skip to Main Content

Referenties

We krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel eens wat mis, maar problemen worden vrijwel altijd tot volle tevredenheid van de klant opgelost. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf en we laten minder positieve opmerkingen niet expres weg! Vorig jaar ontvingen we meer dan 700 positieve tot zeer positieve referenties – we zijn er supertrots op! U mag ze komen controleren…

0
Referenties in juni
0
Referenties in juli
0
Referenties in augustus
0
Referenties in september

Wij hebben zeer goede ervaringen met Keukenvernieuwer Henk Bouwers.

Wij hebben zeer goede ervaringen met Keukenvernieuwer Henk Bouwers. Tijdens het offertetraject werden de mogelijkheden goed uitgelegd en werden veel tips gegeven. Gezamenlijk kwamen we tot een goede keuze.
Tijdens de uitvoering werden afspraken goed nagekomen en is goed werk geleverd. Aan het einde van een werkdag werd alles voor zover mogelijk netjes opgeruimd.
Wij zijn erg blij met het resultaat!

Goed en precies!

Keukenvernieuwer Marcel Uleman krijgt van ons een 10. Goede en precies alle afspraken nagekomen en mooi werk geleverd. Wij vinden hem zeer deskundig.

Prachtige keuken gekregen!

Wij geven een tien aan Helmut Muhr. Hij is zeer deskundig. We hebben een prachtige keuken gekregen!

De heer Muhr is een paradepaardje!

Wij geven een tien aan Helmut Muhr. De heer Muhr is een paradepaardje. We hebben eerder ervaring met hem gehad. Hij levert punctueel en goed werk af. We zijn zeer tevreden.

…. Dus een tevreden klant.

Een 10 voor Allard Doorn. Goede prijs kwaliteit verhouding, goed meegedacht voor juiste oplossing (kleur van bestaand paneel was niet leverbaar). Snelle en correcte afhandeling bij ieder contactmoment. Geen verrassingen achteraf. En bij verkeerd geleverd materiaal wederom snelle en correcte afhandeling. Dus een tevreden klant.

Mooi resultaat!

Een 10 voor Jurgen Roos. Goede service en een mooi resultaat. Goede communicatie.

Een negen voor André.

Keukenvernieuwer André van der Leek krijgt van mij een 9. Hij heeft goed werk geleverd, alles in een keer afgemaakt en het ziet er prima uit. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Hij heeft er echt iets moois van gemaakt.

Keukenvernieuwer Peter de Jong krijgt van ons een tien. Hij dacht echt met ons mee. Heeft alles keurig gemonteerd en vond niks te veel. Hij heeft er echt iets moois van gemaakt. Hij is zeer deskundig.

Klaar was echt klaar.

Marco van der Zee krijgt van ons een 10. Goede bespreking vooraf. Keurige uitvoering met oog voor detail. Klaar was echt klaar. Hij werkt netjes.

Very professional, knowledgeable, efficient, friendly and helpful.

I would recommend Jurgen Roos in particular because he was very professional, knowledgeable, efficient, friendly, and helpful. He did an excellent job and all communications with him were clear and informative. His command of English was also excellent, so I would not hesitate to recommend him to other expats or English-speaking colleagues. I was impressed with his work; he explained things well and there were no surprises. 10 points for Jurgen!

Goede werkwijze.

Keukenvernieuwer Fred Olislagers krijgt van ons een negen. De werkwijze en de service van Fred zijn goed. Hij denkt goed mee!

Zeer vriendelijke en accurate vakmensen.

Een negen voor Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. Zeer vriendelijke en accurate vakmensen. Ze werken netjes.

Voor relatief weinig geld een nieuwe keuken…

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers omdat je voor relatief weinig geld een nieuwe keuken hebt. Benno werkt netjes.

Goede vaklui.

Wij geven een 10 aan Bernhard Verhage.  Goede vaklui, gaven tijdens de renovatie goede ideeën, heel klantvriendelijk en de afvoer van puin fijn geregeld.

Wij zijn zeer tevreden klanten.

Heel blij!

Wij zijn zeer tevreden over de heer Bernhard Verhage over de manier hoe hij de levering en renovatie van onze keuken heeft gedaan.

Wij zijn er heel blij mee. Groet,

Ze doen wat ze beloven!

