skip to Main Content

Referenties

We krijgen vrijwel dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel eens wat mis, maar problemen worden altijd opgelost tot volle tevredenheid van de klant. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf!

Inventieve monteur

Miguel Bouwman is een vriendelijk monteur. Werkt hard om er iets moois van te maken. Lastige problemen/uitdagingen (hoe druk je een gelijmde, iets kromme, achterwand tegen de muur aan tijdens het droogproces) op inventieve manier op te lossen. Levert keurig werk op en houdt zich aan afspraken.

Persona3 02

Dit zijn duidelijk vakmensen

Wij waren zeer tevreden over de renovatie van onze keuken door Remco Lok. Van blank eiken naar een witte keuken. Er werd keurig gewerkt, alles klopte. Dit zijn duidelijk vakmensen en ze weten waar ze mee bezig zijn. Ik kan deze mensen aanbevelen. Ik ben er nog steeds blij mee. Geen spijt van gehad.

Persona3 02

Goede en voordelige oplossing

De Keukenvernieuwers en Harry Zweverink bieden een goede en voordelige oplossing voor een een renovatie. De brochure heb ik op de tafel in de hal van het appartement gelegd voor belanghebbenden.

Persona3 02

Een dikke 10!

Henk Bouwers, en zijn collega's Teun en Leo hebben alle werkzaamheden van A-Z top geregeld. In alle opzichten meegedacht in mogelijkheden en oplossingen. In 1 woord fantastisch. Voor mij een dikke 10!!!!

Persona3 02

Accurate uitvoering

Prettige en accurate wijze van uitvoering renovatie tegen een redelijke prijs. Joop van Hoek heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

Persona3 02

Heel professioneel

De vernieuwing zelf ging heel professioneel en zelfs het missende frontje werd meteen nabesteld door Henk Bouwers en zal ongetwijfeld net zo professioneel worden geinstalleerd...

Persona3 02

Een 10 voor Sjon!

Ik geef Sjon een 10, omdat Sjon Slütter het perfect heeft afgewerkt en we krijgen geregeld complimenten dat de keuken weer als nieuw is.

Persona3 02

Waar voor je geld

Je zoekt de nieuwe keuken thuis uit, of beter gezegd: je begint met een idee en 'onze' keukenvernieuwer Benno Sprangers denkt mee en ziet ter plekke of iets kan, bedenkt oplossingen en geeft goede tips. Hij meet alles zelf op en plaatst ook zelf de keuken. Hij zorgt dus dat het goed gebeurt! Wij vonden het fijn dat alles eigenlijk wel kon, heel flexibel en op maat en ook dat Benno er de tijd voor nam. We hebben na een paar dagen gebeld met een verandering (even over nagedacht) en dat was geen enkel probleem. Ook de eerste offerte konden we aanpassen waar we wilden (met name de apparatuur). Benno regelde alles zelf, van sloop, nieuwe leidingen tot stucen en tegelen. De keuken is ook gemaakt in een eigen fabriek, dat geeft een prettig gevoel van betrokkenheid. Je merkt aan alles dat Benno veel ervaring heeft en voor zichzelf de lat hoog legt, ook wat betreft afwerking. Je krijgt waar voor je geld en het wordt helemaal zoals je wilt.

Persona3 02

Iedereen aan te bevelen

We zijn ontzettend blij met onze knap gerenoveerde keuken. Het werk is keurig uitgevoerd door Piet en Henk Hoekstra en we kunnen eenieder deze vakmensen aanbevelen! Even een foto erbij van de oude en de nieuwe situatie.

Persona3 02

Kwalitatief zeer goed

Kwalitatief levering van zeer goed werk. Jurgen Roos is zeer deskundig.

Persona3 02

Zeer behulpzaam

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, afspraken worden nagekomen door Frank van Oers.

Persona3 02

Goed werk

Bernhard Verhage heeft heel goed werk afgeleverd.

Persona3 02

Goed werk

Goed werk geleverd door Harry Zweverink.

Persona3 02

Duidelijk en netjes

Duidelijke afspraken en netjes werk van Remco Lok.

Persona3 02

Een 10 voor Harry!

Harry Zweverink werkt netjes en brengt zelf ideeën naar voren.

Persona3 02

Vakmanschap

Vakmanschap van Ton de Bruin. Duidelijke afspraken.

Persona3 02

Kennis van zaken

Marcel Uleman heeft kennis van zaken. Snel en doeltreffend.

Persona3 02

Betrouwbaar en professioneel

Er is goed zaken te doen met De Keukenvernieuwers. Wim Kranen kwam betrouwbaar en professioneel over en maakte keurige offertes. Hield zich goed aan de gemaakte afspraken.

Persona3 02

Zeer blij met de opgeknapte keuken

Duidelijke uitleg, goed opgemeten en advies van Piet en Henk Hoekstra. Vakmanschap, alles opgeruimd en gezellige mensen. Wij zijn zeer tevreden en blij met de opgeknapte keuken.

