skip to Main Content

Referenties. We zijn er trots op! Schrijf een referentie

Soms – het gebeurt gelukkig niet vaak – krijgen we een negatieve referentie. Dan is iets niet gegaan zoals het moest. Zo’n referentie wordt vaak afgesloten door de opmerking: dit plaatsen jullie toch niet, ik zie alleen maar positieve referenties. Welnu, wij plaatsen die negatieve referenties zeker. Wie zoekt zal ze vinden. Wij zijn er niet trots op, maar we leren er van. En voor alle duidelijkheid: we krijgen op twee manieren referenties. Mensen schrijven spontaan een verhaal, soms met foto’s erbij. Dit gebeurt vaak via de site. Daarnaast vragen wij iedere klant enkele weken na oplevering om feedback. Dit gebeurt door een gerenommeerd onafhankelijk bedrijf op dit gebied Forum Business Research. Door die feedback kunnen we soms nog wat probleempjes oplossen. We kunnen ervan leren. De klant bepaalt zelf of de reactie op onze site geplaatst mag worden of niet. Soms missen we daardoor een negatieve ervaring op de site, maar ook negens en tienen kunnen soms niet worden niet geplaatst omdat de klant dat liever niet wil.

0
Referenties in juli
0
Referenties in augustus
0
Referenties in september
0
Referenties in oktober

Uitstekend werk gedaan

We kregen snel contact met Steven de Bondt en steeds goed geholpen. Steven heeft zijn werk uitstekend gedaan. Hij had een foutje gemaakt maar heeft dat heel goed opgelost. Verder was hij vriendelijk en beleefd en levert hij kwaliteit. Hij krijgt een 10!

Ik raad Peter zeker aan

Keukenvernieuwer Peter de Jong heeft prima werk geleverd. Peter is een fijn persoon, komt zijn afspraken na en is een goede vakman. Mocht het te sprake komen, dan raad ik Peter zeker aan als keukenmonteur in mijn netwerk! Peter de Jong krijgt een 9.

Collin krijgt een 10

Het was heel gemakkelijk om een afspraak te maken. Deze was met een goede reden wat later dan gehoopt, maar hier is duidelijk over gecommuniceerd. Collin Stomps is vriendelijk. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en nam hier ook ruim de tijd voor. Zijn adviezen waren duidelijk net als de gemaakte afspraken. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Het plaatsen van de nieuwe onderdelen is snel en heel netjes gedaan. We zijn heel erg tevreden en raden de Keukenvernieuwers zeker aan.

Een 10 voor Henk

Henk Bouwers heeft alles tot in de puntjes geregeld. Graag tot een volgende keer. 

Groeten uit Groningen

Zelf bepalen wat je wel of niet wil vervangen

Ton Schoonebeek krijgt een 9. Omdat het een perfecte en in verhouding een goedkope manier is om de huidige keuken te vernieuwen als m.n. de keukenkasten nog goed zijn en je alleen de fronten wilt vervangen. Er is een ruime keus in keukenfronten. Daarnaast kan je zelf of i.o.bepalen wat je wel/ niet wilt vervangen ( keukenblad/ apparatuur).

Prima en snel gemonteerd

Een 7 voor Jurgen Roos. Er waren problemen met levering Bosch apparatuur. Tot drie keer toe levertijd verschoven. Is uiteindelijk door Jürgen Roos opgelost naar tevredenheid. Heeft m.i. veel moeite gedaan om dit op te lossen! Alles is prima en snel gemonteerd en oude apparatuur etc netjes opgeruimd.

Tevreden over aanpak en service

Henk Sprangers krijgt een 10.  Je kunt iemand uitzoeken, die een beetje in de buurt woont. Het is kleinschalig. De organisatie lijkt goed. Ik was heel tevreden over de aanpak en service.

Zeer secuur en vriendelijk

De persoonlijke begeleiding en het ongelooflijke geduld is een heel prettige ervaring. Je wordt niet onder druk gezet en alles ging in goed overleg. Kortom FANTASTISCH MARCO VAN DER ZEE JE KRIJGT EEN 10. De bezorgers trouwens ook. Zeer secuur en voorzichtig en vriendelijk!

