skip to Main Content

Referenties

We krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel wat mis, maar problemen worden vrijwel altijd tot tevredenheid van de klant opgelost. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf en we laten minder positieve opmerkingen niet expres weg! In 2018 ontvingen we bijna 800 positieve tot zeer positieve reacties op ons werk – we zijn er trots op! U mag ze komen controleren…

Verantwoording.

Soms – het gebeurt gelukkig niet vaak – krijgen we een negatieve referentie. Dan is iets niet gegaan zoals het moest. Zo’n referentie wordt vaak afgesloten door de opmerking: dit plaatsen jullie toch niet, ik zie alleen maar positieve referenties. Welnu, wij plaatsen die negatieve referenties zeker. Wie zoekt zal ze vinden. Wij zijn er niet trots op, maar we leren er van. En voor alle duidelijkheid: we krijgen op twee manieren referenties. Mensen schrijven spontaan een verhaal, soms met foto’s erbij. Dit gebeurt vaak via de site. Daarnaast vragen wij iedere klant enkele weken na oplevering om feedback. Dit gebeurt door een gerenommeerd onafhankelijk bedrijf op dit gebied Forum Business Research. Door die feedback kunnen we soms nog wat probleempjes oplossen. We kunnen ervan leren. De klant bepaalt zelf of de reactie op onze site geplaatst mag worden of niet. Soms missen we daardoor een negatieve ervaring op de site, maar ook negens en tienen kunnen soms niet worden niet geplaatst omdat de klant dat liever niet wil.

0
Referenties in maart
0
Referenties in april
0
Referenties in mei
0
Referenties in juni

Met Johan krijg je een vakman, die alles netjes afwerkt zoals hij het voor zichzelf ook zou doen.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos.

Wij zijn initieel bij de standaard keukenboeren geweest en schrokken best wel van de montage perikelen die we op internet lazen. Uiteindelijk wisten we dat onze tevredenheid voor wat betreft de aankoop van een keuken ook grotendeels bepaald zal worden door de montage en afwerking. Zodoende hebben we toch op basis van eerdere ervaringen met keukenvernieuwers ervoor gekozen om onze keuken te laten vernieuwen en uit te laten bouwen.

Onze keukenvernieuwer Johan Vos stond goed aangeschreven en in de praktijk hebben we dat ook gemerkt. Voor de klus van drie en een halve dag had hij extra ruimte gereserveerd in de planning. Zo was er ruimte om het geheel af te maken, ondanks enkele onvoorziene zaken. Met Johan krijg je een vakman, die alles netjes afwerkt zoals hij het voor zichzelf ook zou doen. Een echte topper en aanrader!

Zo iets maken wij niet vaak meer mee!

Vanochtend is Benno Sprangers langgewenst om te bezien of de draaikast in onze keuken kon worden vervangen of gerepareerd. De keuken is ca. 17 jaar oud. Vervangen bleek een lastige en dure klus. Benno heeft hem direct in 15 minuten gerepareerd. Omdat hij geen garantie kon geven op de reparatie heeft hij de klus kosteloos geklaard. Zo iets maken wij niet vaak meer mee. Vandaar dat we graag op deze manier reclame maken voor De Keukenvernieuwers en voor Benno in het bijzonder. Nogmaals hartelijk dank Benno.

Martin speelt geen spelletjes!

Martin Goedemans is een recht toe recht aan man, speelt geen spelletjes en houdt zich aan zijn afspraken. Heeft een vies geworden kit op eigen initiatief verwijderd en vervangen met een mooie nieuwe beter passende kleur kit.

Alles netjes en schoon afgeleverd.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Fred Olislagers: goed advies en alles liep volgens afspraak. En alles netjes en schoon afgeleverd.

Een negen voor Ton Schoonebeek.

Een negen voor Keukenvernieuwer Ton Schoonebeek vanwege goede ervaringen. Hij denkt goed mee.

Uitstekend vakmanschap.

Correcte benadering, heldere afspraken, uitstekend vakmanschap, uitstekende service. Een 10 voor Alex Krigee.

Zo blijven doorgaan.

Keurig opgelost!!

Keurig opgelost!! Zeer vakkundig en netjes afgewerkt. Keep up the good work ........Een 10 voor Alex Krigee!

