hello

Het eindresultaat is verbluffend te noemen. Chapeau!!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij willen ons huis verkopen maar onze keuken was oud en versleten. Via de website van De Keukenvernieuwers in contact gekomen met Marcel van de Snepscheut.
Vanaf het eerste moment klikte het met Marcel.
Wij konden precies aangeven wat onze wensen waren wij wilde namelijk niet de gehele keuken vernieuwd hebben maar slechts verkoopklaar gerenoveerd hebben, ook dit was geen probleem.
Marcel gaf een duidelijke uitleg van het proces, de gebruikte materialen, de financiële afhandeling. Afspraken werden keurig (op tijd) nagekomen: tijdstip intake gesprek, tijdstip aflevering materialen en tijdstip aanvang renovatie. Chapeau!!
De gebruikte materialen zijn boven verwachting want het is toch afwachten wat het uiteindelijke resultaat zou zijn. Als echte nederlanders betalen we het liefst “geen cent teveel hoor” en wij vinden de prijs/kwaliteitverhouding zeker in evenwicht. Marcel van de Snepscheut werkt keurig netjes en het eindresultaat is verbluffend te noemen.
Wij raden Marcel (en Keukenvernieuwers) dan ook aan een ieder aan.[/vc_column_text][vcex_image_grid columns=”3″ link_title_tag=”true” lightbox_title=”title” lightbox_path=”disabled” lightbox_loop=”false” img_size=”full” image_ids=”16978,16977″ lightbox_skin=”minimal” entry_css=”.vc_custom_1516016241713{margin-bottom: 100px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_image_grid columns=”2″ link_title_tag=”true” lightbox_title=”title” lightbox_loop=”false” img_size=”full” image_ids=”17006,17005″ css=”.vc_custom_1516017236665{margin-bottom: 120px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.