skip to Main Content

Referenties

We krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel eens wat mis, maar problemen worden vrijwel altijd tot volle tevredenheid van de klant opgelost. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf en we laten minder positieve opmerkingen niet expres weg! In 2017 ontvingen we meer dan 700 positieve tot zeer positieve referenties – we zijn er supertrots op! U mag ze komen controleren…

0
Referenties in april
0
Referenties in mei
0
Referenties in juni
0
Referenties in juli

Een 10 voor Collin Stomps.

Keukenvernieuwer Collin Stomps krijgt van ons een tien. Hij is zeer deskundig, gaf goed advies en denkt met de klant mee.

Alles tot in de puntjes afgewerkt en keurig werk geleverd.

Wij zijn uitermate tevreden over Guus van Antwerpen. Hij heeft na een passende offerte onze keuken gerenoveerd en dit tot volle tevredenheid. Alles tot in de puntjes afgewerkt en keurig werk geleverd. Dankjewel hiervoor. Wij kunnen Guus van Antwerpen dan ook van harte aanbevelen mocht u toe zijn aan een renovatie van uw keuken.

Het ziet er heel mooi uit en ik ben er heel blij mee.

Aan Keukenvernieuwers Henk en Piet  Hoekstra,

Het is alweer een week terug dat jullie in onze keuken nieuwe deurtjes en een afzuigkap hebben gemaakt, het ziet er heel mooi uit en ik ben er heel blij mee.

Hartelijke groeten,

Er wordt netjes en vakkundig gewerkt.

Er wordt netjes en vakkundig gewerkt door Marco van der Zee. We geven hem een 10.

Werkt heel netjes zonder chaos.

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een negen omdat hij goed en secuur werk heeft geleverd. Hij werkt heel netjes zonder chaos en luisterde goed naar onze wensen.

Het was ook erg plezierig dat er niet geduwd werd om allerlei extra dingen te doen.

Ik ben bij Keukenvernieuwers Henk en Piet  Hoekstra terecht gekomen via een referentie van het gebouw waar we een appartement in hebben. Ik was zeer onder de indruk van het vlotte bezoek waarin opties besproken werden om de keuken wat te verbreden. Het was ook erg plezierig dat er niet geduwd werd om allerlei extra dingen te doen. Integendeel, de suggesties waren zeer praktisch en nuchter. In wederzijds overleg werd een leverdatum en bewerkingsdatum afgesproken en daar werd ook aangehouden.
Elke communicatie die we hadden over dingen die mij niet duidelijk waren, werd onmiddellijk beantwoord per email en ter voldoening. De dag zelf verliep voorspoedig en kleine verrassingen die naar boven kwamen door het slopen van een inbouwkast en een muurtje werden meteen ter plekke deskundig opgelost.
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen Piet en Henk Hoekstra van harte aanbevelen.
We geven de heren een 10.

Een 10 voor Henk Sprangers.

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Henk Sprangers wegens twee uitstekende ervaringen in januari 2016 en mei 2018.

Sjon Slütter is een goede vakman.

Keukenvernieuwer Sjon Slütter is een goede vakman. We geven hem een 10. Goede service, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Henk en Piet Hoekstra zijn toppertjes.

Henk en Piet  Hoekstra zijn toppertjes. Duidelijk in de voorbereiding, advies en offerte. Goede communicatie, ze waren op tijd en alles is keurig afgewerkt. Zelfs de rommel werd opgeruimd. En, wij zijn heel blij met het resultaat van de keukenrenovatie.

Als ik hem een score moet geven verdient hij een dikke 10.

Een tovenaar ja.

Het maken van een afspraak was snel gemaakt en ja er werd contact met ons opgenomen. Marc van Rossum heeft ons uitstekend geïnformeerd wat de mogelijkheden waren en conform gemaakte afspraak werd geleverd en begonnen met de werkzaamheden.

Van nature ben ik zelf een perfectionist, maar dat is Marc ook. Met enorme precisie heeft hij de frontjes van onze keuken vervangen. Alles hangt perfect, zelfs het draaiplateau in de hoekkast heeft hij weer gerepareerd. Daarnaast de eerlijkheid, hij heeft zelf aangegeven een fabricage foutje. Dat komt zelden voor. Als ik hem een score moet geven verdient hij een dikke 10.

Met dank.

Fantastische service.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong. Peter levert prima werk af, wij zijn zeer tevreden over zijn vakmanschap en fantastische service. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Uiterst tevreden over Marcel van de Snepscheut.

Marcel van de Snepscheut heeft netjes gewerkt. Geen klachten. Resultaat is goed. Uiterst tevreden.