Ga door op dezelfde voet!!

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Het is om te beginnen een goed en duurzaam concept, om een keuken waar maar ten dele iets mis mee is op te knappen in plaats van geheel te vervangen. Ten tweede hebben wij er nu een heel goede ervaring mee. Goede kwaliteit voor een nette prijs. En niet de enorme uitgave en het gedoe van een compleet nieuwe keuken. Benno Sprangers krijgt een 10.

Snel en duidelijk

Een 9 voor Rob van ‘t Hof. Snel, duidelijk en komt de afspraak na en maakt het ook nog precies volgens afspraak! Top!

Een 9 voor Henk

Goede service van Henk Sprangers. Hij is zeer deskundig!

Tevreden over het eindresultaat

Een 9 voor Michel Eugster. Zeer tevreden over het eindresultaat en alle gemaakte afspraken zijn goed verlopen.

Eindresultaat is boven verwachting

Lambèr van den Broek heeft vakwerk geleverd en de keuken is keurig schoon achtergelaten. Hij krijgt een 10.

Er wordt netjes gewerkt

Een 9 voor Sjon Slütter. Ben zeer tevreden over het resultaat, er wordt netjes gewerkt en de afspraken worden na gekomen.

Perfect en netjes

Guus van Antwerpen krijgt een 9. Alles is perfect en netjes gedaan.

Goede communicatie

Henk Bouwers is vakkundig, netjes, vriendelijk, goede communicatie, en komt afspraken na. Hij krijgt een 10.

Mooi resultaat

Nieuwe keuken niet altijd nodig, met vernieuwen boek je ook een heel mooi resultaat. John van Dijk krijgt een 9.

Zo doorgaan

Benno Sprangers krijgt een 8.

Gewoon op deze weg door gaan dit wil de consument

Een 10 voor Marcel Uleman. Perfect werk afgeleverd en ook de afspraken waren zoals hoort super. En dit alles voor een hele vriendelijke prijs.

Prima afgewerkt

Bjorn Timmermans krijgt een 9 omdat de nieuwe deuren prima zijn geïnstalleerd en alles prima is afgewerkt.

“Wat heb ik toch een mooie keuken”

Marcel van de Snepscheut krijgt een 9. Meedenken over hóe de keuken te renoveren, luisteren naar onze wensen, zoeken naar oplossingen, prachtig resultaat geleverd. Bijna iedere dag zeg ik nog wel: “oh, oh, wat heb ik toch een mooie keuken”.

Henk krijgt een 9

Goede service van Henk Bouwers

Een 9 voor Henk

Henk Hoekstra is een toppertje.

Blij met het eindresultaat

Marco van der Zee krijgt een 9. Afspraken zijn vlot en keurig nagekomen, en ik ben heel blij met het eindresultaat! Wij kopen zo veel mogelijk via kleine, plaatselijke ondernemers, dus ook onze nieuwe kookplaat.

Collin geeft goede adviezen

Collin Stomps heeft kennis en is klantgericht. Hij geeft goede adviezen en komt afspraken na. Een 9 voor Collin.

Goede service

Een 10 voor Marco van der Zee voor zijn goede service.

Prettige omgang

Een 9 voor Miguel Bouwman voor zijn vakkundig en prettige omgang.

Professionele aanpak

Bjorn Timmermans heeft een prettige communicatie, professionele aanpak, goed werk geleverd en levert prima apparatuur. Een 10 voor Bjorn.

Een 9 voor Peter

Goed en betrouwbaar. Peter de Jong denkt mee in het proces.

Goed werk geleverd

Marco van der Zee krijgt een 9 omdat er goed werk is afgeleverd!

Alles volgens afspraak

9 voor Julio Saltos. Alles volgens afspraak, puik materiaal. Niet echt goedkoop.

