skip to Main Content

Referenties

We krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel eens wat mis, maar problemen worden vrijwel altijd tot volle tevredenheid van de klant opgelost. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf en we laten minder positieve opmerkingen niet expres weg! In 2017 ontvingen we meer dan 700 positieve tot zeer positieve referenties – we zijn er supertrots op! U mag ze komen controleren…

0
Referenties in januari
0
Referenties in februari
0
Referenties in maart
0
Referenties in april

Een vakman op en top. Hartstikke bedankt Bjorn!!!

Over Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans en het werk wat hij bij ons gedaan heeft zijn wij ontzettend tevreden. Hij komt zijn afspraken na en werkt rustig en uitermate nauwkeurig. Een vakman op en top. Hartstikke bedankt Bjorn!!!

De professionaliteit is duidelijk….

Wij zijn zeer tevreden over het inschakelen van de Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra omdat het concept van 'behoud van wat goed is, repareren en vervangen waar nodig' ons erg aansprak. De professionaliteit is duidelijk doordat installatie van een bijna geheel nieuwe keuken in slechts 2 dagen plaatsvindt. Een goede voorbereiding is dan echt het halve werk, van inmeten en bestellen tot de volgorde van installatie op de dag zelf etc. Verder sprak de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit ons aan. Een 10 voor Piet en Henk!

Alles naar tevredenheid gemonteerd.

Keukenvernieuwer Henk Bouwers heeft alles naar tevredenheid gemonteerd.

Helemaal goed.

Onze ervaring met Keukenvernieuwer Henk Bouwers is in een woord helemaal goed (oké twee woorden). Donderdag 12 en vrijdag 13 en maandag 16 april zijn ze bij ons aan het werk geweest. Wat ons opviel dat ze rustig en heel netjes te werk gingen. De keuken heeft nu een nieuwe jas waar wij heel blij mee zijn.

Prima service. Zeer tevreden.

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers: prima service, netjes afgewerkt. Zeer tevreden.

Een 10 voor de manier van toenadering, uitleg en uitvoering…

Een 10 voor de manier van toenadering, uitleg en uitvoering van de werkzaamheden door Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Ga zo door. Geweldig!

Hij levert prima werk!

Een negen voor Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans omdat hij prima werk levert. Hij komt zijn afspraken na.

Wij kunnen weer jaren van een zo goed als nieuwe keuken genieten!

Keukenvernieuwer Johan Vos is een echte vakman. Hij is rustig, prettig in de omgang, werkt netjes (ruimt altijd de rommel op), is creatief en komt zijn afspraken na. Alles wordt netjes door zijn vrouw Romy administratief verwerkt. Ook evt restpunten worden keurig volgens afspraak opgelost. Alle deur- en ladefronten zijn vervangen, het werkblad is vervangen en diverse apparatuur is geplaatst. Wij kunnen weer jaren van een zo goed als nieuwe keuken genieten!

Martin is nergens bang voor en kan volgens mij alles!

Mijn huis-keuken-leverancier had 3/4 jaar nodig om een offerte te maken maar liet daarna niks meer van zich horen. Twee andere leveranciers hadden genoeg aan een foto om geen offerte te willen maken.Martin Goedemans reageerde binnen een week, stond een paar dagen later in mijn keuken en maakte gelijk een met de hand geschreven offerte (uitstekend !!). Binnen 6 weken na mijn eerste contact was alles geleverd en tot volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik kon 't niet geloven. Martin is nergens bang voor en kan volgens mij alles! Voor de goede orde: Martin houdt van lekkere koffie met koeken maar zonder klassieke muziek.

Vakkundig advies, keurige afwerking.

Een 9 voor een vakkundig advies door Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Bovendien een keurige afwerking, Fred is zeer deskundig.

Vakkundig uitgevoerd.

Marco van der Zee gaf goede informatie en het werk werd vakkundig uitgevoerd. We geven hem een negen.

Goed gevoel naderhand.

Prettig voorgesprek met Marco van der Zee. Duidelijke afspraken na heldere adviezen. Prima uitvoering volgens gemaakte afspraken. Goed gevoel naderhand. Een 10.

Ga zo door!

Service is prima en de renovatie zelf is ook goed verlopen.

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers: Bij het eerste contact werd er goed meegedacht, service is prima en de renovatie zelf is ook goed verlopen. We zijn heel tevreden met het resultaat! Een 10.

Een financieel vriendelijke manier….

Een financieel vriendelijke manier om een nieuwe keuken te krijgen. Martin Goedemans krijgt van ons een 9. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wat ervan je oude keuken gemaakt kan worden is een heel mooi eindresultaat!!