Persona3 02

Vriendelijk en kundig

Frank van Oers: vriendelijke en kundige man. Hij denkt mee en geeft tips voor mogelijke veranderingen en oplossingen voor problemen.

Persona3 02

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring met Frank van Oers. Hij neemt zijn tijd, komt met goede ideeen, is goed in zijn vak en daarnaast een aimabel mens.

Persona3 02

Attent en deskundig

Goede service, heldere communicatie en Jurgen Roos is erg attent, deskundig en service gericht.

Persona3 02

Afgewerkt tot in de details

Alles van A-Z top geregeld. Vanaf de intake tot de afwerking alles perfect afgewerkt tot in de details. Henk Bouwers heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

Persona3 02

Vakwerk

Vakwerk, Rien van den IJssel is een deskundige en innemende keukenvernieuwer.

Persona3 02

Heel secuur en netjes

Vandaag heeft Marcel van de Snepscheut onze keuken gerenoveerd. Het resultaat is top. We zijn erg tevreden.
Na ca 17 jaar waren we dan toch echt aan de beurt... Onze keuken was aan vernieuwing toe vooral omdat de plastic folie op de frontjes losliet. Een nieuwe keuken was wat ons betreft niet nodig. We hebben een afspraak gehad met Marcel en hij dacht goed met ons mee over hoe we dit het beste konden aanpakken. Nu een aantal weken verder is de boel geplaatst en ik kan alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn. Marcel werkt heel secuur en netjes. Alle kastjes zien er weer uit als nieuw. Wat ons betreft dus een aanrader.

Persona3 02

Goed werk

Marc van Rossum heeft het aanrechtblad in onze keuken keurig vervangen. Levering en plaatsing gebeurden ook precies op de afgesproken dagen.

Persona3 02

Beter dan het origineel

De mannen Piet en Henk Hoekstra hebben vakkundig en snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, het ziet er zelfs nog beter uit dan de originele deurtjes 17 jaar geleden.

Persona3 02

Een dikke 10 voor Henk!

Ik geef Henk Sprangers een 10 voor: Snelle reactie op telefoontje, meedenken, goed advies, mooie afwerking, keurig precies werk, inventief bij eventueel probleem en netjes opruimen na gedane arbeid. Kortom zeer tevreden!

Persona3 02

Petje af

Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken! Wat een vakwerk van Roland Abma. Alles netjes en wat een plezierige man. En niet te vergeten, petje af voor het vakwerk van Andre Abma.

Persona3 02

Een 10 voor Henk!

Goede service, Henk Bouwers is vakbekwaam.

Persona3 02

Buitengewoon tevreden

Wat een prettige service en mooie afwerking bij het vervangen van mijn inmiddels antieke inbouw koelvriescombinatie. Buitengewoon tevreden over klantgerichtheid en vakmanschap van Jurgen Roos.

Persona3 02

Het klopte allemaal perfect

Marcel van de Snepscheut kwam eerst langs om even te kennis te nemen van mijn wensen, te kijken, te meten, waarna er direct een offerte op tafel kwam. Na mijn goedvinden is er direct een afspraak gemaakt betreffende levering en de uiteindelijke montage. Ik werd volgens afspraak één dag van tevoren gebeld door de koerier wanneer hij langs zou komen voor levering van de materialen. Dit klopte allemaal perfect. Twee dagen later zou Marcel volgens afspraak de kastdeuren en laatjes komen monteren. Hij was er ook daadwerkelijk en heeft de hele handel keurig gemonteerd. Het ziet er weer keurig uit. Terugkijkend zijn het vooral de duidelijkheid, de keurige montage en het feit dat de afspraken worden na gekomen punten die opvallen. Voor iemand die nog moet kiezen qua keukenrenovatie, zeker aan te bevelen!

Persona3 02

Vakkundig afgewerkt

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe (gerenoveerde) keuken. Mooie kleur samen uitgezocht en alles is door Guus van Antwerpen vakkundig afgewerkt.

Persona3 02

Ga zo door!

Ik geef Marcel van de Snepscheut een 10 omdat alles op tijd was en keurige service. Ga zo door, dan is iedereen tevreden.

Persona3 02

Een 10 voor Peter!

Wij geven Peter Heesen een 10 voor de volgende punten: Perfecte service; meedenkend in mogelijkheden en oplossingen; uitstekende afwerking; vakkennis monteur.

Persona3 02

Een 10 voor Gertjan!

Ik geef De Keukenvernieuwers en Gertjan Hennuïn een 10 omdat ze goed werk afleveren.

Persona3 02

Overal aan te bevelen

Wij hebben het werk van Joop van Hoek in een eerder huis gehad en waren toen heel erg tevreden, met die reden hebben we hem in ons nieuwe huis ook laten komen. Het week wat Joop geleverd heeft is vakundig met een goed oog voor detail. Wij zouden Joop overal aanbevelen!

