skip to Main Content

Referenties

We krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat ook wel eens wat mis – u kunt deze reacties ook terugvinden, maar problemen worden heel vaak tot tevredenheid van de klant opgelost. We kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf en we laten minder positieve opmerkingen niet expres weg! In 2019 ontvingen we meer dan 800 positieve tot zeer positieve reacties op ons werk. We zijn er trots op! En als u ons niet gelooft: u mag echt langskomen om ze allemaal uit onze database te controleren…

Verantwoording.

Soms – het gebeurt gelukkig niet vaak – krijgen we een negatieve referentie. Dan is iets niet gegaan zoals het moest. Zo’n referentie wordt vaak afgesloten door de opmerking: dit plaatsen jullie toch niet, ik zie alleen maar positieve referenties. Welnu, wij plaatsen die negatieve referenties zeker. Wie zoekt zal ze vinden. Wij zijn er niet trots op, maar we leren er van. En voor alle duidelijkheid: we krijgen op twee manieren referenties. Mensen schrijven spontaan een verhaal, soms met foto’s erbij. Dit gebeurt vaak via de site. Daarnaast vragen wij iedere klant enkele weken na oplevering om feedback. Dit gebeurt door een gerenommeerd onafhankelijk bedrijf op dit gebied Forum Business Research. Door die feedback kunnen we soms nog wat probleempjes oplossen. We kunnen ervan leren. De klant bepaalt zelf of de reactie op onze site geplaatst mag worden of niet. Soms missen we daardoor een negatieve ervaring op de site, maar ook negens en tienen kunnen soms niet worden niet geplaatst omdat de klant dat liever niet wil.

0
Referenties in oktober
0
Referenties in november
0
Referenties in december
0
Referenties in januari

We hebben van hem genoten.

Henk Sprangers is een vriendelijke man, hij werkt met passie en vakmanschap aan zijn opdracht. We hebben van hem genoten.

Het feit dat het aanrechtblad niet voldeed aan een ‘standaard’ afmeting was voor Remco geen probleem.

Het feit dat het aanrechtblad niet voldeed aan een ‘standaard’ afmeting vormde voor Keukenvernieuwer Remco Lok geen enkel probleem. Door zorgvuldig te meten en nog een keer een controlemeting, past het nieuwe blad perfect. Samen met Joey heeft Remco in 2 dagen tijd de keuken vernieuwd en een prachtig resultaat neergezet. En…. alle gemaakte rommel van zaagsel e.d. is na afloop ook keurig opgeruimd. Top gedaan mannen!

Meer dan tevreden.

Marcel Uleman heeft zeer goed advies gegeven. Kwam zijn afspraken na. Meer dan tevreden.

Ik kan Henk Bouwers zonder terughoudendheid aanbevelen.

Om te beginnen een helder advies, compleet met praktische tips om onnodige kosten te voorkomen. Uiteindelijk een vakkundige en keurig verzorgde vervanging van het front en installatie van de apparatuur. Toen de beoogde vaatwasser niet bleek te passen is zonder meer gezorgd voor een meer dan uitstekend alternatief. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ik kan Henk Bouwers zonder terughoudendheid aanbevelen om van een bestaande keuken weer een geheel nieuwe te maken.

De installatie werd vlot, goed en schoon uitgevoerd.

Onze ervaring met Henk Bouwers betreft het installeren van een inductiekookplaat, inclusief het monteren en aansluiten van een 2-fasen unit.
Over het totaal zijn wij bijzonder tevreden. Tijdens het eerste contact werden we goed geïnformeerd en konden we meteen beschikken over een heldere offerte. De installatie werd vlot, goed en schoon uitgevoerd door de monteurs die ons tevens goede instructies gaven.
Kort en goed: We kunnen zonder bedenkingen Henk Bouwers en zijn medewerkers van harte aanbevelen!

We bevelen deze vakman aan bij ieder die een mooie keuken wil.

We hebben weer een mooie nette keuken zoals we hadden verwacht, helemaal tevreden. Ook het voorgesprek ging perfect en alles is volgens plan uitgevoerd.
Fred Olislagers is zeker een vakman, werkt rustig en gaat vakkundig te werk. Ook een 10 van ons. Inderdaad zouden wij deze vakman aanbevelen bij een ieder die een mooie keuken wil.
Nogmaals hartelijk dank.

Wij geven Freek Overdevest een dikke 10!

Een ZEER goede medewerker, Freek Overdevest.
Freek Overdevest heeft bij ons de carrouselkast weer werkend gemaakt en nog diverse deurtjes opnieuw gericht.
Hij heeft een goed inzicht op het werk, hij levert zijn werk nauwkeurig af.
Wij geven daarom Freek Overdevest een dikke 10 en tevens een 10 voor de omgang met mensen.