Keukenvernieuwer Sjon Slütter krijgt van ons een 10. Het scheelt een hoop geld op een nieuwe keuken, en wat ervan je oude keuken gemaakt kan worden is een heel mooi eindresultaat!! Wij zijn zeer tevreden!!

De mannen zijn prettig in de omgang en eindresultaat nog beter dan verwacht.

Vorige week (4 en 5 april) is onze keuken vernieuwd door Keukenvernieuwer Henk Bouwers en naar volle tevredenheid. Alles netjes volgens afspraak en vakkundig geplaatst / gemonteerd door zijn medewerkers Teun en Leo en waar nodig alles in overleg. De mannen zijn prettig in de omgang en eindresultaat nog beter dan verwacht.

Buitengewoon netjes uitgevoerd!

Keukenvernieuwer Henk Bouwers heeft met vakkennis onze keukenrenovatie geadviseerd, geoffreerd en buitengewoon netjes uitgevoerd! Tijdens het gehele project een plezierig contact gehouden en gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. De nette en schone manier van werken hebben we ook als zeer plezierig ervaren. Bijgaand twee foto's van de situatie vóór en na de renovatie.

Hij heeft dit op een voortreffelijke wijze gedaan….

Keukenvernieuwer Peter Heesen heeft gisteren onze keuken voorzien van nieuwe frontjes. Hij heeft dit op een voortreffelijke wijze gedaan en alles precies conform afspraak zoals in de offerte opgenomen. Komt bovendien nog eens terug om iets aan te passen wat hem niet beviel. Extra service dus. Wij bevelen hem bij u aan als u iets aan uw keuken wil veranderen.

Als extra service de kastjes nog even bijgesteld.

Keukenvernieuwer Sjon Slütter krijgt van ons een 10. Alles correct volgens afspraak. Als extra service de kastjes nog even bijgesteld.

Zo doorgaan!

Klasse, bedankt!

Vandaag zijn Piet en Henk Hoekstra langs geweest om de koelvriescombinatie te vervangen.
Prima gegaan, vriendelijk, op tijd, werken netjes, vaklui, weten waar ze het over hebben.
Kan ze iedereen aanraden.
Als ik volgende keer weer iets aan mijn keuken heb, bel ik ze in ieder geval weer.
Klasse, bedankt!

Lambèr weet waar hij mee bezig is.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek omdat Lambert van den Broek een zeer vakkundige man is die weet waar hij mee bezig is, in oplossingen denkt en werk aflevert zoals hij het zelf graag ziet. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten er iedere dag van.

Goed!

Keukenvernieuwer Ton de Bruin krijgt van mij een 9.

  • Goed vakmanschap
  • Goede voorlichting
  • Goed meedenken

Met hart en ziel….

Een 10 voor Keukenvernieuwer Johan Vos. Hij heeft bij ons de keuken vernieuwd. Wij zijn uitermate tevreden over zijn vakmanschap en klantgerichtheid. Hij levert hoge kwaliteit. Met hart en ziel zet hij zich in voor het beste resultaat.

We zijn weer helemaal verliefd op onze oude keuken!

Keukenvernieuwer André van der Leek krijgt van ons een 10. We hadden een klein probleem in de keuken, waarvoor we een snelle en effectieve oplossing nodig hadden. De heer Van der Leek heeft niet alleen snel en effectief het probleem aangepakt, maar ook voor een mooie oplossing gezorgd. We zijn weer helemaal verliefd op onze oude keuken en als we die verder willen vernieuwen weten we precies waar we moeten zijn!

Ga zo door!

Prettig en goed in zijn werk.

Miguel Bouwman krijgt van ons een 10. Onze ervaring is dat Miguel Bouwman prettig, rustig en goed was in uitleg en vooral ook in zijn werk.

Kortom: een TOP man

Waarom wij De Keukenvernieuwer zouden aanbevelen, en zeker Remco Lok..... Zeer bekwaam man, helpt waar hij kan, werkt supernetjes, neemt de tijd voor de mensen. Kortom: een TOP man die wij zeer zeker hoog in het vaandel hebben staan.

Mogen jullie trots op zijn.

Vriendelijke groet,

Een 10 voor de heren Hoekstra.

Piet en Henk Hoekstra krijgen van mij een 10. Ze adviseren goed, werken zeer snel en netjes en houden zich aan alle afspraken. Ze zijn zeer deskundig.

Lambèr heeft prima werk geleverd.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek.

Hij heeft prima werk geleverd, hij denkt goed mee over de mogelijkheden en het is een heel aardige man! Zeer deskundig.

Goede service en afwerking.