Een tien voor Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. Omdat ze heel goed werk hebben geleverd, netjes werken, doen wat ze beloven en goede service bieden. Zeer deskundig.

Doorgaan!

Kortom: uitstekend gedaan!

Keukenvernieuwer André van der Leek krijgt van mij een 10. Omdat er vakkundig werk is geleverd, voor elk voorgekomen probleem een goede oplossing is gevonden en een uitstekende "nazorg" is verleend. Kortom, uitstekend gedaan.

Goed advies en goede service.

Een negen voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Goed advies en goede service. Ook de kleine dingen waar nog even voor terug moest worden gekomen netjes opgelost. Wim denkt goed mee. Opmerking: Kijk of je eventueel de oude onderdelen kunt laten afvoeren.

‘De Keukenvernieuwers’ zijn onmisbaar in de strijd tegen verspilling.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Wij zijn tegen onnodige consumptie (weggooien dus). Het soort bedrijven als 'De Keukenvernieuwers' zijn onmisbaar in de strijd tegen verspilling. Johan denkt goed mee.

CHAPEAU! Guus.

Prachtige renovatie van onze keuken door Guus van Antwerpen.
Het gehele traject van offerte bestelling en uitvoering is stipt verlopen met uitmuntende vakbekwaamheid in de uitvoering en ook bij moeilijke details wist Guus een creatieve oplossing te bereiken. CHAPEAU! Guus.

Harry schrijft service nog met een grote S!

Over Keukenvernieuwer Harry Zweverink: Een dikke 10 is zeker op zijn plek. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Harry schrijft service nog met een grote S.
Wij zijn dik tevreden en gaan hem zeker weer bellen wanneer we apparatuur moeten vervangen of iets willen veranderen in de keuken.

Geef Jurgen een pluim!!

Keukenvernieuwer Jurgen Roos krijgt van ons een negen. Hij had een duidelijke offerte, geen snel verkooppraatje. Meegedacht bij de renovatie. Hij is zeer deskundig.

Geef Jurgen een pluim!!

Goede service, vriendelijk, goed advies.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Goede service, vriendelijk, goed advies. Ik vind hem zeer deskundig.

Een zeer goede ervaring.

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Een zeer goede ervaring. Hij komt zijn afspraken na.

Als je de keuken wilt vernieuwen, dan is dit prima!

Wij geven een negen aan Helmut Muhr. Als je de keuken wilt vernieuwen, maar niets kan of wil veranderen aan de opstelling, dan is dit prima. Helmut is zeer deskundig.

Goede en nette service.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Een goede en nette service. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Goed werk. Efficiënt.

Een 10 krijgt Keukenvernieuwer Wim Kranen van ons. Hij levert goed werk en is efficiënt. Er was een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Heel erg goed.

Allard Doorn krijgt van ons een acht. Het was heel erg goed. (Hoewel we bij de offerte liever de prijzen apart hadden gezien, geen totaalprijs).

Vakkundig en erg secuur.

Wij geven een negen aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij is vakkundig en erg secuur. Hij werkt netjes.

Accuraat.

Een negen voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij werkt netjes en accuraat. Ik ben zeer tevreden met het werk en de prijs.

Had het eerder moeten weten…..

Een 9 voor Keukenvernieuwer Johan Vos - goed gemaakt. Ik had het eerder moeten weten...... Johan gaf een duidelijke offerte.

Verstand van zaken.

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Hij heeft verstand van zaken en geeft goede adviezen bij twijfel!

Het was fijn dat er nuchter en eerlijk te werk gegaan is.

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Wij vonden het een prettige ervaring! Het was fijn dat er nuchter en eerlijk te werk gegaan is. Er werd geen poging gedaan van alles aan te smeren, er werd zelfs aangegeven dat sommige onderdelen van de keuken nog goed konden blijven. De prijs was daardoor ook bijzonder aangenaam, en we zijn helemaal blij met onze opgefriste keuken!

Betrouwbaar, denkt mee.

Keukenvernieuwer Marcel Uleman krijgt een negen van ons. Keurig netjes, betrouwbaar, denkt mee. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Kortom: niets op aan te merken!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marcel Uleman. Prima vakman, prettig in de omgang, komt zijn afspraken na.... kortom: niets op aan te merken!

