skip to Main Content

OVER BENNO

Ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie

Ik ben Benno Sprangers. Ik ben keukenvernieuwer te Hoofddorp, maar mijn werkgebied is veel groter: ik kom in alle plaatsen in de Haarlemmermeer en de Zaanstreek en ik ‘bedien’ tevens Amsterdam-West. Mijn motto is: ‘Complete ontzorging’ – dat betekent dat ik klaar sta voor elke kleine of grote klus in uw keuken, inclusief eventueel meerwerk zoals het aanpassen of aanbrengen van installatievoorzieningen, tegelwerk, plafonds, muren en bijvoorbeeld vloeren. Renovatie is de hoofdactiviteit, maar u kunt ook bij mij terecht voor een compleet nieuwe keuken, een lekkende kraan of een kapot scharnier.

Het Keukenvernieuwers-concept: nog nooit zo actueel als nu

Ik heb 12 jaar ervaring ‘in de keukens’ en een deel van die ervaring heb ik opgedaan in het ‘runnen’ van een keukenzaak. Dus vanuit dat perspectief kan ik me uitstekend inleven in mensen die op zoek zijn naar verandering of vernieuwing in hun keuken. Ik heb in die periode ook een behoorlijke dosis product- en vakkennis opgedaan – en dat komt mij prima uit bij mijn bezoek aan u: ik geef advies aan huis met duidelijke prijsafspraken. Ik noem mijn ervaring wel eens “een solide basis voor een ongedwongen aankoop met 100% TEVREDEN-garantie”.

EEN TWEEDE LEVEN VOOR UW KEUKEN

Renovatie, reparatie en onderhoud was vaak gewenst door mensen die zuinig op hun spullen en zuinig op hun portemonnee waren. Maar tijden veranderen. Gelukkig zijn steeds meer mensen bewust van onze wegwerpmaatschappij en zien in dat een kostbare keuken vaak best een tweede leven kan krijgen. Daarnaast staan banken niet meer vooraan om hypotheken te verstrekken of overwaarde te financieren waarmee de investering voor een nieuwe keuken ineens een stuk moeilijker is geworden. Kortom, het Keukenvernieuwers-concept is nog nooit zo actueel en interessant geweest als nu.

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 40 94 45 62 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen zeggen over Benno Sprangers

Onze "nieuwe" keuken is nu een jaar in gebruik, hoe is het ermee?

2016:
In juni zag ik een nette auto rijden van de Keukenvernieuwers. Het telefoonnummer gebeld voor een afspraak enKeukenvernieuwer Benno Sprangers kwam langs. Goed gepraat, goede adviezen en nadat wij alle nieuwe ideeën hadden verwerkt en de eerste offerte hadden bekeken hebben wij weer een afspraak gemaakt. Ook nu weer constructief bezig geweest en de offerte aangepast met de nieuwe ideeën.

November is Benno begonnen, 2 dagen met zijn broer Henk, na het zware werk kon hij het alleen af. Keurige werkers en vaklui, 's avonds weer alles opgeruimd en schoon gezogen.
Na 5 dagen was de klus geklaard. Het enige wat "oud" is, is het geraamte, maar de rest is nieuw en ook de indeling is aangepast. Nieuwe koel- vries, inductieplaat, combi oven, afzuigkap, werkblad, kraan en spoelbak, wandafwerking, verlichting. Eigenlijk dus een nieuwe keuken.

Top werk, geen moment spijt van en na een jaar is alles nog keurig en zonder storing.
Een aanrader dus!

Familie van Spijker
Amsterdam, 11 januari 2018

Keukenvernieuwer Benno Sprangers: prima vakmensen, zeer nette werkers. Ze komen de afspraken na. Een 10.

De heer en mevrouw Beekman
Landsmeer, 6 januari 2018

Over Keukenvernieuwer Benno Sprangers. Kernwoorden: klantgericht en groot vakmanschap. Hij is zeer deskundig. We geven hem een 10.

De heer en mevrouw Woudstra
Nieuw Vennep, 2 januari 2018

Wij zijn recentelijk zeer goed geholpen door Keukenvernieuwer Benno Sprangers. In het voortraject heeft hij ons geduldig en vakkundig geadviseerd. Onze oorspronkelijke ambities bleken zo hoog dat we voor een volledig nieuwe keuken zouden moeten gaan. Benno heeft ons op de goede denkrichting gezet waarbij we op basis van onze bestaande keuken toch hebben kunnen moderniseren en onze werk- en opslagruimte flink hebben kunnen vergroten.

Hij heeft meegedacht in alle details! De dag van de montage verliep vlekkeloos en gezellig. Benno en zijn collega werkten zeer netjes en alles werd weer keurig opgeruimd. Wij zullen de keukenvernieuwers zeker aanraden in onze kennissenkring.

Familie Sweering & Plevier
Zaandam, 1 januari 2018

Praktische aanpak en secuur werk door Benno Sprangers. Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht, komt afspraken na. We geven hem een negen.

De heer en mevrouw Velner
Amsterdam, 30 december 2017

Contactformulier van Benno Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top