Keukenrenovatie Amstelveen Haarlemmermeer Hoofddorp Nieuw-Vennep Uithoorn

Benno Sprangers

Ik ben Benno Sprangers. Ik ben keukenvernieuwer te Hoofddorp, maar mijn werkgebied is groter: ik kom in het grootste deel van Haarlemmermeer en ik ‘bedien’ tevens de gemeentes Amstelveen, Ouder-Amstel, Uithoorn en Aalsmeer. Mijn motto is: ‘Complete ontzorging’ – dat betekent dat ik klaar sta voor elke kleine of grote klus in uw keuken, inclusief eventueel meerwerk zoals het aanpassen of aanbrengen van installatievoorzieningen, tegelwerk, plafonds, muren en bijvoorbeeld vloeren. Renovatie is de hoofdactiviteit, maar u kunt ook bij mij terecht voor een compleet nieuwe keuken.

Ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie.

Veel product- en vakkennis

Ik heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring ‘in de keukens’ en een deel van die ervaring heb ik opgedaan in het ‘runnen’ van een keukenzaak. Dus vanuit dat perspectief kan ik me uitstekend inleven in mensen die op zoek zijn naar verandering of vernieuwing in hun keuken. Ik heb in die periode ook een behoorlijke dosis product- en vakkennis opgedaan – en dat komt mij prima uit bij mijn bezoek aan u: ik geef advies aan huis met duidelijke prijsafspraken. Ik noem mijn ervaring wel eens “een solide basis voor een ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie”.

Doe niet mee met de wegwerpmaatschappij

Renovatie, reparatie en onderhoud was vaak gewenst door mensen die zuinig op hun spullen en zuinig op hun portemonnee waren. Maar tijden veranderen. Gelukkig zijn steeds meer mensen bewust van onze wegwerpmaatschappij en zien in dat een kostbare keuken vaak best een tweede leven kan krijgen. Daarnaast staan banken niet meer vooraan om hypotheken te verstrekken of overwaarde te financieren waarmee de investering voor een nieuwe keuken ineens een stuk moeilijker is geworden. Kortom, het Keukenvernieuwers-concept is nog nooit zo actueel en interessant geweest als nu.

Monstercollectie

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Amsterdam-Duivendrecht, Keukenrenovatie Duivendrecht, Keukenrenovatie Schiphol, Keukenrenovatie Schiphol-Rijk, Keukenrenovatie Badhoevedorp, Keukenrenovatie Lijnden, Keukenrenovatie Amstelveen, Keukenrenovatie Ouderkerk aan de Amstel, Keukenrenovatie Abcoude, Keukenrenovatie Baambrugge, Keukenrenovatie Uithoorn, Keukenrenovatie De Kwakel, Keukenrenovatie De Hoef, Keukenrenovatie Amstelhoek, Keukenrenovatie Aalsmeer, Keukenrenovatie Kudelstaart, Keukenrenovatie Rijsenhout, Keukenrenovatie Aalsmeerderbrug, Keukenrenovatie Rozenburg, Keukenrenovatie Oude Meer, Keukenrenovatie Hoofddorp, Keukenrenovatie Beinsdorp, Keukenrenovatie Nieuw-Vennep, Keukenrenovatie Burgerveen, Keukenrenovatie Leimuiderbrug, Keukenrenovatie Weteringbrug, Keukenrenovatie Abbenes, Keukenrenovatie Buitenkaag, Keukenrenovatie Lisserbroek, Keukenrenovatie Mijdrecht, Keukenrenovatie Vinkeveen, Keukenrenovatie Waverveen, Keukenrenovatie Wilnis.

    REFERENTIES VAN BENNO SPRANGERS