Hij is echt een top vakman!!!!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek. Hij is echt een top vakman!!!! Goede communicatie.

Het gaat meestal om de voorkant…

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek. Hij is zeer deskundig. En het gaat meestal om de voorkant....

Deze heren zijn beslist een aanrader als je nieuwe keuken wilt. 

Op 21 juni 2018 is mijn keuken vernieuwd door de keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. Binnen 1 dag een verbluffend mooi resultaat waar ik erg blij mee ben. Vanaf het moment van het eerste bezoek prima service en (pro actief) advies. Alles is volgens afspraak verlopen en binnen een dag (netjes gewerkt) stond de keuken strak als een huis. Helaas was de kraan bij mij thuis niet afgeleverd (kan gebeuren; vervangende kraan geplaatst!), maar gelijk na levering van de kraan stond Piet voor de deur om kraan alsnog te plaatsen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden (advies, kwaliteit en service) ben met mijn nieuwe keuken vanaf het moment van het eerste bezoek tot en met de plaatsing van de keuken. Deze heren zijn beslist een aanrader als je nieuwe keuken wilt.
Met vriendelijke groet,

Renovatie van de keuken is prima verlopen.

Marcel van de Snepscheut krijgt van ons een negen. Hij is deskundig. Voor de offerte van de keuken ruim de tijd genomen. De renovatie van de keuken is prima verlopen.

Vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering alles naar wens…

Keukenvernieuwer Harry Zweverink heeft bij ons in het chalet op de camping een nieuw aanrechtblad en spoelbak gemonteerd. Vanaf het eerste contact, het inmeten tot en met de uitvoering alles naar wens en volle tevredenheid.

Goed en vlot.

Een negen voor Keukenvernieuwer Harry Zweverink. Het was een plezierige ervaring, hij is zijn afspraken goed nagekomen en ondanks een handblessure heeft hij goed en vlot werk geleverd. Wij vinden hem zeer deskundig.

Kwaliteit en veel kennis van zaken.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek.

  • Zeer deskundig
  • Nakomen van afspraken
  • Netjes werken
  • Meedenken
  • Tijdig leveren

Kwaliteit en veel kennis van zaken.

Goede service en planning.

Een 10 geven wij aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Dit vanwege de geode service en planning en het nakomen van de afspraken.

Geen lange wachttijd.

Geen lange wachttijd. Duidelijke afspraken en een correcte afhandeling. Een negen voor Keukenvernieuwer Harry Zweverink.

Vriendelijk, rustig, vakkundig.

Een negen voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Hij is vriendelijk, rustig en vakkundig. De afspraken worden nagekomen.

Prettig contact, prima werk.

Allard Doorn krijgt van mij een tien. Een prettig contact, goede informatie, meedenken naar mogelijkheden. Prima werk geleverd.

Snel, keurig en weinig gedoe.

Snel, keurig en weinig gedoe. Een negen voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers . Hij heeft ook de rommel opgeruimd.

Het eindresultaat mag er zijn!!

Nieuwe inductiekookplaat, rolluik voor de kast vervangen en plinten hersteld: onze keuken is weer tiptop in orde dankzij de deskundige en vriendelijke vakmensen van Keukenvernieuwer Henk Bouwers uit Assen. Afspraken worden nagekomen, ze zijn servicegericht en het eindresultaat mag er zijn!! Zeer aan te bevelen.

Ik ben blij dat ik de renovatie heb doorgevoerd!

Keukenvernieuwer Peter Heesen werkt erg netjes, levert perfect werk af, is secuur.
Ik ben blij dat ik de renovatie heb doorgevoerd! Peter krijgt van mij een negen.

Wat een geweldige mensen zijn dit.

Een 10 voor Henk en Piet  Hoekstra: Deze mensen zijn vakmensen, ze werken uiterst netjes en zorgvuldig en zijn zeer sociaal. De geweldige snelle reactie op mijn internet aanvraag was overweldigend. Ik verstuur het en 10 minuten later worden we gebeld. Afspraak op de volgende dag gemaakt. Wat een geweldige mensen zijn dit.

Dat gun ik mijn vrienden en kennissen ook!

Ik vond het een zeer fijne service. Benno Sprangers heeft perfect meegedacht en de klus perfect uitgevoerd. Daarnaast was hij erg vriendelijk en professioneel. Dat gun ik mijn vrienden en kennissen ook! Een 10 voor Benno.

Ook bij hele moeilijke situaties een perfect resultaat.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Ook bij hele moeilijke situaties een perfect resultaat. Hij is zeer deskundig.

Accuraat en vakkundig.

Allard Doorn krijgt van ons een negen. Hij is accuraat en vakkundig.

Prettige en goede monteurs.