Mooi pasklaar vakwerk.

Een 10 voor Jurgen Roos. Twee te diepe keukenkasten laten veranderen in twee kasten met lades. Heel goed advies gekregen, ook fijn meegedacht om goede oplossing te zoeken, mooi pasklaar vakwerk. Ik ben er erg blij mee.

Zeer deskundig. Zo doorgaan!

Goede kwaliteit en service.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. Goede kwaliteit en service. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Meedenkend en oplossingsgericht.

Wij geven Keukenvernieuwer Rien van den IJssel een negen. Hij is meedenkend, oplossingsgericht en erg vakkundig. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Bij ons was helaas een verkeerd aanrechtblad geleverd. Wordt keurig nieuwe voor besteld en opgelost, dat ten zeerste. Echter het gevolg is dat de stukadoor en schilder nu ook extra terug moeten komen om de klus af te maken. Daarnaast zit er dan ook weer een lange levertijd op het nieuwe blad. Allemaal begrijpelijk, maar wel vervelend dat wij de verbouwing hierdoor niet volgens planning kunnen afronden.

Er is zeer goed werk afgeleverd.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Er zijn goede afspraken gemaakt en die zijn ook zeer correct nagekomen. Verder is er zeer goed werk afgeleverd.

Alles is perfect gedaan…

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Bouwers omdat alles perfect volgens afspraak is gedaan. Henk is zeer deskundig.

Prima uitleg, snel en goede service.

Keukenvernieuwer Frank van Oers krijgt van ons een negen. Prima uitleg, snel en goede service. Frank denkt goed mee.

Zeer deskundig.

Een negen voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij werkt correct en netjes en hij komt de afspraken na. Hij is zeer deskundig.

Echte TOP kwaliteit.

Keukenvernieuwer Sjon Slütter heeft in onze keuken de deurtjes en het blad/spoelbak vervangen. Sjon heeft meer dan prima werk geleverd en wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Wij zullen Sjon dan ook zeker aanbevelen bij iedereen die zijn keuken wil vernieuwen. Echte TOP kwaliteit.

Martin denkt actief mee.

Martin Goedemans is prettig om mee te werken. Hij denkt actief mee en heeft oog voor detail. Hij komt de afspraken goed na en is erg klantgericht. We geven hem een tien.

Complimenten voor het uitstekende werk dat Piet en Henk hebben verricht!

Complimenten voor het uitstekende werk dat Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra hebben verricht! Vanaf de offerte tot en met de vernieuwing van onze keuken verliep alles geheel volgens afspraak. In slechts één dag werd de keukenapparatuur (oven, inductiekookplaat en koelkast) vervangen alsook nieuwe deuren en frontjes aangebracht op kasten en laden. We zijn zeer tevreden over het strakke resultaat!

Dank jullie wel voor het keurige werk!

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers.

Ik ben zeer tevreden over het werk wat verricht is.
Het materiaal was keurig op tijd bezorgd en alles verliep volgens planning.
Als ik weer wat heb kom ik zeker weer bij deze mensen terecht.
Dank jullie wel voor het keurige werk.

Een aanrader voor eenieder die zijn keuken gerenoveerd wil hebben.

Afgelopen dagen hebben wij Theo Biesheuvel te gast gehad. Nu staan wij bekend als een "meer dan gemiddeld kritisch consument", maar Theo gaat voor kwaliteit en dacht volop mee met hetgeen onze keuken moest worden. Van advisering tot uitvoering. Buiten dat is Theo een opmerkelijk mens, met wie wij het goed konden vinden. Een aanrader voor eenieder die zijn keuken gerenoveerd wil hebben.

Lambèr heeft alle tijd.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek. Lambèr heeft alle tijd. Hij legt alles precies en nauwkeurig aan ons uit. Hij is zeer deskundig.

Tevreden over handelswijze.

Wij geven een zeven aan Guus van Antwerpen. Wij zijn tevreden over de handelswijze, maar de communicatie had beter gekund.

Perfect uitgevoerd.

Ik geef een negen aan Keukenvernieuwer Peter de Jong. Hij heeft de renovatie van onze keuken perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Peter is zeer deskundig.

Back To Top