Ga naar hoofdinhoud

INBOUWAPPARATUUR VERVANGEN

Besparen door geld uit te geven

Inbouwapparatuur vervangen is besparen door geld uit te geven: Het lijkt raar, maar het is waar. Oude apparatuur verbruikt nu eenmaal meer energie dan moderne keukenapparaten. Zo is de huidige generatie koelkasten veel zuiniger dan die van 10 jaar geleden. De besparing op uw energiekosten levert meer op dan de gemiddelde – inmiddels zeer lage – rente op een spaarrekening! Daarbij komt dat moderne inbouwapparaten meer mogelijkheden hebben die uw leven kunnen veraangenamen. De Keukenvernieuwers zijn experts in het probleemloos vervangen van inbouwapparatuur.

INBOUWAPPARATUUR VERVANGEN

Een nieuwe vaatwasser of magnetron in uw keuken… Het vervangen van oude inbouwapparatuur lijkt meestal gemakkelijker dan het is. Vaak moeten er aanpassingen uitgevoerd worden aan de kast, het werkblad, de keukendeurtjes, de verlichting, de ontluchting en bijvoorbeeld de gasslang. En wordt bijvoorbeeld wel de juiste afvoerslang voor de afzuigkap toegepast?

We willen u niet ontmoedigen, maar u bent de eerste niet die uiteindelijk toch de hulp van een vakman moet inroepen. En dan hebben we het nog niet eens over garantie. Die vervalt meestal bij een installatie die niet goed is uitgevoerd… Allemaal zaken die een Keukenvernieuwer vooraf uitvoerig met u kan doornemen.

“Zoals afgesproken stonden op 12 mei De Keukenvernieuwers voor de deur om nieuwe apparatuur in de keuken te plaatsen. Na een bakkie koffie gingen de mannen aan de slag. Alles werd professioneel gedemonteerd en gemonteerd. Vervolgens is alles schoon afgeleverd en keurig opgeruimd. Keuken ziet er weer als nieuw uit. Top gedaan.”

WE WERKEN SAMEN MET ALLE BEKENDE LEVERANCIERS VAN INBOUWAPPARATUUR

Hierdoor hebben we een groot en divers aanbod van vaatwassers, magnetrons, ovens, stoomovens, fornuizen, afzuigkappen, koffieautomaten, inductiekookplaten, wokbranders, koelkasten, wijnklimaatkasten en bijvoorbeeld diepvriezers. En, we weten alles van deze apparaten!

We zorgen er trouwens ook voor dat uw oude apparaat op verantwoorde wijze wordt afgevoerd. Inbouwapparatuur vervangen? De Keukenvernieuwers vragen!

Inbouwapparaat vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwappartuur vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparaat vervangen door De Keukenvernieuwers

MEER WETEN?

Naast inbouwapparatuur kunnen wij nog veel meer in uw keuken vervangen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op één van onderstaande foto’s om verder te kijken.

Back To Top