Ga naar hoofdinhoud

UW VERTROUWDE KEUKEN WEER ALS NIEUW

Keuken pimpen

KEUKEN OPLEUKEN

Een keuken pimpen… Als je de vertaling letterlijk neemt, dan is het zoiets als: iets repareren of opknappen op een dusdanige manier dat iets er na afloop zeer kitscherig, opgesierd of uitbundig uitziet, zeer overdadig versierd is met veel ’toeters en bellen’. Het is een woord dat we uit het Engels hebben geleend, maar veel Engelsen en Amerikanen kennen het woord eigenlijk niet eens. En we gaan er dan ook maar vanuit dat u bedoelt: 

MIJN KEUKEN MOOI OPKNAPPEN

Als uw keuken niet meer bevalt, saai is, een beetje donker, ‘uit de vorige eeuw’, dan zijn er best veel mogelijkheden om daar wat aan te doen. Allereerst kunt u de hele keuken eruit slopen en een nieuwe keuken plaatsen, maar dat is een tamelijk rigoreuze -en meestal ook kostbare- oplossing.

DE FOLIE LAAT LOS

Wat heel vaak voorkomt, is dat de folie van de keukenfrontjes of keukenkastjes loslaat of gaat scheuren. Dat gebeurt meestal bij keukens die een jaar of tien oud zijn. De lijm en de materialen die toen werden gebruikt waren eigenlijk niet echt van goede kwaliteit. Het is helaas nauwelijks mogelijk om dat op te lossen. Wij kunnen de kapotte keukenfrontjes wel vervangen. Dat is in vrijwel alle gevallen de beste en voordeligste oplossing.

KEUKENFRONTJES: HET GEZICHT VAN UW KEUKEN

Veel mensen willen de keukenfrontjes vervangen omdat de stijl van de keuken niet meer bevalt. Dat komt bijvoorbeeld vaak voor als mensen een huis kopen: de ‘oude’ eigenaren hadden een totaal andere smaak, maar de keuken is in principe nog prima. Zonde om hem te slopen….. Vervangen is dan een uitkomst. En wij doen dat voordelig en snel!

Welke kleur kiest u? Gaat u voor landelijk, modern, klassiek of tijdloos?
Wilt u een keuken met mooi vormgegeven grepen of een moderne strakke, greeploze keuken? In dat geval is het goed te weten dat ook een traditionele keuken normaal gesproken redelijk eenvoudig om te bouwen is naar zo’n greeploze, strakke keuken> Wij gebruiken daarvoor onze speciaal voor de keukenrenovatie ontwikkelde greeploze keukenfrontjes. Alles is mogelijk – uw eigen smaak is maatgevend. U zegt hoe u het hebben wilt! We werken samen met een Nederlandse fabriek, de lijnen zijn daardoor kort. Bij ons is maatwerk mogelijk.

Droomkeuken

Droomkeuken

Onze oude keuken, 35 jaar oud, nog goed maar gedateerd. De heer Henk Bouwers gevraagd voor een oordeel en eventueel plan om de keuken te moderniseren. We hebben hem verteld wat onze wensen zijn en hij heeft ons daarop kenbaar gemaakt wat de mogelijkheden zijn.
In dit prettig onderhoud met zeer kundig advies hebben we een offerte getekend om de keuken op te pimpen.
Op de afgesproken tijd is de keuken op deskundige wijze aangepakt en omgetoverd tot, voor ons, een droomkeuken. We zijn super tevreden over hoe alles in een goede, nette en deskundige manier is gegaan met een prachtig resultaat. Henk Bouwers en zijn mannen kunnen wij U van harte aanbevelen.

Helemaal TOP.

Helemaal TOP.

Wij hadden een okergele keuken en alles was gedateerd. Het aanrecht was slecht en wilden graag een eiken blad. Maar hoe doe je dat? De Keukenvernieuwers zijn een echte aanrader om je keuken te pimpen. Henk en Piet Hoekstra werken vakkundig en netjes en met kwalitatief goed materiaal. Wij hebben weer een TOP keuken en zijn er erg blij mee.

Die kan je je keuken wel toevertrouwen...

Die kan je je keuken wel toevertrouwen...

Na in contact te zijn gekomen met Henk liep het helemaal op rolletjes. Het concept Keukenvernieuwers is Henk Sprangers en dat straalt hij ook helemaal uit. Hij verstaat zijn vak en onze keuken heeft Henk dan ook heel netjes opgepimpt. Wij zijn ook zeer tevreden met het behaalde resultaat. Alle apparatuur vervangen, deurtjes vervangen – zelfs panelen voor lades van rvs laten maken voor een stijlvol en modern resultaat. Kortom: een vakman die je wel je keuken toe kan vertrouwen. Henk Bedankt.

MEER WETEN?

Meer inspiratie opdoen? Klik op één van onderstaande foto’s om verder te kijken.

Back To Top