skip to Main Content

Referenties

We krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties van klanten van De Keukenvernieuwers. Logisch eigenlijk… We doen onze uiterste best en onze klanten waarderen dat. Er gaat heel soms wel wat mis, maar problemen worden vrijwel altijd tot tevredenheid van de klant opgelost. Daarom kunnen wij u voor de volle 100% verzekeren: we verzinnen deze referenties niet zelf en we laten minder positieve opmerkingen niet expres weg! In 2018 ontvingen we bijna 800 positieve tot zeer positieve reacties op ons werk – we zijn er trots op! U mag ze komen controleren…

0
Referenties in september
0
Referenties in oktober
0
Referenties in november
0
Referenties indecember

Zo iemand zou je voor al jouw bouwklussen in huis willen halen!

Keukenvernieuwer Fred Olislagers krijgt van ons een 10. Fred Olislagers is een echte vakman. Hij luistert goed naar de wensen van de klant, maar geeft ook zijn eigen deskundige advies. Hij werkt rustig en netjes en aan het eind van de keukenrenovatie is alles opgeruimd. Zo iemand zou je voor al jouw bouwklussen in huis willen halen! Keukenvernieuwers levert top kwaliteit wat er goed afgewerkt uitziet en netjes wordt afgeleverd. Ik ben super blij met onze nieuwe keuken.

Geen paniek als het spant…

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok:

Terzake kundig.

Rustige benadering, wens van de klant.

Geen paniek als het spant.

Gewillig...dat geeft een band.

Rommel aan de kant.

Wat beloofd...

Komt tot stand.

Is er trammelant....

Oplossing.

Niks aan de hand.

Een 10 voor Bjorn is eigenlijk te weinig. Mag een 11 ook?

Wij zijn geweldig tevreden over de service en deskundigheid van Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans. We begonnen met plannen voor vernieuwing maar hebben nu een prachtige keuken met fijne apparatuur. En dat allemaal in goed overleg en met veel flexibiliteit. Een 10 is eigenlijk te weinig. Mag een 11 ook?

Puik werk!

Wij willen graag refereren aan de uitstekende nazorg die Miguel Bouwman ons een half jaar na de klus nog leverde door op oudejaarsdag 2018 nog een aantal losgelopen ladegeleiderails te herstellen en hiermee de lades weer netjes aan te laten sluiten, puik werk!

Vakwerk en een prima service.

Michel Eugster krijgt van mij een 10. Vakwerk en een prima service. Michel is zeer deskundig.

Houen zo!

Het resultaat: 100% tevreden!!!!!!!!!!

Ik had problemen met de folie van de kastjes en laden in de keuken: de folie (bekleding) liet los en dat zag er niet uit!
Er verscheen een advertentie in de krant van Martin Goedemans over de Keukenvernieuwer en ik dacht meteen: die kan mij misschien helpen.
Hij kwam langs, zag de problemen, ging alles opmeten en maakte een offerte waarmee ik akkoord ging.
In december 2018 heeft hij in 1 dag alle fronten van de laden en de kastjes vernieuwd: in dezelfde kleur als het daarvoor was en
met stevige mooie handgrepen; tevens nog een mooie nieuwe kraan.
Het resultaat: 100% tevreden!!!!!!!!!! - Martin Goedemans krijgt dus een verdiende 10!

Henk Bouwers denkt met je mee.

Henk Bouwers denkt met je mee en geeft goede adviezen. Het geheel is keurig en vakkundig geplaatst. Ik ben heel tevreden.

Goed werk afgeleverd.

Een negen voor Keukenvernieuwer Harry Zweverink - snelle en correcte service. Goed werk afgeleverd. Harry is zeer deskundig.

Zo iemand zou je voor al jouw bouwklussen in huis willen halen!

Een 10 voor Peter Heesen. Peter Heesen is een echte vakman. Hij luistert goed naar de wensen van de klant, maar geeft ook zijn eigen visie/advies, zeker als de wens van de klant leidt tot onnodige kosten of kwaliteitsverlies. Daar spreekt echt deskundigheid uit. Hij werkt rustig en netjes en aan het eind van de keukenrenovatie is alles opgeruimd. Zo iemand zou je voor al jouw bouwklussen in huis willen halen! Keukenvernieuwers levert materiaal dat er kwalitatief en goed afgewerkt uitziet en netjes wordt afgeleverd. We zijn trots op onze nieuwe keuken.

Snel en vakkundig de keuken vernieuwd.

Piet en Henk Hoekstra krijgen van mij en 9. Snel en vakkundig de keuken vernieuwd. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Zeer tevreden over klantvriendelijkheid.

Een tien voor Lambèr van den Broek. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid; nakomen afspraken; goede afwerking. Lambèr denkt goed mee.

Keurige installatie.

Keukenvernieuwer Frank van Oers krijgt van ons een negen - goed advies, hij denkt goed mee en een keurige installatie.

Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Alex Krigee krijgt een 10 van mij: hij komt zijn afspraken na voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Alex is zeer deskundig.

Zeer tevreden over…. alles!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong omdat wij erg tevreden zijn over de mogelijkheden van uitvoering en materiaal en de nauwkeurige manier van werken in verhouding tot de kosten.

Uitstekend werk verricht.

Een negen voor Lambèr van den Broek. Alles volgens afspraak verlopen, uitstekend werk verricht. Lambèr is zeer deskundig.

Het is ons prima bevallen.

Allard Doorn krijgt van ons een 10 omdat, alles bekeken, een goed overleg vooraf, goed meet/maatwerk en vlotte afwerking ons prima is bevallen. Er was een duidelijke offerte.

We zijn meer dan tevreden over de vernieuwing van onze keuken door Henk Bouwers.

We zijn meer dan tevreden over de vernieuwing van onze keuken door Henk Bouwers. Twee harddoorwerkende mannen die het perfect in orde hebben gemaakt. En alles is schoon en netjes opgeleverd. Een aanrader. Dikke 10

Hij heeft dat keurig opgelost. Hulde.

Alex Krigee heeft voor ons een ovenkast besteld en de inductiekookplaat en de oven geplaatst.
De ovenkast kwam eerder dan we verwacht hadden, maar er waren geen pootjes geleverd. Alex is naar zijn magazijn in Den Helder gegaan om pootjes te halen nadat hij bij de plaatselijke bouwmarkt niet kon slagen. De oven kon ook niet ver genoeg naar achteren geschoven worden. Het scheelde een paar mm. Hij heeft dat keurig opgelost. Hulde.

Zeer tevreden over deze vakmensen.

Piet en Henk Hoekstra leveren prima werk. Denken goed mee en lossen ieder probleem ter plekke op. Zeer tevreden over deze vakmensen.

Droomkeuken.

Onze oude keuken, 35 jaar oud, nog goed maar gedateerd.
Dhr. Henk Bouwers gevraagd voor een oordeel en eventueel plan om de keuken te moderniseren.
We hebben hem verteld wat onze wensen zijn en hij heeft ons daarop kenbaar gemaakt wat de mogelijkheden zijn.
In dit prettig onderhoud met zeer kundig advies hebben we een offerte getekend om de keuken op te pimpen.
Op de afgesproken tijd is de keuken op deskundige wijze aangepakt en omgetoverd tot, voor ons, een droomkeuken.
We zijn super tevreden over hoe alles in een goede, nette en deskundige manier is gegaan met een prachtig resultaat.
Henk Bouwers en zijn mannen kunnen wij U van harte aanbevelen..

Het is bijna toveren…..

Onze keuken is door Henk Sprangers grondig aangepakt. Mijn vrouw en ik zijn uiterst tevreden over het afgeleverde werk, " het is bijna toveren". Mede door de mix van goed advies en deskundigheid en geduld is het eindresultaat heel erg mooi. Onze oude keuken is als nieuw, inderdaad de slogan van keukenvernieuwers en het klopt.

Alles in 1 hand…

Keukenvernieuwer André van der Leek krijgt van mij een 9. Er kan maatwerk geleverd worden, en het kan in de kosten schelen. Alles is in 1 hand, zowel voorbereidende werkzaamheden als omleggen van een leiding als het installeren van de keuken.

Henk regelt het inderdaad van A tot Z!

Na een leuke kennismaking ging Keukenvernieuwer Henk Sprangers aan de slag met het meten, daar was hij geruime tijd mee bezig en dat tekent zijn zorgvuldigheid.
Na ca. 3 maanden was het dan zover, de benodigde spullen werden volgens afspraak geleverd en Henk ging aan de slag. Opvallend vond ik de rust waarmee hij werkte, zijn zorgvuldigheid en netheid, zoals een echte vakman betaamt.
Afspraak is afspraak bij Henk en toen er na de oplevering nog wat kleine zaken niet in orde waren nam hij zelf het initiatief!
Het resultaat is geweldig geworden, we zijn er zeer tevreden over. Ook het "project" (het maken van een eiland volgens een ruwe schets, waarbij het echt aankwam op improvisatie/meedenken en vakkennis) heeft hij boven verwachting opgeleverd.

Henk, een dikke tien!

Top service, waar wij blij van worden.

September 2015 heeft Martin Goedemans onze keuken gerenoveerd incl. vernieuwing van alle apparatuur. Deze week hadden we een defect aan de kookplaat. Na melding is Martin dit de volgende dag kosteloos komen repareren. Top service, waar wij blij van worden. Martin, nogmaals bedankt.

Alles verliep heel soepel…

Wij zijn erg tevreden met onze keuken. Alles verliep heel soepel. Goede materialen en goede vakmensen.
Leo en Teun waren de monteurs en hebben een mooi stuk werk afgeleverd. Ook de service was heel goed. Henk Bouwers was altijd gemakkelijk te bereiken, bellen en terugbellen en de afspraken werden altijd nagekomen.

