skip to Main Content

OVER BENNO

Ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie

Ik ben Benno Sprangers. Ik ben keukenvernieuwer te Hoofddorp, maar mijn werkgebied is veel groter: ik kom in alle plaatsen in de Haarlemmermeer en de Zaanstreek en ik ‘bedien’ tevens Amsterdam-West. Mijn motto is: ‘Complete ontzorging’ – dat betekent dat ik klaar sta voor elke kleine of grote klus in uw keuken, inclusief eventueel meerwerk zoals het aanpassen of aanbrengen van installatievoorzieningen, tegelwerk, plafonds, muren en bijvoorbeeld vloeren. Renovatie is de hoofdactiviteit, maar u kunt ook bij mij terecht voor een compleet nieuwe keuken, een lekkende kraan of een kapot scharnier.

Het Keukenvernieuwers-concept: nog nooit zo actueel als nu

Ik heb 12 jaar ervaring ‘in de keukens’ en een deel van die ervaring heb ik opgedaan in het ‘runnen’ van een keukenzaak. Dus vanuit dat perspectief kan ik me uitstekend inleven in mensen die op zoek zijn naar verandering of vernieuwing in hun keuken. Ik heb in die periode ook een behoorlijke dosis product- en vakkennis opgedaan – en dat komt mij prima uit bij mijn bezoek aan u: ik geef advies aan huis met duidelijke prijsafspraken. Ik noem mijn ervaring wel eens “een solide basis voor een ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie”.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR UW KEUKEN

Renovatie, reparatie en onderhoud was vaak gewenst door mensen die zuinig op hun spullen en zuinig op hun portemonnee waren. Maar tijden veranderen. Gelukkig zijn steeds meer mensen bewust van onze wegwerpmaatschappij en zien in dat een kostbare keuken vaak best een tweede leven kan krijgen. Daarnaast staan banken niet meer vooraan om hypotheken te verstrekken of overwaarde te financieren waarmee de investering voor een nieuwe keuken ineens een stuk moeilijker is geworden. Kortom, het Keukenvernieuwers-concept is nog nooit zo actueel en interessant geweest als nu.

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 40 94 45 62 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen zeggen over Benno Sprangers

Je zoekt de nieuwe keuken thuis uit, of beter gezegd: je begint met een idee en 'onze' keukenvernieuwer Benno Sprangers denkt mee en ziet ter plekke of iets kan, bedenkt oplossingen en geeft goede tips. Hij meet alles zelf op en plaatst ook zelf de keuken. Hij zorgt dus dat het goed gebeurt! Wij vonden het fijn dat alles eigenlijk wel kon, heel flexibel en op maat en ook dat Benno er de tijd voor nam. We hebben na een paar dagen gebeld met een verandering (even over nagedacht) en dat was geen enkel probleem. Ook de eerste offerte konden we aanpassen waar we wilden (met name de apparatuur). Benno regelde alles zelf, van sloop, nieuwe leidingen tot stucen en tegelen. De keuken is ook gemaakt in een eigen fabriek, dat geeft een prettig gevoel van betrokkenheid. Je merkt aan alles dat Benno veel ervaring heeft en voor zichzelf de lat hoog legt, ook wat betreft afwerking. Je krijgt waar voor je geld en het wordt helemaal zoals je wilt.

Mees Adriaanse
Amsterdam, 15 juni 2017

Ik geef Benno Sprangers een 10, ook al was het niet goedkoop en ook niet zo heel veel keus, maar het werk was perfect. Zeer zorgvuldig opgemeten, en Benno Sprangers dacht met ons mee. Het ziet er weer prachtig uit.

Inge Steinebach
Oosterbeek, 25 mei 2017

Nadat wij de keukenvernieuwers hadden aangevraagd is de Heer Benno Sprangers bij ons op bezoek geweest en heeft ons geadviseerd om de keuken weer mooi te krijgen dit in volle tevredenheid.Na een paar weken is Benno zelf het aanrechtblad, kookplaat en achterwand en al de bijkomende werkzaamheden te doen ook zijn de kastjes weer allemaal bijgesteld. De keuken werd als nieuw en schoon opgeleverd. De Heer Benno Spangers verdiend was ons een grote pluim.

Familie Steen
Zaandam, 9 maart 2017

Onlangs is bij ons de keuken gerenoveerd door de Hr. Benno Sprangers, dit is tot volle tevredenheid bij ons gedaan. Benno heeft uit zichzelf alle kastdeurtjes opnieuw gesteld en dit zonder dat het was afgesproken. Hij heeft de keuken als nieuw opgeleverd.

Familie Van der Steen
Zaandam, 22 februari 2017

Een 10 voor Benno Sprangers voor de goede service, kwaliteit van product en de goede professionele ombouw van de keuken.

Henk van der Linde
Hoofddorp, 4 februari 2017

Contactformulier van Benno Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Back To Top