skip to Main Content

OVER BENNO

Ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie

Ik ben Benno Sprangers. Ik ben keukenvernieuwer te Hoofddorp, maar mijn werkgebied is veel groter: ik kom in alle plaatsen in de Haarlemmermeer en de Zaanstreek en ik ‘bedien’ tevens Amsterdam-West. Mijn motto is: ‘Complete ontzorging’ – dat betekent dat ik klaar sta voor elke kleine of grote klus in uw keuken, inclusief eventueel meerwerk zoals het aanpassen of aanbrengen van installatievoorzieningen, tegelwerk, plafonds, muren en bijvoorbeeld vloeren. Renovatie is de hoofdactiviteit, maar u kunt ook bij mij terecht voor een compleet nieuwe keuken, een lekkende kraan of een kapot scharnier.

Het Keukenvernieuwers-concept: nog nooit zo actueel als nu

Ik heb 12 jaar ervaring ‘in de keukens’ en een deel van die ervaring heb ik opgedaan in het ‘runnen’ van een keukenzaak. Dus vanuit dat perspectief kan ik me uitstekend inleven in mensen die op zoek zijn naar verandering of vernieuwing in hun keuken. Ik heb in die periode ook een behoorlijke dosis product- en vakkennis opgedaan – en dat komt mij prima uit bij mijn bezoek aan u: ik geef advies aan huis met duidelijke prijsafspraken. Ik noem mijn ervaring wel eens “een solide basis voor een ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie”.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR UW KEUKEN

Renovatie, reparatie en onderhoud was vaak gewenst door mensen die zuinig op hun spullen en zuinig op hun portemonnee waren. Maar tijden veranderen. Gelukkig zijn steeds meer mensen bewust van onze wegwerpmaatschappij en zien in dat een kostbare keuken vaak best een tweede leven kan krijgen. Daarnaast staan banken niet meer vooraan om hypotheken te verstrekken of overwaarde te financieren waarmee de investering voor een nieuwe keuken ineens een stuk moeilijker is geworden. Kortom, het Keukenvernieuwers-concept is nog nooit zo actueel en interessant geweest als nu.

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 40 94 45 62 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen zeggen over Benno Sprangers

Als bestuurslid van De Lutherhof heb ik Benno Sprangers ingeschakeld om op de hof de personeelskeuken helemaal te vernieuwen. Dat heeft hij tot in de puntjes verzorgd, met veel aandacht voor de details en voor de gebruiksmogelijkheden. Ook heeft hij andere vaklieden die nodig waren (stucadoor, elektricien, schilder) perfect geregisseerd. Alles is precies volgens planning gegaan. Benno heeft ook al in het verleden bij mij thuis mijn keuken vernieuwd en ook daar was ik super tevreden over.

Mevrouw Lubbers
Amsterdam, 7 augustus 2017

Ik geef Benno Sprangers een 10 voor de volgende redenen. Goede service, denken met je mee, klantvriendelijk, nette afwerking. Totaalplaatje is goed.

Familie Vazquez Jareno
Hoofddorp, 14 juli 2017

Benno Sprangers kwam bijzonder kundig over en gaf uitstekend advies. Vervolgens werd de keukenvernieuwing exact conform afspraak uitgevoerd waarbij accuraat en netjes werd gewerkt door Benno en Marco. Tenslotte is/was er een grote servicebereidheid.

Guus Higler
Nieuw Vennep, 6 juli 2017

Je zoekt de nieuwe keuken thuis uit, of beter gezegd: je begint met een idee en 'onze' keukenvernieuwer Benno Sprangers denkt mee en ziet ter plekke of iets kan, bedenkt oplossingen en geeft goede tips. Hij meet alles zelf op en plaatst ook zelf de keuken. Hij zorgt dus dat het goed gebeurt! Wij vonden het fijn dat alles eigenlijk wel kon, heel flexibel en op maat en ook dat Benno er de tijd voor nam. We hebben na een paar dagen gebeld met een verandering (even over nagedacht) en dat was geen enkel probleem. Ook de eerste offerte konden we aanpassen waar we wilden (met name de apparatuur). Benno regelde alles zelf, van sloop, nieuwe leidingen tot stucen en tegelen. De keuken is ook gemaakt in een eigen fabriek, dat geeft een prettig gevoel van betrokkenheid. Je merkt aan alles dat Benno veel ervaring heeft en voor zichzelf de lat hoog legt, ook wat betreft afwerking. Je krijgt waar voor je geld en het wordt helemaal zoals je wilt.

Mees Adriaanse
Amsterdam, 15 juni 2017

Ik geef Benno Sprangers een 10, ook al was het niet goedkoop en ook niet zo heel veel keus, maar het werk was perfect. Zeer zorgvuldig opgemeten, en Benno Sprangers dacht met ons mee. Het ziet er weer prachtig uit.

Inge Steinebach
Oosterbeek, 25 mei 2017

Contactformulier van Benno Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Back To Top