Snelle reactie.

Een negen voor Martin Goedemans: Snelle reactie op vraag om mogelijkheden keukenvernieuwing te komen beoordelen. Goed en deskundig advies. En snelle en professionele uitvoering van de keukenvernieuwing. Martin is zeer deskundig.

100 punten voor Rob Koenders!

De samenwerking met Keukenvernieuwer Rob Koenders was naar volle tevredenheid. Steeds keurig op tijd en duidelijk in zijn communicatie. 100 punten. Groetjes,

Niks op aan te merken.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij werkte zeer netjes, er is niks op aan te merken. Zeer deskundig.

Michel Eugster is een prima vakman.

Michel Eugster krijgt van ons een 10. Hij is een prima vakman met een heel hoog klantgericht serviceniveau.

Kundige keukensteller!!

Over Keukenvernieuwer Henk Sprangers: Kwaliteit goed. Prima prijs. Kundige, vriendelijke keukensteller!! Een 9 voor Henk.

Zo doorgaan!

Geweldige service en betaalbare prijzen.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Geweldige service en de prijzen zijn betaalbaar. Afspraken worden nagekomen.

Vriendelijk, professioneel…

Een 10 voor Keukenvernieuwer Jurgen Roos. Goede voorlichting, vriendelijk, professioneel en prima werk!

Vakmanschap en goede communicatie.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Remco Lok: vakmanschap en een goede communicatie.

… gekoppeld aan vriendelijkheid.

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut voor de uitstekende service en prestaties, gekoppeld aan vriendelijkheid. Marcel denkt goed mee.

Goede vakmensen en organisatie.

Keukenvernieuwer Ton de Bruin krijgt van ons een 10. Goede vakmensen en organisatie. Hij werkt netjes.

Lambèr is zeer deskundig.

Lambèr van den Broek is zeer deskundig. Hij weet waar hij het over heeft.

Volledig naar wens.

Wij hebben onze keuken een opfrisbeurt gegeven door nieuwe frontjes te laten plaatsen, de werkzaamheden zijn volledig naar wens verricht. Alles netjes op tijd. Ik geef Rien van den IJssel een 9.

Klantvriendelijke dienstverleners.

Een negen voor Henk Bouwers. Klantvriendelijke dienstverleners. Ze denken goed mee.

Afspraak is afspraak.

Afspraak is afspraak. Een 9 voor Peter Heesen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Prima vakman.

Prima vakman.

Wij zijn heel blij met onze "nieuwe" keuken. Goed advies en meedenkend.
Tevreden over opgeleverde keuken en wijze van werken. Compleet pakket (nieuwe deurtjes en achterwand/werkblad), was niet goedkoop, maar wel het geld waard. Over de prijs/kwaliteit verhouding zijn wij zeer tevreden. Een 10 voor Peter Heesen.

Prima werk heren.

Over Keukenvernieuwer Henk Bouwers: Bij ons hebben ze op zeer nette en snelle wijze de gaskookplaat vervangen door een inductie kookplaat inclusief plaatsen en aanleggen van een nieuwe stroomgroep. Prima werk heren.

Een negen voor Michel.

Michel Eugster krijgt van ons een negen omdat ze het perfect af hebben gewerkt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.

Er zijn veel mogelijkheden.

Miguel Bouwman dacht met ons mee en hij levert keurig werk. Hij is zeer deskundig en krijgt van ons een 9. Er zijn veel mogelijkheden.

Snelle afspraak.

Een negen voor Benno Sprangers:  snelle afspraak, keurig afgehandeld, meedenken en zorgen voor oplossingen. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Vooral zo doorgaan!

Allard Doorn krijgt van mij een acht. Vooral zo doorgaan!

Niets op aan te merken.

Bernhard Verhage krijgt een acht. Spullen zijn stipt op tijd geleverd en de heer Verhage was zelfs een half uur eerder dan het afgesproken tijdstip aanwezig. Niets op aan te merken.

Goed advies en keurig werk geleverd.

Een negen voor Henk Bouwers:  Goed advies en keurig werk geleverd volgens afspraak. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Het principe spreekt ons zeer aan!

Een negen voor Marcel van de Snepscheut omdat in deze tijd van verspilling en reclame bombardementen het principe ons zeer aanspreekt: gebruik wat nog bruikbaar is (ik ben geboren in de crisistijd). Marcel luisterde goed naar mijn wensen.

Grote tevredenheid…

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Goed advies en grote tevredenheid over het geleverde werk. Goede communicatie.

Zijn vakkennis is geweldig.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen: zijn vakkennis is geweldig. Hij werkt netjes en werkt alles nauwkeurig af. Wij waren tevreden. Groetjes!

Back To Top