We raden iedereen aan dit bedrijf in te schakelen….

Over Keukenvernieuwer Henk Hoekstra: Wij zijn erg blij met onze gerenoveerde keuken, Henk Hoekstra dacht vanaf het eerste contact met ons mee. Luisterde goed naar onze wensen en heeft de keuken mooi snel en vakkundig geplaatst zijn erg tevreden en raden iedereen aan om dit bedrijf in te schakelen voor hun keuken.

De keuken kan er weer jaren tegen.

Een 10 voor Michel Eugster. Afspraak werd snel gemaakt en was mogelijk in de avonduren. Ondanks de feestdagen eind december 2019 waren we begin januari 2020 al snel aan de beurt. Er werden goede afspraken gemaakt, die ook accuraat werden nagekomen. Er is prima werk geleverd. De keuken kan er weer jaren tegen. We raden iedereen aan om na een aantal jaren een onderhoudsbeurt aan de keuken te laten uitvoeren.

Blij met onze nieuwe keukenfronten, grepen en kraan

Blij met onze nieuwe keukenfronten, grepen en kraan. Prima advies en uitvoering volgens afspraak door Ton Schoonebeek.

Alles keurig volgens afspraak.

Over Henk Bouwers: Alles keurig volgens afspraak, netjes en vlot werk afgeleverd. Ook de klusjes die ik later nog noemde zijn netjes meegenomen.

Dank jullie wel voor het goede (perfecte) werk wat jullie hebben uitgevoerd.

Collin Stomps en Henk,

Dank jullie wel voor het goede (perfecte) werk wat jullie hebben uitgevoerd.

Samen hebben deze professionals een driedelig composiet aanrechtblad vervangen.
Geen eenvoudige klus, maar top uitgevoerd.

Prima vakwerk. Het ziet er prachtig uit.

Prima vakwerk. Het ziet er prachtig uit.
En prettige mensen.
Wij geven een dikke 10 aan Marcel van de Snepscheut.
Bijgevoegd: twee foto’s tijdens renovatie en er na.

Makkelijk communiceren en korte lijnen.

Een 10 voor keukenvernieuwer Rob van ‘t Hof. Goed werk geleverd binnen de afgesproken termijn. Makkelijk communiceren en korte lijnen.

Laagdrempelig en makkelijk samenwerken.

Een 10 voor Johan Vos: Laagdrempelig en makkelijk samenwerken met een mooi resultaat tegen een schappelijke prijs.

Afspraak is afspraak. Kom daar tegenwoordig nog maar eens om!!

Twee klepkast deurtjes laten vervangen door Henk Bouwers van DE KEUKENVERNIEUWERS en ik ben daar zeer tevreden over want bij deze mensen is afspraak ook echt afspraak.
Kom daar tegenwoordig nog maar eens om!!

BEDANKT!!!

Nog even een grote duim omhoog voor Henk Hoekstra wat betreft de nazorg!

Nog even een grote duim omhoog voor Henk Hoekstra wat betreft de nazorg! Ruim een half jaar na dato haperde de carousselkast, vernieuwd tijdens de keukenvernieuwing met de oorspronkelijke frontjes; een van de (oude) frontjes vond het nodig om het nieuwe hangwerk “los te laten”. Dit is snel en vakkundig door Henk gerepareerd. Petje af!

Puur vakmanschap in huis qua ideeën en afwerking.

Een 10 voor Marcel van de Snepscheut. Een zeer aantrekkelijk alternatief voor gehele keuken renovatie. Gezien onze ervaring haal je bovendien met “De Keukenvernieuwers” puur vakmanschap in huis qua ideeën en afwerking.

Gedoe met ontbrekend onderdeel.

Het aanbevelen wordt is ons geval voornamelijk beïnvloed door Michel Eugster en minder door de Keukenvernieuwers. Alhoewel het gedoe met betrekking tot het ontbrekende onderdeel volledig aan de transportafdeling te wijten was en door het simpelweg natellen van de geleverde pakketten voorkomen kunnen worden. Een 6.

Erik krijgt van ons een dikke 10.

Erik de Kort krijgt van ons een dikke tien.
Wat een vakman en alles wat hij doet gaat ook nog eens in goed overleg om de klant zo goed mogelijk te adviseren.
Rommel kent Erik niet, alles wordt keurig opgeruimd dus geen stof of rotzooi laat hij achter. Kortom: wij zijn in ieder geval super tevreden en hij heeft vakwerk afgeleverd. Plus een nieuwe vaatwasser en koelvriescombinatie in de keuken gezet en dat tegen een zeer redelijke prijs.
Dus een echte aanrader om Erik je keuken te laten doen.

Gertjan werkte netjes en de oude spullen werden door hem meegenomen.

