hello

Top werk, geen moment spijt van en na een jaar is alles nog keurig en zonder storing.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Onze “nieuwe” keuken is nu een jaar in gebruik, hoe is het ermee?

2016:
In juni zag ik een nette auto rijden van de Keukenvernieuwers. Het telefoonnummer gebeld voor een afspraak enKeukenvernieuwer Benno Sprangers kwam langs. Goed gepraat, goede adviezen en nadat wij alle nieuwe ideeën hadden verwerkt en de eerste offerte hadden bekeken hebben wij weer een afspraak gemaakt. Ook nu weer constructief bezig geweest en de offerte aangepast met de nieuwe ideeën.

November is Benno begonnen, 2 dagen met zijn broer Henk, na het zware werk kon hij het alleen af. Keurige werkers en vaklui, ‘s avonds weer alles opgeruimd en schoon gezogen.
Na 5 dagen was de klus geklaard. Het enige wat “oud” is, is het geraamte, maar de rest is nieuw en ook de indeling is aangepast. Nieuwe koel- vries, inductieplaat, combi oven, afzuigkap, werkblad, kraan en spoelbak, wandafwerking, verlichting. Eigenlijk dus een nieuwe keuken.

Top werk, geen moment spijt van en na een jaar is alles nog keurig en zonder storing.
Een aanrader dus![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1516010736862{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”16954″ onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.