Een 9 voor mooi werk

Freek Overdevest levert goede service. Leuke ideeën en mooi werk.

Goed alternatief voor een nieuwe keuken

John van Dijk krijgt 10 voor zijn werk. Goed en goedkoper alternatief voor een nieuwe keuken!

Zeer mooie keuken afgeleverd

Julio Saltos is bij ons geweest! Heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Hierop heeft hij gehandeld en een zeer mooie keuken afgeleverd. Zeer nauwkeurig en denkt in oplossingen. Een 10 voor Julio.

Lambèr werkt zeer nauwkeurig

De keukenvernieuwer Lambèr van den Broek werkt zeer nauwkeurig, is zeer vriendelijk, denk mee, ruimt alles op, waar zie je dat nog. Ik zou de volgende keer meteen weer met hem in zee te gaan. Hij krijgt een 9. 

Meedenkend met onze wensen

Lambèr van den Broek is een vakman met heel veel ervaring. Hij werkt keurig en precies. Bovendien heel communicatief en meedenkend met onze wensen. We hebben veel waar voor ons geld gekregen, een echte upgrade! Een 10 voor Lamber.

Fijne samenwerking

Een 10 voor Allard Doorn. Goede afspraken. Goede kwaliteit materialen. Professionele installatie . Fijne samenwerking met jullie mensen ter plekke. Kortom mooi werk en niet al te duur.

Henk denkt mee met de klant

Afspraken worden nagekomen en Henk Hoekstra denkt mee met de klant en komt ook met ideeën en oplossingen. Hij krijgt een 10.

Een 10 voor Allard

Allard Doorn bezorgt een zeer correcte afhandeling.

Zeer correct uitgevoerd

Fred Olislagers krijgt een 9. Er wordt vakmanschap geleverd. Alles wordt heel schoon en zeer correct uitgevoerd. Vragen worden duidelijk en onderbouwd beantwoord.

Doorgaan op de ingeslagen weg van Fred Olislagers

Vaklui

Guus van Antwerpen krijgt een 10.

Keuken is als nieuw

Na 30 jaar gekozen voor het renoveren van onze keuken. Spannend, wordt het zoals we het voor ogen hadden? Sjon Slütter heeft het meer dan waar gemaakt. Keuken is als nieuw, de basis is gebleven maar de uitstraling is nu van deze tijd. Dingen die niet vervangen hoefden te worden, konden blijven, goed advies en een prima vakman! Blij met onze nieuwe keuken!

Henk heeft wederom goed werk geleverd

De combimagnetron was aan vervanging toe. Vanwege eerdere positieve ervaringen meteen Henk Bouwers gebeld. Prima advies gekregen voor een oven met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks drukke werkzaamheden toch vrij snel geleverd. Plaatsen leek moeilijker dan verwacht vanwege de diepte van de oven en de positie van de aanwezige leidingen. Hiervoor werd echter een creatieve en nette oplossing gevonden waar ik erg tevreden mee ben. Hartelijk dank Henk Bouwers  en Teun! Een 9. 

Alles verliep perfect volgens plan

Met hulp en advies van Steven hebben wij nu een prachtig gerenoveerde keuken. De eerste afspraak verliep positief, er werd goed meegedacht. Daarna verliep alles volgens plan: de levering, de montage en de laatste puntjes op de i. Alles verliep professioneel, de prijs-prestatie verhouding is heel correct. Daarbij was het prettig samenwerken en werd alles keurig opgeruimd. Steven de Bondt krijgt een 10!

Lambèr is een goede vakman

Wij zijn zeer tevreden over Lambèr van den Broek. Onze keuken is prachtig geworden, goede vakman hij werkt heel netjes en zeer nauwkeurig!

Prima werk geleverd

Peter de Jong heeft prima werk geleverd. Ondanks enkele praktische tegenslagen is alles puik voor elkaar gekomen. Van ons krijgt hij zeker een 9!!