We zijn zeer tevreden met onze keukenrenovatie, Gertjan Hennuïn dacht met ons mee en gaf goede alternatieven tijdens het inmeten, er werd niets opgedrongen. In één dag was onze keuken opgeknapt.
Gertjan werkte netjes en de oude spullen werden door hem meegenomen. Alles liep volgens de afgesproken planning. Bovendien was het gezellig met hem en hebben we veel gelachen.
Het is een betaalbaar en mooi alternatief voor een nieuwe keuken. We bedanken Gertjan voor het meedenken en het prachtige resultaat
We kunnen De Keukenvernieuwers dan ook zeker aanbevelen.

Handgreep vergeten.

Nieuwe keuken met alle goede adviezen, geplaatst door Bjorn Timmermans. Er was bij 1 deurtje de handgreep vergeten, dit kan gebeuren. Maar nu heeft Bjorn ongeveer 1 week geleden een handgreep gemonteerd maar dit is een in tweeën gedeelde handgreep. Ziet dus nog steeds niet uit. Dit is niet de schuld van Bjorn maar van De Keukenverniewers. Ik verwacht dat dit binnenkort goed vervangen wordt. Een 5 voor De Keukenvernieuwers.

Het resultaat is prachtig.

Benno Sprangers van De Keukenvernieuwers heeft bij ons oa het keukenblad vernieuwd. Alles ging precies volgens afspraak en het resultaat is prachtig en netjes afgewerkt. Benno Sprangers krijgt van mij een 10.

Laagdrempelig, geen snelle verkopers….

Een 9 voor Marco van der Zee. Laagdrempelig, geen snelle verkopers. Marco is een vakman.

Goede en complete service door maatwerk.

Een 10 voor Henk Bouwers. Goede en complete service door maatwerk. Vriendelijk- en vakdeskundigheid bij de monteurs en luisterend oor naar de klant.

Prima service en kwaliteit.

Een 10 voor Peter Heesen: prima service en kwaliteit. Hij luisterde goed naar mijn wensen.

Zo doorgaan!

Hij luistert goed naar wat we wilden.

Marcel Uleman krijgt van mij een 10. Hij luistert goed naar wat we wilden. Goed advies om iets wel of niet te doen. Geeft de mogelijkheden en onmogelijkheden aan.

Prettig contact.

Een negen voor Ton de Bruin. Prettig contact en kwaliteit van werk geleverd.

Een vakman pur sang, die alles perfect afwerkt.

Keukenvernieuwer Henk Sprangers luistert naar jouw wensen en vult dat perfect in met zijn voorstel voor de keukenrenovatie. Een vakman pur sang, die alles perfect afwerkt. Ook tussentijds een waterontharder plaatsen was geen probleem ondanks dat dit vooraf niet besproken was. Bovendien is de prijs – kwaliteit verhouding gewoon goed. Kortom: met onze (vernieuwde) nieuwe keuken zijn wij meer dan tevreden.

Deze mannen hoef je niets meer te leren van keukens!

Een 10 voor Jurgen Roos. Alles super gedaan en volgens afspraak. Perfecte man. Snel, werkt erg netjes en secuur.

Nou, deze mannen hoef je niets meer te leren van keukens!

Ze houden zich aan afspraken.

Ik geef een 10 aan Peter Heesen: ze houden zich aan afspraken, zijn vriendelijk en professioneel.

Ga zo door!

Flexibel – alles is bespreekbaar.

Nico Kamphuis krijgt van ons een negen. Ze zijn flexibel en luisteren goed naar de wensen van de klant. Alles is bespreekbaar en er komt advies.

Perfect geleverd werk.

Een 10 voor Henk Hoekstra: perfect geleverd werk. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Allard werkt netjes.

Een 10 voor Allard Doorn: hij werkt netjes, goed advies, eerlijke prijs.

E-mail en orderbevestiging kwamen niet overeen.

Een 8 voor Marco van der Zee. E-mail en orderbevestiging kwamen niet overeen v.w.b. levering.

Peter de Jong krijgt van mij dikke 10.

Peter de Jong heeft zeer goed resultaat geleverd en gaat netjes te werk, en luistert naar de wensen die je hebt.
Mijn keuken is naar tevredenheid geplaatst. Peter is een rustige en gezellige man. Een vakmannetje die netjes te werk gaat. Ik zou Peter de Jong zeer zeker aanbevelen aan anderen. Peter de Jong krijgt van mij dikke 10.

Collin is zeer deskundig, werkt ontzettend hard en is prettig in de omgang.

Collin Stomps heeft zeer goed werk geleverd. Het hele proces van begin tot eind verliep prima. Collin is zeer deskundig, werkt ontzettend hard en is prettig in de omgang. Hij krijgt van ons een 10!

We zijn er erg blij mee en het geleverde werk is van topkwaliteit.