Goed werk, redelijke prijs.

Goed werk, een redelijke prijs. We geven een negen aan Keukenvernieuwer Alex Krigee. Hij denkt goed mee.

Prima opgelost.

Wij geven Keukenvernieuwer Sjon Slütter een negen. Prima opgelost. Mooi werk geleverd.

We bevelen dit bedrijf zeker aan!

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers: Gisteren een nieuwe Atag afzuigkap geplaatst door "de jongens" van de Keukenvernieuwers.
Verder nog de keukenkastdeuren voorzien van nieuwe scharnieren en opnieuw afgesteld en de plint in de keuken aangepast.
Keurig werk geleverd en alles draait en werkt naar behoren. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van de Keukenvernieuwers en bevelen dit bedrijf zeer zeker aan.

Zo mooi geworden….

Wij hebben vorig jaar al onze keuken laten renoveren door Marcel Uleman, zo mooi geworden. En nu de rolluikkast vervangen voor een kast met deuren, ook helemaal mooi. Bevalt prima en goede vakman. Een 10 voor Marcel!

Gregory Pastor heeft keurig gewerkt en was een gezellige man. Alle lof!

Wij hebben onze keukenkastjes laten vernieuwen en zijn daar heel gelukkig mee.
Het is mooi geworden en dat binnen 1 dag. Gregory Pastor heeft keurig gewerkt en was een gezellige man.
Alle lof! Wij kunnen je hem dus echt aanbevelen om je keuken te laten renoveren.

Alles prima.

Martin Goedemans krijgt een tien. Alles prima en volgens afspraak geregeld.

Aan te bevelen.

Een 8 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Ik ben tevreden genoeg om aan te bevelen.

Zeer betrouwbaar en vakkundig.

Een 10 voor Marcel Uleman, zeer betrouwbaar en vakkundig.

Prima service en deskundigheid.

Prima service en deskundigheid. Een 10 voor Keukenvernieuwer Alex Krigee!

Het kan niet beter.

Benno Sprangers werkt voor mij in de zakelijke markt tot alle tevredenheid van mijn klanten. Hij en zijn collega zijn fijne rustige werkers met heel veel aandacht voor persoonlijk kontakt. Groot voordeel is dat ze betrouwbaar en zelfstandig zijn; aan een sleutel om op het werk binnen te komen hebben zij genoeg, de rest regelen zij zelf! Het kan niet beter. Een 10.

Voordelig, makkelijk en bijna geen rommel!

Voordelig, makkelijk en bijna geen rommel! Wij geven een 9 aan Marcel Uleman.

Zeer goede service en vakmanschap.

Een 10 voor Guus van Antwerpen. Zeer goede service en vakmanschap.

Vakmanschap en betrouwbaarheid.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Steekwoorden zijn vakmanschap en betrouwbaarheid. En er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Prima service en keurig gewerkt.

Prima service en keurig gewerkt. Een 9 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos.

Jurgen doet wat hij zegt.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos: Jurgen werkt heel netjes. Hij is op tijd en hij doet wat hij zegt.

Mijn ervaring met De Keukenvernieuwers is zeer positief.

Een negen voor Michel Eugster: Mijn ervaring met de keukenvernieuwers is zeer positief. Komen afspraken na, leveren kwaliteit, denken mee/adviseren en werken alles tot in de puntjes af. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Goede en eerlijke voorlichting.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Bouwers. Goede en eerlijke voorlichting. Goede prijsafspraken. Prima monteurs, werken keurig en netjes.

Strakke planning.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong. Strakke planning. Goede ambassadeurs van De Keukenvernieuwers.

Ga zo door met ervaren en goede krachten.

Frank denkt écht mee!

Wij geven een 10 aan Frank van Oers. Goede service en heldere communicatie. Hij denkt écht mee en komt met eigen voorstellen. Zeer deskundig.

Gertjan is een vakman.

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. Gertjan is een vakman, werkt netjes en denkt goed mee. Hij doet ook niet moeilijk over last minute "meerwerk". Hij is zeer deskundig.

Heel nauwkeurig en deskundig.

Een 10 voor Guus van Antwerpen. Erg tevreden over de kwaliteit van de keukendeurtjes. De heer Van Antwerpen werkt heel nauwkeurig en deskundig. Goed advies gehad.

