skip to Main Content

OVER BENNO

Ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie

Ik ben Benno Sprangers. Ik ben keukenvernieuwer te Hoofddorp, maar mijn werkgebied is veel groter: ik kom in alle plaatsen in de Haarlemmermeer en de Zaanstreek en ik ‘bedien’ tevens Amsterdam-West. Mijn motto is: ‘Complete ontzorging’ – dat betekent dat ik klaar sta voor elke kleine of grote klus in uw keuken, inclusief eventueel meerwerk zoals het aanpassen of aanbrengen van installatievoorzieningen, tegelwerk, plafonds, muren en bijvoorbeeld vloeren. Renovatie is de hoofdactiviteit, maar u kunt ook bij mij terecht voor een compleet nieuwe keuken, een lekkende kraan of een kapot scharnier.

Het Keukenvernieuwers-concept: nog nooit zo actueel als nu

Ik heb 12 jaar ervaring ‘in de keukens’ en een deel van die ervaring heb ik opgedaan in het ‘runnen’ van een keukenzaak. Dus vanuit dat perspectief kan ik me uitstekend inleven in mensen die op zoek zijn naar verandering of vernieuwing in hun keuken. Ik heb in die periode ook een behoorlijke dosis product- en vakkennis opgedaan – en dat komt mij prima uit bij mijn bezoek aan u: ik geef advies aan huis met duidelijke prijsafspraken. Ik noem mijn ervaring wel eens “een solide basis voor een ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie”.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR UW KEUKEN

Renovatie, reparatie en onderhoud was vaak gewenst door mensen die zuinig op hun spullen en zuinig op hun portemonnee waren. Maar tijden veranderen. Gelukkig zijn steeds meer mensen bewust van onze wegwerpmaatschappij en zien in dat een kostbare keuken vaak best een tweede leven kan krijgen. Daarnaast staan banken niet meer vooraan om hypotheken te verstrekken of overwaarde te financieren waarmee de investering voor een nieuwe keuken ineens een stuk moeilijker is geworden. Kortom, het Keukenvernieuwers-concept is nog nooit zo actueel en interessant geweest als nu.

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 40 94 45 62 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen zeggen over Benno Sprangers

We zijn opgelucht. Alles is weer mooi zonder al te veel gedoe. We geven Benno Sprangers een 10. Hij is zeer deskundig.

Familie Eerde
Hillegom, 20 oktober 2017

Over Benno Sprangers: Alles liep op rolletjes - vanaf het eerste contact tot en met de laatste stofzuigbeurt en de factuur klopte alles. Benno krijgt een 10 omdat De Keukenvernieuwers een ervaring leveren die je niet meer vaak krijgt als klant.

Familie Ockenburg
Amsterdam, 22 augustus 2017

Benno Sprangers krijgt een 10 omdat hij goed weet waar hij het over heeft. Hij luistert goed naar de wensen van de klant. Vertrouwd, netjes en oog voor detail.

Familie Woud
Nieuw Vennep, 20 augustus 2017

Als bestuurslid van De Lutherhof heb ik Benno Sprangers ingeschakeld om op de hof de personeelskeuken helemaal te vernieuwen. Dat heeft hij tot in de puntjes verzorgd, met veel aandacht voor de details en voor de gebruiksmogelijkheden. Ook heeft hij andere vaklieden die nodig waren (stucadoor, elektricien, schilder) perfect geregisseerd. Alles is precies volgens planning gegaan. Benno heeft ook al in het verleden bij mij thuis mijn keuken vernieuwd en ook daar was ik super tevreden over.

Mevrouw Lubbers
Amsterdam, 7 augustus 2017

Ik geef Benno Sprangers een 10 voor de volgende redenen. Goede service, denken met je mee, klantvriendelijk, nette afwerking. Totaalplaatje is goed.

Familie Vazquez Jareno
Hoofddorp, 14 juli 2017

Contactformulier van Benno Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top