skip to Main Content

OVER BENNO

Ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie

Ik ben Benno Sprangers. Ik ben keukenvernieuwer te Hoofddorp, maar mijn werkgebied is veel groter: ik kom in alle plaatsen in de Haarlemmermeer en de Zaanstreek en ik ‘bedien’ tevens Amsterdam-West. Mijn motto is: ‘Complete ontzorging’ – dat betekent dat ik klaar sta voor elke kleine of grote klus in uw keuken, inclusief eventueel meerwerk zoals het aanpassen of aanbrengen van installatievoorzieningen, tegelwerk, plafonds, muren en bijvoorbeeld vloeren. Renovatie is de hoofdactiviteit, maar u kunt ook bij mij terecht voor een compleet nieuwe keuken, een lekkende kraan of een kapot scharnier.

Het Keukenvernieuwers-concept: nog nooit zo actueel als nu

Ik heb 12 jaar ervaring ‘in de keukens’ en een deel van die ervaring heb ik opgedaan in het ‘runnen’ van een keukenzaak. Dus vanuit dat perspectief kan ik me uitstekend inleven in mensen die op zoek zijn naar verandering of vernieuwing in hun keuken. Ik heb in die periode ook een behoorlijke dosis product- en vakkennis opgedaan – en dat komt mij prima uit bij mijn bezoek aan u: ik geef advies aan huis met duidelijke prijsafspraken. Ik noem mijn ervaring wel eens “een solide basis voor een ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie”.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR UW KEUKEN

Renovatie, reparatie en onderhoud was vaak gewenst door mensen die zuinig op hun spullen en zuinig op hun portemonnee waren. Maar tijden veranderen. Gelukkig zijn steeds meer mensen bewust van onze wegwerpmaatschappij en zien in dat een kostbare keuken vaak best een tweede leven kan krijgen. Daarnaast staan banken niet meer vooraan om hypotheken te verstrekken of overwaarde te financieren waarmee de investering voor een nieuwe keuken ineens een stuk moeilijker is geworden. Kortom, het Keukenvernieuwers-concept is nog nooit zo actueel en interessant geweest als nu.

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 40 94 45 62 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen zeggen over Benno Sprangers

Een 9 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers. Zeer correcte behandeling en uitstekende service.

De heer en mevrouw Roos
Hoofddorp, 21 april 2018

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers. Goede prijs en kwaliteit verhoudingen. Benno denkt heel erg mee met de klant over het budget, hij heeft veel creativiteit. Er wordt heel nauwkeurig geïnstalleerd en afgewerkt. En alles wordt heel netjes opgeruimd achteraf. Benno is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Woning
Nieuw Vennep, 6 maart 2018

In één woord: TOP! Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Duijn
Hoofdorp, 6 maart 2018

Een 10 voor Keukenvernieuwer Benno Sprangers. Ze hebben verstand van wat ze doen, werken netjes, houden zich aan de afspraak en ze zijn vriendelijk.

De heer en mevrouw Cramer van den Bogart
Nieuw Vennep, 26 februari 2018

We wilden onze oude keuken laten vernieuwen, maar op zo'n manier dat het toch onze mooie vertrouwde keuken bleef. Met nieuw hang- en sluitwerk, aanrechtblad met spoelbak, nieuwe inbouwapparatuur kan onze keuken weer 20 jaar mee. Benno Sprangers komt heel professioneel en vertrouwenwekkend over, verricht (samen met Marco) prima werk, zijn prettig in de omgang, werken netjes en voorzichtig (alle tegeltjes zijn nog intact), komen afspraken na en denken mee. Ik kan hen zeker aanbevelen. Een 10 voor Benno!

Familie Hoogeboom
Noordwijkerhout, 25 februari 2018

Contactformulier van Benno Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top