Martin Goedemans krijgt van mij een 10. Hij is zeer deskundig. Een goede service en afwerking!

Goed werk voor een redelijke prijs.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Duidelijkheid vooraf en goed werk voor een redelijke prijs.

Prettig dat hij flexibel was.

We geven een 8 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Eigenlijk goed en alles snel geregeld. Prettig dat hij flexibel was. De offerte was duidelijk.

Het is een mooie oplossing….

Het is een mooie oplossing voor de vernieuwing van een keuken die niet helemaal aan vervanging toe is! Martin Goedemans is zeer deskundig. Hij krijgt van mij een 10.

100% tevreden!

100% tevreden! Heel vakkundig en ook duidelijk over prijs en wat mogelijkheden zijn.
Van harte wens ik iedereen die 'iets' in keuken wil veranderen/vernieuwen een afspraak met Keukenvernieuwer Jurgen Roos.

Reuze bedankt,

Stipt op tijd.

We geven een 10 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Er wordt vakwerk afgeleverd, stipt op tijd en alles in 1 hand. De rommel werd opgeruimd.

Prima zo!

Een 8 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Hij denkt goed mee. Prima zo.

Positieve ervaringen van A tot Z.

Keukenvernieuwer Harry Zweverink heeft op 20-3 een mooie keuken opgeleverd in Enschede. Positieve ervaringen van A tot Z. Hij denkt goed mee en afspraak is afspraak. Als iemand zijn/haar bestaande keuken wil opknappen, dan moet diegene zeker een afspraak met Harry Zweverink maken.

Er wordt naar je wensen geluisterd.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Fred Olislagers. Je wordt netjes te woord gestaan. Er wordt naar je wensen geluisterd, eventuele oplossingen bespreek je samen. En vooral dat er mooi afgewerkt product geleverd wordt. Wij zijn erg blij met het resultaat!

Een geweldige manier om een deel van de keuken opnieuw in te richten.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers omdat het een geweldige manier is om een deel van de keuken opnieuw in te richten. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Hij levert kwaliteit.

Keukenvernieuwer Marc van Rossum krijgt van ons een 9. Goede voorlichting, hij levert kwaliteit en werkt netjes. Goede mensen.

Klus is goed gedaan.

Keukenvernieuwer Jurgen Roos krijgt van ons een negen. De klus is goed gedaan. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Blijf zo werken!

Ik ben heel blij met het werk dat hij heeft afgeleverd!

Peter werkt heel secuur en netjes. Ik ben heel blij met het werk dat hij heeft afgeleverd. Een 9 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong, hij denkt goed mee.

Het resultaat is echt perfect!

Martin Goedemans heeft op een deskundige en snelle wijze onze keuken een prachtige facelift gegeven.
Het resultaat is echt perfect!
Hij komt de afspraken na en ook belangrijk: een mooie prijs-/kwaliteitsverhouding.
Keukenvernieuwer Martin beveel ik van harte aan.

Uit alles bleek dat Rien van den IJssel een vakman is. Chapeau!

Een 9 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. De afspraken klopten perfect. Na contact maken kwam Rien van den IJssel kijken, besprak de voor- en nadelen van onze wensen, maakte ter plekke de offerte en afspraken over de uitvoering. Het klopte helemaal. De uitvoering verliep uitstekend. Uit alles bleek dat Rien van den IJssel een vakman is. Bovendien een harde en nauwkeurige werker. Chapeau!

Alles in één dag erin.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Rien van den IJssel. Goed en snel contact. Alles in één dag erin. Netjes en hard gewerkt. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Netjes en professioneel gewerkt.

Keukenvernieuwer Jurgen Roos heeft heel netjes en professioneel gewerkt. Er was een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarom krijgt hij van mij een 10.

Ze doen vaak nét dat beetje meer….

Piet en Henk Hoekstra werken snel en volgens afspraak. Ze doen vaak nét dat beetje meer! Ze hadden een duidelijke offerte. Ik ben echt zeer tevreden. Een negen voor Piet en Henk.

… net of je een totaal nieuwe keuken hebt……

Ten eerste is het net of je een totaal nieuwe keuken hebt. Ten tweede ook nog eens door een vakman gedaan. Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong.

Collin is zeer deskundig!

Collin Stomps krijgt van ons een 10 voor het uitstekend geleverd product. Hij is zeer deskundig.

Het is allemaal naar wens verlopen.

Keukenvernieuwer Ton de Bruin krijgt van mij een 9. Het is allemaal naar wens verlopen. Ton komt zijn afspraken na.

Een acht voor Wim Kranen.

Een 8 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Hij is deskundig.

Back To Top