Ga naar hoofdinhoud

De voordelen van keukenrenovatie.

UW VERTROUWDE KEUKEN WEER ALS NIEUW

Vaak mankeert er niet veel aan de basis van uw keuken, maar u zou wel een ander werkblad willen. Sommige keukendeurtjes klemmen, hangen scheef of de folie ervan laat los. Meer kastruimte zou welkom zijn en misschien een andere kookplaat of afzuigkap. Maar om daarvoor de hele keuken te slopen is wel een hele grote stap…

Dat is ook niet nodig: u kunt uw keuken renoveren. Minder ingrijpend, wel voordeliger! De goede onderdelen blijven behouden. En dankzij De Keukenvernieuwers is vrijwel alles mogelijk.

Als nieuw

Met een paar slimme ingrepen heeft uw keuken een geheel nieuwe ‘look en feel’.

Hergebruik

De oude leidingen blijven in de meeste gevallen gewoon liggen.

Waarde verhogend

Keukenrenovatie verhoogt de waarde van uw huis.

Minder rommel

Het karwei wordt meestal snel en zonder veel breek- en hakwerk uitgevoerd.

Zuiniger

Moderne inbouwapparaten zijn veel zuiniger dan oude inbouw-apparaten.

Voordeliger

Keukenrenovatie is veel voordeliger dan het installeren van een geheel nieuwe keuken.

Duidelijkheid is voor iedereen belangrijk! Wij werken daarom met heldere, eenvoudig te controleren prijsafspraken.

WAT KUNT U VERWACHTEN?
Wij verzorgen het gehele proces:
van begin tot eind

Nadat u contact heeft opgenomen met De Keukenvernieuwers en een afspraak heeft gemaakt, gaan wij uw wensen in kaart brengen. Voor eventuele aanpassingen heeft u een ruime keuze uit onze uitgebreide collectie, speciaal samengesteld voor keukenrenovatie van alle merken. Wij vervangen onder meer keukendeurtjes, afzuigkappen, werkbladen, keukenkastjes en inbouwapparaten als vaatwassers, koelkasten, magnetrons en bijvoorbeeld ovens.

Vrijblijvende offerte

Nadat De Keukenvernieuwer bij u is langs geweest, het klikt tussen u en de Keukenvernieuwer, en als het duidelijk is wat er moet gebeuren, dan maakt hij vrijblijvend een offerte.

U krijgt een prijsopgave van eventuele kosten voor reparatie of renovatie: van een simpel scharnier vervangen tot een gloednieuw werkblad, van een nieuwe ladebak tot en met een complete keukenmetamorfose. U bepaalt uiteindelijk zelf wat in uw keuken gerepareerd of gerenoveerd wordt.

Plan van aanpak

Ook in dit geval telt: heldere afspraken voorkomen misverstanden achteraf.

We prikken in overleg een datum en komen op de afgesproken tijd naar de afgesproken plek. Het is mogelijk dat de hele ‘keukenrenovatie’ in een keer gebeurt of in verschillende fases. We zorgen dat we de benodigde onderdelen en materialen voor de keukenrenovatie bij ons hebben of de materialen worden op een vooraf afgesproken datum bij u afgeleverd.

Aan de slag

Is er overeenstemming tussen u en De Keukenvernieuwers over de uit te voeren keukenrenovatie en is iedereen akkoord over de financiën, dan kunnen we aan de slag.

Meestal is hak- en breekwerk overbodig en is de keukenvernieuwing snel afgerond – maar dat hangt natuurlijk sterk af van wat er gedaan moet worden. De ene keuken is de andere niet en we beloven liever geen dingen die we niet waar kunnen maken. We werken in nauw overleg met u en zorgen ervoor dat u niet onnodig lang overlast heeft van de werkzaamheden. Het is de bedoeling dat u zo snel mogelijk uw vernieuwde keuken weer in gebruik kunt nemen.

Het resultaat

Wij willen professioneel vakwerk afleveren: dat geldt voor het vervangen van een keukenla tot het installeren van een vaatwasser of afzuigkap. Op deze site kunt u verschillende voorbeelden van keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers aantreffen.

Voor ons zijn tevreden klanten uiterst belangrijk: veel van onze opdrachten komen via mond-tot-mond-reclame.Wij voeren het werk uit zoals we het voor onze eigen keuken zouden doen. Als u onverhoopt niet tevreden bent met de keukenrenovatie, komen we het aanpassen totdat u tevreden bent.

MAAK EEN AFSPRAAK
Als u een professionele keukenrenovatie wilt of een kleine opknapbeurt, vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij de Keukenvernieuwer bij u in de buurt.

Er zijn meer dan 45 Keukenvernieuwers in Nederland. Door de cijfers van uw postcode in te vullen, weet u snel wie er bij u in de buurt werkt.

Generic filters
Exact matches only
Back To Top