Alles tot in de puntjes verzorgd

Alles via afspraak geleverd en gemonteerd. Zelfs extra dingen gedaan en alles met een glimlach. Offerte gekregen, alles tot in de puntjes verzorgd. Tips gekregen waar wij zelf van te voren niet bij stil hadden gestaan. Ook de levering van de spullen prima verzorgd. Wij hadden rekening gehouden dat er spullen niet gebracht zouden worden je hoort wel eens verhalen. De prijs …. het was niet goedkoop maar zeker geen mis koop. Fred Olislagers krijgt een 10.

Tevreden over afhandeling

We zijn tevreden over de afhandeling van Freek Overdevest. Een 9 voor Freek.

Niets is hem teveel

Erik de Kort levert vakwerk af. Niets is hem teveel. Hij krijgt een 9.

Een 9 voor Freek

Freek Overdevest heeft voor een redelijke prijs wordt de keuken vernieuwd.

Alles volgens afspraak

John van Dijk krijgt een 9. Ja eigenlijk gewoon goed bevallen, duidelijk, netjes, goed advies en alles volgens afspraak.

Vragen wat je wensen zijn

Alex Krigee krijgt een 10. Geweldig resultaat, ze denken met je mee. Vragen wat je wensen zijn, werken hard en netjes. We waren zo enthousiast dat we de rest van de keuken ook laten doen! Foto volgt!

Gelijk een nieuwe keuken

Frank van Oers krijgt een 10. Het is heel mooi geworden, gelijk een nieuwe keuken.

Een 10 voor Peter

Peter Heesen heeft geweldig goed gewerkt, alles opgeruimd en rustige aardige man.

Goede voorlichting en afwerking

Goede voorlichting, nette opname, goede afwerking en maximaal behoud van goed materiaal. Freek Overdevest krijgt een 9.

Keurig

Een 9 voor Miguel Bouwman. Miguel heeft vakkundig mijn keuken vernieuwd. Keurig!

Alles volgens plan

Henk Bouwers is zeer klantvriendelijk, deskundig en groot vakmanschap. Alles volgens plan en zelfs meer afgewerkt. Een 10 voor Henk.

Een dikke pluim voor Peter!

Peter de Jong heeft vooraf heel goed advies gegeven op basis van onze behoeften en heeft slimme oplossingen aangedragen. Hij communiceert prettig, werkt netjes en komt zijn afspraken na. En boven alles levert hij prachtig werk, onze keuken is werkelijk enorm opgeknapt! En Peter is ook nog een keer terug gekomen om wat extra wensen voor ons te realiseren. Kortom, een dikke pluim voor Peter!

Neem meer mensen als Peter aan 😉

Erik krijgt een 10

Omdat alles van opdracht tot uitvoering perfect is verlopen. Het is een mooi en goed product, met zelf sluitende scharnieren en door Erik de Kort perfect gemonteerd en afgesteld.

Oplossingsgericht en kundig

Henk Hoekstra is kundig, meedenkend, oplossingsgericht, vriendelijk, correcte werkwijze en de nazorg is ook in orde. Een 10 voor Henk.

Ga zo door!

Een 10 voor Frank

Frank van Oers heeft van onze oude keuken een prachtig nieuwe keuken gemaakt incl. nieuwe apparatuur. Alles ging volgens afspraak; je kunt op hem rekenen. We raden hem dan ook bij iedereen aan! Frank, dank je wel! Hij krijgt een 10.

Een aanrader

Onze gedateerde keuken is door Marcel van de Snepscheut vakkundig weer in een moderne keuken veranderd. Het was heel prettig en gezellig werken met Marcel. Een aanrader. Een 9 voor Marcel

 

Zeer plezierig

Na met Henk Bouwers uitvoerig de gewenste verbouwing te hebben besproken, werd ter plaatse gedetailleerd de offerte besproken. Henk neemt daar alle noodzakelijke tijd voor. Zeer plezierig. Daar het zo duidelijk was voor ons, direct besloten te tekenen. Levering en montage werd direct ingepland.
Alles is exact volgens afspraak verlopen. Twee zeer deskundige medewerkers hebben alles in de afgesproken tijd verbouwd en zeer tot onze tevredenheid opgeleverd. We hebben nu een prachtige keuken met zeer professionele oplossingen.
Voor ons krijgt Henk met z’n medewerkers een dikke 10.

