Ga naar hoofdinhoud

KEUKENKRAAN VERVANGEN

ZONDER KRAAN GEEN WATER...

Een keukenkraan vervangen omdat hij lekt – dat is niet altijd nodig. Een rubbertje kan kapot zijn of er is iets mis met de keramische afdichting in de kraan. Als die kraan nog goed is, dan kunnen die rubbertjes of schijven eventueel vervangen worden. En als u een nieuw keukenblad laat aanbrengen of een nieuwe spoelbak, dan kunnen we soms de oude kraan nog wel gebruiken – dat is ons uitgangspunt. Maar misschien wilt u die lekkende, oude kraan niet meer omdat een nieuwe kraan meer mogelijkheden biedt (een groter bereik bijvoorbeeld).  Zoals bij veel zaken op keukenrenovatie gebied: er is heel veel keus. De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee helpen.

KEUKENKRAAN VERVANGEN

We hebben eenvoudige kranen in ons assortiment, maar ook zijn er diverse kokend watersystemen op de markt die zeker de moeite van het onderzoeken waard zijn. Het comfort van deze kranen is fantastisch. We plaatsen degelijke kranen tegenwoordig erg veel. De alles-in-één-kraan bijvoorbeeld levert zowel warm, koud als kokend water.

Een kraan is niet zo maar een ding – het is een vernuftig apparaat dat dagelijks tientallen keren gebruikt wordt. Een kraan moet veilig zijn, tegen een stootje kunnen en een kraan moet natuurlijk ook passen bij de spoelbak.

 

MEER OVER DE KEUKENKRAAN

Er zijn meerdere soorten kranen. Als wij een keukenkraan vervangen, kunt u kiezen uit eenhendel-, tweehendel- en de (al eerder genoemde) drie-in-éénkraan. Er is nog meer mogelijk, maar dit zijn wel de meest gebruikte kranen. Veel gemak vindt u bij een ééngreepsmengkraan omdat u de temperatuur en de hoeveelheid water met één hand kunt regelen.  Het oude systeem met een blauwe knop voor koud water en een rode knop voor warm water is helemaal uit de mode geraakt.

 

360 GRADEN

Het bereik van een kraan is een belangrijk punt. Vroeger had men geen keus, je mocht blij zijn als je de spoelbak helemaal tiptop schoon kreeg – maar nu kunt u zelfs een kraan kiezen met een uitloop die 360 graden kan draaien! Andere belangrijke punten zijn hygiëne en duurzaamheid. Als wij uw keukenkraan vervangen, kunt u er vanuit gaan dat die nieuwe kraan van een uitstekende kwaliteit is.

keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

“Deze week hebben De Keukenvernieuwers mijn keuken onder handen genomen. De kastdeurtjes zijn vervangen en ook het aanrechtblad, gootsteen & kraan en gasstel zijn vernieuwd. Wat een verschil geeft dit! En dat allemaal binnen een dag. Super snel gewerkt maar ook zeker vakkundig en netjes!”

MEER WETEN?

Naast keukenkranen kunnen wij nog veel meer in uw keuken vervangen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op één van onderstaande foto’s om verder te kijken.

Back To Top