwers. Kwaliteit, service, afspraken nakomen, prima!

Wees zuinig op deze medewerkers!

Heel vriendelijke en kundige vakmensen.

Keukenvernieuwer Henk Bouwers krijgt van ons een 10. Prachtig resultaat en heel vriendelijke en kundige vakmensen.

Geven goed advies zonder opdringerig te zijn.

Keukenvernieuwer André van der Leek krijgt van ons een 9. Ze houden zich aan afspraken. Gaan professioneel aan de slag. Geven goed advies zonder opdringerig te zijn. Kortom: zeer tevreden. Met vriendelijke groet,

Prima service en deskundig.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Prima service en deskundig. Hij denkt goed mee.

Communicatie is niet goed.

Een 7 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. De communicatie is niet goed. Offertes moeten duidelijker en beter (begrijpbaar) gespecificeerd. Remco moet sneller werken.

Benno is zeer professioneel.

Een 10 voor Benno Sprangers. Benno is zeer professioneel, geeft goede adviezen. Hij is zeer deskundig.

Ik heb alleen positieve ervaringen.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers omdat ik alleen positieve ervaringen heb. Het team werkte zo goed samen. Ordelijk. Professioneel. En... zo te zien met plezier.

Prima service, goed personeel.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers. Prima service, goed personeel. Ze denken goed mee.

Ga zo door!

Ze hebben geduld, ook al verander je zes keer van keuze…

Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra krijgen can ons een 10. Leuke mannen en ze hebben geduld, ook al verander je zes keer van keuze. Ze werken hard en doen hun werk goed.

Waardevol en eerlijk advies door sympathieke vaklieden.

Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra krijgen van mij een 10. Waardevol en eerlijk advies door sympathieke vaklieden, levering prima apparatuur tegen prima prijs, supersnelle en keurige montage, geweldige en snelle service.

Goede kwaliteit met mooi resultaat.

Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra werken keurig. Ze krijgen van ons een negen. Goede kwaliteit met mooi resultaat. Ze zijn ook vriendelijk en attent en denken goed mee.

Miguel raffelde het niet af….

De keuken ziet er weer top uit! Bij het kiezen van de kleur was Miguel Bouwman geduldig en gaf hij ook de tijd en ruimte om toch nog een keer te overdenken en veranderen. Uiteindelijk was er wat meer tijd nodig voor de afwerking. Miguel raffelde het niet af maar kwam gewoon nog een keer terug om de puntjes op de i te zetten. Miguel werkt netjes en is voorzichtig.

Deskundige monteur.

Keukenvernieuwer Frank van Oers krijgt van ons een 10. Goede service, prettig contact met de monteur. Hij is zeer deskundig.

Werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers. De werkzaamheden zijn netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Benno is zeer deskundig.

De communicatie was prettig.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. De heer Roos heeft heel goed werk geleverd. De communicatie was prettig en de afspraken duidelijk.

Een mooi resultaat!

Back To Top