Ga naar hoofdinhoud

KEUKENDEURTJES VERVANGEN

UW VERTROUWDE KEUKEN WEER ALS NIEUW

Als de keukendeurtjes (of: keukenfrontjes) scheef gaan hangen of niet meer goed sluiten, is het tijd om enig onderhoudswerk te verrichten…. Een slordige aanblik is wel een tijdje te verdragen, maar op een gegeven moment begint het u te ergeren. En daar staat u niet alleen in: heel veel mensen willen hun kapotte of versleten keukendeurtjes vervangen.

DE FOLIE LAAT LOS OF GAAT SCHEUREN

Wat heel vaak voorkomt, is dat de folie van de keukendeurtjes of keukenkastjes loslaat of gaat scheuren. Dat gebeurt meestal bij keukens die een jaar of tien oud zijn. De lijm en de materialen die toen werden gebruikt waren eigenlijk niet echt van goede kwaliteit. Het is helaas nauwelijks mogelijk om dat op te lossen.

Wij kunnen de kapotte keukendeurtjes wel vervangen. Dat is in vrijwel alle gevallen de beste en voordeligste oplossing.

KEUKENDEURTJES BEPALEN HET GEZICHT VAN UW KEUKEN

Wilt u alle keukendeurtjes vervangen? Dat is geen probleem. Dat doen we voordelig en snel! Welke kleur kiest u? Gaat u voor landelijk, modern, klassiek of tijdloos?
Wilt u een keuken met grepen of een strakke, greeploze keuken? Zo kunnen we bijvoorbeeld een traditionele keuken eventueel ombouwen naar een semi-greeploze keuken. Er is heel veel mogelijk – uw eigen smaak is hierbij maatgevend. U zegt hoe u het hebben wilt en dan kijken we wat in uw situatie het beste is. We werken samen met een Nederlandse fabriek, de lijnen zijn kort, maatwerk is mogelijk.

Keukendeurtjes vervangen - uw vertrouwde keuken weer als nieuw.

Vanmiddag zijn mijn keukenkasten voorzien van nieuwe fronten! De Keukenvernieuwers hebben perfect werk afgeleverd vanmiddag, zodat ik met veel plezier weer van mijn keuken gebruik kan maken.

Keukendeurtjes vervangen: het is ons dagelijks werk

Ter inspiratie vindt u hieronder diverse mogelijkheden om uw keukendeurtjes te vervangen – u kunt kiezen uit vele kleuren in diverse stijlen, met en zonder greep.

MEER WETEN?

Naast keukendeurtjes kunnen wij nog veel meer in uw keuken vervangen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op één van onderstaande foto’s om verder te kijken.

Back To Top