hello

…. maar het voelde beter aan zaken te doen met Henk Bouwers ….

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Via de buren contact gekregen met Henk Bouwers. Hun ouders hadden waterschade aan de keuken die door de Keukenvernieuwers mooi was opgelost. Omdat ik niet een hele nieuwe keuken wilde, maar een ‘upgrade’, heb ik besloten ook maar eens te bellen.

Henk Bouwers heb ik als zeer ervaren en kundig ervaren. Hij denkt goed na over de dingen die je in een verbouwing kunt tegenkomen en helpt je ook mee keuzes te maken. Ook is er bij de keukenvernieuwers een ruime keus aan apparatuur. Ik heb ook een concurrent gevraagd voor hetzelfde project. Eerlijk is eerlijk: deze was ietsjes goedkoper, maar het voelde beter aan zaken te doen met Henk Bouwers. Daarna alles rond gemaakt.

Het team dat de keuken komt installeren werkt netjes en zeer kundig. Leuke mensen, dus ook dat loopt prima. Helaas was de keuken niet in 2 dagen af. Het grootste gedeelte wel, maar een kraan bleek niet helemaal goed te zijn en er was een bestellingsfoutje met de achterwand. Dan gaan er zo maar weer een paar weken overheen. Wel jammer, maar heel erg is het niet. Recentelijk zijn alle puntjes op de i gezet.

Ik zou zo weer zaken doen met de keukenvernieuwers. Kundig en…ook niet onbelangrijk: goed bereikbaar. Mailtjes worden nagenoeg allemaal dezelfde dag nog beantwoord en kleine dingetjes gelijk opgelost.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.