We zijn heel tevreden

We zijn heel tevreden. Het geleverde werk, de snelheid, precisie en klantvriendelijkheid. Een 10 voor Freek Overdevest.

Prettige samenwerking

Een 9 voor Marcel van de Snepscheut vanwege de goede hulp en prettige samenwerking.

Een 9 voor Frank

Frank van Oers heeft veel keus en netjes gewerkt.

Milieubewust een tweede leven voor je keuken

Henk Sprangers krijgt een 9. Goede ervaring, milieubewust een keuken een 2e leven geven als dit nog prima kan.

Henk levert goede service

Henk Bouwers krijgt een 9. Ik ben heel blij met mijn gerenoveerde keuken. In een paar dagen alles weer mooi draaiend en rollend en het ziet er perfect uit. Ik zou iedereen willen adviseren die een keuken wil opknappen om met Henk Bouwers in zee te gaan. Voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken weer een heel mooi nieuw aanzicht. Wat vooral ook heel prettig is is dat alle rotzooi weer wordt meegenomen. Toen de keukenvernieuwers weg waren konden we de keuken direct gebruiken en hoefden we niet eerst de rotzooi op te ruimen. Goede service.

Een 9 voor Henk

Henk Hoekstra is erg betrokken en serieus met zijn werk. Bij het eerste gesprek al een goed gevoel, waardoor wij de klus aan Henk hebben toevertrouwd.

Heel tevreden met het resultaat

Heel tevreden met het resultaat! Lambèr van den Broek en zijn vrouw zijn een super team en hebben onze keuken mooi opgeknapt! Werken zeer nauwkeurig en denken goed mee qua oplossingen.

Goede afspraken gemaakt

Goede afspraken gemaakt over de aanpassingen. Een 9 voor Tim Bastiaansen.

Eindresultaat is fantastisch

Rien van den IJssel krijgt een 9. Dik tevreden over zijn werkzaamheden. En een vriendelijke man. Eind resultaat is fantastisch.

Duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen

Een 9 voor Henk Sprangers. Omdat er goed geluisterd wordt wat de bedoeling is, er wordt niets aangesmeerd maar wel goed geadviseerd. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen.

Vakwerk bij de montage

Een 10 voor Henk Sprangers. Snelle reactie als gevolg van het verzoek om een afspraak. Goed advies bij offertebezoek. Prettig persoon in de omgang. Vakwerk bij de montage. Doet het werk met de idee en passie dat het werk in eigen keuken plaatsvindt. Niets is te veel. Prima arbeidsethos. Openhartige persoonlijkheid. Net werk geleverd.

Vakkundig en precies in zijn werk

Alex Krigee heeft kennis van zaken, vakkundig en precies in zijn werk. Een 9 voor zijn werk.

Order werd goed uitgevoerd

Rob van ‘t Hof levert een goede service en de order werd goed uitgevoerd. Een 9 van ons.

Alles wordt geregeld

Het lijkt alsof je hele nieuwe keuken hebt maar voor een lager bedrag. Alles wordt geregeld en rommel mee genomen, heel fijn. Een 10 voor Tim Bastiaansen.

Duidelijkheid vooraf

Henk Bouwers is niet gebonden aan merken, vakbekwaam, duidelijkheid vooraf, vriendelijk. Hij krijgt een 9 van ons.

Freek geeft goede adviezen

Omdat Freek Overdevest met je mee denkt en goede adviezen geeft. Een 10 voor Freek.

Goede verstandverhouding

John Hermans krijgt een 9! Omdat we een goede verstandverhouding hadden en hij heel goed werk had geleverd. We zullen ook aan vrienden en kennissen de keukenvernieuwers aanbevelen.

Back To Top