Persona3 02

Superblij met onze nieuwe keuken

Vandaag zijn de nieuwe kastdeurtjes geplaatst door Marc van Rossum. Alles is heel professioneel gedaan en er is keurig gewerkt. We zijn superblij met onze nieuwe keuken.

Persona3 02

Zeer vakkundig

Keukenvernieuwer Allard Doorn is zeer vakkundig en dat is te zien aan het resultaat!

Persona3 02

Een 10 voor Marcel!

Goed overleg, beloften worden waargemaakt, en (wij denken) goede prijs-kwaliteitverhouding. Marcel van de Snepscheut heeft een 10 verdiend!

Persona3 02

Ziet er weer prachtig uit

Marc van Rossum heeft prima werk geleverd. Hij heeft in twee dagen de hele keuken aangepast. Het geheel ziet er prachtig uit, wij zijn zeer tevreden.

Persona3 02

Zeer vakkundig uitgevoerd

Geniet nu al weer 3 weken van mijn prachtig gerestylde keuken in de kleur denim blue. Echt super. Bovendien zeer vakkundig en prettig uitgevoerd door Marc van Rossum. Dankjewel!

Persona3 02

Wij zijn echt heel tevreden!

Rien van den IJssel  presenteerde zich als zeer klantgericht. Hij drong niets op, maar dacht mee. Hij werkte zeer netjes en nauwkeurig. Wij zijn echt heel tevreden!!! Met vriendelijke groeten,

Persona3 02

Perfecte werklui

Perfecte werklui die weten wel hoe het een en ander in elkaar zit. Bernhard Verhage heeft goed meegedacht.

Persona3 02

De keuken kan weer jaren mee

Een goed advies van Piet en Henk Hoekstra naar aanleiding van onze vragen en wensen. Snel de offerte ontvangen en de levering en plaatsing van de apparatuur ging voortreffelijk. Onze keuken kan weer jaren mee.

Persona3 02

In een woord geweldig

Het is zo'n 25 jaar geleden dat ik bij Brugman keukens in Hoofddorp een keuken kocht. Inmiddels is de keuken aan renovatie toe, dus op naar Brugman keukens.
Helaas de tekeningen waren er niet meer (brand gehad). Maar we wilden toch zaken doen. De meneer die ons hielp vertelde ons dat de keuken zo oud was dat er niets meer paste, bovendien voerde zij de werkzaamheden niet uit, er werd een firma ingeschakeld. Kortom een zeer slecht bezoek.

Via een goede kennis kwam ik bij De Keukenvernieuwers uit. Gebeld en na een bezoekje van een uur hadden we een offerte. Niet lang daarna werd mijn keuken gerenoveerd door Piet en Henk Hoekstra van De Keukenvernieuwers. Het was gewoon top, alles paste en de werkzaamheden werden binnen een dag uitgevoerd, en buitengewoon netjes. In een woord geweldig. Dus ga gerust met deze jongens in zee.

Persona3 02

Precies zoals gehoopt én meer!

Piet en Henk Hoekstra geven deskundig advies, zijn voor geen gat te vangen, zoeken oplossingen waar nodig en denken continu mee. Ze zorgen voor een totaalplaatje: cosmetisch, praktische maar ook financieel.
In één dag hadden we een prachtige uitbreiding van onze keuken en de mannen stopten pas toen ze helemaal tevreden waren. Geen onvertogen woord gehoord.
Daarbij kwam een leuke extra: omdat bleek dat er toch één handgreep te weinig was, werden er, op kosten van De Keukenvernieuwers, allemaal nieuwe handgrepen besteld en gemonteerd, waardoor de keuken nóg mooier werd. Cadeautje van de zaak! Top!

Persona3 02

Vakmannen in hart en nieren

In eerste instantie best wel terughoudend, maar Piet en Henk Hoekstra hielden vol. En gelukkig maar. Duidelijke uitleg, vragen tussendoor kon altijd en geen addertjes. Vooral dat laatste was mijn ervaring met "keukenboeren", maar wees gerust, deze mannen zijn van een andere klasse. Vakmannen in hart en nieren. Mijn keuken is zonder een enkel probleem tot een droomkeuken getransformeerd. Prijs/kwaliteit meer dan goed! Mannen hartelijk dank!

Persona3 02

Deskundig

Henk en Piet Hoekstra zijn deskundig en betrouwbaar.

Persona3 02

Uitstekende keukenrenovatie

John van Bruchem heeft onze wat gedateerde keuken, op een uiterst klantvriendelijke wijze prachtig vernieuwd. Hij had voor elke wens een oplossing en dacht ook slim mee om de kosten binnen een acceptabel niveau te houden. De uitvoering was deskundig en zorgvuldig. Hij zorgde ervoor dat wij elke dag gewoon weer konden koken. Van harte aanbevolen!

Persona3 02
Back To Top