Ga naar hoofdinhoud

KEUKENLA VERVANGEN

Vermeerder de bergruimte in uw keuken

Een keukenla vervangen… U herkent dit misschien: een keukenla die vol ligt met allerlei ditjes en datjes, spulletjes waarvan u niet eens meer weet dat u ze heeft – maar ja, die keukenla klemt omdat de geleider kapot is en daarom laat u die la gewoon maar dicht….Wel jammer, want de ruimte kunt u eigenlijk best wel gebruiken. Wij kunnen u ongetwijfeld helpen.

KEUKENLA VERVANGEN OF REPAREREN

De Keukenvernieuwers kunnen een klemmende keukenla normaal gesproken zonder moeite voor u repareren; daar hoeft geen ingewikkelde keukenrenovatie aan te pas te komen. Maar wou u toch al de keukenla vervangen, dan kunnen we u natuurlijk ook van dienst zijn, want er is tegenwoordig heel veel mogelijk: van heel basic tot aan extreem luxe elektrisch gestuurde zelfsluitende lades. De keuze is, zoals altijd, aan u.

 

OPTIMALE BERGRUIMTE

Je hebt natuurlijk veel verschil in keukenlades. De ene la buigt al een beetje onder het gewicht van een paar conservenblikken bruine bonen, een pak meel, een paar pannen en uw reservevoorraad rijst, terwijl andere keukenlades een draagvermogen hebben tot 80 kilogram. Daar kan bij wijze van spreken iemand in staan….

En, geheel afhankelijk van uw situatie natuurlijk… Maar als het mogelijk is om twee lades van 45 cm te vervangen door één lade van 90 cm, dan wint u daarmee maar liefst 20% bergruimte. Dat scheelt! Uw Keukenvernieuwer kan u in dit soort situaties adviseren.

 

MET GREEP OF GREEPLOOS

Gaan wij uw keukenlade vervangen, dan kijken we ook naar de rest van uw keuken. We kunnen alles op elkaar afstemmen. We leveren maatwerk, dus alles is mogelijk. Met of zonder grepen, aanpassen aan de stijl van de keukendeurtjes, verbetering van de ergonomie – softclose techniek (en er zijn zelfs keukenlades met elektrische ondersteuning!), u kunt ook desgewenst een binnenlade in de ladekast krijgen – uitermate handig voor bestek.

Keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers

MEER WETEN?

Naast keukenlades kunnen wij nog veel meer in uw keuken vervangen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op één van onderstaande foto’s om verder te kijken.

Back To Top