Ga naar hoofdinhoud

KEUKENBLAD VERVANGEN

Het aanrecht is de blikvanger in uw keuken

Het keukenblad is een belangrijk onderdeel in uw keuken. Daarbij is het keukenblad het meest onderhevig aan gebruiksslijtage – maar ook een verkeerd neergezette hete pan kan sporen achterlaten op een werkblad. Dat is niet zo erg – er moet tenslotte worden geleefd in de keuken – maar soms is een beschadigd werkblad niet meer goed schoon te krijgen, bacteriën hebben vrij spel in kieren en gaten.

Als dat bij u de situatie is, neem dan contact met ons op. Wij kunnen vrij eenvoudig een aanrechtblad vervangen – eventueel met kranen en spoelbak erbij. Uw keuken komt er in een keer compleet anders uit te zien…… Kijk maar eens hoe wij dit doen.

GROTE KEUS IN WERKBLADEN BIJ DE KEUKENVERNIEUWERS

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren. U kunt uw huidige keukenblad vervangen door een keukenblad van bijvoorbeeld:

 • Laminaat: verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, grote verscheidenheid aan kleur, dessin en randafwerking
 • Graniet/Natuursteen: puur natuurlijk product, kras- en stootvast.
 • Composiet: natuurlijke uitstraling, zeer hoge kwaliteit, krasvast, kleurvast, onderhoudsvriendelijk.
 • Roestvrij staal: strak, vlak of geborsteld, praktisch naadloos. Waterbestendig, krasgevoelig maar onverwoestbaar.
 • Keramiek: keihard, egaal en zeer hittebestendig. Onderhoudsarm.
 • Lapitec: 100% porselein-keramiek – milieuvriendelijke productie, zeer sterk
 • TopCore: stootvast, makkelijk te reinigen, watervast
 • Glas: Erg mooi, nog niet zo lang op de markt, zeer hard en krassen zie je niet snel. Toch is een snijplank aan te bevelen.
 • Kunststof: diverse opties zoals Corian en HiMacs. Groot aantal kleuren leverbaar.
 • Massief hout: unieke sfeer, eigen karakter, vergt wel onderhoud
 • Beton: pas op voor te hete pannen! Doorleefde, industriële look, wel moet de coating eens in de twee jaar worden bijgewerkt.
 • Terrazzo: keukenblad met nostalgisch tintje.

U ziet het: een keukenblad vervangen is nog niet zo eenvoudig – er is ontzettend veel keus. Maar De Keukenvernieuwers kunnen u natuurlijk uitvoerig voorlichten over de voor- en nadelen van de verschillende keukenbladen.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
De Keukenvernieuwers vervangen aanrechtbladen

“De Keukenvernieuwers hebben een paar weken geleden ons werkblad vervangen en daar zijn we zeer tevreden over. Het oude blad was in een uur verwijderd en het nieuwe zat er vlot in.”

KEUKENBLAD VERVANGEN DOOR MIDDEL VAN ONZE UNIEKE AANPAK

En lang niet altijd hoeft uw eigen keukenblad verwijderd te worden – dat kan soms lastig zijn – wij hebben in moeilijke gevallen een unieke aanpak door gebruik te maken van een overzetblad. Een methode die we graag bij u thuis komen demonstreren.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Naast keukenbladen kunnen wij nog veel meer in uw keuken vervangen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op één van onderstaande foto’s om verder te kijken.

Back To Top