skip to Main Content

“Is uw keuken een referentie waard?” vragen Henk en Piet Hoekstra van Keukenvernieuwers. Het antwoord is vrij simpel: volmondig ja. Vanaf eind 2016 contact met Henk en Piet gekregen. Wij wilden een nieuwe keuken. Al vanaf het eerste moment was het contact met de twee broers hartelijk. De contacten bleven warm en dit mondde uit in een bezoek en een offerte van Henk en Piet. In januari zal de oude keuken worden verwijderd en de nieuwe worden geplaatst.

Henk en Pieter bleken zeer betrouwbare partners een zeer aardige mensen in de omgang te zijn. Al voordat de het eerste kastje was verwijderd en we hadden een vraag…… binnen 5 minuten werden wij teruggebeld. “Geen probleem, alles voor de klant” werd dan gezegd.

En zo hebben wij deze vakmensen leren kennen.

De keuken zit er inmiddels in, de laatste werkzaamheden moeten nog door anderen worden gedaan, maar dit gaat goed komen. Anders bellen we Henk en Piet wel weer. Dan weten zeker dat alles goed komt. Zeker in deze tijd, is het heel prettig als je kan worden bijgestaan door twee betrouwbare professionals.

Wij zijn zeer tevreden over deze Keukenvernieuwers.

Back To Top