Hij heeft onze keuken weer als nieuw vernieuwd.

We hebben een hele goede ervaring met Keukenvernieuwer Ton de Bruin. Hij heeft onze keuken weer als nieuw vernieuwd. Hij is zeer deskundig, we geven een negen.

Betrouwbaar.

Een 9 voor Peter Heesen. Betrouwbaar, niet opdringerig, vakmanschap.

In ons geval alles keurig volgens afspraak.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. In ons geval alles kleurig volgens afspraak. Er moet nog 1 nalevering komen, maar daar hebben wij het volste vertrouwen in.

Zeer tevreden.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok. Wij zijn zeer tevreden over omgang, informatie, persoon en installatie. Remco is een vakman. Top!

Ietsje goedkoper worden.

Wij geven een 8 aan Keukenvernieuwer Marco van der Zee. Wij vinden dat hij ietsje goedkoper moet worden.

We zijn erg tevreden.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Bouwers. Bij ons is een nieuwe inductie kookplaat geplaatst. We werden uitstekend voorgelicht en de plaat werd snel en netjes geplaatst. Wij zijn erg tevreden.

Zeer goed werk afgeleverd.

Een 10 voor Peter Heesen. Hij heeft zeer goed werk afgeleverd en alles perfect afgewerkt.

Een 7 voor Collin.

Een 7 voor Collin Stomps. Zou iets beter de maten van diverse deurtjes en panelen meten.

EIk ben zeer tevreden over hem.

Een 9 voor André van der Leek. Omdat André vriendelijk is. Duidelijk en netjes werkt en zich aan afspraken houdt. Ik ben zeer tevreden over hem.

Alles tot tevredenheid verlopen.

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage omdat alles hier tot tevredenheid is verlopen. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Prima vakmanschap en zeer correcte benadering.

Wij geven een 9 aan Frank van Oers. Prima vakmanschap en zeer correcte benadering en houding.

Netjes en snel gewerkt.

Een 10 voor Benno Sprangers: Netjes en snel gewerkt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Uitstekende service en vakmanschap.

Lambèr van den Broek krijgt van ons een 10 voor zijn uitstekende service en vakmanschap.

Een 10 voor Rien.

Rien van den IJssel krijgt van mij ons 10. Wij hebben natuurlijk alleen ervaring met Rien, maar die is ons goed bevallen. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Stiptheid en uitstekende plaatsing.

Keukenvernieuwer Ton de Bruin krijgt van ons een 10 voor stiptheid en uitstekende plaatsing. Wij kregen een duidelijke offerte.

Iedereen die het ziet zegt wauw!

Keukenvernieuwer Fred Olislagers krijgt van ons een 10. Goed advies gekregen. Zeer vakkundig en netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.Iedereen die het ziet zegt wauw!

Hij is heel nauwkeurig, een “pietje precies”. We kunnen hem iedereen aanbevelen.

Onze keuken is volledig gerenoveerd. Guus van Antwerpen kwam de afspraken perfect na, werkte in alle rust stevig door en heeft van onze keuken weer iets moois gemaakt. Hij is heel nauwkeurig, een "pietje precies". We kunnen hem iedereen aanbevelen.

Harry Zweverink is een geweldige vakman en krijgt van ons een welverdiende 10!!!

Wij zijn super blij met onze geheel gerenoveerde keuken!!! Harry Zweverink is een geweldige vakman en krijgt van ons een welverdiende 10!!!

Goede service en goede kwaliteit van het werk.

Een goede service en goede kwaliteit van het werk. Een 8 voor Peter Heesen.

Keukenvernieuwers komen hun afspraken na.

Lambèr van den Broek krijgt van ons een 10. De Keukenvernieuwers komen hun afspraken na en zijn eerlijk over wat er wqel en niet mogelijk is. Lambèr denkt goed mee.

Vakmanschap.

Een 10 voor Keukenvernieuwer André van der Leek. Goede service, goed advies en vakmanschap. Hij komt zijn afspraken na.

Correcte heer.

Een 10 voor Peter Heesen. Een correcte heer en een zeer nette en snelle service en afhandeling. Een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Back To Top