skip to Main Content

OVER BENNO

Ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie

Ik ben Benno Sprangers. Ik ben keukenvernieuwer te Hoofddorp, maar mijn werkgebied is groter: ik kom in alle plaatsen in de Haarlemmermeer, ik kom in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarndam en ik ‘bedien’ Amsterdam-West. Mijn motto is: ‘Complete ontzorging’ – dat betekent dat ik klaar sta voor elke kleine of grote klus in uw keuken, inclusief eventueel meerwerk zoals het aanpassen of aanbrengen van installatievoorzieningen, tegelwerk, plafonds, muren en bijvoorbeeld vloeren. Renovatie is de hoofdactiviteit, maar u kunt ook bij mij terecht voor een compleet nieuwe keuken.

Het Keukenvernieuwers-concept: nog nooit zo actueel als nu

Ik heb 12 jaar ervaring ‘in de keukens’ en een deel van die ervaring heb ik opgedaan in het ‘runnen’ van een keukenzaak. Dus vanuit dat perspectief kan ik me uitstekend inleven in mensen die op zoek zijn naar verandering of vernieuwing in hun keuken. Ik heb in die periode ook een behoorlijke dosis product- en vakkennis opgedaan – en dat komt mij prima uit bij mijn bezoek aan u: ik geef advies aan huis met duidelijke prijsafspraken. Ik noem mijn ervaring wel eens “een solide basis voor een ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie”.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR UW KEUKEN

Renovatie, reparatie en onderhoud was vaak gewenst door mensen die zuinig op hun spullen en zuinig op hun portemonnee waren. Maar tijden veranderen. Gelukkig zijn steeds meer mensen bewust van onze wegwerpmaatschappij en zien in dat een kostbare keuken vaak best een tweede leven kan krijgen. Daarnaast staan banken niet meer vooraan om hypotheken te verstrekken of overwaarde te financieren waarmee de investering voor een nieuwe keuken ineens een stuk moeilijker is geworden. Kortom, het Keukenvernieuwers-concept is nog nooit zo actueel en interessant geweest als nu.

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 40 94 45 62 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen zeggen over Benno Sprangers

Een 10 voor Benno Sprangers. Goede adviezen, hij werkt netjes en levert goede kwaliteit. Er was en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Doorn
Amsterdam, 13 november 2018

Een 10 voor Benno Sprangers. Benno is zeer professioneel, geeft goede adviezen. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Vliet
Amsterdam, 8 november 2018

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers omdat ik alleen positieve ervaringen heb. Het team werkte zo goed samen. Ordelijk. Professioneel. En... zo te zien met plezier.

De heer en mevrouw Swaab
Amsterdam, 8 november 2018

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers. Prima service, goed personeel. Ze denken goed mee.

Ga zo door!

De heer en mevrouw Wetering
Amsterdam, 8 november 2018

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers. De werkzaamheden zijn netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Benno is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Ooyen
Nieuw Vennep, 1 november 2018

Contactformulier van Benno Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top