Keuken gerenoveerd door Henk Hoekstra: alles led verlichting, nieuw aanrechtblad, spoelbak, afzuigkap, inductiekookplaat en oven.
Dit alles is in 1 dag geklaard. Keurig werk geleverd en alles schoon achtergelaten. We zijn er erg blij mee en het geleverde werk is van topkwaliteit. Ook de kleine onvoorziene problemen werden snel en goed opgelost.

Erg deskundig, goede ideeën. Heel precies.

Nieuwe keuken met alle goede adviezen, geplaatst door Bjorn Timmermans. Erg deskundig, goede ideeën. Heel precies. We zijn blij dat we de opdracht aan hem hebben gegeven. Zeer tevreden. Bedankt Bjorn. Je verdient een dikke tien!

Had niet beter kunnen wensen.

Benno Sprangers krijgt van mij een 10. Top service, ze denken echt mee, werken goed volgens schema en je kan ze altijd bereiken. Had niet beter kunnen wensen.

Betrouwbaar, correct, kwaliteit.

Benno Sprangers krijgt van mij een 10. Betrouwbaar, correct, kwaliteit. Goede communicatie.

Hij heeft een prachtige keuken voor me geïnstalleerd.

Benno Sprangers is een echte professional. Vakbekwaam, helder in z’n communicatie, en buitengewoon vriendelijk. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je, denkt mee, stelt heldere offertes op en, nogal belangrijk, hij heeft een prachtige keuken voor me geïnstalleerd. Echt een aanrader!

Wil je geen nieuwe keuken laat het dan aanpassen door Martin. Succes verzekerd.

Wij geven Martin Goedemans zeker een 10 werkt super netjes.👌
Onze keuken is weer als nieuw met een paar aanpassingen. Gek op koffie met een koekje.☕

En wat hij ook heel goed kan is schoonmaken en stofzuigen.😉
Maar vooral het belangrijkste hij heeft er een zeer tevreden klant bij. Wil je geen nieuwe keuken laat het dan aanpassen door Martin. Succes verzekerd.

Ik ben zeer tevreden over het werk van Benno en Marco.

Ik ben zeer tevreden over het werk van Benno Sprangers en Marco, nieuwe keukenfronten en verlichting boven spoelbak, alles ging volgens afspraak. Ik heb nu weer een mooie keuken. Nogmaals bedankt Benno en Marco!

Een genoegen om met Steven zo’n project op te zetten en uit te voeren.

De renovatie van onze keuken is de afgelopen weken door Steven de Bondt en zijn medewerkers prachtig en deskundig uitgevoerd.

Vooral prettig was voor ons de open opstelling van Steven tijdens het bedenken van wat en hoe, gaandeweg veranderden namelijk onze ideeën voortdurend. Ook toen de hoofdlijnen vastlagen was Steven in staat mee te blijven denken en oplossingen aan te dragen om onze wijzigingen te verwerken.

Het was en is een genoegen om met Steven zo’n project op te zetten en uit te voeren.

Hij heeft onze keuken perfect gerenoveerd.

Bij deze wil ik Henk Hoekstra van Keukenvernieuwers IJmuiden, hartelijk bedanken. Hij heeft onze keuken perfect gerenoveerd. Het renoveren is zeer nauwkeurig uitgevoerd en alles binnen de geplande tijd. Dit alles voor een prima prijs/kwaliteit. Henk, nogmaals bedankt!

Ton Schoonebeek krijgt een 10 van ons.

Ton Schoonebeek krijgt een 10 van ons. De Keukenvernieuwers komen thuis, denken mee en leveren kwaliteit.

Het is een plaatje geworden.

Zaterdag 7 december is onze keuken vernieuwd. Het is een plaatje geworden. Dank je wel Henk Bouwers en Teun voor het nette werk dat jullie hebben geleverd.

Vakmanschap. Een 10 voor Lambèr.

Lambèr van den Broek krijgt van mij een 10. Goede service en vakmanschap. Hij komt zijn afspraken na.

In één woord: perfect.

Over Benno Sprangers.

Een goede keuken begint bij:

  • Goede voorlichting: een 9.
  • Goede afspraken: een 9.
  • Goede nazorg: een 9.

Wat moet ik nog meer zeggen? In één woord: perfect. Geen verhaaltjes, professioneel teamwerk kwaliteit. Zelf ben ik een Pietje Precies maar op een restje kit wat was achtergebleven geen fouten kunnen ontdekken. Zelfs het blad wat geplaatst zou worden met vier deelnaden gedaan met twee. Er is over nagedacht en niet: we plaatsen het maar even… Kwaliteit ten top, verder wil ik er niets meer over zeggen anders denkt iedereen: hij wordt er zeker voor betaald, maar niets van dit alles! Perfect.

Gewoon zo doorgaan.

 

Back To Top