Prettige en goede monteurs. Een negen voor Keukenvernieuwer Henk Bouwers. Ze denken goed mee.

Er was veel tijd voor overleg….

Marcel van de Snepscheut krijgt van ons een negen. Het hele traject is prettig, vakkundig en rustig verlopen. Er was veel tijd voor uitgebreid overleg. Geen haast. Marcel denkt goed mee.

Henk Bouwers zorgt voor een uitstekende uitvoering van het werk.

Keukenvernieuwer Henk Bouwers zorgt voor een uitstekende uitvoering van het werk en hij is een prettige persoon. Hij werkt netjes.

Ik geef hem een tien voor zijn werk!

Hoi,

Marc van Rossum is eerst bij mij gekomen. Hij heeft alles opgemeten en ik heb goede uitleg van hem gekregen, hij had ook van alles meegenomen om uit te zoeken wat je wil hebben. De oude keukendeurtjes en inbouwapparatuur heeft hij allemaal mee genomen. Geen rommel na die tijd. Marc werkt netjes, ook de nieuwe deurtjes en inbouw apparatuur zijn netjes gemonteerd. Als ze vragen wie heeft dat gedaan dan zeg ik: dat heeft Marc van Rossum gedaan van de keukenvernieuwers. Ik raad iedereen hem aan: een hele nette werker. Hij probeert het zo goed mogelijk te doen, ik geef hem een 10 voor zijn werk. Groetjes,

Aardige mensen en goed vakmanschap!

Keukenvernieuwers Henk en Piet  Hoekstra krijgen van ons een 10. Goede service, aardige mensen en goed vakmanschap.

Ga zo door, het is fijn om eerlijke, vakkundige vakmensen in huis te hebben die hun afspraken nakomen.

Goede service, snel geplaatst…

Ik geef een 10 aan Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. Goede service, snel geplaatst, vriendelijke behandeling en nog mooi ook. Erg tevreden over Gertjan.

Goed werk geleverd.

Keukenvernieuwer Collin Stomps heeft goed en netjes werk geleverd. Hij krijgt van ons een negen.

Hij heeft het bij ons perfect gedaan.

Keukenvernieuwer Henk Sprangers heeft het bij ons perfect gedaan. Een acht. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wat beloofd wordt, gebeurt gewoon….

We hebben voor de tweede keer onze keuken vernieuwd met Keukenvernieuwer Henk Bouwers. Hij denkt goed mee, is heel flexibel en wat beloofd wordt gebeurt gewoon. Een 10. Hij is zeer deskundig.

Vooral zo doorgaan.

Afspraak is afspraak. Helder.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Ze werken volgens afspraak en zeer nauwkeurig. Ook eventuele fouten worden goed gecorrigeerd. Afspraak is afspraak. Helder.

Vakkundig geholpen bij een klus waar anderen me hebben laten zitten.

Marcel van de Snepscheut krijgt van ons een negen. Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen bij een klus waar twee andere klusbedrijven me hebben laten zitten. Marcel komt zijn afspraken na.

Wij geven Ton een tien!

Keukenvernieuwer Ton de Bruin krijgt van ons een 10. Goede service en netjes afgewerkt. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Hij heeft een heldere offerte aangeboden.

Miguel Bouwman krijgt van ons een 9 omdat hij ons vooraf goed geïnformeerd heeft, een heldere offerte heeft aangeboden, netjes zijn werk deed en alle oude materialen afgevoerd heeft.

Vooral zo door blijven gaan en open staan voor suggesties.

Marcel Uleman is zeer deskundig.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Hij komt zijn afspraken na en geeft een goede service. Hij is zeer deskundig.

Verstandige adviezen.

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een negen vanwege de verstandige adviezen. Hij is redelijk in overleg over wat gezien de situatie de beste optie is. Hij gaf een duidelijke offerte.

Ga zo door.

Goede kennis van zijn werk.

Marcel Uleman heeft een goede kennis van zijn werk. Hij geeft goede service en luisterde goed naar mijn wensen. Hij krijgt een negen.

Marcel is OK.

Marcel Uleman is OK. Hij denkt goed mee. Hij krijgt van ons een 10.

Gaan jullie zo door!!!!

Een goede en persoonlijke service.

Over Benno Sprangers: een goede en persoonlijke service. Hij luisterde goed naar onze wensen. Een 10 voor Benno.

Betrouwbaar en professioneel.

Marco van der Zee is betrouwbaar en zeer professioneel. Heldere afspraken. We geven hem een negen. Hij is zeer deskundig.

Hij denkt mee.

Keukenvernieuwer Bernhard Verhage denkt mee. Hij krijgt van mij een 8.

Back To Top